eitaa logo
ایده ترفند خلاقیت آشپزی
7.7هزار دنبال‌کننده
458 عکس
5.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #کدبانوگری میتونه تلفیقی از #ایده ، #ترفند، #خلاقیت و #آشپزی باشه از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم ، کدبانو ❣️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
29.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوکاچیا یه نون خوشمزه🥖 آرد نان ۲۵۰ گرم آب ولرم. ۲۱۰ گرم خمیر مایه خشک فوری ۲ گرم نمک ۵ گرم شکر ۳ گرم روغن زیتون : ۸ گرم برای تزیین : گوجه گیلاس، زیتون اسلایسی ، در صورت دلخواه رزماری ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👚لباس های کهنه تون رو دور نندازین 🪑ببینید چقدر زیبا میتونید روکش صندلی درست کنید باهاشون و خاص باشید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیشه های دوریزتونو اینجوری خوشگل کنید😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر خانومی باید بلد باشه♡ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص طبعش گرمه و گوجه خودشم برا سیستم ایمنی عالیه👌👌 مواد لازم 5-6 گوجه فرنگی بزرگ 1 پیاز بزرگ 2-3 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک ، آویشن و پاپریکا 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری آرد 1 لیتر آب (می توانید آن را افزایش دهید) آماده سازی؛ گوجه فرنگی ها را به نصف برش میزنیم و میزاریم روی گاز طبق فیلم سپس پیاز رو اضافه میکنیم و سیر و روغن زیتون و از طرفی هم‌ کره و ارد و رب گوجه و اب‌رو طبق تصویر اضاف‌میکنیم و دراخر گوجه رو توی مواد میریزیم و میکس میکنیم حتما امتحان کنید نوش جان😋 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزئین جام زیبا با گلهای مصنوعی مناسب ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سس خوشمزه رو میتونید با فیله مرغ یا سالاد با هرغذایی دوست دارین میل کنید طعمش عالیه خیلی خوشمزه اس حتما تست کنید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
♨️یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش كامل تبخير بشه،حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليترشیرپرچرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتیم خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم ميريزم😋 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اسفناج یکی از آش های سنتی ایرانیه که بر خلاف بقیه آش ها توش از سبزی آش استفاده نمیشه و میتونید لوبیا هم که توی این دستور وجود داره توش نریزید، خیلی مقویه و خوراک روزای سرده.. درست کردنشم خیلی راحته، فقط حتما بلغور و برنج و عدس و لوبیا رو از قبل خیس کنید و بریزید توی غذا.. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
شله مشهدی مواد لازم: گوشت گوسفندی ۵۰۰گرم دنبه صدگرم لوبیا چیتی یک چهارم پیمانه لوبیا سفیدیک چهارم پ لوبیاقرمز.یک چهارم پ نخود یک چهارم پ ماش یک چهارم پ پیاز 1عدد بزرگ برنج نیمه دانه یک چهارم پ بلغور گندم من یک لیوان ونصف زدم میتونید یک لیوان بزنین بلغور جو اگه دارین کمی ندارین مشکلی نیست من داشتم به مقدارخیلی کم زدم فلفل سیاه وقرمز ب میزان لازم من تند ترش کردم دارچین وزنجبیل مقداری دارچین خوب استفاده کنین ریشه جوز نوک قاشق چ ندارین نزنین ولی طعم فوق العاده ای داره طرز تهیه: اول از همه حبوبات رو به صورت جداگانه خیس کنید به مدت یک روز تو این مدت هم چند بار آبش رو عوض کنید، بعد حبوبات سفت رو اول بریزین باآب من بلغور وبرنج روهم باهمون حبوباتم ریختم تاخوب پخت ووقتی لوبیاها نیم پزشدن ماش رو ریختم ، گوشت روبا دنبه و پیاز خورد شده بزارین خوب بپزه میتونین با موادبپزین ولی جدابپزین بو نمیده بعدپخت گوشت رو ریش ریش کنید، دنبه رو هم بکوبید، نیم پزشدنش یکم خنک شد بریزید داخل غذاساز تا له بشه، برگردونید داخل قابلمه، زیر قابلمه حتما شعله پخش کن بزارید هم بزنید تا ته نگیره، باید با کفگیر مرتب هم بزنید هر 5یا 10دقیقه یکبار حرارتم کم باشه در قابلمه رو هم نزارید، چمبه زدن یا هم زدن یادتون نره باعث میشه خوب جابیفته به خورد هم بره، بعد ۸ساعت ادویه هاش رو بزنید خوب هم بزنید، یک ساعت آخر هم دم کنی بزارید زیرش رو کم کنید تا دم بکشه، من ازساعت ۸صبح موادم روگداشتم تا۷شب مدام هم زدم،باید زیادهم بخوره ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندی کاربردی برای لک آب روی شیشه و آینه 👌👌 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری از بخارشوی استفاده کنم؟ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با وسایل بازیافتی خوشگل درست کنید 👇😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍با این ترفند گوشیتو شب تا صبح بزن شارژ بدون اینکه خراب بشه ‌ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلغور گندم یک ونیم لیوان سینه یا ران مرغ یک تیکه پیاز دو عدد درشت گوجه ۴عدد رب گوجه نصف قاشق غ جعفری گشنیز شوید مقداری سیر چند حبه برگ بو مقداری نمک زردچوبه فلفل زنجبیل پودر لیمو عمانی پاپریکا و ادویه تندوری به میزان لازم مرغ رو با پیاز و سیر و برگ بو و کمی زردچوبه بزارید بپزه بعد ریش کنید پیاز رو‌ رنده و تفت بدید زردچوبه و‌رب گوجه بزنید گوجه رو نگینی خورد و اضافه کنید سبزی ها رو ساتوری و اضافه کنید ادویه ها رو به همراه مرغ ریش سده اصافه کنید آب مرغ هم اضافه و بزارید نیم ساعت بپزه بعد از نیم ساعت بلغور از قبل خیس شده رو اصافه و حدود چهل دقیقه بزارید بپزه هر ده دقیقه یکبار سوپ رو هم بزنید تا ته نگیره این سوپ باید حتما غلیظ باشه در آخر روی سوپ کره یا روغن حیوانی بریزید و با پیاز داغ تزیین کنید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه یخچالت برفک میزنه حتمااینکاروانجام بده☺️ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاغذ روغنی رو به همین راحتی اندازه ی قالب دربیار😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب جادویی که نباید از دستش بدی ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره با هر وسیله ای که تو خونه داری یه هفتسین خوشگل بچین 😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍