فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیسه_پارچه ای خرگوشی🐇💛
💞فوروارد کن عزیزم😘
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا پر از ایده های چیدمان منزل
😎 @jahaze_shik
موسیرهای خشکشده را داخل ظرف درداری ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و موقع نیاز، به مقدار لازم از آن برداشته و آنها را داخل آب بریزید تا خیس بخورند و مثل موسیر تازه بشوند.
از موسیر خشک در تهیه انواع بورانی،
ماست موسیر
و
ترشی موسیر
استفاده میشود.

ترفند های خشک کردن موسیر
میزان تندی موسیرها با هم متفاوت هستند و ممکن است بعضی از آنها حتی با یکبار آب عوضکردن، به حد مطلوب شیرین شوند پس حتما در طول کار، آنها را بچشید و دقت کنید که در روند شیرینکردن زیاده روی نکنید چون عطر و طعم موسیرها از دست میرود.
اگر موسیر سفید نیست و زرد و کدر است چند بار آب آن را عوض کنید. سپس ورقههای موسیر را در آب زلال آب آهک به مدت 1 روز بریزید (آب آهک موسیر را سفید و چغر میکند.)
موسیر خشک را میتوانید به راحتی آسیاب کنید وپودر موسیر خشکداشته باشید. از این پودر میتوانید در همه مواردی که از موسیر تازه یا موسیر خشک استفاده میشود نیز استفاده کنید.
پودر موسیر را کمکم تهیه کنید زیرا مواد غذایی و ادویهجات وقتی آسیاب میشوند، زودتر عطر، طعم و خاصیت خود را از دست میدهند.
🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
با قوطی شیر خشک یه چیز باحال درست کنید
💞فوروارد کن عزیزم😘
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا پر از ایده های چیدمان منزل
😎 @jahaze_shik
#کیک_سیب 🍰🍎
دو عدد تخم مرغ
آرد یک و نیم لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
سیب درشت یک عدد
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق م
طرز تهیه:
ابتدا سیب رو برش های نازکی میدیم و کنار میزاریم و در ادامه کار تخم مرغ ها و شکر وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر که قبلا چرب کردیم میریزیم و روش ورقه های سیب رو می چینیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۴۵دقیقه قرار میدیم
@tarfandony
#ترفند_قورمه_سبزی😋
از ابتدا سبزی رو اضافه نکنید وقتی پیاز و گوشت و تفت دادید و لوبیا و اب اضافه کردید بزارید چهل دقیقه تا یک ساعت بپزه بعد سبزی سرخ شده رو بریزید و لیمو رو و بزارید اروم آروم خورشتتون جا بیافته و روغن بندازه.اگه احیانا آب خورشتتون خیلی کم شد یه مقدار آب جوش میتونید اضافه کنید. 👌
↙️ @tarfandony
#لیمو_خشک
اول لیموهاروخوب بشویید و خشک کنید بعد با یک چاقوی تیز اسلایس کنید و هسته هاشو بگیرید اگر منطقه تون گرمه بذارید جلوی آفتاب تا خشک بشه ولی الان که هوا کمی خنک شده و آفتاب ضعیف ،بهتره که داخل فر خشکش کنید
فر رو روی کمترین درجه ای که داره بذارید ولیموهارو در سینی فر بچینید و بذارید خشک بشه ،بهتره یک قاشق لای در فر بذارید تا رطوبتش خارج بشه هر یکی دوساعت لیموهارو پشت و رو کنید تا سریعتر خشک بشن این چیپسای لیمو هم برای انواع غذا ها مناسبه و هم میتونید باهاش دمنوش درست کنید و یا داخل چای بندازید
@tarfandony