خوردن ماست با هرنوع گوشت در خورشتها سبب لکههای پوستی قهوهای رنگ بالاخص درناحیه صورت میشود🌝
قبلا هم گفتیم مصرف ماست در کنار غذا🥘 و در اینجا گوشت 🍖🍗🥩 باعث فاسد شدن آن شده و خلط تولید شده توسط کبد ناصالح 🪨 خواهد بود و این خلط بعد از تبدیل شدن به خون و قرار گرفتن در مسیر رگها، وارد قلب❤️ شده و از آنجا به کل بدن از جمله پوست پمپاژ میشود و به علت ناصالح بودن یکی از عوارضی که به جا می گذارد لکههای پوستی است.
#فوت_و_فن
#اصلاح_تغذیه
#پوست
#لکهها
#کبد
#خلط_ناصالح
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید😊👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
2_5420534055114391708.mp3
6.06M
#قرائت_یک_صفحه_از_قرآن
با ترجمه گویای فارسی ۸۱
@QranQrym
هدایت شده از جمعیت امام رضاییها
27.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعوت حاج حسین یکتا برای کمک به سیلزدگان سیستان و بلوچستان
لینک پرداخت مستقیم:
📍https://boon.emamrezaeeha.ir/payment?id=57
شماره کارت:
📍
5041721111658309شماره شبا: 📍IR
640700001000227888888010روی شماره کارت و شبا بزنید کپی می شود #جمعیت_امام_رضاییها @emamrezaeeha_ir
4_415823331845996667.mp3
6.32M
#قرائت_یک_صفحه_از_قرآن
با ترجمه گویای فارسی ۸۲
@QranQrym
🔴 اهمیت نان کامل در روایات
♻️ قرآن کریم: کسانی که دست در طبیعت خدا می بربند یاران شیطانند. (آیه ۱۱۹ سوره نساء)
پیامبر اکرم(ص): خداوندا برای ما به نان، برکت ده، میان ما و آن جدایی میفکن، اگر #نان نمی بود نه #روزه می گرفتیم نه #نماز می خواندیم و نه واجبات پروردگار خود را انجام میدادیم.
پیامبر(ص): #نان_بهترین_خوراک_شما است.
“موسی کلیم ا…”به خدا عرض کرد: پروردگارا هر خیر و نیکی بر من فرستی به آن نیازمندم (سوره قصص، آیه۲۴ ). امیر مومنان علی(ع) در تفسیر این آیه فرمود: بخدا سوگند موسی (ع) جز قرص نانی که گرسنگی را برطرف سازد چیز دیگری نخواست،
❗️زیرا موسی(ع) از #سبزیجات می خورد تا آنجا که بر اثر #لاغری و آب شدن گوشت بدن، سبزی گیاه از پشت پرده شکم او آشکار بود.
امام صادق(ع): چون نماز صبح را خواندی ، پاره نانی بخور تا با آن دهان خویش را خوشبو سازی، حرارت خود را فرو نشانی، دندانهایت را محکم سازی، لثه ات را استحکام بخشی، روزی خویش را بدست آوری و #خوی خود را نیز نیکو سازی.
به علت طبیعت گرم و تر، نان گندم کامل، #خونساز بوده و در درمان #کمخونی بسیار مفید میباشد.
مطالب طب سنتی اسلامی👇
@tebesont_i
@tebeson_ti
🔴 #غذایی موافق با کبد گرم
♻️ یک #غذای سالم و مورد علاقه ائمه اطهار (ع) که برای درمان عمومی بیماری های کبد و خون و پوست و همچنین اعصاب بسیار مفید خواهد بود خصوصا در افراد گرم مزاج
🔷 خورشت زیرباجه خورشتی است که از انواع میوه جات مثل آلو، به، سیب ، زردک ، کدو حلوایی یا سبز تهیه می شود. روغن مورد استفاده در این خورشت باید روغن های سالم (ارده ی کنجد ،زیتون ،زرد گاوی یا شحم)باشد. طبع این خوراک گرم و تر است و خون صالحی از هضم آن در کبد تولید میشود.
🔷 مواد لازم برای سه نفر یا سه وعده یک نفر:
_گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
_ آلو سیاه نصف لیوان
_سیب خشک یا تازه خرد شده نصف لیوان
_به خشک یا تازه خرد شده نصف لیوان
_کدو حلوایی ترجیحا یا کدو سبز خرد شده نصف لیوان
_در صورت تمایل شکر سرخ به مقدار لازم تا کمی طعم شیرینی به غذا بدهد.
_ زعفران سر ق .چ جهت معطر شدن غذا
_ پیاز ۱ عدد بزرگ یا دو عدد متوسط
_ رب انار یا رب آلو یا رب سیب در صورت تمایل به مقدار دلخواه
_روغن سالم به مقدار لازم
_دارچین، زیره سیاه، نمک دریا به مقدار لازم
🔷 آلوها را در ظرف جداگانه ای می پزیم و کنار می گذاریم . پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه سنگی تفت میدهیم، و سپس گوشت خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم مقداری آب به غذا اضافه کرده و شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا گوشت به مدت یک الی دو ساعت بپزد پس از اینکه گوشت تقریباً به مرحله پخت رسید، سیب و به و کدو را به آن اضافه کرده و می گذاریم ۱۵ دقیقه بپزد پس از آن آلو و دارچین و زیره و زعفران و شکر سرخ و نمک و رب های ذکر شده ی دلخواه را به آن اضافه می کنیم.
❌به این غذا نباید سرکه اضافه شود و حتی نباید همراه ترشیجات میل شود.
✅ می توانید هر کدام از میوه ها را به طور جداگانه خورشت درست کنید .
مطالب طب سنتی اسلامی👇
@tebesont_i
@tebeson_ti
این هم یه فیلم کامل از تهیه رشته🥰
مواد لازم:🧺
آرد ۲ لیوان🥡
نمک🧂
آب🍶
سعی کنید از آرد سبوس دار استفاده کنید✅
مطالب طب سنتی اسلامی👇
@tebesont_i
@tebeson_ti
خمیرِ نان صبحانه🍞
موادلازم:🧺
آرد کامل🥡 یا آرد نانوایی ۲لیوان🥛
پودر مایه خمیر ۱ ق م
نمک ۱ ق چ🧂
شکر ۲ق غ🍚
شیره( هر نوعی)🧉
کنجد و سیاهدانه برای تزئین🍪
روغن(حیوانی، کره 🧈، روغن زیتون،یا روغن کنجد)🍾
شیر 🥛یا آب ولرم به اندازه نیاز
تخم مرغ ۱عدد 🥚(درصورت تمایل)
طرز تهیه:👩🍳
ابتدا آرد و نمک🧂 و پودر مایه خمیر را در ظرف می ریزیم، سپس روغن و تخم مرغ وشیر را اضافه می کنیم.
همه را با هم مخلوط می کنیم. اگرخمیربه دست چسبید آرد راکم کم اضافه کنید تاجایی که به دست نچسبد.
به مرحله مهم ورز دادن میرسیم. ورز می دهیم تا به خمیر لطیفی برسیم. خمیر را بصورت چانه بزرگی در آورده و برای اینکه به ظرف نچسبد، چند قطره روغن🍾 رو و اطراف آن میزنیم. سپس بر آن نایلون کشیده و در جای گرم قرار می دهیم، وقتی خمیر به شکل متخلخل درآمد، یعنی آماده شده است.🥰
آن را بصورت چانه در آورده، نیم ساعت به حال خود می گذاریم تا پف کنند و سپس مشغول به کارِ درست کردن نان میشویم.🍞
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj