🌹تفسیر کوتاه *صفحه 259*
👈برگرفته از تفسیر نور
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔶با پول و پارتی نمیتوان از عذاب قیامت فرار کرد. *«لا بَیْعٌ فِیهِ وَ لا خِلالٌ»*
🔷شناخت نعمتهای خداوند، بهترین راه خداشناسی است؛ که با فهم عموم و عشق و انگیزه و عبادت همراه است. *«خَلَقَ السَّماواتِ... سَخَّرَ لَکُمُ»*
🔶 اگر دنبال تجارت هستید در دنیا با خدا معامله کنید، زیرا که در قیامت هیچ داد و ستدی نیست. *«یَوْمٌ لا بَیْعٌ فِیهِ»*
🔷 ایمان قلبی کافی نیست؛ نماز، انفاق و عمل صالح لازم است. *«آمَنُوا یُقِیمُوا الصَّلاةَ وَ یُنْفِقُوا»* اسلام دین جامع است. رابطه با خدا و کمک به محرومین، در کنار هم و شرط قبولی یکدیگرند. *«یُقِیمُوا الصَّلاةَ وَ یُنْفِقُوا»*
🔶هر رفاهی نشانۀ مهر نیست، شاید وسیله و مقدّمۀ قهر الهی باشد. *«تَمَتَّعُوا»* کافران در دنیا کامیابند ولی آخرت ندارند. *«تَمَتَّعُوا فَإِنَّ مَصِیرَکُمْ إِلَی النَّارِ*
ایتا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2
🌷آیت الله علی فـــروغی:
#قرآن نوری است که از عالم بالا
نازل شده است برای فهـم معانی
والا و اسرار قرآن باید #دل را به
صحنه آورد و آن جــز با تحصیل
#طهارت ممکن نیست باید دل را
تطــهیر کرد.
ایتا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2
📙 گذری بر زندگینامه علامه طباطبایی(ره)
✅ «قسمت اول»
🍃 سید محمد حسین طباطبایی
معروف به علامه طباطبایی در آخرین روز ماه ذیحجه سال 1321 هـ.ق (۱۲۸۱ خورشیدی) در شاد آباد #تبریز متولد شد.
🍁🍁🍁🍁🍁
اجداد علامه طباطبایی از طرف پدر از اولاد حضرت #امام_حسن_مجتبی علیه السلام و از اولاد ابراهیم بن اسماعیل دیباج هستند و از طرف مادر اولاد حضرت #امام_حسین علیه السلام می باشند.
🍁🍁🍁🍁🍁
در سن #پنج سالگی مادرشان و در سن #نه سالگی پدرشان بدرود حیات می گویند و از آنها اولادی جز ایشان و برادر کوچکتر از ایشان بنام سید محمد حسن کسی دیگر باقی نمانده بود.
@tazkievataharatnafs
📙 گذری بر زندگینامه علامه طباطبایی (ره)
✅ «قسمت دوم»
🌸 #تحصیلات و #اساتید علامه طباطبایی(ره)
🍃سید محمد حسین طباطبایی به مدت #شش سال (1290 تا 1296هـ.ش) پس از آموزش #قرآن، آثاری چون #گلستان، #بوستان را فرا گرفت. همچنین به یادگیری فنون #خوشنویسی پرداخت. سپس به مدرسه #طالبیه تبریز وارد شد و به فراگیری ادبیات عرب و علوم نقلی و فقه و اصول پرداخت. سپس به همراه برادرشان به #نجف اشرف مشرف می شوند و #ده سال به تحصیل علوم دینی و کمالات اخلاقی و معنوی مشغول شدند.
🍁🍁🍁🍁
علامه طباطبایی علوم ریاضی را در نجف اشرف نزد سید ابوالقاسم #خوانساری، و به مدت #ده سال دروس فقه و اصول را نزد استادان برجسته ای چون مرحوم آیت الله #نائینی(ره) و مرحوم آیت الله #اصفهانی(ره) خواندند.
🍁🍁🍁🍁
استاد ایشان در #فلسفه مرحوم سید حسین #باد کوبه ای و معارف الهیه و فقه الحدیث، عارف عالیقدر مرحوم آیت الله سید علی آقا #قاضی (ره) بودند. در سیر و سلوک و مجاهدات نفسانیه و ریاضات شرعیه تحت نظر آن استاد کامل بودند. استاد امجد نقل می کند که ((حال مرحوم علامه، با شنیدن نام آیت الله قاضی #دگرگون میشد.))
@tazkievataharatnafs
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2
علامه #طباطبایی (ره) مظهر متانت، وقار، طمأنینه، عزت نفس، توکل، #اخلاص، تواضع، عطوفت و دیگر مکارم اخلاقی بودند.
آثار عظمت روح و #نورانیت دل و ارتباط با ماورای طبیعت در #سیمای ملکوتی ایشان هویدا بود. بر مجلس ایشان چنان #هیبتی سایه می افکند که حضار را در سکوتی ژرف و پر تأمل فرو می برد و انسان را به یاد شعر #فرزدق می انداخت که در مدح امام #سجاد(ع) گفته است:
او از بس #حیا و شرم و ادب داشت به هیچ کس #زل نمی زند و نگاهش به زمین بود، ولی دیگران از شدت هیبت و جذبه او نمی توانستند در چهره اش خیره شوند.
به خاطر دارم که #روشندلی در محضر ایشان با چشمانی #اشکبار می گفت: در شگفتم که چگونه زمین، سنگینی چنین مردانی را تحمل می کند.
نقل از: آیت الله #مصباح یزدی
@tazkievataharatnafs