#چای_پوست_پرتقال
حدود 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال خرد شده را درون آب جوش بریزید و پس از 10-15 دقیقه آن را میل کنید.
پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله میکند ، سرفه ، آسم ، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان میکند.
اشتها را افزایش میدهد ، باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین میبرد ، سیستم گردش خون را بهبود میبخشد ، استرس و تنشهای عصبی را تسکین داده و بیخوابی را درمان میکند.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم با هم این غذای فوق العاده خوشمزه و جذاب رو ببینیم که مطمئنم کوچیک و بزرگ عاشقش میشن
.
سیبزمیینی ۵ عدد
سوسیس۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری سه قاشق خورد شده
زیتون به مقدار لازم
پنیر پیتزا
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
🔴 رعایت بعضی نکات برای سمزدایی از بدن
1️⃣ غذاهای حاوی گوگرد بخورید: غذاهای سرشار از گوگرد مانند پیاز، کلم بروکلی و سیر باعث افزایش دفع فلزات سنگین مانند کادمیوم میشود.
2️⃣ غذاها را با گشنیز طعمدار کنید: گشنیز باعث افزایش دفع برخی از سموم مانند فلزات سنگین مانند سرب و مواد شیمیایی از جمله فتالاتها و حشرهکشها میشود.
3️⃣ تولید گلوتاتیون در بدن را افزایش دهید: خوردن غذاهای غنی از گوگرد مانند تخممرغ، کلم بروکلی و سیر به تقویت عملکرد گلوتاتیون کمک میکند. گلوتاتیون نوعی آنتیاکسیدان تولید شده توسط بدن است که بهشدت در سمزدایی نقش دارد.
4️⃣ از محصولات شویندهی طبیعی استفاده کنید: انتخاب محصولات شویندهی طبیعی مانند سرکه و جوششیرین به جای پاککنندههای تجاری میتواند قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی سمی را کاهش دهد.
5️⃣ با مواد طبیعی از بدن مراقبت کنید: استفاده از دئودورانتهای طبیعی، محصولات آرایشی، مرطوبکنندهها، شامپوها و سایر محصولات مراقبت شخصی طبیعی، میتواند قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی را کاهش دهد.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
| بخارپز کردن غذاها چه فوایدی دارد؟
🔸با اینکه غذاهای سرخ کردنی و خوراکیهای چرب همیشه طرفدارهای بیشتری دارن؛ اما غذاهای آبپز و بخارپز فایدههای فوقالعادهای دارن که اگه بدونیم شاید هربار با میل و رغبت بیشتری سراغشون بریم.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی
برای مرینت کردن مرغ:
یک قاشق رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری نمک + فلفل سیاه + پودر پاپریکا شیرین +
ادویه مرغ (هر نوعی که دوست دارید)
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون، مرغ را با سس مزه دار کنید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس روی آن را می پوشانیم و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر می گذاریم .روش مخلوط کره و زعفرون بزنید و به مدت ده دقیقه داخل گریل قرار بدید
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین ترفند واسه بادمجون که مطمئنم تجربه نکردی را از دست نده 😍
۱ عدد پیاز نگینی خرد کنید
تو تابه کمی روغن بریزید
پیازها سرخ کنید
۱ قاشق غذاخوری حریره سیر اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدید
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کنید و تفت بدید
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید
بادمجان ها وردنه کنید
داخل ظرف کمی روغن بریزید
بادمجان ها بذارید داخلش، وسطشو با چاقو برش بزنید و مقداری با دست باز کنید
از مواد گوشتی بریزید داخل شکم بادمجان ها و پر کنید
روشون گوجه و فلفل دلمه ای اسلایش شده بزارید
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۲ لیوان آب مخلوط کنید
رب بریزید کنار بادمجان ها
بزارید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح پاییزی یکشنبه تون زیبـا🕊🍁
ان شاءالله امـروز
بـرای تـک تـک دوستـانـم 🕊🍁
هـمون روزی بشـه
کـه آرزوشـو دارنــد ...🕊🍁
پراز خیـر و بـرکت 🕊🍁
پراز موفقیت و
پراز محبت خدا 🕊🍁
در زنــدگی
روزتـون بـخیر🕊🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_شیر و خامه مخصوص این روزای سرد👌
.
موادی که لازم داری تا برای ۶ نفر درستش کنی:
۲۵۰ گرم جو پرک شسته شده
۲۰۰ گرم سینه مرغ
۱۵۰ گرم قارچ
هویج رنده شده۲ قاشق غذا خوری
سبزی سوپ ۱ قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
خامه یک عدد خامه صورتی شرکتی
.
سبزی رو زیاد نریزید که رنگ سوپ به سبزی نره
.
شیر اگر به دمای محیط نرسه میبره
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
ترفند #تمیزکردن_کتری👩🍳
من بیرون کتری را با سیف میشورم
داخلشم با سیم بدون کف میشورم چندبن بار داخلشو آب میکشم که گچش کامل بره .دفعه اول هم کامل آب جوشیده ش را خالی میکنم که رنگ چای کدر نشه😍
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کباب_کوبیده
✍ کامل با تمام نکات
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین ترفند واسه بادمجون که مطمئنم تجربه نکردی را از دست نده 😍
۱ عدد پیاز نگینی خرد کنید
تو تابه کمی روغن بریزید
پیازها سرخ کنید
۱ قاشق غذاخوری حریره سیر اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدید
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کنید و تفت بدید
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید
بادمجان ها وردنه کنید
داخل ظرف کمی روغن بریزید
بادمجان ها بذارید داخلش، وسطشو با چاقو برش بزنید و مقداری با دست باز کنید
از مواد گوشتی بریزید داخل شکم بادمجان ها و پر کنید
روشون گوجه و فلفل دلمه ای اسلایش شده بزارید
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۲ لیوان آب مخلوط کنید
رب بریزید کنار بادمجان ها
بزارید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نان پفکی 🌸🍃
.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری نکات خانه داری😍👆
بسته بندی اسون گوشت چرخکرده
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نان پفکی 🌸🍃
.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
قورمه سبزی رو اینجوری بپز😍
.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#پيراشكي_روسي
٥٠٠ گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان، ١ عدد زرده تخم مرغ، ١/٢ پيمانه آب گرم،١/٢ پيمانه شير گرم و ١/٢ و ١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد! خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.
مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد، سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم، گشنيز خرد شده، فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود. سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند.
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#دیزاین_سالاد
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_چند_لایه
اينم يه دسر خوشمزه براي شما
اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد ازش😍
يك بسته و نيم بيسكوئيت پودر شده را با ١٢٠ گرم كره آب شده مخلوط كنيد و ته قالب بريزيد و بگذاريد داخل يخچال تا خوب سفت بشه.
يك بسته ژله ليمويي درست كنيد و روي بيسكوئيت ها بريزيد و بذاريد ببنده.
يك فنجان شيرعسل و يك فنجان شير رو با دو قاشق پودر ژلاتين كه در نصف فنجان آب داغ حل شده مخلوط كنيد وروي ژله ليمو بريزيد و بذاري تا ببنده.
يك بسته ژله قرمز رنگ هم براي لايه آخر درست كنيد و داخل يخچال بذاريد.
از هر رنگ ژله اي كه دلخواهتونه ميتونيد استفاده كنيد.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت تابلو دیواری با لوبیا 😳
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ۵تا #ترفند_خانه داری رو محاله که بلد بوده باشی🙃
✅اگه غذاتون شور شده یک یا دو ق غ نوشابه بریزید یا یه سیب زمینی و دو تکه
کنید و بندازید داخل غذا
✅اگه غذاتون ترش شده یه تکه نبات یا مقداری شکر بریزید یا دو ق م جوش شیرین
✅اگه غذاتون تلخ شده مخلوط زعفران دم کرده و شکر بریزید
✅اگه گوشتتون دیر پزه یه قاشق استیل بندازید داخل خورشت
✅اگه برنج تون زیادی رو حرارت مونده و شفته شده یه مقدار آبلیمو اضافه کنید ،برنج و آبکش کنید کمی حرارت زیاد
باشه و حتما روغن داغ بریزد روی برنج
🍭 🍭
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
کپی ممنوع❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین ترفند واسه بادمجون که مطمئنم تجربه نکردی را از دست نده 😍
۱ عدد پیاز نگینی خرد کنید
تو تابه کمی روغن بریزید
پیازها سرخ کنید
۱ قاشق غذاخوری حریره سیر اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدید
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کنید و تفت بدید
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید
بادمجان ها وردنه کنید
داخل ظرف کمی روغن بریزید
بادمجان ها بذارید داخلش، وسطشو با چاقو برش بزنید و مقداری با دست باز کنید
از مواد گوشتی بریزید داخل شکم بادمجان ها و پر کنید
روشون گوجه و فلفل دلمه ای اسلایش شده بزارید
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۲ لیوان آب مخلوط کنید
رب بریزید کنار بادمجان ها
بزارید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر_جعفری
.
.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری نکات خانه داری😍👆
بسته بندی اسون گوشت چرخکرده
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤