🔴 خواص و مضرات #گوجه_سبز :
♻ طبیعت: #سرد_خشک
♻ خواص:
۱. کسانی که در گرما دچار #تشنگی_زیاد و خارش و #سوزش_پوست میگردند با خوردن چند گوجه سبز در روز بهبود مییابند.
۲. برای کسانی که با تاخیر در خوردن غذا دچار تهوع، #سردرد و #تلخی_دهان میشوند، خوب است که تا زمان رسیدن به غذا، چند عدد گوجه سبز را آهسته آهسته بجوند و آرام بچشند و بدون عجله فرو دهند.
۳. مصرف گوجه سبز ترش و گس برای #تعدیل_میل_جنسی و تاخیر انزال زودرس در جوانان گرم مزاج مفید است. (البته این یک تجویز همگانی نیست.)
۴. گوجه سبز در سوخت و ساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.
۵. ادرارآور است و عملکرد کلیهها را تنظیم میکند.
۶. مصرف گوجه سبز باعث کاهش #استرس شده و برای سلامتی پوست و اعصاب نیز مفید است.
♻ مضرات:
۱. با توجه به #طبع_سرد گوجه سبز، مصرف زیاد آن در بیماری های سرد توصیه نمیشود.
۲. برای کسانی که #نفخ میکنند یا مدفوع خشک و دفع سخت دارند زیان آور است.
۳. مصرف زیاد آن موجب #کندی_دندان می گردد.
۴. اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیتهای غذایی را ممکن میسازد.
۵. هسته گوجه سبز ، دارای ترکیبهای سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن ها را مصرف کرد.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@tebhakimh
نشر دهید.
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
#سبک_زندگی
📣📣مهمترین ها
❇️چه کنیم سالم بمانیم؟
باید مرحله به مرحله برویم:
🔸1. در اولین و مهمترین قدم روغن نباتی را حتما تغییر بدهیم.
بهتر است از روغن ارده کنجد، روغن زیتون و شحم گاو استفاده کنیم.
و یا از روغن دنبه استفاده کنیم.
یک وعده غذا با روغن دنبه به اندازه سه وعده غذا، قوت بخشی دارد، چاقی هم ندارد.
و جالب است ما روغن دنبه دادیم، کاهش کلسترول داد.
چون گرمایش بالاست، لذا صفرای لطیف تولید می کند و کلسترول را ذوب می کند.
🔸2. نان را واقعی بکنیم.
یعنی؛ با پوست خودش و تخمیرش، دوره خودش را گذرانده باشد. ( سبوس دار)
🔸3. از گوشت های سرد پرهیز کنیم.
اگر گرسنه باشید بهتر است از این که گوشت گاو، سوسیس و کالباس بخورید.
چیزهایی به سوسیس و کالباس می زنند که ما رویمان نمی شود بگوییم.
🔸4. روزی سه عدد کشمش بخورید و 21 عدد مویز.
🔸5. فصل انگور، حتما یک ماه رژیم انگور بگیرید.
من هر وقت بخواهم نشاط و جوانی داشته باشم، رژیم انگور می گیرم.
هر وقت رژیم انگور می گیرم، مثل این که نیم متر روی هوا دارم راه می روم.
بهترین انگورهای دنیا در ایران است.
🔸6. از سرخ کرده ها، حداقل استفاده را بکنید.
🔸7. از پرخوری و بدخوری پرهیز کنید.
🔸8. تا گرسنه نشدید، غذا نخورید.
🔸9. غذا را لقمه لقمه بخورید.
نبلعید.
هر چقدر بزاق دهان، همراه غذا بیشتر باشد، کیفیت غذا دهی به بدن بیشتر می شود.
🔸10. همراه غذا مقداری سم به بدن وارد می شود و این سم با حجامت خارج می شود.
سعی کنید سالی 2 بار؛ یکی بهار و دیگری پاییز #حجامت حتما حجامت عام کنید.
سم از هر کجا وارد بدن شود از جای حجامت خارج می شود.
کسانی که پر تحرک هستند و در هوای پاک زندگی می کنند، سالی یک بار.
[البته باید همه شرایط دیگر؛ چون سن، جنس، مزاج، آب و هوای منطقه زندگی و ... و تدابیر قبل و بعد از حجامت را لحاظ شود.]
🔸11. بین غذا، آب [و آب یخ]نخورید.
✅کانال نسخه های مجرب طب سنتی اسلامی 👇
@tebhakimh
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
طب امیرالمؤمنین علی(ع)
طب حکیمه
.
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
هدایت شده از عطاری حکیمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپسول کبد
جدید آوردیم واقعا باید دست مریزاد
به اساتید طب سنتی گفت
داروی کبد چرب
تنبلی کبد
اتهاب کبد
اگزما
پسوریازیس
پفمیگوس
اگتیوز
سیروز و فیبروز کبدی
انواع سرطانهای کبدی
ازبین برنده لکهای قهوه ای صورت
انواع بیماریهای گال و خارش بدن
صورت را صاف میکند
.
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
#کرونا / کوید ١٩
برای محافظت از من در برابر ویروس کرونا:
EC 74097203
من در برابر کوید 19 #محافظت می شوم:
EC 9110908
#رها شدن از کرونا:
EC 357068906
ویروس کرونا:
EC 548748978
ویروس کرونا:
EC 6681443
ویروس کرونا:
EC 5574621
ویروس کرونا:
EC 87748973
علت بیماری ویروس کرونا:
EC 86005917
#بیمار کرونا:
EC 9974670
برای بهبودی از کرونا:
EC 3591631
#بهبودی از کرونا:
EC 71639563
کیهانی شفا/پیشگیری و درمان ویروس کرونا و پاکسازی از نواع ویروس:
55-76-392
17-94-625-826-95413
#درمان و #پیشگیری #کرونا:
EC 4986489
#خنثی #سازی ویروس کرونا:
EC 75568026
علائم #افسردگی ناشی از کوید 19 را از بین ببرید:
EC 3966821
100٪ در حال حاضر در برابر #ویروس های #کووید ۱۹ و کرونا #مصون است:
EC 77626412
برای افزایش سطح #اکسیژن در بدن ، ریه ها و خون:
EC 3655345
#ریه :
EC 519-418-319-818
#روی :
EC 89353149871
#منیزیم :
EC 58964838991
ویتامین D :
EC 54251485471
ویتامین D :
EC 5421432
ویتامین C :
EC 41412558198
#ویتامین B12:
EC 51964121871
خود ترمیم کننده بدن :
EC 9187948181
#انرژی #التیام بخش :
EC 514891
خود #ترمیم #بدن :
EC 817992191
#خود #شفا :
EC 721348192
#سرفه:
EC 498-71
نصف النهار ریه را بهبود بخشید:
EC 3287951
#نصف #النهار #ریه را #متعادل سازید:
EC 84406738
#اکسیژن #خون را #افزایش دهید:
EC 3581251
پاندومی:(شیوع جهانی یک بیماری)
EC 88706992
حقایق را در مورد ویروس کرونا فاش کنید:
EC 89466946
.
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
📌 دود چوب انار؛ حشره کشی طبیعی
🔺 سوزاندن چوب #انار و استنشاق دود آن نه تنها #انگل ها را از بین میبرد. بلکه دود چوب انار کل #حشرات و جنبنده ها را میکشد. این خود یک نوع #سم پاشی طبیعی است. برای درختان هم خوب است مثلا #باغ ها را با دود چوب انار دود بدهند چون حشرات و #آفت ها را میکشد.
🔺 روایت: دُخَانُ شَجَرِ الرُّمَّانِ یَنْفِی الْهَوَام (الکافی). یعنی #دود درخت انار جنبنده ها و حشرات را از بین میبرد.
🔺 این خود یک ابتکاری در راستای #آفت_کشی و حشره کشی است. به جای استفاده از سم های خطرناک، از دود چوب انار استفاده بشود. بنابراین بعید نیست که چون انگل ها در سینوس قرار دارند دود چوب انار آن ها را از بین میبرد.
🔺 دود انار موجب از بین رفتن موریانه، مگس، پشه، زنبور، سوسک، ساس، شپش، کک، شته، مورچه، ملخ، عنکبوت و…از محیط خانه و کار می شود.
🔺 استفاده از دود و جوشانده ی اسفند، آویشن، سیاهدانه و سرکه، آب نمک غلیظ هم روش دیگری برای از بین ب
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
💠آشنایی با گیاهان دارویی
🔻بابونه
🔸در کتب طب سنتی، با نام های بابونه صغیر و ارغوان صغیر و در بازار به نام های گل بابونه و بابونه رسمی و در برخی کتب، با نام بهار معرفی شده است.
در هندوستان عرق_بابونه رسمی به عنوان محرک، رقیقکننده، محلل ورم و تومور، بادشکن و در موارد ضعفهای اساسی نظیر: ضعف هاضمه، هیستری و همچنین برای تسکین تب های نوبه ای، استفاده می شود.
🔸در استعمال خارجی در موارد روماتیسم و همچنین برای از بین بردن نفخ و کولیک به کار می رود.
خوردن آن سبب افزایش ترشحات صفرا میشود.
🔸 اسانس خوشبو شبیه عطر سیب بابونه برای معطر کردن اغلب کرم ها و فرآوردههای دارویی پوست به کار می رود.
کارشناسان گیاه درمانی معاصر در اروپا و آمریکا بابونه را در مصارف خارجی، برای تسریع التیام زخم ها و معالجه التهاب ها و در مصارف داخلی، برای اختلالات هاضمه، اضطراب و بیخوابی توصیه میکنند.
✅عضویت در کانال مرجع تخصصی طب سنتی اسلامی حکیمه👇
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
مزاج خوراکی ها:
🍃🍃🍃
🔵مزاج گوشت ها
✅ شتر: گرم و خشک
✅ گاو: سرد و خشک
✅ گوساله: سرد و تر
✅ گوسفند: گرم و تر
✅ بز: سرد و خشک
✅ مرغ محلی: گرم و تر
✅ خروس: گرم و خشک
✅ جوجه مرغ: گرم وتر
✅ ماهی: سرد و تر
✅ میگو: گرم و تر
✅ اردک: گرم و خشک
✅ غاز: گرم و تر
✅ بوقلمون: گرم و تر
✅ کبک: گرم و تر
✅ بلدرچین: گرم و خشک
✅ قرقاول: گرم وتر
✅ سار: گرم و تر
✅ گنجشک: گرم و خشک
✅ کبوتر: گرم و خشک
✅ آهو: گرم و خشک
✅ سیرابی: سرد و خشک
✅ قلوه: سرد و خشک
👈👈 مزاج ادویه جات
✅ آویشن: گرم و خشک
✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک
✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
✅ برگ بو: گرم و خشک
✅ پونه کوهی: گرم و خشک
✅ جوز هندی: گرم و خشک
✅ خردل: گرم و خیلی خشک
✅ دارچین: گرم و خشک
✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک
✅ زردچوبه: گرم و خشک
✅ زعفران: گرم و خشک
✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک
✅ زنیان: گرم و خشک
✅ زیره سبز: خیلی گرم و خشک
✅ زیره سیاه: خیلی گرم و خشک
✅ فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک
✅ سماق: سرد و خشک
✅ هل: گرم و خیلی خشک
✅ میخک: خیلی گرم و خشک
✅ گلپر: گرم و خشک
✅ سیاهدانه: گرم و خشک
✅ انیسون: گرم و خشک
✅ گلرنگ: گرم وخشک
👈👈 مزاج میوه جات
✅ سیب: گرم و تر
✅ انار: سرد و تر
✅ به: معتدل
✅ گیلاس: سرد و تر
✅ آلبالو: سرد و خشک
✅ آلو: سرد و تر
✅ زردآلو: سرد و تر
✅ گوجه سبز: سرد و خشک
✅ آلو سیاه: سرد و تر
✅ آلوقطره طلا: سرد و خشک
✅ ازگیل: سرد و خشک
✅ انجیر: گرم و تر
✅ زیتون: گرم و خشک
✅ زالزالک: سرد و خشک
✅ انگور: گرم و تر
✅ گلابی: گرم و تر
✅ شفتالو: سرد و تر
✅ موز: گرم و خشک
✅ آناناس: گرم و تر
✅ انبه: گرم و خشک
✅ شلیل: سرد و تر
✅ هلو: سرد و تر
✅ خرما: گرم و خشک
✅ رطب : گرم و تر
✅ نارگیل:گرم وخشک
👈 مزاج صیفی جات
✅ خربزه: گرم و خشک
✅ هندوانه: سرد و تر
✅ طالبی: گرم و تر
✅ گرمک: سرد و تر
✅ دستنبو: گرم و تر
✅ خیار: سرد و تر
✅ کدوحلوایی: گرم و تر
✅ گوجه فرنگی: سرد و تر
✅ فلفل دلمه ای: گرم و خشک
✅ فلفل سبز: گرم و خشک
✅ کدو خورشتی: سرد و تر
✅ بادنجان: سرد و خشک
👈👈 مزاج بذرهای ملین
✅ قدومه شیرازی: گرم و تر
✅ تخم مرو: سرد و تر
✅ خاکشیر در آب گرم : گرم و تر
✅ خاکشیر در آب سرد : سرد
✅ بارهنگ: معتدل به گرم
✅ سرشیر: سرد و تر
✅ اسفرزه: سرد و تر
✅ فرنجمشک: گرم و خشک
✅ تخم شربتی: گرم و تر
✅ بالنگو: گرم و تر
✅ تخم ریحان: گرم و تر
👈👈 مزاج سبزیجات
✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک
✅ کلم برگ: سرد
✅ گل کلم: سرد
✅ ریحان: کمی گرم و خشک
✅ جعفری: خیلی گرم و خشک
✅ شنبلیله: گرم و خشک
✅ گشنیز: سرد و خشک
✅ ریواس: سرد و کمی خشک
✅ مارچوبه: گرم و تر
✅ قارچ: سرد و تر
✅ لوبیاسبز: سرد و تر
✅ خرفه: خیلی سرد
✅ تربچه: گرم و خشک
✅ پیازچه: گرم و خشک
✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک
✅ پترخون: خیلی گرم و خشک
✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک
✅ پونه: گرم و خشک
✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک
✅ شوید: گرم و خشک
✅ اسفناج: کمی سرد و تر
✅ کرفس: گرم وخشک
مزاج ریشه ها
✅ شلغم: سرد و تر
✅ ترب سیاه: گرم و خشک
✅ پیاز: معتدل به گرم
✅ سیر: گرم و خشک
✅ سیب زمینی: سرد و تر
✅ سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر
✅ هویج فرنگی: گرم و تر
✅ زردک: گرم و تر
✅ کلم قمری: معتدل
✅ موسیر: گرم و خشک
✅ چغندر: گرم وتر
👈👈 مزاج مغزهای گیاهی
✅ بادام هندی: گرم و خشک
✅ گردو: گرم و خشک
✅ بادام درختی: کمی گرم و تر
✅ پسته: گرم و خشک
✅ بادام زمینی: گرم و تر
✅ بادام کوهی:گرم و خشک
✅ کنجد: گرم و تر
✅ شاهدانه: گرم و خشک
✅ تخمه آفتابگردان: گرم و تر
✅ تخمه کدو: سرد و تر
✅ تخمه هندوانه: سرد و تر
✅ تخمه خربزه: گرم و تر
✅ چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک
👈👈 مزاج حبوبات وغلات
✅ نخود: گرم و خشک
✅ لوبیاسفید: معتدل
✅ لوبیاچیتی: معتدل
✅ لوبیاقرمز: معتدل
✅ لوبیاچشم بلبلی:معتدل
✅ عدس: سرد و خشک
✅ دال عدس: معتدل
✅ گندم: گرم و تر
✅ جو: سرد و تر
✅ جودوسر: معتدل
✅ ماش: گرم
✅ لپه: گرم و خشک
✅ برنج ایرانی: معتدل
👈👈 مزاج لبنیات
✅ ماست: سرد و تر
✅ شیر: کمی سرد و تر
✅ کره: سرد و تر
✅ دوغ: خیلی سرد و تر
✅ سرشیر:.سرد و تر
✅ خامه: سرد و تر
✅ پنیر: سرد و خشک
✅ کشک: سرد و خشک
✅ قره قروت: سرد وخشک
🍃🍃🍃
عطاری حکیمه
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨
موثرترین بخور خانگی درمان کرونا
💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨
1 🥛 اب
1 🥛 سرکه
1 حبه سیر رنده شده را باهم
بجوشانید 🔥🔥🔥
سپس با حرارت ملایم بخور
دهید (ریه زخم و جراحت نباشد)
نکته قابل توجه در این بخور
بسته بودن چشم ها👀
حین بخور و
شستن صورت با آب سرد بعد از اتمام
بخور است
👌👌👌👌👌👌
💐💎💎💎💎💎💎💎💎💐
معتبرترین کانال علمی طب اسلامی،
کانال طب حکیمه
•┈┈••❉🕊💐🕊❉••┈┈•
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
#ختم #مجرب.زیارت عاشورا
🔅ختم #مجرب #مجرب #مجرب #مجرب #مجرب
به مدت40روز وهر روز یک مرتبه با طهارت رو به قبله نشسته و زیارت عاشورا را میخوانیم
❗️انجام این ختم همیشه امکانپذیر است
اما به علت بودن در ماه (محرم حسینی)
از روز عاشورا تا اربعین آقا اباعبدالله الحسین(ع)به جهت انجام این ختم چهل روزه زمان بسیار خوبی میباشد
این ختم یکی از مجربترین ختوم میباشد
انشأالله حاجت روا میشود
التماس دعا
برای شادی روح پدر سیدعطار و حکیمه
صلوات
✧✾═══✾✰✾═══✾✧
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
#کدو_حلوایی
مصرف کدو حلوایی برای چه افرادی مناسب است؟
💥 گرم مزاجان افراد صفراوی و دموی جوانان واقع در مناطق گرم
#مضرات
موجب نفخ و سنگینی در معده و قولنج میشوداشتها را کم میکند.مصرف آن به تنهایی، میتواند سوء مزاجهای احتمالی معده و کبد را تشدید کند.
💠به همین سبب، توصیه شده کدوحلوایی پخته، با پودر نبات یا عسل میلشود.
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
#حفظ_الصحه
#هوا
تدابیری جهت حفاظت از بدن از طریق رعایت هوای استنشاقی و پیرامونی .
هوای خوب آنست که نفس کشیدن را مشکل نسازد
🍏🍎
بهترین هوا در هر فصل از لحاظ سرما و حرارت ، هوای منطبق با مزاج آن فصل میباشد. 🍚
پرهیز از هوای نامناسب مهمترین تدبیر در رعایت این اصل قلمداد میگردد که شامل پرهیز از غبار و بخار و دخان، بوهای ناخوشایند و متعفن، بخار مزارع کشت حبوبات، کلم و سیر، هوای🍲 محبوس در زمینهای پست، هوایی که با طلوع خورشید زود گرم و با غروب آن زود سرد میشود و هوای محبوس نمناک است.
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
#تابستان
#تدابیر_غذایی
مقدمه : در این فصل سیستم و قوه هاضمه ضعیف میباشد چرا ؟⁉️
✅چون با گرم شدن محیط ، مسام ( پوست ) انسان تفتیح ( باز) میشود لذا حرارت از داخل بدن انسان میل به ظاهر میکند
✅بنابرین سیستم هاضمه انسان، گرمی چندانی ندارد که از اغذیه غلیظه قویه را بتواند هضم کند
✅پس در این فصل غذاهایی که لطیف هستند و سریع الهضم بیشتر باید استفاده کرد
پس با این حساب مشخص میشود که غذاهای سریع الهضم باید بیشتر استفاده شود. مثل : ماهی قزل آلا 🐠🐠و گوشت خروس ( جوان ) ،🐓 تیهو ، گوشت بزغاله🐐
غذاهایی که با چاشنی رب انار یا آب انار /آب غوره / آب لیمو 🍋 زرشک / سرکه استفاده شود
#بخش_اول
#تدابیر_تابستان
#غذا #مناسب_فصل
tebesonati🇮🇷🇮🇷
#تابستان
#شربت_میوه_سبزی_مناسب_فصل
شربت هایی مثل شربت آب لیمو،🍋 سکنجبین شکری، شربت ریواس، شربت نارنج
میوه های میخوش مثل : آلبالو،🍒 گیلاس، آلو و آلوچه، توت سیاه، انار، هندوانه🍉🍉
از سبزی ها مثل : کاهو،🥬 کدو، خیار 🥒🥒و.... استفاده کنند
#بخش_دوم
#تدابیر_تابستان
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)
🔴 اندر #برصِ ابيض
♻ يعنى #پيسى(ویتیلیگو)، #سفيدى_غليظ است كه بر #پوست ظاهر شود و گاهی در قسمتی از پوست هست و گاهی تمام بدن را درگير میکند.
آنكه #همهی_بدن را در بر میگیرد، را «#برص_منتشر» میگويند. و بايد دانست كه اين مرض، به سختی علاج میشود؛ خصوصاً آنچه مزمن باشد و خیلی زیاد باشد ولی به اذن پرودگار و پشتکار فرد #علاجپذیر است.
علاج:
1- براى پاکسازی بلغم غليظ که سبب اصلی این بیماریست، باید به دفعات #قىء کرد و به دفعات از #مسهل استفاده کرد.
2- جهت #تعديل_مزاج همراه با استفراغات، باید از #معاجين_گرم كه مخصوص این كار است استفاده کرد مانند #دوسین، #شونیسل و ....
3- از اغذيه هرچه تولیدکنندهی #خون_گرم است مانند گوشت دراج، #کبک و امثال آن و #گوشت_حيوانات_وحشی باید استفاده کرد، لازم به ذکر است که گوشتهاى مذكور را بايد با #سبزیجات_گرم و خوشبو بریان نمود تا نافع باشد.
4- پرهیز از #لبنيّات و #ماهى و سبزیجات و میوههای با #طبع_سرد و غذاهای #شب_مانده و جميع آنچه تولیده کننده #خلط_بلغم است ضرورى است،
5- #جماع(آمیزش جنسی) نیز در این بیماری #ضرر دارد.
6- #بهترين_ادويه در اين مرض كه در ساير ايّام نفع دارد، اطريفل است و #گلقند_عسلى و #هليله_مربّا
🔸 بطور خلاصه، بعد از #پاکسازی و تعديل مزاج، ادويهای كه مخصوص مالیدن است استعمال نمايند و اين ادويه بر چند وجه است:
يكى، آنكه #گرمابخش_شدید و #سرخکننده و جاذب خون باشد؛ مانند زفت و نفت سفيد و خردل سرخ و خربق سفيد و سياه، مويز و كندش و آهك و زرنيخ سرخ و بورق و پياز عنصل و شيطرج و عاقرقرحا و سیاهدانه و پوست ریشهی كبر و مانند آن بصورت تکی یا مجموع آنها را استعمال نمايند سپس با آب يا با سركه در حمام بشويند يا در آفتاب يا نزديك آتش.
🔹 قابل توجه هست، کسی که با مبانی طب ایرانیاسلامی آشناست میتواند #تغییراتی بسته به شرایط فرد در دستورات فوق ایجاد کند.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@tebhakimh
نشر دهید.
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAi1cS5HZV6e7tilA
(طب سنتی عطاری حکیمه)