جلسه روز پانزدهم چله (حال خوب۲).mp3
30.64M
📘دوره آموزشـــــــــی
📘#عاقبت_بخیری
🔹جلسه پانزدهم ماه مبارک
💙هدیهامیرحسیندریایی
💎کانال آکادمی آموزشی
#امیرحسین_دریایی عضو شوید 👇
https://eitaa.com/amirhoseindaryaee
4_5956136663271868828.mp3
4.59M
قربون کبوترای حرمت امام حسن 💚
👤حسین طاهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر اکرم ص میفرمایند:
کدو بخورید زیرا هرکس کدو بخورد زیبا رو شود و چهره اش شاداب میشود وآن خوراک من واولیای پیش از من است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 غذای انس. غذای انس، غذای دل است. زندگی ای خوب است که در آن همدلی وجود داشته باشد.
👤 استاد حسین خیراندیش
🌿🌾
✅فواید پیاز خام و پیاز پخته
✍️پیاز خام بیشتر حالت دارویی دارد و کیفیتهای گرمی و خشکی بدن را افزایش میدهد. پیاز پخته بیشتر حالت غذایی دارد، اما از آن خلط غلیظ سوداوی و بلغمی نیز حاصل میشود. یعنی کسانی که دچار غلظت خون و انسدادهای عروقی هستند باید در مصرف پیاز پخته نیز زیادهروی نکنند. البته مصرف مقدار متوسطی از پیاز خام سفید شیرین، میتواند به کاهش غلظت خون و بهبود جریان آن کمک کند.
گرمی و خشکی پیاز با پختن آن کاهش مییابد و به اعتدال نزدیکتر میشود. پیاز برای سردمزاجان چاق مفید است؛ زیرا موجب باز شدن مجاری گوارشی و پاکسازی معده و دفع بیشتر ادرار میشود ولی برای گرم مزاجان زیانآور است، چرا که با طبع آنان سازگار نیست.
پیاز (به خصوص پیاز سرخ تند و تیز) میتواند موجب سردرد آنان (گرم مزاجان) شود تا جایی که حتی بوییدن آن نیز میتواند ایجاد سردرد کند. چنین افرادی در صورت تمایل به مصرف پیاز باید فقط مقدار اندکی پیاز سفید گرد شیرین میل کنند و یا ترشی آن را بخورند.
🆔@tebjameh
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چرا در کشورمان نگاه عمیقی در مورد خواص اسپند نشده؟
در این ویدیو با حضور دکتر منتظر در مورد اینکه بهتر است در کشورمان در مورد خواص اسپند بیشتر صحبت شود همچنین در مشاغل دامداری و زنبورداری بیشتر استفاده شود صحبت می کنیم.
🔴 توصیه های لازم جهت پاکسازی بدن از سموم:
1.شروع و ختم غذا با یاد و نام خدا
2.طبخ غذا با #وضو
3.توجه بیشتر به غذاهای #آبکی
4.خوردن #مایعات به اندازه کافی
5.عدم خوردن مایعات در زمان غذا خوردن
6.عدم استفاده از مکروویو و زودپز
7.عدم استفاده از غذای فریزری
8.کمتر استفاده کردن از #گوشت
9.دو روز #روزه در هفته
10.توجه بیشتر به حبوبات و غلات
11.توجه بیشتر به #شیربادام
12.توجه بیشتر به سبزی جات و صیفی جات با رعایت مزاج
13.استفاده از لباس زیر نخی
14.طبع شناسی و رعایت اصول آن
15.پرهیز از #بیداری_در_شب(منظور کل شب و دائم است)
16.مصرف روزانه #عسل
17.ترک غذای رستوران در هر شکلی
18.عدم مجامعت در روزهای اول، وسط و آخر ماه
19.عدم تنوع غذایی در یک وعده
20.عدم استفاده از داروهای شیمیایی
🆔@tebjameh