#بادمجون_شکم_پر
#قارنی_یارخ
۶ عدد بادمجان را راه راه یا هر مدلی که دوست داشتین پوست کنده از وسط شکاف میدهیم ولی نباید از وسط نصف شوند فقط درحدی که بتوان داخلشان را پر کرد برش میدهیم و ۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده راتفت میدهیم سپس پوره گوجه فرنگی و سیر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را اضافه می کنیم و میگذاریم مواد خوب مزه هم را بگیرند.بادمجان ها را از آب نمک خارج و خشک کرده و داخلروغن با شعله کم سرخ میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و کمی جعفری خرد شده اضافه میکنیم از مواد گوشتی داخل بادمجانها ریخته و کنار میگذاریم کمی سیر رنده شده و پوره گوجه فرنگی را داخل کمی روغن تفت میدهیم و فلفل سیاه و زرد چوبه ونمک اضافه میکنیم و بادمجان هارا داخل سس میچینیم و درب تابه را میگذاریم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم جا بیفتد.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
J
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🩷دسته ای از
🌸گل عشق و مهربانی
🩷همه از رنگ نیاز
🌸بغلی از گل یاس
🩷طبقی از احساس
🌸همه تقدیم شما
🩷همگروهی های گلم
🌸هر جای دنیا هستید
🩷شاد و خوش باشید
🌸#ظهرتون_پرخیروبرکت❤️
@Ajaieb_jahan
#سالاد_اسفناج_با_سس_مخصوص
پایه اصلی این سالاد اسفناج هست به همراه هر سبزیجات دیگهای که دوس دارید، میتونید به عکس سالاد من مراجعه کنید
چاشنی یا سس بی نظیر این سالاد ترکیبی از جعفری ساتوری شده، خیار شور نگینی، فلفل دلمهای قرمز نگینی، سس مایونز، سس فرانسوی، نمک، ریحان خشک، نعنا خشک وشوید خشک هست. همه اینا رو با هم مخلوط کنید و یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزهدار شه و بعد به همراه سالاد سرو کنید
سالاد اسفناج با سس مخصوص
پایه اصلی این سالاد اسفناج هست به همراه هر سبزیجات دیگهای که دوس دارید، میتونید به عکس سالاد من مراجعه کنید
چاشنی یا سس بی نظیر این سالاد ترکیبی از جعفری ساتوری شده، خیار شور نگینی، فلفل دلمهای قرمز نگینی، سس مایونز، سس فرانسوی، نمک، ریحان خشک، نعنا خشک وشوید خشک هست. همه اینا رو با هم مخلوط کنید و یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزهدار شه و بعد به همراه سالاد سرو کنید
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#سالاد_انار
ویژه #شب_یلدا
مواد لازم
سیب زمینی پخته و رنده شده 3 عد متوسط
مرغ پخته ریش ریش شده
1 و نیم پیمانه
هویچ پخته و رنده شده 1 پیمانه
گردو ریز نگینی شده نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دونه ی انار به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه یا کمی زعفران 🍜طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید و توی ظرف مورد نظر بکشید
بعد با دونه های انار و پودر گردو تزیین کنید
#فینگر_فود
ته چین را در کاسه هاى کوچک اماده کنید و فیله هاى مرغ را به سیخ کشیده و سرخ کنید.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
J
لقمه های گوشتی
یه بسته گوشت چرخ شده روبا تقریبا 1عدد نون باگت و1عدد تخم مرغ و2ق غ هویج رنده شده و2ق غ سس کچاب و1ق غ رب گوجه فرنگی و1ق چ سویا سس و1حبه سیر وکمی نمک وفلفل تومیکسروبعد👈اندازه یه گردو کف دست از مواد رو گلوله کنید وتو روغن سرخش کنید وچیزی شد که میبینین👆😋
پ.ن.1👈مقدار نون باگت مصرفیمون ازیه دونه کمتره
پ.ن.2👈سویا سس خودش نمک داره پس موقع زدن نمک حواستون باشه
پ.ن3👈می تونین بجای سرخ کردن تو روغن بزارین تو قالب مینی مافین ودر فرازقبل گرم شده با دمای 200 درجه بمدت 45_30باز بستگی به فرتون داره
پ.ن.۴👈هویج باید خام باشه .
توپکهای سفیدروش هم ترب هستن
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
Joi
23.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرنارگیل و انرژی بار😍😋
مواد لازم:
نارگیل🥥 یک عدد
آب خود نارگیل🥥
آب 💧سه پ
عسل🍯 سه ق غ
برای انرژی بار:
تفاله نارگیل ها🥥
کره بادام زمینی 🥜دو ق غ
شکلات سکه ای 🍫بن ماری شده پنجاه گرم
عسل🍯 دو ق غ
#نكته ى كليدى درباره ى ژله
بعضى از دوستان خواستن بدونن كه چرا نميتونن سالم ژله رو از ظرف برگردونن ؟
روش تهيه ى ژله رو همه ى دوستان ميدونين ولى مجدداً توضيح ميدم .
به ازاى هر بيته پودر ژله يك ليوان اب را در ظرفى ريخته و بگذاريد تا جوس بيايد سپس پودر ژله را داخل ان ريخته و خوب هم بزنيد تا كاملاً حل شود و خوب هم بزنيد بعد نصف ليوان اب سرد را به ان اضافه كنين و خوب مخلوط كنيد ⚜و نكته ى كليدى ⚜اينجاست كه بايد ١ قاشق غذاخورى پودر ژلاتين را در ١/٢پيمانه اب معمولى بريزيد و بعد در مايكرو به مدت چند ثانيه قرار دهيد تا محلول اب و ژلاتين خوب حل شود و بعد به ظرف محتوى ژله اضافه مى كنيم و خوب هم ميزنيم و داخل ظرف مورد نظر منتقل ميكنيم
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#آموزش_نان_حلوایی
طرز تهیه
برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم
یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد،
دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم
خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه
#تهدیگ_ماکارونی 😋
دستور خاصی نداره ☺️ کافیه ماکارونی مورد نظرتون رو کف قابلمه ک روغن ریختید بچینید و ماکارونی رو بریزید روش بزارید دم بکشه، من همیشه کمی از روغن مایه ماکارونی کف قابلمه میچینم اینجوری خوشرنگتر میشه 🍝🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸دراین عصر زیبـا
☘سبـد گـلی
🌸با احترام و ارادت
🍀و آرزوی
🌸سلامتی وخوشبختی
🍀و لبخنـد شیرین
🌸تقديم به تک تک
🍀شما مهربانان
@Ajaieb_jahan