eitaa logo
کانال طب اسلامی و سنتی سید یاسین
9.8هزار دنبال‌کننده
742 عکس
357 ویدیو
39 فایل
تلگرام @seyed_ya_seen 09196807244 درمانگر طب اسلامی سنتی سیدیاسین🏠 تدریس,تحلیل عنبیه،زبانشناسی،دیسکوپاتی،کایروپرکتیک،طب سوزنی،حجامت،فصدسوزنی،فصد و اعمال یداوی و...pv مشاوره حضوری درنسیم شهر https://eitaa.ir/teb_sayed_ya_seen
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ❌مهندسی تغییر ذائقه❌ ✡️غربی‌ها موفق شدند چیزهایی بسازند که علیرغم ضررهای بیشمار در کل جهان رایج هم بشود. ✔️توانستند ذائقه مردم جهان را فریب دهند و محصولاتی درست کنند که حالت مصرف جهانی پیدا کند از جمله:🔻🔻🔻 1️⃣ نوشابه: که یک نوشیدنی بسیار مضر است ولی توانستند برای آن بازار جهانی درست کنند و با ذائقه مردم جهان بازی کنند. 2️⃣ شکر چغندر قند: براحتی توانستند محصولی مشابه و جایگزین شکر نی شکر درست کردند با دنیایی از عوارض! 3️⃣ روغن نباتی: ذائقه مردم را فریب دادند که هم روغنهای تراریخته و پارافین دار جایگزین روغن های ارگانیک کردند و هم مردم را به انواع بیماری‌ها مبتلا کردند و تا توانستند دارو فروختند. 4️⃣ رب گوجه فرنگی: حتی خود گوجه فرنگی هم که اصلا در برنامه غذائی بشر نبود را به تدریج وارد سبد اصلی غذائی مردم دنیا کردند و ذائقه مردم را به رب گوجه فرنگی پرضرر هم عادت دادند تا بدین ترتیب انواع بیماری‌ها را شایع کنند. 5️⃣ سیب زمینی: این محصول هم در گذشته نبود ولی موفق شدند برایش بازار جهانی خلق کنند و نقاب از عوارض آن بر نداشتند. حتی علاوه بر سیب زمینی محصولات فرآوری شده ای مانند چیپس و خلال سیب زمینی و... هم اضافه کردند. 6️⃣ ماکارونی: توانستند این محصول خطرناک را مشابه رشته های محلی بسازند و به مردم دنیا قالب کنند. 7️⃣ جوش شیرین: این ماده را هم در کل دنیا رایج کردند و به این شکل دستگاه‌های گوارشی بشر را معیوب کردند و تا توانستند دارو فروختند. 8️⃣ بکینگ پودر: این ماده هم جزو مواد مصرفی بشر کردند و ذائقه مردم را بسمت انواع کیک و خوراکی های پف دار کشیدند. 9️⃣ انواع اسانس‌ و رنگ ها: به این وسیله انواع نوشیدنی ها و غذاهای بدلی درست کردند مانند: آب میوه های کارخانه ای، شیرینی های مصنوعی، انواع ژل و دلسترها و... . 🔟 اکریلیک: بجای پشم در صنعت فرش استفاده شد و فرشهای اکریلیک کارخانه ای جایگزین فرش های پشمی دستباف و مفید شد. 1️⃣1️⃣ شیر خشک: بجای شیر مادر و شیر سالم دام، از این ماده شیمیایی رونمایی کردند و توانستند در کل دنیا بفروشند! 2️⃣1️⃣ نمک تصفیه ید دار: که در حقیقت یک زهر مسلم و جایگزین نمک های دریا و معدن است. 3️⃣1️⃣ مو برهای شیمیائی: توانستند بجای نوره در حمام ها جای دهند. 4️⃣1️⃣ داروهای شیمیائی: با بسته بندی های شکیل و رنگ های فریبنده ، جایگزین داروهای گیاهی کردند. 5️⃣1️⃣ لباس‌های پلاستیکی: از پلی استر و مواد شیمیایی درست کردند تا جایگزین لباس‌های پنبه، کتان ،پشم و کرک کنند. 6️⃣1️⃣ مرغ و ماهی پرورشی: جایگزین مرغ محلی و ماهی طبیعی کردند و انسان ها را از ماهیت اصلی شان دور کردند. و این لیست تا بی نهایت ادامه دارد و در حال افزایش است تا شامل زن های مصنوعی، انواع ربات های کارگر، گوشت مصنوعی، مواد خوراکی آزمایشگاهی و... شود. 🌐 🔸🔹🔸🔹🔸🔹
💊 💊 🌿کاسنی 🌿شاهتره 🌿خارمریم 🌿خرفه 🌿زرشک کوهی 🌿خاکشیر 🌿شیرین بیان 🌿ریشه بابا آدم 🌿سپستان 🌿زنجبیل 🍎انار یا رب انار 🍎تمشک 🍎توت سیاه یا شاه توت 🍎عناب 🍎زیتون و روغن زیتون : 🩸حجامت پشت کبد 🩸حجامت قوزک دو پا 🩸زالو درمانی روی کبد 🚫 مصرف صفرا آورها: مانند روغنیجات (بخصوص روغنهای صنعتی، مایع، جامد و سرخ کردنی)، روغن زیاد در غذاها بخصوص، تخمه و آجیل زیاد خوردن) (حتی روغنهای طبیعی هم کمتر مصرف شوند)، شیرینی جات صنعتی (شیرینی قنادی، شکلات، و نوشابه و دلستر، کیک و کلوچه و بیسکوییت، قند و شکر، کافئین زیاد مانند: چای پُررنگ، قهوه، شکلات تلخ، کاکائو، نسکافه) – غذاهای تند (فلفل، ادویه زیاد، سیر) و غذاهای شور (خیار شور، شوریجات، غذای شور) و محصولات و اسانس‌های صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر، فست فود و انواع سس، آبمیوه‌ صنعتی، انواع نوشابه‌ها و دلسترهای گازدار، بستنی‌ صنعتی، محصولات پاستوریزه)، تنقلات مصنوعی مانند: چیپس، پفک و ژله و پاستیل و ...)، کلیه غذاهای ساندویچ فروشی و فست فود و پیتزا)، غذاهای کنسرو شده و کمپوت‌ها، انواع مواد خمیری و حجیم مانند: ماکارونی، لازانیا، رشته‌های صنعتی و کلیه غذاهایی که دارای ماده نگهدارنده هستند.) هر چقدر می‌توانید کم شود. حتی گرمیجات زیاد خوردن یا بدون مصلح خوردن گرمیجات موجب داغ شدن و آسیب به کبد می شود
۱.منع سردیجات و غذاهای تبلیغاتی و خوردن آب سرد و آب بین غذا.گوشت گاو مرغ ماهی لبنیات مغازه.ترشی و سالاد ۲.خوردن گرمیجات طبیعی نظیر شیره انگور محلی و ارده طبیعی. عسل. گوشت نظیر گوسفند شتر بوقلمون میگو. حبوبات علی الخصوص گندم پوست کنده و نخود. مغزیجات .سبزیجات .ادویه جات. میوه جات گرم نظیر سیب درختی انار انگور خرمالو موز آناناس نارگیل انبه خربزه طالبی. غذاهایی نظیرسوپ گندم .فسنجان بادام. آش رشته .آش گندم. کلجوش. اشکنه .کره حیوانی و خشکبار نظیر انجیر زیتون بادام ۳دوسین صبح وشب یک قاشق مرباخوری ۴..اگر فشارخون ندارید اسفند صبح و شب یک قاشق مرباخوری داخل دهان وروی زبان ریخته مثل قرص با کمی آب قورت بدهید ۵..داخل غذا زیره سیاه بریزید میل کنید ۶..دمنوش اسطوخودوس همراه عسل میل کنید ۷..یبوست حتما درمان کنید چون ام الامراض هست (دمنوش گلمحمدی، خاکشیر با آب داغ، خیسانده انجیر در گلاب) ۸..روغن مالی با روغن سیاهدانه و بادکش کتف و مسیر درد ۹.استفاده از نوره در حمام ۱۰. جویدن کندر ۱۱.اگرخانم هستید و ترشحات و عفونت رحم دارید زمان پاکی موقع خواب یک لیوان دمنوش رازیانه در صورت نداشتن کیست سینه همراه عسل میل کنید و همچنین واژینال بیست سی سی عسل گرماندیده کنید ۱۲-قرص بلغم طبق دستور ۱۳-مرکب سه طبق دستور ۱۴-عطسه اور شبی یکبار ۱۵-نوشیدن روغن زیتون بوداریا روغن سیاه دانه۴واحد+عسل دو واحد+سرکه انگور طبیعی ۱واحد هر۸ساعت یک قاشق غذاخوری ۱۵-مصرف سرکنگبین گرم ۴۰شب شبی یک لیوان ۱۶-پیاده روی تند روزی نیم ساعت همراه باتعریق ۱۷-استفاده از داروی طریفل (طول مدت درمان حداقل 80 روز)
کلی ریه ۱-تنفس عمیق روزانه ۴۰بار از راه بینی سینه را پرکرده واز دهان ارام به مدت ده دقیقه خالی کنید ۲-تنفس هوای سرد در زمستان وگرم در تابستان ۳-دوسین هر ۸ساعت یک قاشق مرباخوری۴۰الی ۱۲۰روز ۴-روغن مالی ریه باترکیبی از روغن بادام تلخ واسانس نعناع ویا سیاه دانه هر روز ۵-ترک یا کاهش جدی سردی ها مخصوصا سودازا هاتا۴۰شب ۶-بادکش ریه ۷ساعت پس از روغن مالی ۱۲لیوان همزمان یک شب درمیان ۷۰بار ۷-تعریق روزانه یکی دوبار ۸-دمکرده گیاه زوفا باعسل صبح وشب یک لیوان میل شود ۹-خوردن آش شلغم وآش جوشب ها ۱۰-استفاده از قلیان نعناع بدون دود ۴۰الی ۱۲۰روز هربار نیم ساعت ۱۱-حجامت عام یک تاسه مرحله بسته به شدت بیماری ۱۲-در تنگی نفس های شدیدمانند اسم نوشیدن ادرار شتر شیرده هفته ای سه لیوان ۱۳-عرق چنار هروعده سه بار ۱۴-وسط یک پیازقرمز را به شکل عدد ۷دراورده باعسل پرکنیدودرظرفی که حدود یک سانت نمک ریختین قرار داده تا روی شعله ملایم پخته شود ۱۴شب هر شب یک عدد ۱۵-خوردن سیب زردکباب شده در اتش ۱۶-نوشیدن عرق شلغم یا پونه هر۶ساعت ۱۷-نوشیدن ترکیبی از دمنوش گیاهان ختمی+پنیرک+ریشه شیرین بیان+عناب+اویشن+پونه+انجیر خشک (انجیرهاراسوراخ یا نصف کنید)هریک به اندازه مساوی فقط اویشن از بقیه کمتر باشد روزی سه فنجان ۱۸-دمکرده پنیرک+ختمی+ریشه شیرین بیان+سه پستات(برای غیر زنان باردار)+پیاز خام+انجیرخشک+پرسیاوشان+گل نیلوفر روزی سه بار هربار یک فنجان ۱۹-درصورت سرفه وخلط خونی که در اثر صفرای زیاد روده وخشکی وترکیدن جداره روده رخ می دهداز شربت بارهنگ ونعناع وهمچنین از اب تره وکوکوی تره ویا آش تره روغن مالی ملاج سر پیشانی باروغن سیاه واسانس نعناع عطسه اور شبی اندازه عدس به بینی کشیده شود بعد استشاق عسلاب شور ودوقطره روغن بنفشه کنجدی در هر سوراخ بینی
سیستم لنفاوی بدن از عروقی نازک به نام عروق لنفاوی تشکیل شده که در سراسر بدن گسترش یافته اند. این عروق یک مایع شفاف به نام لنف که حاوی گلبول های سفید به نام لنفوسیست ها است را توزیع می کنند. حفظ تعادل اسمزی، کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن، جمع آوری محتوای چربی بالا، کنترل غلظت پروتئین و ... از وظایف سیستم لنفاوی بدن است.تقويت سيستم لنفاوي با چند راهکار سادهیکی از قدیمی ترین و موثرترین روش های پاک کردن سیستم لنفاوی از ضایعات، استفاده از گیاهان است. گیاهانی در اطراف ما وجود دارند که اثر عالی بر روی سیستم لنفاوی می گذارند و این سیستم را پاکسازی می کنند. این پاکسازی به تخلیه درست این سیستم کمک می کند. بنابراین پاکسازی از سیستم لنفاوی به معنی پاکسازی از کل بدن است.به طور ميانگين ۸۰درصد زنان داراي سيستم لنفاوي ضعيف هستند. اگر از اضافه وزن، سلوليت، اختلال آرتريت، سردرد و... رنج مي بريد، احتمال دارد که علت اصلي آن کند شدن جريان لنفاوي باشد. حال بايد ديد چگونه مي توان اين سيستم را به جريان انداخت. در ادامه مطلب به معرفی گیاهانی در اين زمينه اشاره مي کنيم. 1. گل همیشه بهار این گیاه به عنوان یک تونیک عمومی برای سیستم ایمنی عمل می کند. این گیاه فعالیت سیستم لنفاوی و اندام ها را تحریک می کند تا بتوانند به بهترین شکل وظایف خود را انجام دهند. مصرف گل همیشه بهار زمانی که غدد لنفاوی متورم می شود بسیار عالی و کمک کننده است. مصرف بی تی راخ به پاک کردن و تغذیه خون نیز کمک می کند. 2. گل ماهور این گیاه، تراکم لنفاوی را درمان می کند. برگ ها و گل ها آن گردش خون را در سیستم لنفاوی فعال کرده و می تواند برای غدد متورم شده مفید باشند، به ویژه هنگامی که غدد لنفاوی در گلو، گردن، بازو و کشاله ران ورم کرده اند. روش تهیه این چای مواد لازم: ۲ قسمت گل همیشه بهار، ۲ قسمت بی تی راخ، ۱ قسمت گل ماهور طرز تهیه: گیاهان را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و به قدری آب سرد در قابلمه بریزید که روی آن ها را بپوشاند. حرارات ملایمی به قابلمه بدهید تا آب بجوشد. ۲۰ تا ۴۵ دقیقه این گیاهان را با شعله کم حرارت دهید. هر چقدر گیاهان بیشتر بجوشند، چای قوی تر خواهد شد. ۲ الی ۳ فنجان در روز به مدت ۲ تا ۳ هفته از این چای گیاهی پاک کننده سیستم لنفاوی استفاده کنید. 3. پونه کوهی یک گیاه مفید برای جریافن لنفاوی است و اغلب از آن برای درمان بیماری هایی مانند لارنژیت، التهاب لوزه، اوریون و حتی التهاب غدد لنفاوی استفاده می کنند. این گیاه بالقوه سمی است و به همین دلیل شما باید از آن تحت نظارت پزشک استفاده کنید. مصرف این گیاه به زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود. یک قاشق غذاخوری ریشه پونه کوهی را به همراه یک فنجان آب برای 15 دقیقه حررات دهید و در طول هفته یک فنجان از آن بنوشید. 4. گیاه تاج خروس این گیاه دارویی، یک گزینه عالی برای پاک کردن سیستم لنفاوی و سیستم گردش خون شما است و همچنین سموم را از طریق ادرار و تعریق از بین می برد. مصرف چای این گیاه، باعث از بین رفتن عفونت ها، کاهش خطر دیابت، مشکلات کبدی و ... می شود. یک قاشق غذاخوری از گیاه تاج خروس را همراه با یک فنجان آب بجوشانید و از آن حداقل روزی دو فنجان میل کنید. 5. چای برگ گردو برگ گردو نیز یک داروی مفید برای پاک کردن سیستم لنفاوی است به دلیل این که خاصیت دیورتیک و سم زدایی دارد. مصرف این نوع چای التهاب بافت ها را نیز کاهش می دهد. یک فنجان آب را به همراه یک قاشق غذاخوری برگ گردوی خشک، برای 5 دقیقه بجوشانید و بعد از خنک شدن، روزی دو فنجان از آن بخورید. بهتر است این نوع چای با شکم خالی میل شود. این درمان را برای 20 روز متوالی ادامه دهید. چای لیمو، زردچوبه و زنجبیل: زردچوبه و زنجبیل همراه با لیمو منجر به تخریب سموم در بدن می شوند و آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و ویتامین های موجود در آنها باعث تقویت سیستم لنفاوی می شود. یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده را به همراه یک دوم قاشق غذاخوری زردچوبه، آب نصف یک عدد لیمو و دو فنجان آب، به مدت 5 دقیقه بجوشانید و هر روز با معده خالی به مدت یک هفته از آن بنوشی
جهت سموم از بدن و نسخه پاکسازی عمومی بدن برای همه ی بیماریهای کبدی و یبوست و غلبه ی همه اخلاط @Teb_sayed_ya_seen 2 لیوان دوغ ترش، 35 گرم غنچه گل سرخ کاشان (حتما غنچه کاشان باشد) غنچه را بشکنید، کاسبرگها را جدا کنید و دور بریزید و گل را پودر کنید و داخل دوغ بریزید. 15 دقیقه صبر کنید و داخل آن نان تلیت (ترید) کنید. به عنوان ناهار میل کنید.(بعد از خوردن حق خوابیدن ندارید ولی تا 2 ساعت کار سنگین هم نکنید.) بعد از دو ساعت اولین دفع اسهالی شروع میشود. بعد از هربار دفع 1 لیوان آب جوشیده داغ بخورید. حتی المقدور داغ. تا 8 بار دفع انجام بشود و 8 لیوان آب داغ خورده بشود. دفع باید اسهالی باشد. سپس یک لیوان آب سیب یا یک کاسه ماست و موسیر بخورید تا اسهال متوقف شود. شب شام خورده نشود. در صورت ضعف زیاد، 2 عدد زرده تخم مرغ عسلی بومی، بدون نان. هر 15 روز یکبار تکرار شود. نسخه استاد
✅درمان @teb_sayed_ya_seen ⚡️قبل از هرچیز لازمه تعدیل مزاج و کنید 1- شستن سر با ختمی سفید 2- شستن سر با پودر مورد 3- داروی پودر بوی بد بدن 4- صاف کننده خون 5- حذف روغن نباتی جامد و مایع و مصرف روغن زیتون 6- حجامت 7- ترکیب سرکه+آب جوشیده ولرم شبها داخل نعلبکی ریخته و با نوک انگشت به موها ماساژ داده و صبح بشوئید 8- برگ چغندر  را له کرده و آب آنرا از برگهایش خارج نمایید، این آب برای گرفتن چربی سر بسیار مفید می‌باشد. پس از گذشت 2 ساعت می‌توانید موهایتان را آب کشی نمایید. ✅ 💠 حداقل هفته ای یک تا دو مرتبه استفاده شود بالاخص جمعه ها گاهی حنا+سدر+مورد روی سر ببندید بیست دقیقه و برای رفع خارش سر را با روغن بنفشه زیتونی ماساژ بدید و حجامت سر و حجامت قوزک پا انجام بدید. ✅ سر ✅ 🔶درمان: ✅تعدیل مزاج ✅رفع (مهم) ✅ رفع ✅داروی تقویت مو (مهم) ✅روغن بنفشه پایه زیتون ماساژ به پوست سر(مردها هفته ای دوبار، زنها هرروز) ✅شستن سر با لعاب گل ختمی سفید (پودرگل ختمی سفید را به مدت نیم تا یک ساعت درآب داغ خیس کرده، سپس صاف کرده وبه سر ببندید به مدت یک ساعت و بعد بشویید هفته ای دوبار (ترجیحا یک روزش جمعه باشد) ✅مخلوط : مورد سه واحد.سدر سه واحد.حنا یک واحد، به سرببندید به مدت یک ساعت. ✅سویق کامل ✅درصورت کم خونی قرص خون ✅روغن زیتون و روغن شحم گاو جایگزین روغن های جامع و مایع بازاری ✅نمک دریا جایگزین نمک خوراکی بازار ✅مصرف انجیر ✅مصرف خرما، کشمش، تخم مرغ محلی، زیتون، نخود، کباب گوسفندی، روغن زیتون، عسل، سیب، کدوحلوایی... ✅بادام روزی ۱۴ عدد صبح دانه دانه مثل آدامس بجویید ✅شانه کشیدن موها با شانه چوبی ✅روی سر آب پیاز+عسل+روغن زیتون یا بادام بزنید ✅گزنه؛ مو را تقويت كرده و از ريزش موي سر جلوگيري مي كند ، حتي در بعضي از مورد موي سر دوباره مي رويد . براي استفاده از اين خاصيت ۶ گرم سر شاخه ها و برگها و ريشه گزنه را به تنهايي و يا با ۳۰ گرم چاي كوهي در يك ليتر آبجوش ريخته و آنقدر بجوشانيد تا حجم مايع به نصف برسد . شبها مقدري از اين مايع را به سر بماليد و صبح بشوئيد 🚫هنگام حمام و شستشوی سر، نایستید و چمباتمه بزنید 🚫موی خیس را شانه نکنید 🚫بدون پوشش سر دستشویی نروید 🚫هنگام شانه کردن سر ایستاده نباشید و حتما بنشینید 🚫زیاد از سشوار و اتو مو و ....استفاده نکنید بلکه متناوب و کم سشوار کنید تا خودش عاملی در جهت ریزش مو نشود
🌼🌱 🌸☘🌻 🍃🌹🍀🌺 توصیه های لازم جهت بدن از سموم: 1.شروع و ختم غذا با یاد و نام خدا 2.طبخ غذا با 3.توجه بیشتر به غذاهای 4.خوردن به اندازه کافی 5.عدم خوردن مایعات در زمان غذا خوردن 6.عدم استفاده از مکروویو و زودپز 7.عدم استفاده از غذای فریزری 8.کمتر استفاده کردن از 9.دو روز در هفته 10.توجه بیشتر به حبوبات و غلات 11.توجه بیشتر به 12.توجه بیشتر به سبزی جات و صیفی جات با رعایت مزاج 13.استفاده از لباس زیر نخی 14.طبع شناسی و رعایت اصول آن 15.پرهیز از (منظور کل شب و دائم‌ است) 16.مصرف روزانه 17.ترک غذای رستوران در هر شکلی 18.عدم مجامعت در روزهای اول وسط و آخر ماه 19.عدم تنوع غذایی در یک وعده 20.عدم استفاده از داروهای شیمیایی
📝تدابیر اگزما 🔖یک روز در میان وعده صبحانه نان، پنیر تازه کم‌نمک یا بی‌نمک، خیار، کاهو 🔖یک روز در میان ناهار، خورش آلو اسفناج با چلو گشنیز یا خورش کدو با غوره یا تمرهندی 🔖یک روز در میان شام، آش ماش با مغز بادام یا آش برنج با مغز بادام یا آش جو با مغز بادام. هر وعده ۱۰ تا ۲۰ عدد مغز بادام و خرفه هر روز میل شود؛ در سوپ و آش هم بریزید. 🔖هر روز لیمو شیرین ۱ تا ۲ عدد، پرتقال و ازگیل در فصلش. 🔖هر روز نصف لیوان عرق کاسنی + نصف لیوان آب یا عرق شاهتره 🔖هر روز ۲ قطره روغن بنفشه در هر سوراخ بینی تا ۳ بار در روز تا رفع مشکل. 🔖روزی ۳ وعده شربت سیب یا زرشک یا لیمو، ماءالجبن و ماءالجبن افتیمونی و ماءالشعیر طبی 👈🏻به صورت دوره‌ای از تدابیر می‌توانید استفاده کنید.
🌙تدابیر ماه مبارک رمضان 👈🏻حکما روزه را پاکسازی کننده بدن از مواد زائد شمرده‌اند در صورتی که تدابیر آن درست و مطابق با مزاج افراد رعایت شود. ☕️روزه‌داری موجب گرمی و خشکی بدن می‌شود. بنابراین افرادی که مزاج یا سوءمزاج گرم و خشک و یا سوء مزاج صفرا دارند و همچنین افرادی که بیماری‌های قلبی، کبدی، ضعف قلب، ضعف مغز و سنگ کیسه صفرا دارند، مراقبت بیشتری در این ماه نیاز دارند. ☕️پرخوری و برهم‌خوری هنگام افطار و سحر منجر به بیماری های ناشی از پری و زیادی اخلاط در بدن می‌شود. ☕️اگر روزه‌داری همراه با مصرف غذای سبک و لطیف باشد، می‌تواند یکی از بهترین درمان‌ها برای بیماری‌های ناشی از پری و غلبه اخلاط در بدن باشد. ☕️یکی از نشانه‌های بیماری‌های امتلایی یا پری، تعفن ادرار، مدفوع یا عرق است. ☕️روزه‌داری خوب با نشاط روحی و نفسانی و سبکی همراه است و بعد از روز دهم تا پانزدهم فرد شروع به کاهش وزن می‌کند. بنابراین یکی از بهترین و سالم‌ترین شیوه‌های لاغری، روزه‌داری صحیح است. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره متوسطه علم طب. اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
مستحبات برای اول ماه رمضان حضرت محمد (ص) فرمود: هرکس سوره را در شب اول ماه سه باربخواند؛ خداوند درهای و را تا رمضان سال بعد به روی او می گشاید. هركسي سوره و سوره و سوره را در روز اول ماه بخواند درطول سال خوشحال و مسرور خواهد بود. اول المبارک‌ بهتره که سوره صلی الله علیه واله و سوره قدر بخوانید و به روی پیران یا اهل و عیال خود نگاه کنید روز اوّل ماه ، گلاب بر سر و صورت خود بریزید 🌕حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس روز اول ماه ، به اندازه کف دست، گلاب بر صورتش بریزد، از ذلّت و فقر ایمن خواهد بود، و هرکس گلاب بر سرش بریزد، آن سال از سرسام ایمن خواهد بود. پس آنچه به شما توصیه کردیم، رها نکنید. 📗..(بحارالأنوار، ج97، ص350 به نقل از اقبال الاعمال)
🌙تدابیر خاص افطار و سحر ماه مبارک رمضان 🍵افطار حتما با یک غذا یا نوشیدنی کمی گرم و کمی شیرین باشد تا معده برای هضم آماده شود. مثل: شربت زعفران یا آب جوش و خرما یا شیر و عسل یا فرنی 🍵بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه فاصله بین باز کردن افطار و شام خوردن باشد. 🍵میوه‌ها و آب‌میوه‌ها به فاصله ۲ ساعت بعد از شام میل شود. 🍵در وعده‌های افطار و شام، سبزی خام و در وعده سحری سبزی پخته (در آش یا خورش) مصرف شود. چون سبزی خام و کلا مواد غذایی خام برای هضم شدن حرارت بیشتری را نیاز دارند و انرژی شما را از بین می‌برند. 🍵در وعده‌های افطار و سحر از سرخ کردنی‌ها، غذاهای چرب، خوراکی‌های خیلی شیرین (زولبیا و بامیه حداکثر دو وعده در ماه مبارک جهت ارضای نفس) و غذاهای خیلی تند پرهیز شود. 🍵وعده‌های سحر غذاهای کامل‌تری باشد؛ مثل خورش آلو، خورش خلال بادام، خورش کدو (برای گرم مزاجان) و خورش کنگر ۱ تا ۲ وعده در هفته (برای بلغمی‌ها)، دسر کدو حلوایی، خورش اسفناج. 🍵آش رشته، ماکارونی، حلیم، قورمه سبزی، غذاهای خمیری، لزج و چسبناک و کله‌پاچه جزو غذاهای نامناسب برای وعده‌های افطار و سحر هستند. 🍵غذاهایی مثل: سوپ‌ها و آش‌های بدون رشته، آش ماش که تندی صفرا را خاموش می‌کنند، مناسب هستند. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب در باب تدابیر ماه مبارک رمضان. اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
🔴 تدابیر ماه رمضان، «افطار» بخش دوم حکایت افطار و ظرف چینی / آیا پنیر و سبزی، خوب است؟ 1️⃣حکمت آغاز افطار با آب گرم 🔹حکمت آغاز افطار با آب فاتر، این است که در اثر گرسنگی و تشنگی، معده دچار افزایش حرارت می‌شود و گرمای آن، موجب هجوم و سرازیر شدن مواد رطوبی و فضولات سایر اندام‌ها به معده می‌گردد. از این‌رو، توصیه شده است ابتدا، حتما آب گرم میل شود تا این فضولات را شُسته و از معده و بدن، دفع و خارج شود. 2️⃣آب گرم بریزید تا برود 🔸برای تقریب به ذهن: حتما دیدید وقتی جایی می‌گیرد و راه آن بند می‌آید، گفته می‌شود آب داغ و گرم بریزید تا باز بشود. حکمت آب گرم در افطار نیز اینگونه است؛ زیرا در اثر روزه، سموم بدن در معده جمع می‌شوند و آماده خروج از بدن. حال اگر در ابتدای افطار، آب گرم بنوشید باعث می‌شود تا این سموم از بدن خارج شود اما اگر همان لحظه افطار، آب سرد یا غذا بخورید، باعث می‌شود این فضولات بدن با غذا در معده ترکیب و مجددا وارد اندام‌ها شود. 🔹بنابراین، اولین غذای افطاری، باید دو ویژگی مهم دارا باشد: پاک‌کننده معده باشد؛ افت قند خون حاصل از گرسنگی را جبران نماید. (آب فاتر و خرما این ویژگی‌ها را دارند). 3️⃣آب سرد، یعنی خداحافظ روزه 🔸لازم به ذکر است خلط بلغم و سایر زوائد از اعضای بدن در انتهای روز و هنگام افطار در معده جمع می شود. بدبویی دهان نیز ناشی از همین مواد زائد موجود در معده است. حال اگر معده -که برای هضم غذا نیاز به حرارت مناسب دارد- با نوشیدن آب سرد و آب یخ، کاهش دهید، این امر مزید بر علت شده، عامل خارجی (نوشیدن آب سرد) و عامل داخلی (خلط بلغم جمع شده در معده) دست به دست هم داده و هضم غذا دچار اختلال می‏شود. 4️⃣باز کردن افطار با پنیر و سبزی، ممنوع؟ 🔹با توجه به تجمع فضولات و سموم از سایر اندام‌ها در معده در هنگام افطار، اگر به جای آب ولرم، بلافاصله آب سرد و یا غذای سنگین در افطار و شام و یا حتی غذای سبکی مثل پنیر و سبزی میل شود، چه خواهد شد؟ غذا با آن سموم و فضولات در معده، ترکیب شده و مجددا به سایر اندام‌ها، بازگشت داده می‌شود و زمینه‌ساز و تشدید‌کننده بیماری‌ها است. بنابراین، بیهوده نیست که بیان می‌شود: «خاصیت دارویی روزه، در افطار، نهفته است». 🔸در نتیجه آنچه امروزه، مرسوم است بلافاصله بعد از اذان مغرب، پنیر و سبزی، آش و فرنی میل می شود، اشتباه بوده و باعث بازگشت مواد زائد جمع‌شده در معده به خون می‌‏شود. 5️⃣باز کردن افطار با میوه؟ 🔹این پندار نیز اشتباه است؛ زیرا بدن در هنگام افطار به «مواد گرم» نیاز دارد و نه میوه؛ از این‌رو، حتما ابتدا با آب ولرم و خرما و عسل، افطاری را باز کرده، نیم ساعت بعد، می‏توانید پنیر و سبزی، سوپ و ... میل نمائید. 6️⃣مرد باشید و تا نیم ساعت، چیزی میل نکنید 🔸پس حتما ابتدا آب ولرم با هفت عدد خرما یا دو قاشق عسل، افطار را آغاز کنید و تا نیم ساعت، چیزی میل نفرمائید تا بدن به پاکسازی معده توسط روزه، اقدام نماید و فضولات و مواد زائد تجمع یافته در معده را به خارج از بدن هدایت کند. 🔹و در مدت نیم ساعت، نماز مغرب و عشاء را بخوانید. سپس می‏توانید پنیر و سبزی، سوپ، آش، فرنی و ... میل نمائید. 🔸بنابراین، مثل مرد بایستید و نمازتان را بخوانید. شما که شونصد ساعت، گرسنه بودید، نیم ساعت دیگر هم صبر کنید تا خاصیت دارویی روزه با «افطار صحیح»، تکمیل شود. 7️⃣آب یخ و حکایت ظرف چینی در افطار 🔹اشتباه بسیاری از ما این است که منتظریم تا بلافاصله با شنیدن صدای اذان مغرب، با خوردن مقدار زیادی آب سرد، تشنگی خود را رفع کنیم. در حالیکه مضر سلامتی، است. با خوردن آب فراوان سرد و یخ، نه‌تنها عطش برطرف نشده بلکه گاهی «دل درد» نیز به آن اضافه میشود. زیرا معده خالی، توانایی نگهداری و جذب آب خیلی سرد را ندارد و بلافاصله آب را وارد روده می کند. 🔸بنابراین، بلافاصله با آغاز افطار، آب سرد و یخ، می نوشید، از نظر طب سنتی و پزشکی، مذموم و مضر جسم، است. شروع افطار با آب سرد، بدن شما بعد از یک دوره گرسنگی و افزایش حرارت معده، با خوردن آب سرد، دچار «انقباض شدید معده» شود که این امر، درد معده و بروز مشکلات مختلف گوارشی را در پی‌دارد. 🔹همچنین به این دلیل که در ابتدای افطار، «کبد» تمایل شدیدی به جذب آب، دارد، آب یخ، توقف چندانی در معده نکرده، بلافاصله وارد «روده» می شود که این مساله میتواند باعث بروز «رفلکس پاراسمپاتیک» شدید و حتی در مواردی، زمینه‌ساز سنکوپ و «مرگ ناگهانی» در آینده نیز گردد. 🔸زیرا وقتی که شما افطار را با آب سرد، شروع می‌کنید، مثل آن است که روی یک «ظرف چینی داغ» آب سرد بریزید. چه خواهد شد؟ ظرف چینی، ترک می‌خورد. مشابه همان بلایی که سر «ظرف چینی» می‌آید، بر سر معده شما نیز خواهد آمد.
🔴 ماه ماه ... 🔷🔹 ماه رمضان که میشه نصف ادما مشکلات گوارشی و زخم معده می گیرند ... بعدا برای نهار میرن فست فود نوشابه می خورند 😏... 🔶 بعضی پزشکان بی سواد بی دین هستن که برای مردم تجویز می کنند روزه نگیر .... مگه تو مرجع دینی هستی؟ 🔷 روزه بر تمام انسان ها واجب است و مردم به جای اینکه به بهانه های مختلف روزه نگیرند باید اصلاح غذا کنند .... 🔶 روزه بهترین دارو برای سلامتی بدن می باشد و بدن را دفع می کند! 🔷 ان کسی که دارد و اصلا خون پایین نمی آید بهترین دارو روزه گرفتن هست .... 🔶 برای اینکه روزه گرفتن به شما اسیب نزند باید اصلاح غذا کنید و وعده های سحری و افطار را با آداب اسلامی درست و غذای سالم تغذیه کنید .... 🔷 در وعده سحر هر چه بیشتر بخورید زود تر گرسنه می شوید... 🔹 وقتی ما نیت می کنیم به مغز دستور می دهیم که تا پایان روز قرار است چیزی نخوریم و بدن هم با مدیریت صحیح بدن را تا افطار حفظ می کنه و در این مدت شروع می کنه به پاک سازی و اخلاط سوخته بدن رو دفع می کنه .... 🔶 برای کسانی که مشکل معده دارند: 🔹 مایعات وسط غذا . نوشابه. دلستر ‌. چای سبز و سیاه . مرغ و ماهی . لبنیات کارخانه ای . ماکارانی. روغن مایع و جامد نباید استفاده کنند ! 🔸 چای بابونه. گوشت مرغ محلی بوغلمون. گوسفند .شتر . لبنیات محلی . نمک طبیعی . روغن های زیتون. ارده کنجد . حیوانی (گاو) استفاده کنند! 🔹 نفخ و ترش معده از سردی هست. سوزش معده از خشکی معده (سودا و صفرا) . درد معده از سودا و اعصاب... 🔸 خودتون دکتر خودتون باشید و با اصلاح غذا درمان شوید... ☑️ درمان مشکلات معده : دم نوش مرزه و بابونه برای ترش و نفخ و ورم معده 🔶 کسانی که گرسنه می‌شوند معده درد یا سوزش معده می گیرند کم خون هستن 🔹️ دم نوش بابونه و مرزه بخورند و از مواد غذایی صنعتی پرهیز کنند و برای رفع کم خونی افطار و سحر شربت تخم بالنگو و خاکشیر با شکر سرخ و آب جوشیده و گلاب مصرف کنند و مصرف شیره های انگور و توت خرما و انجیر و سیب بسیار مجرب است . ☑️ در هنگام افطار با معده خالی اب و شربت و شیرینی های صنعتی نخورید .... 🔷 سردی ها معده را اذیت می کند به همین دلیل روایات تاکید کردن با خرما و اب جوشیده ولرم افطار کنید ... ❌ اب سرد در افطار موجب می شود !
🔴 تدابیر ماه رمضان، «افطار»، بخش اول ✍️ مصطفی امیری اولین گزینه بعد اذان مغرب، نوشیدنی‌های افطار 1️⃣اولین گزینه افطار: آب گرم و خرما 🔹اولین گزینه افطار برای روزه دار آب فاتر، به همراه شیرین‌های طبیعی مثل خرما، عسل، کشمش و مویز، شکر سرخ نیشکر و حلوا، در دستورات اسلامی، سفارش شده است؛ در حدیثی از امام صادق نقل شده است که آب جوشیده نسبتا گرم هنگام افطار، موجب تقویت کبد، قلب است (کلینی، الكافی، ج۴، ص۱۵۲). 2️⃣رطب یا خرما؟ 🔸پیامبر در هنگام افطار ابتدا رُطب را ترجیح می‌داد و اگر نبود خرما (متقی هندی، كنزالعمّال، ج۷، ص۸۵). و به نظر ما، هیچ غذایی به پای آن در افطار نمیرسد. 3️⃣ثواب نماز، چهارصد برابر 🔹استفاده از رطب و خرما به تعداد سه، پنج و هفت عدد در احادیث، ثواب نماز را چهارصد برابر، می کند (ابن‌طاووس، الإقبال، ج۱، ص۲۴۲) و نشانگر مهربانی و حکمت خدای متعال در حفظ سلامتی جسمی روزه داران و مهمانان حریم الهی، دارد. حتی به انگیزه ثواب فراوان نیز شده باشد، جسم روزه داران، سالم تر، شود. 4️⃣حکمت افطار با رطب و خرما 🔸مصرف رطب و خرما هنگام افطار، معده خشک و جمع شده ناشی از گرسنگی را باز و گرم و نرم می‌کند، و مقادیری از مواد قندی و معدنی مورد نیاز بدن فوراً از دیواره معده جذب شده و به داخل کبد می‌رود و کبد را از خمودی و ضعف در می‌آورد و در اثر آن خون به جریان می‌افتد و آماده پذیرایی از غذای افطار می‌گردد. 🔹قند خرما به سرعت جذب بدن شده و از پرخوری و پراشتهادی کاذب بعد از افطار، نیز جلوگیری می شود. علاوه براین، خرما، منبع خوبی برای جبران کم‌خونی، پوکی استخوان و ضعف اعصاب و خستگی و بی‌حالی به شمار می رود. 5️⃣جایگزین‌ها به ترتیب 🔹رطب و خرما، در احادیث، بسیار تاکید شده است و علاوه برآن: مویز، کشمش، انجیر، شکر سرخ نیشکر، عسل و حلوا، نیز سایر شیرین های طبیعی هستند (مجلسی، بحارالأنوار، ج۶۲، ص۲۹۶) که جایگزین‌های خوبی برای خرما، در وعده افطار به همراه آب فاتر هستند. 6️⃣گلاب، آب و عسل، شفابخشی افطار 🔸اگر در نوشیدنی افطار، علاوه بر آب ولرم و عسل، سه قاشق گلاب ناب محمدی، هم به آن، اضافه شود، به علت ویژگی ضد "سودای" گلاب، بر خاصیت "دارویی" افطار، بیش از بیش افزوده خواهد شد. و از طرفی، دستگاه گوارش آماده برای دریافت مواد غذایی شام میشود 🔹ناگفته پیداست که طبق احادیث گلاب، برای تقویت معده و همچنین تقویت شادابی و رفع غم و از بین بردن "خلط" ناصالح در معده، بسیار مفید است؛ عسل، نیز شفابخش و رافع همزمان خلط صفرا، سوداء و بلغم است. 7️⃣خرما و جلوگیری از چاقی 🔸البته بهترین گزینه در ابتدای افطار، "چند عدد خرما با یک لیوان آب گرم" و گلاب است که ضمن افزایش سریع قند خون و رفع ضعف ناشی از آن، معده و دستگاه گوارش را نیز گرم کرده و همچنین با اصلاح وضعیت اشتها، موجب عدم ایجاد پرخوری و چاقی مجدد، می‌شود. 8️⃣سیره پیامبر هنگام افطار 🔹تمام آنچه که در احادیث فوق، ذکر شد، همگی در حدیثی زیبا و جامع به نقل از امام صادق، به ترتیب، چنین نقل شده است: 🔸كانَ رَسولُ اللّهِ صلى الله عليه و آله إذا أفطَرَ بَدَأَ بِحَلواءَ يُفطِرُ عَلَيها، فَإِن لَم يَجِد فَسُكَّرَةٍ أو تَمَراتٍ، فَإِذا أعوَزَ ذلِكَ كُلُّهُ فَماءٍ فاتِرٍ، و كانَ يَقولُ: يُنَقِّي المَعِدَةَ وَ الكَبِدَ، و يُطَيِّبُ النَّكهَةَ وَ الفَمَ، و يُقَوِّي الأَضراسَ، و يُقَوِّي الحَدَقَ، و يَجلُو النّاظِرَ، ... و يُسَكِّنُ العُروقَ الهائِجَة وَ المِرَّةَ الغالِبَةَ و يَقطَعُ البَلغَمَ، و يُطفِئُ الحَرارَةَ عَنِ المَعِدَةِ، و يَذهَبُ بِالصُّداعِ (کلینی، الكافی، ج۴، ص۱۵۲-۱۵۳). 🔹امام صادق میفرمایند: پيامبر، هرگاه افطار مى‏كرد، با چیزهای شیرین (مثل رطب، خرما، حلوا، عسل و ...) آغاز مى‏كرد و اگر نمى‏يافت، با شِكر (شکر سرخ نیشکر و نه شکر سفید) يا چند خرما و اگر اينها هم نبودند، با آب ولرم، افطار می‏كرد و می‏فرمود: «معده و كبد را تميز مى‏كند و بو و دهان را خوش‏بو مى‏سازد ... هیجان رگ ها و صفراى غالب را فرو مى‏نشاند و بلغم را قطع مى‏كند و حرارت معده را آرام مى‏كند و سردرد را مى‏برد. 9️⃣خاصیت دارویی روزه، در افطار، نهفته است 🔸به امید اینکه «۱۴ساعت» گرسنگی را به «نیم ساعت» هله و هوله اشتباه در هنگام افطار نفروشیم. 🔹و تا نیم ساعت، چیزی میل نفرمائید تا بدن به پاکسازی معده توسط روزه، اقدام نماید و فضولات و مواد زائد تجمع یافته در معده را به خارج از بدن هدایت کند. 🔸و در مدت نیم ساعت، نماز مغرب و عشاء را بخوانید. سپس می‏توانید پنیر و سبزی، سوپ، آش، فرنی و ... میل نمائید.
🔴تدابیر طب سنتی در ماه مبارک رمضان 👈1-کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند موقع سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط کنند و بخورند و موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل میل کنند 👈2-سعی کنید یک ساعت بعد از سحری بخوابید و بلافاصله بعد از خوردن سحری نخوابید 👈3-دیابتی ها اصولا مشکلی برای روزه داری ندارند ولی کسانی که مشکل کلیوی دارند با مجوز پزشک روزه بگیرند 👈4-سعی کنید حتما در وعده سحری از خورشت استفاده کنید مثل خورشت کدو و یا خورشت الو یا خورشت بامیه 👈5-در وعده سحری به هیچ وجه ماهی نخورید 👈6-اگر می خواهید دهانتان کمتر طی روزه داری بو بگیرد دهان خود را بعد از مسواک موقع سحر دهان خودرا با اب ونمک بشویید 👈7-در وعده افطار سعی کنید افطار را با خرما و یک استکان گلاب گرم شده باز کنید 👈8-برای افراد لاغر وعده سحری واجب هست و باید حتما خورده شود 👈9-نان و پنیر و سبزی در راس افطار نباشد برای معده مضر است بهتر است افطار را با سوپ یا فرنی گرم یا حلوای ارد گندم بخورید 👈10-سعی کنید از زولبیا بامیه که از شیرینی جات مصنوعی درست شده اند استفاده نکنید 👈11-افراد روزه داری که کلیه اشان زمینه سنگ سازی دارد باید موقع سحر یک استکان عرق خارشتر بخورند 👈12-در وعده سحری به هیچ وجه ماست نخورید 👈13-سعی کنید حداقل در این ماه از روغن کنجد و زیتون استفاده کنید. آب گرم موقع افطار: ۱ ) کبد را شستشو می دهد ۲) دهان را خوشبو می سازد ۳) دندانها را محکم میکند ۴) باعث تقویت چشم میگردد ۵) معده را شستشو میدهد ۶) آرام کننده رگهای به هیجان آمده است ۷) صفرا را می برد ۸) بلغم را برطرف می کند ۹) حرارت معده را فرو می نشاند ۰۱) دردسر را آرامش می بخشد. این مطلب رو به همه روزه دارانی که دوستشون دارید بفرستید 🌸
‍ 🧊 🍶برای رفع تشنگی و عطش: ⬇️مواردی که باید پرهیز شود: 1. قندهای شیمیایی: قند، شکر، شیرینی‌های قنادی، زولبیا 2. شوری زیاد: خیار شور، شوری 3ـ نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی، فست فودها (سوسیس، کالباس، همبرگر و...) 4. مواد نشاسته‌ای زیاد، ماکارونی زیاد، کوکو سیب زمینی ⤵️مواردی که باید مصرف شود: بعضی چیزها ضدّ تشنگی‌اند: 🔸خُضرَویّات به همرا ناهار و شام یا افطاری و سحری مصرف شود، مصرف خضرویات دو اثر مفید دارند: تشنگی نمی‌آورد (درمان تشنگی و پیشگیری از آن)، اضافه وزن نمی‌آورد (درمان چاقی و پیشگیری از آن) این دو اثر به دلیل فایبِر یعنی فیبر گیاهی موجود در آن‌هاست؛ چون‌که فیبر گیاهی آب زیادی را در خود می‌گیرد و حجم زیادی از معده را اشغال می‌کند. 🔸خضرویات مانند: سبزیجات خوردنی تازه شسته شدۀ بهداشتیِ ضدّ عفونی شده (در محلول آب نمک یا پِرمَنگِناتِ پُتاسیُم) و کاهویِ تازه شسته شدۀ بهداشتیِ ضدّ عفونی شده و بدون سُس 🔸سبزی خُرفه، سرشار از اُمِگا ۳ است، برای رفع تشنگی، رفع حرارت بیرونی و درونی، رفع یبوست و درمان دیابت مفید است.
با سلام و عرض ادب و احترام تحلیل 👁عنبیه👁 و 👅زبان👅 در شخصی با هزینه ۵۰ هزار تومان انجام میشود.  تحلیل در گروه @tahlil_zaban_enabieh https://t.me/tahlil_zaban_enabieh با اضافه کردن و عضویت ۱۰ نفر در گروه امکان ارسال عکس در گروه فعال شده و تحلیل رایگان انجام میشود. در گروه فقط و فقط تحلیل عنبیه و زبان انجام میشه چت و گفتگو در گروه ممنوع 🤭 فقط ارسال عکس عنبیه و زبان مجاز هست. چت و سوال در گروه منجر به حذف خواهد شد. نسخه درمانی و سوالات و مشاوره فقط pv @Seyed_ya_seen 09196807244   موسوی
😛 عکس گرفتن از زبان😛👆 @Teb_Sayed_ya_seen 💥حتما با دوربین پشت مبایل عکس بگیرید @kotob_tebi 💥مقابل پنجره در نور روز عکس بگیرید 💥دوساعت بعد غذا عکس بگیرید و روی زبان اگر رنگ غذا هست ده دقیقه قبل عکس گرفتن مسواک بزنید ✅خصوصیات عکس واضح و خوب زبان (مانند نمونه در عکس) 1⃣از ابتدا تا انتهای زبان و کناره های زبان کامل در عکس دیده شود 2⃣پرزهای زبان واضح دیده شود 3⃣هیچ قسمت زبان سایه نیافتد 4⃣عکس از روبرو گرفته شده باشد 5⃣در عکس لبهای بالا دیده بشود. 6⃣سن ؟ 7⃣تعداد زایمان؟ یا فرزند؟ کتب طبی(تخصصی) @kotob_tebi @Teb_Sayed_ya_seen کانال مطالب طبی مشاوره و ثبت نام 09196807244 @seyed_ya_seen @amozesh_sayed_ya_seen کانال تدریس سید یاسین موسوی
https://t.me/teb_sayed_ya_seen/48502 عکس اینجوری باشه قابل تحلیل هست کیفیت کمتر فایده نداره از گوشه چشم به سمت بینی با فلش یه گوشی یا چراغ قوه نور بندازید و با گوشی دوم بدون فلش از فاصله نزدیک حدود دو سانتی عنبیه عکس بگیرید دستتون نلرزه سلفی فایده نداره حتما باید از یکی کمک بگیرید واضح بفرستید، عکس عنبیه طبق الگو و نمونه نباشه تحلیل نمیشه
با سلام و عرض ادب و احترام تحلیل 👁عنبیه👁 و 👅زبان👅 در شخصی با هزینه ۵۰ هزار تومان انجام میشود. تحلیل در گروه @tahlil_zaban_enabieh https://t.me/tahlil_zaban_enabieh با اضافه کردن و عضویت ۱۰ نفر در گروه امکان ارسال عکس در گروه فعال شده و تحلیل رایگان انجام میشود. در گروه فقط تحلیل عنبیه و زبان انجام میشه چت و گفتگو در گروه ممنوع 🤭 فقط ارسال عکس عنبیه و زبان مجاز هست. نسخه درمانی و سوالات و مشاوره فقط pv @Seyed_ya_seen 09196807244 موسوی
هدایت شده از کتب طبی(تخصصی)
4_5823329424006713019.mp3
19.2M
https://t.me/kotob_tebi/30635 🌙 🌙 💠خواص روزه. 👌روزه باعث پاکسازی بدن ، پختن و خروج اخلاط ناصالح ، درمان دیابت و سنگ کلیه ، درمان فشار و چربی خون می شود. 🔸نقش مهم روزه در درمان و پیشگیری بیماری ها. ♦️علت و درمان مختصر دیابت و سنگ کلیه  . ⚜مزاج روزه گرم و خشک هست . 🌀افراد گرم گرمی و افراد سرد سردی میل نکنند. 🍲تغذیه افراد گرم مزاج و سرد مزاج در ماه مبارک رمضان . 😴تدابیر خواب. 🚿تدابیر حمام رفتن ، علت حمام نکردن با شکم سیر و خالی و... . ⚡️علت تشنگی ، ضعف و سرگیجه در ماه مبارک رمضان. ♻️در موقع گرسنگی ۴ قواه ( قوای هاضمه ، جاذبه ، دافعه ، ماسکه ) مشغول پاکسازی عضو و بدن می شوند. 📣 🎤 🍃🌺 https://eitaa.com/kotob_tebi/2395
📒📒 توضیح بیماری : این بیماری همان گزگز و درد و بی حسی مچ دست و انگشتان است که امروزه بیشتر در زنان شایع است. از نگاه طب سنتی این بیماری ناشی از سودای رسوب کرده در انتهای دست است. این افراد کاندید عمل جراحی اند که با انجام کارهای زیر خوب می شوند. روش درمان : الف) سرکه انگبین شبی یک لیوان به همراه یک قاشق مرباخوری اسفند طرز تهیه سرکه انگبین: دو لیوان عسل + دو لیوان عرق نعنا + یک لیوان سرکه انگورطبیعی. از این شربت ۳/۱ لیوان ریخته ۳/۲ دیگر را آب ریخته میل شود. (۸۰ شب) ✅✅ توجه: بعد از ۴۰ شب اسفند را دیگر ادامه ندهید. ب) شونیسل (۴ واحد روغن سیاه دانه + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه انگور طبیعی) از این ترکیب روزی ۲ قاشق غذاخوری میل شود. (۸۰ روز) 📒📒 توجه: به جای روغن سیاه دانه می توانید از روغن زیتون بودار تصفیه نشده نیز استفاده کنید. ج) بعد از ۴۰ روز حجامت عام د) حجامت اخدعین (سر شانه ها) دو هفته بعد ه) حجامت ساعد دو هفته بعد و) اگر خوب نشد زالو درمانی روی مچ دست
دست وپادلیلش عدم خونرسانی به آن موضع میباشد هرعضوی از بدن بهش خون نرسد سرد میشود و یخ میکند درد میگیردو گزگز وبی حس میشود دلیلش هم سردی بدن هست خواب رفتگی دست وپا علتش افزایش بلغم در عروق هست ۱..ترک جدی سردیجات ترشی خیار کاهو گوشت گاو مرغ ماهی لبنیات مغازه وچای و غذاهای تبلیغاتی وکارخانه ای حاوی نگهدارنده هستند ۲..خوراک گرمیجات نظیرشیره انگورمحلی و ارده طبیعی. عسل.گوشت نظیر گوسفند شتر بوقلمون میگو.حبوبات علی الخصوص گندم پوست کنده ونخود. مغزیجات .سبزیجات .ادویه جات.میوه جات گرم نظیر سیب درختی انار انگور خرمالو موز آناناس نارگیل انبه خربزه طالبی. غذاهایی نظیرسوپ گندم .فسنجان بادام. آش رشته .آش گندم. قیمه قورمه سبزی با برنج ایرانی .کلجوش. اشکنه .کره حیوانی و خشکبار نظیر انجیر زیتون بادام. روغن های گرم مثل کره و روغن حیوانی کنجد زیتون دنبه. ۳..دوسین هر ۸ ساعت یک قاشق غذاخوری تا دو ماه کامل. -صاف کننده خون سرکنگبین صبح وشب درصورت کم خونی اگر موقع بلند شدن چشمتون سیاهی میره قرص خونساز شربت خونساز شربت عسل دوسه لیوان ۴..در صورت داشتن یبوست اول از همه باید یبوستش را درمان کند چون ام الامراض هست. ۵..روغن مالی موضع با روغن سیاهدانه. ۶.پیاده روی تند تا عرق کند. ۷ ..اصلاح آب و نمک و روغن و نان و ظروف غذا. ۸-روغن مالی با ترکیبی از روغن بادام تلخ وسیاه دانه ۹-بادکش مسیر یک شب درمیان ۲۱مرخله ۱۰-درصورت نداشتن فشار شبی یک قاشق مرباخوری اسفند با آب قورت دهید