eitaa logo
طب اسلامی ایرانی
433 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
610 ویدیو
65 فایل
ارتباط با ادمین جهت پرسش سوالات و درخواست مطالب مورد نیاز https://eitaa.com/MohammadParsa110
مشاهده در ایتا
دانلود
4_6005839910311823465.pdf
311.1K
💠 بروشور پیشگیری و درمان بیماری کرونا در طب اسلامی 🌹 http://eitaa.com/joinchat/4173594626Cf349462e5c
4_6005927570594333976.pdf
475.5K
🔹🔸🔹 💠 موارد پیشگیری و درمان بیماری کرونا 🔰 به همراه ادعیه و منابع http://eitaa.com/joinchat/4173594626Cf349462e5c
Kashani-Corona-Thaqalain_IR.mp3
5.87M
-اعتقادی 🎙 حجت الاسلام کاشانی با موضوع 🦠 کرونا؛ عقایدِ ما و مجالسِ دینی 👈 این صوت را از دست ندهید و http://eitaa.com/joinchat/4173594626Cf349462e5c ♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️ http://eitaa.com/joinchat/4173594626Cf349462e5c
✅چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است ✍طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به  دی اکسید کربن میشود. هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط میشود  و موجب تولید ماده مضر برای بدن  میشود و با خون ترکیب میشود و عامل  بیماری هایپوکی استخوان ، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه میشود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد. همچنین خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج میشوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا میشود و مجددا به بدن بر می گردد. 📚سایت دکتر روازاده 🍏http://eitaa.com/joinchat/4173594626Cf349462e5c
✅خطرات پرخوری در اوایل بهار را جدی بگیرید!!! ✍طبق آموزه های طب اسلامی ایرانی، به علت فعالیت بدنی کمتر و مصرف بیشتر غذا در فصل زمستان، بهتر است در اوایل بهار، بدن پاکسازی و سبک شود. این مساله به خصوص برای کسانی که مبتلا به بیماری مزمنی می باشند، بسیار حیاتی است و می تواند از شدت گرفتن یا ایجاد حمله جدید بیماری انها در فصل بهار پیشگیری کند یا حداقل از شدت حمله جدید بکاهد. به این منظور باید در اواخر زمستان و اوایل بهار میزان غذای مصرفی را کم کرد. و از غذاهای سبک و آسان هضم شونده مانند سوپ ها و آش های سبک استفاده کرد. 📃 پی نوشت: بنابراین رسم فعلی ما ایرانیان که در ایام عید حتی بیشتر از سایر ایام سال پرخوری می کنیم و به خصوص در مهمانی های عید، انواع غذاها و شیرینی و میوه و آجیل و … را درهم و به میزان زیاد نوش جان می کنیم کاملاً بر خلاف آیین پاسداشت سلامتی طب اسلامی ایرانی است. 📚 سایت حکیم روازاده 💠 http://eitaa.com/joinchat/4173594626Cf349462e5c
♦️امام خامنه ای می‌فرمایند:«یکی از دغدغه‌های من احیای طب اسلامی در کشور است».♦️
❌مضرات مصرف قند چغندر : سركوب سیستم ایمنی بدن. 2_ بر هم زدن تعادل املاح در بدن. 3_كاهش تمركز، بد خلقی و افزایش اضطراب. 4_ كاهش انعطاف پذیری و عملكرد بافتها. 5_ افزایش سطح تری گلیسریدهای خون. 6_ سبب فقر مس و كروم میشود. 7_ تداخل در جذب كلسیم، منیزیم و پروتئینها. 8_ پیری زود رس. 9_ پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای. 10_ افزایش چاقی، كلسترول خون و فشار سیستولیك قلب. 11_ كاهش ویتامین E در خون. 12_ كاهش هورمون رشد. 13- كاهش توانایی عملكرد آنزیمها. 14- كاهش ظرفیت یاد گیری - كاهش عملكرد حافظه. 15- بر هم زدن تعادل هورمونها. 16- نقش در ابتلا به بیماری دیابت. 17- سرگیجه و خواب آلودگی. 18- شكر یك ماده اعتیاد آور است. 19- كاهش پایداری عاطفی. 20- میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد. 21- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد. 22- افزایش بیماریهای قلبی - عروقی. 23- سردرد و میگرن. 24- افزایش هورمون استروژن در مردها. 25- افسردگی. 26- میتواند مانند الكل ایجاد مسمومیت كند. 27- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.
فاجعه ای به نام دگزامتازون😱 افزایش دوره ی سرماخوردگی ، تضعیف سیستم ایمنی بدن ، رسوب کلسیم ، ایجاد پوکی استخوان ، تشدید عفونت ، افزایش فشار و کاهش بینایی،تنها بخشی از مضرات این آمپول هستند.
انجیر درمانی 😍😋 ✅ روماتیسم : برای التهاب ، دردهای مفصلی و درمان روماتیسم، انجیر همراه شنبلیله جوشانده و‌ مصرف شود. بین سه تا پنج بار یک روز در میان ✅ پوکی استخوان و فقر کلسیم : جهت تقویت استخوان ها و رشد نوجوانان روزی ۵ عدد انجیر میل کنند. ✅ ریزش مو: برای درمان ریزش مو ، تقویت مو ها روزی ۹ عدد انجیر در سرکه خیسانده و مصرف شود ✅ بواسیر و یبوست: برای مشکلات روده ،مثل قولنج و یا بواسیر و یا چسبندگی روده و یبوست خیسانده ۷ عدد انجیر به همراه آب آن در طی روز مصرف شود. ✅ نقرس: برای بیماری نقرس تا یک هفته روزی ۷ عدد انجیر خیسانده میل شود بهتر است به همراه دو قاشق شربت رضوی باشد. ✅ زودانزالی: برای افزایش توان آمیزش و رفع زودانزالی انجیر با شیر پخته شود و چند ساعت قبل نزدیکی میل شود.
📌 دارچین بخورید تا کمتر بیمار شوید 🔰 به طور کلی دارچین یک محرک عمومی است که جریان خون را تسریع و تنفس را تحریک می‌کند و موجب افزایش اغلب ترشحات و تحریکات هاضمه می شود. 🔰 همچنین به عنوان قاعده آور و محرک استفاده می شود. در هند و چین از این دارو به عنوان یکی از اجزا در تهیه داروهای مرکب ضد اسهال، صفرا بر و تب بر استفاده می شود. 🔰 برای معالجه اسهال، یرقان و مالاریایی مزمن که موجب بزرگی طحال شده است، مفید می‌باشد و به عنوان جزئی از اجزای مرکب برای سرفه و ناراحتی سینه می‌باشد. 🔰 دارچین از نظر طبیعت بر پایه نظر حکمای طب سنتی ایران و هند، گرم و خشک است و نیروی دوایی آن تا ۱۵ سال باقی می ماند. ✅ خواص: مفرح. مفید برای رفع وسواس، وحشت و جنون. تقویت معده و کبد. رفع بوی بد دهان. قطع سرفه های رطوبتی. مفید برای تنگی نفس. مفید برای رفع خشونت صدا و آواز که از بلغم غلیظ باشد. پاک کردن سینه و حنجره. ضدعفونی کننده زخم. مالیدن روغن دارچین به پلک، جهت برطرف شدن پریدن پلک. نیروبخش و مقوی. تقویت نیروی جنسی.
4_6005927570594333976.pdf
475.5K
🔹🔸🔹 💠 موارد پیشگیری و درمان بیماری کرونا 🔰 به همراه ادعیه و منابع http://eitaa.com/joinchat/4173594626Cf349462e5c
توجه توجه 🌷 🌷 🌷 🌷 دوستان عزیز در مورد ویروس کرونا اطلاعات کامل و جامعی در همین کانال بارگذاری شده با یک جستجوی ساده میتوانید به همه اطلاعات دست پیدا کنید و در مورد اکثر بیماری ها اطلاعات قابل توجهی وجود دارد در این کانال که با جستجو کردن واژه های متناسب میتوانید به اطلاعات موردنظر برسید ما مخلوطی از طب اسلامی و طب ایرانی و راه های درمان و پیشگیری متفاوتی رو میزاریم لذا دوستان باتوجه به مزاج و سلیقه و درسترسی میتوانید از روش های پیشگیری و درمان متفاوت استفاده کنید🌷 باتشکر از شما🌷