eitaa logo
ایده ترفند خلاقیت آشپزی
7.8هزار دنبال‌کننده
496 عکس
4.9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #کدبانوگری میتونه تلفیقی از #ایده ، #ترفند، #خلاقیت و #آشپزی باشه از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم ، کدبانو ❣️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی سریع نفخ حبوباتو بگیر🙃🫘 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی آسون 🫓 آرد نونایی یا آرد گندم ۳ پیمانه آب ۱ پیمانه تا ۱ پیمانه و نصف نمک ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده با جعبه های دور ریختنی 🍃 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
نشاسته100 گرم آب ولرم800 میلی لیتر آب150 میلی لیتر گلاب ۲ قاشق غذاخوری شکر140 گرم ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود.بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کرده و شربت را به یک کاسه فلزی انتقال دهید، گلاب را به شربت اضافه کرده و آن را برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از اینکه شربت یخ زد آن را بیرون آورده و با چنگال مخلوط کنید و مجدد به فریزر برگردانید.نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.نصف دیگر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. مخلوط نشاسته  را  به آب در حال جوش اضافه کرده و  مدام هم بزنید تا حالت جامد پیدا کرده و خمیری شکل شود. بعد از اینکه خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد شعله را خاموش کنید و خمیر را برای چند ثانیه با همزن بزنید. خمیر را تا داغ است داخل قیف بریزید و با ماسوره ای با سوراخ های ریز داخل کاسه حاوی آب و یخ بریزید تا رشته های فالوده آماده شود. در این روش باید دقت داشته باشید که موقع زدن فالوده ماسوره را حتما داخل آب سرد فرو کنید تا رشته ها بعد از خارج شدن از قیف خودش را بگیرد.بعد از اینکه همه مواد را ماسوره زدید رشته های فالوده را از آب خارج کرده و داخل شربت بریزید و مخلوط کنید. مخلوط شربت و فالوده مجدد به فریزر برگردانید تا یخ بزند.بعد از اینکه فالوده یخ زد آن را از فریزر خارج کرده و نوش جان کنید. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍕همه این کلیپ های و جذاب در 👇🏻👇🏻🍕🍕🍕🍕 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb بزرگ ترین کانال غذا خوری در ایتا✅♻️ ꧁꯭░⃟꯭🍕🍪꯭فعال ترین چنل غذا خوری و غذا خوری در ایتا꧂ فقط وارد بشن🤫♨️🤤🍓🍑 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb ◢🍉🍦◥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه مواد شوینده گرون نخر🫧 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده‌ ساده و راحت برای تزئین سالاد🥳 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نخ کنف چی درست کرد سبد میوه و یا نان 💡🧶 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: هویج رنده شده ۷ لیوان شکر ۲/۵ لیوان بیسکوییت مادر ۵ بسته گردو ۱۰۰ گرم پودر نارگیل کمی ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهم آب‌پز کردن تخم مرغ 🍗 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت کاربردی با کارتن👌 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
43.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه تا ترفند خانه داری برای خانومهای خونه🤩 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجزه ریختن نوشابه در خورش حتما برای خانم ها و آقایانی که آشپزی میکنند اتفاق افتاده که خورشتتان شور شده باشد یا برنجتان ته گرفته و خیلی دردسر های دیگر که برای هر آشپزی ممکن است بیفتد. در این شرایط ترجیح میدین غذا رو از اول درست کنید یا ترفندهایی را برای این مشکلات غذا بلد باشید؟ صددرصد تهیه ی یک غذا زمان و انرژی زیادی از شما برده و یک اشتباه کوچک نباید باعث چند برابر شدن زحمت شما شود. در این بخش میخواهیم چند ترفند ناب آشپزی به شما یاد بدهیم که مشکلاتی مثل شور یا تند شدن غذا را به راحتی حل کنید. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو پذیرایی از مهمونات با سلیقه باش😉 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍