7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_مرغ_زعفرونی 🍗
✍ کامل با تمام نکات
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری ° ᭄🏡
برای نگهداری طولانی مدت برنج
برای اینکه شپشک نزنه
راههای مختلفی وجودداره یکیش این راه ساده و کم هزینهاس.
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#تزئین_میوه👩🍳
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
این هم ترشی لیته
اول بادمجون کبابی کرده بعد از پوست کندن ریز کرده وگل کلم وهویچ سیر وفلفل سبز همه رو ریز کرده تو قابلمه ریخته کمی سرکه با سبزی معطر(ریحان سبز وبنفش مرزه ترخون شوید وجعفری ریخته روگاز بمدت ۱۰تا یکربع باحرارت متوسط باشه ته نگیره همه انذازها هم چشمی بوده
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#خانهداری
سلام یه نظر داشتم و خوشحال میشم که نظر های شماروهم بدونم در مورد اینکه وقتی مرغ پخته شده برای مهمونی خیلی اضافه میاد چیکار میکنیدش؟
من گوشت مرغو با غذاساز خوب له کردم و با پیاز آب گرفته و انواع ادویه و فلفل و سیر ورز میدم و قلقلی میکنم و میزارم فریزر و هرموقع غذای فوری میخوام درست کنم میارم بیرون و سرخ میکنم و با برنج ساده یا رشته پلو میخوریم.
ممنون میشم برای شادی روح مادربزرگم ک تازه فوت شده صلواتی بفرستید❤
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
دوستان معجون عسل لیمو برای زمستون میتونم بگم یه شربت معجزه ای
البته بعضی وقتها میشه داخلش برگ نعناع هم بزاریم
طرزتهیه🤩
😋من لیمو هام برش زدم هسته هاش درآوردم
داخل ظرف ریختم من از عسل100%طبیعی استفاده کردم که خاصیت درمانی داشته باشه
شما میتونید از شکر هم یا عسل معمولی هم استفاده کنید ولی خب خاصیت درمانی کمتری داره
توصیه میکنم حتما درست کنید عالی عالی عالی👌😋
.
.
🏡 🧿
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این به بعد سینگتون رو با پودر ماشین لباسشویی و جوش شیرین بشورید
مثل وایتکس و دامستوس برق میوفته ولی مثل اونا یه لایه از سینگ نمیبره
عالیه عالی👌👌
#خانهداری#خانه_داری#ترفند
🏡 🧿
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#راز_ماکارونی_خوشرنگ 🍝 😋
ماکارونی رو زیاد داخل آب نپزید خمیر شه
رب زیاد بزنید خوشرنگ بشه.
داخل آب ماکارونی روغن نریزید
چون نمیذاره رب جذب ماکارونی بشه و رنگ بگیره.
برای اینکه تهدیگ نسوزه ترجیحا از قابلمه استیل استفاده نکنید. تفلون و چدن بهتره.
اگه تهدیگ سیب زمینی بود میتونید کنجد و نمک روشون بپاشید😍
از ادویه های تیره کمتر استفاده کنید مثل فلفل سیاه
اخرکار میتونید به جای اب معمولی از اب
ماکارونی روش بریزید تا دم بکشه
ابتدا پیاز را خرد یا رنده کرده و کمی تفت بدید بعد سیر خرد شده رو اضافه کنید کمی که طلایی شدن بهشون ادویه های خوشرنگ شامل ( خیلی کم زردچوبه، پاپریکا و پولبیبر برای خوشرنگی ، پودر سیر و آویشن ) رو اضافه کنید و ده ثانیه تفت بدید که عطرش ازاد شه بعد بهش رب رو اضافه کنید زیاد باشه که رنگ بده بعد از تفت دادن رب ، فلفل دلمه ای رو اضافه کرده و تفت بدید، گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید
اخر سر قارچ رو بریزید . و حرارت رو روی زیاد بذارید تا قارچ هم بپزه. مواد ماکارونی نباید خیلی سفت باشه.
این مواد رو با ماکارونی که ابکش کردید مخلوط میکنید و میذارید دم بکشه
🍟 🍟
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته سیب زمینی و بلغور
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس براونی😋
👩🍳
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
کوفته سیب زمینی و بلغور
مواد لازم:
2 لیوان بلغور گندم ریز
1 لیوان آب گرم (روی بلغور را بگیرد)
3 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 عدد پیاز رنده شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق مربا خوری رب فلفل
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
1 عدد تخم مرغ
1 مشت جعفری ریز خرد شده
1.5_1 لیوان آرد
طرز تهیه:
بلغور را داخل ظرفی بریزید و روی بلغور آب گرم بریزید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 15_10 دقیقه استراحت بدید. سپس پیاز ، جعفری ، سیب زمینی (له کنید و به حالت پوره در آورید) ، تخم مرغ و رب را به بلغور اضافه کنید و خوب هم بزنید. میتوانید با دست ورز بدید. آرد را کم کم بریزید و ورز بدید تا به قوام مورد نظر برسد و قابل شکل دادن باشد. از مواد تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست گرد کنید و سپس فشار بدید پهن شود. تمام مواد را به این شکل آماده کنید و روی کاغذ روغنی بچینید. 20_15 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس داخل روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. روغن اضافی را بگیرید و داخل ظرف سرو بذارید. میتوانید با سس های مختلف مثل ماست چکیده سرو کنید و یا روی کوفته لیمو بریزید و میل کنید
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب حالا سینی رو زیر آفتاب بذارین،بعد یک روز زیر و رو کنیدتا خشک بشه
دوتا سه روزه کاملا خشک میشه و باید وقتی با دستتون میشکنید ترد باشه
برای درست کردن با فر هم توری رو داخل فر بذارین و با حرارت ۱۲۰ درجه تقریبا ۴ ساعت طول میکشه تا خشک بشه ولی باید مرتب زیر و رو کنید و مراقب باشید نسوزه
در نهایت هم کاملا پودر کنید
بفرمایید اینم از پاپریکا ی خونگی که عطر وطعم غذارو فوق العاده خوشمزه میکنه
اگر از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید❤️
🌈🎊🌺 🅱
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤