eitaa logo
حکیم باشی
39.8هزار دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
1هزار ویدیو
15 فایل
🔹تبادل و تبلیغ ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅موادی که هم هستند هم ✍در دیدگاه طب سنتی مواد زیادی هم وجود دارند كه بین غذا و دوا هستند؛ یعنی هم غذا و هم دوا می‌باشند. اگر خاصیت غذایی ماده‌ای بیشتر از خاصیت دوایی‌ آن باشد، به آن «غذای دوایی» گفته می‌شود، مانند كاهو، كدو، هندوانه، خربزه، برخی از گیاهان مانند شوید، بابونه، شلغم، چغندر، كلم، ماش، عدس و… پس این مواد نباید غذای دائم ما باشند، چون مقداری هم خاصیت دارویی دارند و ممكن است وضعیت بدن و مزاج انسان را تغییر داده یا با مصرف زیاده از حد آنها در سلامت انسان اختلال ایجاد شود برخی از مواد هم وجود دارند كه خاصیت دوایی آنها بیشتر از خاصیت غذایی‌شان است و به آنها «دوای غذایی» گفته می‌شود كه در مصرف آنها باید بیشتر احتیاط نمود، مثل برخی سبزیجات از قبیل تره، نعنا، سیر، پیاز، تخم هندوانه، تخم خربزه و… 🍎@tebe_eslami🍎
🔰بهترین برای 1- آبلیمو 2- آب ریحان 3- سرکه سیب 4- آب کرفس 5- آب انار 6- عصاره ریشه قاصدک 7- مصرف زیاد مایعات 🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
را با مخلوط، مرهمى بوجود میاید كه براى انواع 🔸رماتیسم 🔹دردعضلات 🔸و یا اعصاب گرانبهاست 👈و باید با دست آن را روى موضع درد بمالند و ماساژ دهید. 🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ها و جراحت های ساده و پیچیده عفونی به آسانی با طب سنتی ✍حکیم خیراندیش 🍎@tebe_eslami🍎
✅ دشمن 🔹نوشابه ها 🍺 🔹مصرف زیاد کافئین☕️ 🔹مصرف داروهای مسکن 💊 🔹مصرف الکل🍷 🔹نگه داشتن ادرار 🍎@tebe_eslami🍎
📢 در مورد این که هرکس با شناخت طبیعت و شرایط بدنی خود باید غذای مناسب طبع و مزاج خود را برگزیند یا در مورد اصول غذا خوردن مطمئنم شنیدید 🔊 ✔️ اما در این جلسه قصد داریم در مورد قانون کلی تعداد وعده‌های غذایی و بهترین وقت غذا خوردن در افراد و مزاج‌های مختلف صحبت کنیم⬇️ ❎ بهترین زمان خوردن غذا از دیدگاه طب سنتی ایران ⏬ ✳️ از دیدگاه طب سنتی ایران، بهترین زمان غذا خوردن هنگامی است که شخص واقعاً احساس گرسنگی داشته باشد که حکما به این حالت «اشتهای صادق» می‌گویند ، پس بدون برانگیختن اشتها نباید غذایی خورده شود ✳️ «اشتهای صادق» علائمی دارد که عبارتند از ⏬ 🔰 اشتها به غذا 🔰 ضعیف شدن نبض 🔰 تیزی حواس خصوصاً شنوایی و بینایی 🔰 عدم تمایل به خواب 🔰 کاهش آب دهان 🔰 خروج فضوالت غذای قبلی 🔰 وجود نداشتن آروغ غذای قبلی 🔰 از بین رفتن عطش: زیرا وقتی غذا در معده است عطش ایجاد می‌کند و هنگامی که غذا از معده عبور کند، اشتها به آب از بین می‌رود. 🔰 سبک شدن شکم از زیر سینه تا ناف ❇️ پس وقتی این علائم ایجاد شد نشاندهنده تکمیل هضم غذای قبل و احتیاج بدن به غذای بعدی است ❇️ ⚠️ باید خاطرنشان کرد که غذا خوردن در هنگام سیری باعث ایجاد بیماری‌های مختلف در بدن می‌شود ⚠️ 🍎@tebe_eslami🍎
🔰 و ✍🏻بی‌اشتهایی و کم‌اشتهایی در افراد ارتباط مستقیمی با مزاج و طبع آنها دارد. 🔷مزاج اغلب افرادی که دچار این مشکل می‌شوند صفراوی است ؛یا صفرای معده دارند و یا غلبه ی صفرا دارند ‌ . ⬅️ اگر فرد دچار غلبه‌ صفرا شود دچار بی‌اشتهایی و کم‌اشتهایی خواهد شد. ⬅️لاغری، زردی چهره و بدن، پرتحرکی، کم‌اشتهایی ، پرخاشگری ، عصبانیت‌های زودهنگام از علائم غلبه صفرا در افراد است. ⬅️همچنین سوخت و ساز بدن افرادی که دچار غلبه صفرا هستند، بسیار زیاد است و این افراد در صورت مصرف غذا به اندازه کافی نیز چاق نمی‌شوند. 🔷افراد دارای خلط سودا یا همان طبع (سرد و خشک) نیز اشتهای کاذب دارند و مهم‌ترین شاخص در آن‌ها بی‌اشتهایی است، اگر فرد دچار سوءمزاج شده باشد باید با اصلاح مزاج و تخلیه سودای ناصالح از بدن مشکل را رفع نمود . 🍎@tebe_eslami🍎
پلاکها و ذرات غذا را از بین دندان و لثه ها پاک می کند و چون سرشار از مواد معدنی مفید است، با حالت اسیدی آب دهان مقابله می‌کند و مانع از فساد دندانها و بیماریهای لثه می شود 🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍁🌸 ( ژل رویال ) آیا می دانید  شاه  انگبین ( ژل رویال ) غذای ملکه است و عمر ملکه 5 سال است در صورتی که عمر زنبور کارگر، 40 روز است . عسل، مهمترین محصول زنبورعسل است که توسط زنبورهای کارگر تولید می شود. اما فعالیت زنبورهای کارگر، منحصر به تولید عسل نبوده و محصولاتی همچون شاه انگبین و موم را نیز تولید می کنند. به ژل رویال royal jelly  (شاه انگبین، شیر زنبور عسل، شهد شاهانه و غذای ملکه) هم می گویند. این ماده که بسیار مغذی و نیروبخش است، در واقع به عنوان غنی ترین ماده مغذی بیولوژیک شناخته شده و از گذشته های دور به عنوان اکسیر جوانی و مایه حیات در طب جامع استفاده می شده است. تجزیه شیمیایی شاه انگبین، حضور مواد زیر را در آن اثبات کرده است . آب کلاژن کربوهیدرات پروتئین، که قسمت عمده آلبومین و گلبولین است. اسیدهای آمینه ضروری که 8 نوع آن در شاه انگبین موجود است. از جمله اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در آن می توان به 10 هیدروکسی دکنوئیک اسید (HDA10) اشاره نمود که تنها در طبیعت در شاه انگبین دیده شده و خواص اعجاب انگیز شاه انگبین را به این ماده ناشناخته نسبت می دهند. 🍎@tebe_eslami🍎
مواد غذایی که متابولیسم رو بالا میبرن ▪️ماست البته کم چرب ▫️ ▪️ ▫️چای سبز ▪️ ▫️ارد جو ▪️شیرسویا ▫️دارچین ▪️لوبیا قرمز ▫️کلم بروکلی ▪️قهوه ▫️بادام ‌‌‎‌‌‎🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 پیشگیری از و در تابستان ✍ امام رضا علیه السلام:و اگر در تابستان، زکام شیوع یافت، هر روز یک خیار بخورد و از نشستن در آفتاب پرهیز کند. 📚 رساله ذهبیه 🔰 دو احتمال برای عبارت " زکام " در این روایت وجود دارد: ◀️ احتمال اول: زکام در این روایت به معنای گرمازدگی می باشد و نه سرماخوردگی مصطلح ( زبانزد )؛ یعنی اگر کسی می خواهد دچار گرمازدگی نشود، موارد گفته شده در روایت را رعایت کند. ◀️ احتمال دوم: منظور از زکام، گرمازدگی است که منجر به سرماخوردگی می شود. چه طور؟ 🔰 فصل تابستان، فصل غلبه صفرا است و بالا رفتن صفرا، فرد را مجبور می کند برای تسکین صفرا، مرتب آب بنوشد. از طرفی زیاده روی در نوشیدن آب یا بد آشامیدن آب، باعث می شود رطوبت بدن بالا رفته و در نتیجه همان سرماخوردگی اصطلاحی صدق کند؛ زیرا بارزترین نشانه سرماخوردگی آبریزش بینی می باشد که رطوبت زیاد بدن را خارج می کند. 🔰 پس اگر سرماخوردگی را به معنای سرماخوردگی بگیریم، یک واسطه دارد؛ یعنی اول فرد گرمازده می شود و سپس به واسطه زیاده روی در نوشیدن آب یا بد آشامیدن آب یا آبِ بد آشامیدن مانند آب تگری، سرما می خورد. 🍎@tebe_eslami🍎