🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅از علل ترش کردن #معده..
✍مصرف غذاهای بد هضم و ثقیل می باشد مانند گوجه خیار نخود گوشت گاو و... بدلیل دیر هضمی توقف بیشتری در معده دارند و معده مواد و اخلاط بیشتری برای هضم آن ترشح می کند
لذا افزایش بیش از حد مواد و توقف زیاد آن،موجب ترش شدن غذا و مواد در معده می شودعموما در معده های ضعیف بیشتر اتفاق می افتدپس باید معده را تقویت کرد..بعد از غذا آب ننوشید و بعد از غذا سریع نخوابید و غذا را خوب بجوید و غذاهای بدهضم را با مصلحات بخورید
🔺یک روش ساده برای تقویت معده
جوشانده نعنا نیم ساعت قبل از غذاست.
یا زیره ، آویشن و نعنا را پودر کنید با عسل مخلوط کنید و به شکل حب هایی به اندازه ی نخود در آورید و بعد از غذا 3 عدد آن را میل کنید و روی معده را با غذا با روغن زیتون یا کنجد ماساژ دهید
🍎@tebe_eslami🍎
✅۱۰ قانون مهم #غذا_خوردن
✍ تا گرسنه نشده اید غذا نخورید. قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکشید ، یک ساعت قبل از خوردن غذا یک لیوان آب بخورید .سوزش معده و فشار خون نمیگیرید. سه ساعت بعد از غذا خوردن یک لیوان آب بخورید. مدفوع نرمی خواهید داشت.
هر لقمه حداقل سی بار جویده شود همراه غذا آب یا نوشانه نخورید .از مواد کارخانه ای و تنقلات غیر طبیعی پرهیز کنید. قبل و بعد از غذا کمی نمک دریا بخورید. در حالت نشسته غذا بخورید. غذای طیب بخورید.
🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅فواید پیاز خام و پیاز پخته
#پیاز
✍️پیاز خام بیشتر حالت دارویی دارد و کیفیتهای گرمی و خشکی بدن را افزایش میدهد. پیاز پخته بیشتر حالت غذایی دارد، اما از آن خلط غلیظ سوداوی و بلغمی نیز حاصل میشود. یعنی کسانی که دچار غلظت خون و انسدادهای عروقی هستند باید در مصرف پیاز پخته نیز زیادهروی نکنند. البته مصرف مقدار متوسطی از پیاز خام سفید شیرین، میتواند به کاهش غلظت خون و بهبود جریان آن کمک کند.
گرمی و خشکی پیاز با پختن آن کاهش مییابد و به اعتدال نزدیکتر میشود. پیاز برای سردمزاجان چاق مفید است؛ زیرا موجب باز شدن مجاری گوارشی و پاکسازی معده و دفع بیشتر ادرار میشود ولی برای گرم مزاجان زیانآور است، چرا که با طبع آنان سازگار نیست.
پیاز (به خصوص پیاز سرخ تند و تیز) میتواند موجب سردرد آنان (گرم مزاجان) شود تا جایی که حتی بوییدن آن نیز میتواند ایجاد سردرد کند. چنین افرادی در صورت تمایل به مصرف پیاز باید فقط مقدار اندکی پیاز سفید گرد شیرین میل کنند و یا ترشی آن را بخورند.
🍎@tebe_eslami🍎
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا گیاهانی مانند #گزنه تاثیری در کاهش قند خون دارند؟
📚حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅#مشکلات_خوب_نجویدن_غذا
✍️معده و گوارش دستگاه خرد کن نیستند تا غذاها و خوراکهای شما را ریز ریز کرده و جذب کنند. خوب نجویدن غذا مشکلات زیر را به وجود میآورد.
پیر شدن و ضعیف شدن دستگاه گوارش؛ مستعد شدن معده برای ایجاد زخم و همچنین رفلاکس اسید معده و افزایش سوزش معده؛ مبتلا شدن به یبوست؛ افزایش احتمال ابتلا به گرفتگی و سده گوارشی؛ لاغرتر شدن افراد لاغر و چاقتر شدن افراد چاق؛ افزایش شدید نفخ شکمی و دل پیچه.
حفظ سلامتی از واجبات میباشد و یکی از این امور خوب جویدن غذا میباشد، در نتیجه برای غذای خود وقت بگذارید و عجله را کنار بگذارید و خیلی خوب غذا و لقمه خود را بجوید. شک نکنید اگه این امر را رعایت نکنید هیچوقت از مشکلات و بیماریهای گوارشی خلاص نمیشوید.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖سر و ته #شلغم ربطی به خاصیتش ندارد! (قسمت چهارم)
❇️شلغم خوب را بشناسید، شلغمی مناسب و خوب است که:
🌀سفت باشد و با فشار انگشت فرو نرود.
🌀درونش روشن و شفاف باشد.
🌀پوست بیرونی آن باید براق و شفاف باشد.
🌀بدبو نباشد.
🌀در صورتی که به آن زبان بزنیم احساس تندی نکنیم.
✅البته شلغم نفاخ و دیر هضم است و بهتر است با موادی چون خردل، سرکه، آویشن و زیره مصرف شود.
🖊دكتر الهام پارسا ( متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
🔵🔴 خواص درمانی #آب_زرشک
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث
- تصفیه کننده خون
- تنظیم فشارخون
- تنظیم قند خون
- پایین آورنده چربی خون
- پایین آورنده اوره
- شستشوی کبد و کلیه
- بهترین دوست کبد و پوست
- روشن کننده پوست صورت
- بهترین در درمان آفت دهان
- مفید در درمان جوش صورت و بدن
- بهبود گوارش و کوچک کننده شکم
- مفید در درمان سنگ کیسه صفرا
- رفع عطش (بهترین برای افرادی که بیش از اندازه به آب احساس نیاز می کنند )
- بهترین جایگزین برای قرص متفورمین
🍎@tebe_eslami🍎
#سماق
#برنج
با برنج سماق بخورید
با گوشت نیز سماق بخورید
سماق اوره خون را پایین می آورد و از نقرس جلوگیری میکند.
البته برنج و سماق چون طبع سردی حتما با مصلح و گرمی خورده شود .و در آخر غذا از چند عدد خرما غافل نشوید.
🍎@tebe_eslami🍎
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تغییر مولکول های آب با گفتن ذکر
📚حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖 #مزاج_شناسي ( بخش دوم)
💠خشکی : کیفیتی است که به اجسام و پدیده ها ثبات و شکل می دهد و معمولا با چروکیدگی، جمع شدن و لاغری همراه است. مثل خشک شدن ترکه تازه چیده شده از درخت یا خشک شدن میوه های تر.
🌕 افراد #خشک_مزاج نیز دارای بدن های لاغر، اسکلت محکم،پوست چین و چروک دار خشک و اعتقادات راسخ غیر قابل تغییر می باشند. مصرف مواد خشک کننده (مثل نمک، سرکه، فلفل)این حالات را تشدید می کنند.
تری : کیفیتی است که حالت انعطاف پذیری،سیالیت، روانی و معمولا حجم دهی را در اجسام و پدیده ها ایجاد می کند. مانند تبدیل خاک به گل کوزه گری. افراد با مزاج تر، معمولا چاق بوده، بدن های نرم داشته، روحیات انعطاف پذیری دارند و ناملایمات و برخوردهای مختلف را به خوبی تحمل می کنند.
💦مصرف رطوبت بخش های خوراکی (مثل مرکبات، لبنیات، کاهو)یا موضعی (مثل روغن بنفشه یا بادام شیرین) نیز منجر به بروز همین حالات در جسم و روان می شود.
🍎@tebe_eslami🍎