۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
سرتیپ حیدری: ایجاد پنج گروه موشکی در نیروی زمینی/به هر تهدیدی پاسخ میدهیم
امیر سرتیپ کیومرث حیدری در بازدید از آمادگی و توان رزمی گروه ۸۴۰ موشکی سرلشکر شهید کبریایی این نیرو، گفت: در نیروی زمینی ارتش برای تداوم و نهادینه کردن آمادگیهای رزمی، بنابر منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظلهالعالی) اصل را بر خودکفایی با نگاه به داخل گذاشتهایم.
وی افزود: نیروی زمینی ارتش در مسیر خودکفایی، تولید و طراحی انواع تجهیزات و تسلیحات، ۲۳ رسته دفاعی دارد و همواره سعی بر این است تا در این رستهها به خودکفایی پایداری برسد تا بتوانیم با قدرت، پاسخگوی نیازهای دفاعی و امنیتی این مرزو بوم باشیم.
۷ دی ۱۴۰۲
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
سرتیپ حیدری: ایجاد پنج گروه موشکی در نیروی زمینی/به هر تهدیدی پاسخ میدهیم امیر سرتیپ کیومرث حیدری
سرتیپ حیدری با اشاره به ارتقای آمادگی رزمی اظهار کرد: نیروی زمینی ارتش در راستای ارتقای آمادگی رزمی و توان دفاعی خود همواره توسعه یگانهای موشکی را مدنظر قرار داده است، در همین راستا این نیرو در آمایش سرزمینی جدید خود، پنج گروه موشکی را در اقصی نقاط حساس و مختلف کشور ایجاد خواهد کرد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره پیشرفت روزافزون این نیرو در عرصه موشکی تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش در عرصه موشکی توانایی پاسخگویی به هر تهدیدی، در هر زمان و مکانی را دارد.
وی درباره قدرت بینظیر تسلیحاتی و موشکی این نیرو گفت: نیروی زمینی ارتش با تکیه بر توانمندیهای متخصصان داخلی و بومی همواره در عرصههای تهیه، تولید و طراحی تسلیحات و موشکهای خود بر ۴ ویژگی دور زن، نقطه زن، هوشمند و قابلیت شبکه شدن تأکید داشته و روز به روز در این زمینه به موفقیتهای متعددی دست یافته است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه یگان موشکی این نیرو باید تقویت شود، خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک از دو نوع موشک پیشرفته زمین پایه و هواپایه در نیروی زمینی ارتش رونمایی و عملیاتی خواهد شد.
سرتیپ حیدری در این بازدید با خانواده معظم شهیدان سرباز علی اکبر و رضا سروری نوشآبادی، سربازان جانباز خیرالله پالیزی و اسماعیل یزدی و سروان وابسته (بازنشسته) رسول زینالدینی دیدار و از آنان دلجویی کرد.
بازدید از پروژه ۱۰۴ واحدی در حال ساخت آران و بیدگل بخش دیگری از برنامههای فرمانده نیروی زمینی ارتش در سفر به این شهرستان بود.
۷ دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح و روزگارتون علوی
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
بنیانگذار مرکز ائتلاف ایران شناسی در دانشگاه تل آویو، در پس زمینه ترور شهید سیدرضا موسوی:
ترور سردار موسوی با همه اهمیتی که دارد، نکته کوچکی در یک کلیت بسیار گسترده است
تجربه گذشته نشان می دهد که حذف این یا آن فرد بدون توجه به وضعیت آنها مشکلی را حل نمی کند. "ممکن است او در یک مقطع زمانی خاص چیزهایی را رد کند، اما همه یک جایگزین دارند و معمولاً جایگزینی به همان بدی قبلی است. در حال حاضر مهم نیست که چه کسی پشت این عملیات است، ایران حساسیت ویژه ای نسبت به تلفات ایرانی ها دارد، دائماً از طریق فرستادگان کار می کنند، در حالی که در گذشته که افسران ارشد ایرانی یا حتی غیرافسرانی که مجروح می شدند، اجساد شبانه به ایران میرسند و در تاریکی دفن میشوند تا خشم مردم برانگیخته نشود ، مردم هم از حجم تلفات در دور از مرزها ناراحت بودند
به طور معمول، رسانه ها سعی می کنند اهمیت این موضوع را به حداقل برسانند و بازتاب آن را کاهش دهند. اما در اینجا فکر می کنم که از این نظر ما در مرحله متفاوتی هستیم، جایی که ایران نمی تواند با انکار نقش خود در آنچه در خاورمیانه اتفاق می افتد و انچه در ۷ اکتبر رخ داد پنهان شود.
ایرانیها میگویند ما مطلع نبودیم. آنچه در مرز لبنان اتفاق میافتد، اتفاق بسیار بزرگتری است. به عنوان مثال، نیمی از خانههای کیبوتز مناره ویران شد، دهها هزار اسقاطیلی از خانههای خود اواره شدهاند. اما واضح است که آنچه در یمن می گذرد سرمایه گذاری ایرانیها، هدایت ایران و حتی تسلیحات ایرانی و حتی آموزش میدانی برای هدف گیری موشک ها و امثال آن است. همین امر در مورد عراق نیز صدق می کند، زمانی که آنها به نیروهای آمریکایی حمله می کنند، در حالی که تقریباً ۲۰۰۰ آمریکایی در آنجا باقی ماندند
نگرانی این است که منطقه شعلهور شود، همه چیز می تواند از کنترل خارج شود. من فکر می کنم مشکل بسیار پیچیده تر است و اقدام یا حمله خاص به این یا آن نوع مشکل را حل نمی کند و می تواند عواقب گسترده تری داشته باشد.
ایرانی ها در تقویت قدرت خود در دو خط موازی عمل کردند، اول توسعه منطقه ای و دوم برنامه هسته ای آنها، گفتنش راحت نیست اما در هر دوی این موارد موفق شدند. ماروی موضوع هسته ای تمرکز کردیم و کار کردیم. تا حدودی سرعت توسعه را کاهش دادیم، اما آن را متوقف نکردیم، پیشرفت آنرا به تعویق انداختیم، برنامه هسته ای را به تاخیر انداختیم، اما مشکل راحل نکردیم.
۷ دی ۱۴۰۲
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
توافق هسته ای در سال 2015 برای اسقاطیل خوب بود. خروج از توافق هسته ای، به دلیل فشار اسقلطیل، هیچ فایده ای برای ما نداشت و بازگشت بایدن برای احیای توافق نیز وضعیت را بهبود بخشید.
میتوان گفت که ما از قدرت پیشروی ایران در اطراف مرزهای خود آگاه نبودیم، از خطر جنوب غزه آگاه نبودیم و با دخالت در ارسال سلاحهای پیشرفته، فعالیت آنها را کاهش دادیم. اما در نهایت آنها موشکها را در شمال نیز به دست آوردند. کاری که آنها در یمن انجام دادند یکی از شگفتیهای بزرگ است - این واقعیت است که آنها توانایی ارسال موشک به ما را دارند و این نیز نتیجه ای از اقدامات ایران است.
ما در حال حاضر در مرحله جدیدی هستیم که ایران دیگر سهم خود را ، پیشرفت آن و اینکه چقدر حاضر است ریسک کند را پنهان نمیکند
این مهم است که بگوییم راه حل آسانی از دیدگاه اسقاطیل برای این وضعیت وجود ندارد زیرا قدرت های دیگری مانند روس ها و چینی ها نیز درگیر هستند. اوضاع از کنترل خارج می شود و بنابراین اینکه من از این که کسی به این یا آن ژنرال ضربه زده است خوشحال باشم حاشیهای است و سوال این است که آیا محرکی برای چیزی بزرگتر ایجاد میکند یا نه
فکر نمیکنم آنها در حال حاضر علاقهای به این شعلهور شدن داشته باشند. آنها میگویند که از زمان انجام کاری که حماس انجام داده تعجب کردهاند و اعلام کردهاند که درگیر نبودهاند، اما نمیگویند که از آن مطلع نبودهاند. اینها برای آنها چیزهای کوچکی نیست، اما گاهی اوقات جنگ رخ می دهد. ناصر هم نمی خواست وارد نبرد در سال 1967 شود، بنابراین، قبل از تاختن به جلو، باید اطمینان حاصل کنیم که همه چیز از تناسب خارج نمی شود.
سوالی که مطرح می شود این است که آن خط قرمز چیست، زیرا به نظر می رسد قبلاً از آن عبور کرده اند. وقتی وضعیت شمال را می بینید، تبادل آتش، مردمی که در کشور خودشان🤮 آواره شده اند، پس خط قرمز چیست؟ایران دائماً در تلاش است تا مرزها را بررسی کند و وقتی هر یک قدمی فراتر از دیگری برمیدارند، ممکن است در جنکی قرار بگیریم که ماهیت و زمان آن را ما تعیین نکردهایم. ما باید اسبها را متوقف کنیم و بفهمیم که عواقب آن چیست. ای کاش می توانستم به ایرانی ها هم همین طور نصیحت کنم، زیرا آنها احتمالاً نمی فهمند که در هفتم اکتبر اعصاب همه به هم ریخته است و در نهایت باید بی سر و صدا و متفکرانه چنین تصمیماتی گرفت.
۷ دی ۱۴۰۲
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
♨️کنسرت عربی که میلیونها بار دیده شد 🔹آهنگ خواننده مصری با نام «تلك القضية» که درباره تجاوز اسرائ
ابوهدی:
طوفان الاقصی قضیهی فلسسطین را زنده کرد. سید حسن با چنین عبارتی سخنرانی مشهورش را شروع کرد؛ همان سخنرانی که گفته شد چهار میلیارد نفر شاهدش بودند.
هرکسی پیگیر قضیهی فلسطین بود همان فردای ۷ اکتبر دستاورد اساسی این عملیات را تشخیص داد. همینکه ثابت شد با وجود سکه بودن تجارتِ خیانت و عادیسازی روابط با اسرائیل همچنان شعلهی مبارزه و آزادگی روشن است. همینکه دنیا بفهمد امضاهای پشت پردهی سران، با وجود جوشش خون مقاومت و آزادگی پشیزی ارزش ندارد.
ولی فکر نمیکنم خوشبینترین تحلیلگرها هم احتمال زلزلهای چنین گسترده بر پیکرهی آمریکا در منطقه و حتی جهان را وارد میدانستند.
همین قطعهای که فیلمش را گذاشتهام ببینید. اگر کسی نداند و کاور را ببیند فکر میکند یکی از کارهای سازمان اوج در آستانهی ۱۳ آبان است! یا اگر در شعر دست ببریم و جملهبندی را کمی بالا پایین کنیم احتمالا به یک خطبهی نماز جمعهی قم در روز قدس خواهیم رسید. ولی همانطور که میبینید بندی مصری به نام کایروکي در یکی از جشنوارههای سینمایی قطعهی «قضية» را اجرا کرده است. قطعهای که در آن روی سخن اصلا با اسرائیل نیست! قضية، محاکمهی آمریکا است؛ آمریکایی که دامنش خونی است.
آیا آمریکا بعد از ۷ اکتبرِ مجید بازهم میتواند کلاههای گشاد و مندرس حقوق بشر و انساندوستی و دموکراسی و آزادی و مبارزه با نژادپرستی را سر ملتهایی که بیدار شدهاند بگذارد؟
میتواند باز هم نقش فرشتهی نجات دنیا را ایفا بکند؟
دنیایی که با چشمان خودش دید پادشاه لخت است دیگر از کدخدا حساب میبرد؟
شمایی که به اثر پروانهای اعتقاد داری بیا و اثر این زلزله را برایم بسنج.
۷ دی ۱۴۰۲
#حرکتی_مشکوک
در شب میلاد حضرت مسیح (ع) ، صفحه اینستاگرام اپلیکیشن #کتابراه در یک اقدام عجیب، خزعبلاتی بسیار مشکوک را منتشر کرد، که نه تنها توهین به مسیحیان است، بلکه توهین به قطعیات مسلمانان و مقدسات ما در تضاد با متون صریح قرأن است.
چند بخش از اون:
۱- وجود حضرت مسیح قابل تایید نیست.
۲- مسیح یهودی بوده و هیچ ادعایی برای آوردن دین جدید نداشته
۳- اعدام مسیح دلیل سیاسی داشته نه مذهبی! چون قصد داشته یهودیان را علیه روم بشوراند ( برانداز بوده)
🛡 کتابراه اگر تحت فشار قرار بگیره قطعا اعلام میکنه اینها بخشی از یک معرفی کتاب بوده، و نهایتا پست رو پاک میکنه!
چرا؟
📣 آقای #قوهقضائیه لطفا رسیدگی کنید.
۷ دی ۱۴۰۲
نماز سید رو حضرت اقا خوندن
خوش به سعادتت مرد
مبارکت باشه
نوش جانت این همه سعادت
🚨💥لینک کانال برای دعوت از دوستانتون🚩
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3245605080Ce636310c4b
۷ دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم در کدام جناحِ سیاسی بود؟
♨️ روایتی ناب از هویت #سیاسی یک سردار پُر رمز و راز
💢 سربازی که سودای سیاست نداشت
♨️ آبرویی که خرج #انقلاب شد!
#شهید_القدس
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔻 6روز دیگر تا سالگرد شهادت #شهید_سلیمانی
۷ دی ۱۴۰۲
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
نماز سید رو حضرت اقا خوندن خوش به سعادتت مرد مبارکت باشه نوش جانت این همه سعادت 🚨💥لینک کانال برای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر شهید سید رضی موسوی
۷ دی ۱۴۰۲
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر شهید سید رضی موسوی
بوسه سردار قاآنی بر تابوت شهید سید رضی موسوی
۷ دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرلشکر سلامی: جالب است این را بدانیم که شهید رضی در طول ۳۳ سال خدمت زیارت کربلا و نجف را انجام نداده بود تا دیروز که با جسم قطعهقطعه ملاقات و زیارت کرد.
۷ دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«ترور» از ۱۴ دی روی آنتن شبکه یک سیما میرود
این مجموعه تلویزیونی ماجرای ترور نافرجام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان را روایت میکند.
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلامی: سیدرضی از موثرترین فرماندهان بود
فرمانده کل سپاه:
🔹شهید موسوی یکی از با سابقهترین و موثرترین فرماندهان سپاه در جبهه مقاومت بود.
🔹شهید بزرگوار بیش از سه دهه در سختترین شرایط برای امنیت امت اسلامی ایستاد.
🔹او صحابی اسطوره جاودان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود.
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲