eitaa logo
ایده ترفند خلاقیت آشپزی
8هزار دنبال‌کننده
498 عکس
5.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #کدبانوگری میتونه تلفیقی از #ایده ، #ترفند، #خلاقیت و #آشپزی باشه از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم ، کدبانو ❣️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجزه ریختن نوشابه در خورش حتما برای خانم ها و آقایانی که آشپزی میکنند اتفاق افتاده که خورشتتان شور شده باشد یا برنجتان ته گرفته و خیلی دردسر های دیگر که برای هر آشپزی ممکن است بیفتد. در این شرایط ترجیح میدین غذا رو از اول درست کنید یا ترفندهایی را برای این مشکلات غذا بلد باشید؟ صددرصد تهیه ی یک غذا زمان و انرژی زیادی از شما برده و یک اشتباه کوچک نباید باعث چند برابر شدن زحمت شما شود. در این بخش میخواهیم چند ترفند ناب آشپزی به شما یاد بدهیم که مشکلاتی مثل شور یا تند شدن غذا را به راحتی حل کنید. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیوارت کاغذ دیواریه؟اینجوری تمیزش کن🤩 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژاپنی🥙 مواد لازم تخم مرغ 2 عدد پیازوسیب زمینی سوسیس و هویج خیاروماست. سس مایونز نمک و فلفل سیاه ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلبری میکنه 🍝🍧 📌مواد لازم: پودر ژله. آب جوش ۱ لیوان بستنی آب شده ۱ لیوان 📌طرز تهیه: ابتدا پودر ژله رو با یک لیوان آب‌جوش حل میکنیم تا کامل شفاف بشه. رو بخاری کتری هم که بزاریم عالی تر میشه✌🏻 وقتی ذرات ژلاتین به خوبی حل شد، بستنی آب شده رو اضافه میکنیم و دو الی سه دور هَم میزنیم. بعد تو ظرفی که مطمئن هستید ژله به خوبی ازش جدا میشه، ژله رو بهش انتقال بدید و حدود بیست و پنج دقیقه داخل یخچال بمونه و بعدش بصورت ویدیو دور ژله رو با چاقوی تیز جدا کنید و ژله رو رول کنید. و رول رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب سفت بشه و بتونید به خوبی بُرش بزنید. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط نحوه نصبش رو ببین چه راحت و آسونه 👀❤️ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 به سبک کافی شا‌پی و خیلی خوشمزه تر😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند ساده بوگیرهای خوشبو درست کنین و خونتون رو خوشبو کنین! ‌ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سس خوشمزه رو میتونید با فیله مرغ یا سالاد با هرغذایی دوست دارین میل کنید طعمش عالیه خیلی خوشمزه اس حتما تست کنید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یتیمک یا یتیمچه🍆😚 مواد لازم : پیاز ۲‌ تا ۳ عدد روغن بادمجان ۳ عدد کدو سبز ۲ عدد گوجه پوست کنده ۵ عدد نمک فلفل زردچوبه پاپریکا رب گوجه سرخ شده ۳ ق غ،آبلیمو نصف 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستی که وازلین چقدر کاربرد داره امتحانش کن که معجزه می‌کنه 👌 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو پذیرایی از مهمونات با سلیقه باش😉 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده بستنی 🍧🍧🍧 🔸مواد لازم برای بخش بستنی طالبی موز: ۱ عدد طالبی: نصف یک عدد خامه: ۲ ق غ گلاب: ۲ ق غ 🔸مواد لازم برای شربت فالوده: رشته فالوده: یک بسته برای ۸ نفر آب ولرم: ۹۰۰ میلی لیتر شکر: ۷۰۰ گرم گلاب: یک چهارم لیوان 🔹طرز تهیه شربت شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر کامل حل بشه. شربت رو بزارید توی فریزر حدود ۶ تا ۸ ساعت بمونه تا یخ بزنه. بهتره هر دو ساعت شربت رو در بیارید و هم بزنید. رشته فالوده رو با آب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید تا بپزه، بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و حدود ۱۰ دقیقه بزارید بمونه تا خنک بشه. بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا ابش کشیده بشه. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده بهینه از کامواهای اضافی برای درست کردن کاردستی و طرح بزرگ‌ترش هم می‌تونی پادری درست کنی ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی سریع نفخ حبوباتو بگیر🙃🫘 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی آسون 🫓 آرد نونایی یا آرد گندم ۳ پیمانه آب ۱ پیمانه تا ۱ پیمانه و نصف نمک ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده با جعبه های دور ریختنی 🍃 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
نشاسته100 گرم آب ولرم800 میلی لیتر آب150 میلی لیتر گلاب ۲ قاشق غذاخوری شکر140 گرم ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود.بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کرده و شربت را به یک کاسه فلزی انتقال دهید، گلاب را به شربت اضافه کرده و آن را برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از اینکه شربت یخ زد آن را بیرون آورده و با چنگال مخلوط کنید و مجدد به فریزر برگردانید.نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.نصف دیگر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. مخلوط نشاسته  را  به آب در حال جوش اضافه کرده و  مدام هم بزنید تا حالت جامد پیدا کرده و خمیری شکل شود. بعد از اینکه خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد شعله را خاموش کنید و خمیر را برای چند ثانیه با همزن بزنید. خمیر را تا داغ است داخل قیف بریزید و با ماسوره ای با سوراخ های ریز داخل کاسه حاوی آب و یخ بریزید تا رشته های فالوده آماده شود. در این روش باید دقت داشته باشید که موقع زدن فالوده ماسوره را حتما داخل آب سرد فرو کنید تا رشته ها بعد از خارج شدن از قیف خودش را بگیرد.بعد از اینکه همه مواد را ماسوره زدید رشته های فالوده را از آب خارج کرده و داخل شربت بریزید و مخلوط کنید. مخلوط شربت و فالوده مجدد به فریزر برگردانید تا یخ بزند.بعد از اینکه فالوده یخ زد آن را از فریزر خارج کرده و نوش جان کنید. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍕همه این کلیپ های و جذاب در 👇🏻👇🏻🍕🍕🍕🍕 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb بزرگ ترین کانال غذا خوری در ایتا✅♻️ ꧁꯭░⃟꯭🍕🍪꯭فعال ترین چنل غذا خوری و غذا خوری در ایتا꧂ فقط وارد بشن🤫♨️🤤🍓🍑 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb ◢🍉🍦◥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه مواد شوینده گرون نخر🫧 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍