6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شیر_عسلی
شیر ۴لیوان
شیرعسلی نصف لیوان
خامه صبحانه یه بسته
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ ۲عدد
نشاسته ذرت ۳ق غ
پودر ژلاتین ۳ق غ
وانیل کمی
زعفران غلیظ ۲ق غ
آب ۱چهارم لیوان
آب وژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه
شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه
🌟
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# سوپ شیر _مجلسی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❞ #دیزاین_ناخن≼🦄🩵≽
━━━━━━━·¤·━━━━━━━
❝🫐🍭≽
🌷✨#خداوندا🙏
🌸✨فردایمان را همانطور
🌷✨که میخواهی
🌸✨نقاشی کن
🌷✨ما به قلم رحمتت
🌸✨ایمان داریم.
🌷✨شب تون قشنگ و رویایی
🌸✨لحظه هاتون لبریز از آرامش
🌷✨و فردایی پراز خیر و برکت
🌸✨براتون آرزو میکنم
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
بسم الله الرحمن الرحیم
#بانام_خدا🙏
امروز را آغاز میکنیم🌸🍃
یک روز زیبا
و پر از زیبایی
براتون آرزومندم
الهی به امید تو ...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
💚💫#مهدے_جان🌹
🌼💫شوق تو بہ باغ لالہ جان خواهد داد
💚💫عطر تو بہ گلها هیجان خواهد داد
🌼💫فردا ڪه بہ آفاق بپیچد نورٺ
💚💫تڪبیر تو ڪعبہ را تڪان خواهد داد
🌼💫 آدینه تون_مبارڪباد
💚💫#تعجیلفرجصلوات
🌼💫#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ🤲
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا 🫔 😋😍
🔸دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻
در رابطه با بشامل هم
پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه،
شیر هم باید سرد باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه)
قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه.
از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن
تا خودشو بگیره و وا نره
🌟
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_خیس_شکلاتی👩🍳
مواد لازم کیک: (لیوان دسته دار فرانسوی)
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ لیوان
وانیل: نوکق چ
روغن مایع: ۲/۳ لیوان
شیر: ۱ لیوان
پودر کاکائو: ۲ الی ۳ ق غ
آرد قنادی: ۱ و نیم لیوان
بکینگ پودر: ۲ ق چ
سس برای خیس کردن کیک:
شیر: ۱ لیوان
روغن: ۱/۴ لیوان
شکر: ۱/۳ لیوان
پودر کاکائو: ۲ ق چ
شکلات سکه ای یا تخته ای: ۵۰ گرم
همه رو باهم مخلوط میکنیم میذاریم رو حرارت تا شکر و شکلات ذوب شن
مواد لازم گاناش شکلاتی:
۱ پاکت خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای
۲ ق غ پودر قند
موز ۱ الی ۲ عدد
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی
موادلازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
شوید نیم کیلو
ادویه پلویی به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه مقداری
آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه
نوش جان