فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خط_چشم
--------------------------♦️
🍃🌸
23.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بافت_سه_بعدی
--------------------------♦️
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سایه_چشم
--------------------------♦️
🍃🌸
جرم این دل....
همه آنست....
که دل «عاشق»توست...
چه بگنجد به «خیالم» که «خیالم،»
پر توست....!!❤️❤️🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای کاربردی درخانه 👌👌
#ایدههای_باسلیقگی
✅ رفع سفیدی مو
✨اگر ترجيح ميدهيد علاوه بر درمان سفيدي موها به جوانشدن ساقه موهايتان كمك كنيد، توصيه ميكنيم تركيب روغن حنا و نارگيل را تجربه كنيد.
✨ مقداري روغن نارگيل خالص از نزديكترين عطاري محل زندگيتان تهيه كنيد و به اندازه يك استكان از آن را درون ظرفي بريزيد و آن را به شيوه غيرمستقيم روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.
♨️ وقتي روغن به جوش آمد آن را از روي حرارت برداريد و برگهاي خشك شده گياه حنا را داخل آن بيندازيد. بعد از مدتي خواهيد ديد كه رنگ روغن به قهوهاي متمايل ميشود. براي استفاده از اين روغن كافي است اجازه دهيد به طور كامل سرد شود. سپس با كمك يك قاشق چاي خوري چند قطره از آن را روي موهايتان بريزيد و با كمك بند دوم انگشتان دست به آرامي موها را ماساژ دهيد. اين شيوه ماساژ مانع از آسيب رسيدن به ريشه مو و كندهشدن آنها ميشود.
👈اين روغن را هفتهاي 2 بار روي موهايتان ماساژ دهيد و اجازه دهيد به مدت 🕑30 دقيقه روي موهايتان بماند.
🍃🌸
#كوكوعدس
دوپیمانه عدس روبایک سیب زمینی میپزیم بعدعدس روچرخ کرده وسیب زمینی ویه عدد پیاز رارنده زده بادوعدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وادویه ودوق غ آرد مخلوط کرده و سرخ میکنیم
🍥🍡🍥🍡
#ترشی_انار
.
دانه انار ۱ونیم لیوان
لبو نیم پز ۱عدد سایزمتوسط
آب انار ۲تا۳ لیوان
سرکه ۱/۴لیوان
پودر گلپر نصف ق چ
پودر گشنیز ۱ ق چ
سیاه دانه ۱ ق چ
سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
.
ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده(ساطوری شده)بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم.
* باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم..
.
با آب انار خیلی خوشمزه و محشره😋
سمت راست با آب انارِ سمت چپ باس
#پاستیل_انار
#یلدا
آب انار: 2 پیمانه
پودر ژلاتین: 5 قاشق غذاخوری
شکر یا عسل: یک قاشق غذاخوری
در یک تابه آب انار را گرم کنید و آرامآرام ژلاتین را به آن اضافه کرده و هم بزنید. انتخاب تابه به سریع و یکنواخت هم زدن و گلوله نشدن ژلاتین کمک میکند. برای سهولت در حل کردن ژلاتین میتوانید ابتدا آن را در کمی آب حل کنید. اضافه کردن شکر یا عسل اختیاری و بسته به سلیقه شما و همچنین میزان ترشی یا شیرینی آبانار دارد.
پس از غلیظ شدن مایع، آن را در قالبهای سیلیکونی ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای راحت خارج شدن پاستیلها از قالب میتوانید پیش از پرکردن، قالب را با کمی روغن نارگیل چرب کنید.
🍥🍡🍥🍡
#بادمجون_شکم_پر
#قارنی_یارخ
۶ عدد بادمجان را راه راه یا هر مدلی که دوست داشتین پوست کنده از وسط شکاف میدهیم ولی نباید از وسط نصف شوند فقط درحدی که بتوان داخلشان را پر کرد برش میدهیم و ۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده راتفت میدهیم سپس پوره گوجه فرنگی و سیر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را اضافه می کنیم و میگذاریم مواد خوب مزه هم را بگیرند.بادمجان ها را از آب نمک خارج و خشک کرده و داخلروغن با شعله کم سرخ میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و کمی جعفری خرد شده اضافه میکنیم از مواد گوشتی داخل بادمجانها ریخته و کنار میگذاریم کمی سیر رنده شده و پوره گوجه فرنگی را داخل کمی روغن تفت میدهیم و فلفل سیاه و زرد چوبه ونمک اضافه میکنیم و بادمجان هارا داخل سس میچینیم و درب تابه را میگذاریم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم جا بیفتد.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
J