🌸🍃
🍃
🔖#دمنوش_آویشن ؛ مفید ولی بهنگام!
🔸استفاده از دمنوش آویشن برای درمان بیماریهای گوارشی مانند نفخ، سوء هاضمه، ضعف معده و به طور کلی برای بیمارانی که از سردی و تری معده رنج میبرند یا در اصطلاح طب سنتی به سوء مزاج سرد وتر معده مبتلا هستند تاثیر دارد.
🔹برای استفاده باید یک قاشق مرباخوری از آویشن خشک را در یک لیوان آب دم کرده و کمی نبات یا عسل اضافه کرده و نیم تا یک ساعت بعد از غذا میل کرد.
🔸دمنوش آویشن در بیماریهای تنفسی خصوصا برونشیتهای مزمن و سرفههای خلط دار و سینوزیتهای مزمن مفید است.
⚠️استفاده نابجا از آویشن در درمان سرفههای خشک و در مرحله حاد و ابتدایی سرماخوردگی که بیمار معمولا احساس سوزش گلو تب و آبریزش رقیق دارد، ممکن است به تشدید علائم بیماری سرما خوردگی و افزایش خشکی مخاطها و افزایش تب منجر شود، ولی در فاز دوم سرماخوردگی که بیمار دچار ترشحات غلیظ و سرفههای خلط دار است مصرف آن مفید و سودمند است.
✔️بیمار میتواند از دمنوش آویشن به تنهایی یا همراه انجیر یا عناب روزی دو تا سه بار استفاده کند، به این صورت که یک قاشق مرباخوری آویشن خشک را همرا ۵ عدد عناب یا انجیر در یک لیوان آب دم کرده و روزی دو تا سه بار مصرف کند.
🖊دکتر محمد رضا حاجی حیدری (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
تا 2ساعت بعد از خوردن #ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلجها و حتی سکته مغزی و قلبی شود.
🍎@tebe_eslami🍎
✴️ #جوزهندی به حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن کمک میکند
✴️همچنین برای کاهش علائم آلرژی نیز میتوانید جوزهندی بخورید
🍎@tebe_eslami🍎
💠#مراقب_مصرف_زیاد_فسفر_باشید
🔻فسفر یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن محسوب شده و در سلامت انسان نقش مهمی ایفا میکند
🔻اما پژوهشگران تاکید دارند مصرف بیش از حد فسفر، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد
🔻مواد خوراکی غنی از فسفر عبارتند از گوشت، تخممرغ، ماهی، شیر، مغزها و حبوبات.
🍎@tebe_eslami🍎
🔴 #بوی_نعنا
♻ بوی نعنا نشاطآور است و قرار دادن آنها در ظرف آب رایحه آن را در فضا پخش میکند !
و باعث خواهد شد شما هنگام صبح راحتتر از خواب برخیزید و با روحیه، روز خود را آغاز کنید.
و همینطور تنفس را آسانتر کرده و در باز کردن مجاری تنفسی هنگام سرماخوردگی بسیار موثر است.
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖عوامل مهم در #تضعیف_سیستم_ایمنی بدن
«مسافرتهای طولانی و مکرر»، «تنهایی و درون ریزی احساسات» و «مصرف غذاهای چرب و ناسالم» از عوامل مهم در تضعیف سیستم ایمنی بدن به حساب میآید.
🍎@tebe_eslami🍎
روش های خانگی در #درمان_سوختگی با آب جوش
🔸 کمپرس سرد
🔹 گیاه آلوئه ورا
🔸 عسل
🔹 آب انار
🔸پوست خیار
🔹 ماست
🔸آرد
🍎@tebe_eslami🍎
نکاتی درباره #کدو
🔸 خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای درمان کم خوابی آنها موثر است.
🔹تخمهای کدو تنبل، تأثیر زیادی در کاهش التهاب مفاصل دارند.
🔸 از کدو در درمان بیماری های روده ای مخصوصاً از بین بردن کرم و انگل های روده ای استفاده می شود.
🔹 همچنین جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است. خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود.
🔸کدو طبیعتی سرد دارد. وصفرا را تسکین می دهد.
🍎@tebe_eslami🍎
#پرهیزات مهم در زمان ابتلاء به #نفخ
👈پرهیز از خوردن سبزیجات و غذاهای نفاخ (کلم، لوبیا، سیر و پیاز خام، عدس، ترب و تربچه و …)
👈پرهیز از باهم خوری و درهم خوری (مخصوصاً همراه هم خوردن غذاهایی با طبع سرد و گرم و یا غذای داغ و سرد)
👈پرهیز از خوردن ماست و سالاد و ترشی همراه غذا (فقط مجاز به مصرف چند عدد زیتون کم نمک و ریحان یا نعناع هستید).
👈پرهیز از مصرف مایعات سرد (آب، نوشابه، دلستر و دوغ و …) بین غذا، بعد از غذا، به صورت ناشتا، بعد از فعالیت ورزشی و بعد از میوه
👈پرهیز از مصرف غذاهای سرد و نفاخ در وعده شب.
🍎@tebe_eslami🍎
#پیشگیری از #عرق_سوز با توصیه های طب سنتی
🔸لباس زیر مناسب و گشاد و با الیاف نخی به تن نمایید و از پوشیدن لباسهای پلاستیکی بشدت پرهیز شود.
🔹 از مصرف غذاهای گرم و خشک و ادویه دار پرهیز کنید.
🔸اگر غلبه صفرا دارید، با مصرف غذاهای با طبع سرد مزاج خود را معتدل کنید.
آب یخ مصرف نکنید.
🔹نوشیدنیهای سرد و عرقیات با طبع سرد مصرف کنید.
🔸استحمام و دوش گرفتن برای جلوگیری از انسداد غدد تعرق مفید است.
🔹تحریک محل عرق سوز با ماساژ مضر است.
از ورزش کردن در محیط گرم و مرطوب؛بپرهیزید.
🔸از سیستم تهویه در محیط منزل و کار خود بهره بگیرید.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖نکات مهم در مصرف #شاه_بلوط
شاه بلوط نفاخ است و افراد با معده سرد و تر نمیتوانند از آن زیاد استفاده کنند.
در مصرف شاه بلوط در نظر داشته باشید، جفت آن سمی است.
عسل، سکنجبین و شکر مصلح شاه بلوط هستند
🍎@tebe_eslami🍎
#درمان_جوش_سرسیاه در طب سنتی
👈می توانید از ترکیب یک قاشق غذاخوری سرکه سیب و یک قاسق غذاخوری گلاب در ۱۰۰ سی سی آب به عنوان یک تونر مناسب بعد از هر بار شستشو ( فقط روی قسمتی که جوش ها هستند) استفاده کنید.
👈دو قاشق غذاخوری بلغور جوی دوسر، سه قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک قاشق چایخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را روی ناحیه مورد نظر قرار دهید و پس از ۷ تا۵ دقیقه بشویید.
قرار دادن پوست خیار به مدت ۲۵ دقیقه بر روی پوست نه تنها دانههای سرسیاه را میتواند پاک کند، بلکه لکههای پوستی ناشی از آکنه را نیز کمرنگ میکند.
👈اگر دنبال یک اسکراب خانگی یا لایه بردار موثر برای پاکسازی یا از بین بردن جوش های سرسیاه هستید حتما از ترکیب روغن نارگیل و شکر استفاده کنید. چون کاربرد زیادی در از بین بردن سلولهای مرده ی پوست دارد
🍎@tebe_eslami🍎
عوارض #پرخوری
✍️ آیا میدانید طبق روایات، پر خوری از مهمترین علل مستقیم بیماریهاست؟
🔸حضرت امیر ؏ میفرمایند: کمتر کسی وجود دارد که زیاد غذا بخورد امّا بیمار نشود.
همچنین در حدیث دیگری میفرمایند: کسی که خوردن او زیاد باشد سلامتی او کمتر است.
🔸جامع این مطالب روایتی است که میفرماید: سلامتی و زیاد خوردن با هم جمع نميشود.
🍎@tebe_eslami🍎
#زرشک بازکننده انسدادها
👈از دیدگاه طب سنتی زرشک طبیعتی سرد و خشک دارد به همین آن را مواد غذایی با طبع گرم مانند خلال بادام، خلال پسته و زعفران ترکیب میکنند تا از سردی آن کاسته شود و طبع آن معتدل شود.
👈فصل گرم و حرارت و سوء مزاجهای کبدی گرم، گرفتگیها و انسدادهایی که در کبد ایجاد میشود، برای رفع آن میتوان شربتی که از زرشک تهیه میشود را مصرف کرد،چرا که زرشک علاوه بر اینکه دارای طبع سرد است، مفتح یا باز کننده انسدادها است.
👈همه مواد غذایی دارای طبع سرد در بدن انقباض ایجاد میکند، ولی زرشک باز کننده است.
افرادی که دچار مشکلات کبدی و کلیوی هستند باید از شربت زرشک در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنند، زیرا این شربت کبد و کلیه را شستوشو میدهد و موجب دفع اسید اوریک از بدن میشود؛
🍎@tebe_eslami🍎
#خربزه میوهای موثر برای درمان سنگ کلیه
🔸خربزه و گرمک از میوههای آبدار فصل تابستان به شمار میروند که برای رفع عطش، تشنگی و کاهش حرارت بدن مفید هستند.
🔸بهترین نوع خربزه نوع شیرین و لطیف آن بوده که دارای مزاج معتدل و تر است و برای بیخوابی و خشکی پوست مفید واقع میشود.
همچنین این میوه خاصیت چاقکنندگی و شیرافزایی در دوران شیردهی دارد و به خروج سنگ کلیه کمک میکند.
🔸بهترین زمان مصرف خربزه بین دو وعده غذایی بوده و زیادهروی در مصرف آن باعث ضعف معده، سیستم گوارش و سردرد میشود.
خوردن آن بلافاصله بعد از غذا موجب فساد هضم و نفخ معده خواهد شد.
🍎@tebe_eslami🍎
۷ماده غذایی که باعث کم شدن #عصبانیت و #ارامش شما میشود
🔸آجیل
🔸ماهی نمک سودشده
🔸میوه خشک شده
🔸تخم مرغ
🔸سویا
🔸شکلات
🔸فلفل تند
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
❌ #باور_غلط درباره استرس
🔸استرس از اون دست اتفاقهایی هست که خیلی از ما توی زندگیمون تجربهش کردیم، اما نکته مهم اینه که بدونیم استرس برای همه یکسان نیست و میتونه علائم متفاوتی داشته باشه، در اینجا تعدادی از باورهای غلط درباره استرس رو معرفی کردیم.
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖#افسردگی پس از زایمان ، چین و چروک صورت
🎥حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
توصیه های لازم برای جلوگیری از #حالت_تهوع در #ماشین
👈حدود ۲۴ ساعت قبل از مسافرت غذای سبک میل کنید و از خوردن غذاهای چرب، پرادویه و سنگین و نیز مصرف الکل خودداری کنید زیرا باعث تشدید علائم بیماری حرکت می شود.
👈همچنین پیش از سفر از مواد غذایی یا نوشیدنی هایی که به مزاجتان سازگار نیست استفاده نکنید.
👈خودداری از قرار گرفتن در معرض بوی تند مواد غذایی مانع از حالت تهوع می شود.
هنگام مسافرت نقطه ای از وسیله نقلیه را انتخاب کنید که کمترین حرکت را در شما القا کند.
👈اگر مسافرت هوایی دارید، برای جلوگیری از بروز علائم بیماری حرکت، سعی کنید در صندلی های نزدیک به وسط و در نزدیکی بال های هواپیما بنشینید.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖احتیاط در مصرف #توت_فرنگی
🔹نام های دیگرش کهج و چیلک و چیالک است
🔸در سال های بسیار دور در مناطق جنگلی شمال به صورت وحشی رشد داشته و بیش از ۱۰۰ سال است که در ایران کشت می شود.
⛔️چند نکته مهم
افراد مبتلا به دیابت، نارسایی کلیه، آسم و بیماری های آلرژیک در مصرف آن احتیاط کنند.
حتما در زمان شستشو کلاهک سبز جدا شده و زیر آن به دقت تمیز شود.
شربت و مربای آن، هضم راحت تری دارد و برای افراد مبتلا به سوهاضمه و نفخ مناسب تر است.
🖋 دکتر نرگس گرجی ( متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
پوست #حبوبات را جدا کنید
✍حبوبات یکی از نفاخترین خوراکیها هستند؛ بنابراین باید آنها را حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از مصرف با آب ولرم خیس کنید. حتی بهتر است هر ۱۲ ساعت یکبار، آب ظرف حاوی حبوبات را دور بریزید. برای بهتر از بین بردن نفخ حبوبات خیسخورده میتوانید پیش از پختن، آنها را در دستمالی نخی و نازک به آرامی ماساژ دهید تا پوستشان جدا شود.
🍎@tebe_eslami🍎
💠 حدیث روز 💠
💎 توصیهای تربیتی از رسول خدا (ص)
🔻رسول خدا صلیاللهعلیهوآله:
أدِّبوا أولادَکُم عَلی حُبِّی وَ حُبِّ أَهلِ بَیتی وَ القُرآنِ
❇️ فرزندان خود را بر محبّت من و محبّت خاندانم و قرآن تربیت کنید.
📚 شرح إحقاق الحق: ج ۱۸، ص ۴۹۸
🍎@tebe_eslami🍎