eitaa logo
طب تلفیقی ایرانی ختم الرسول(ص)
156 دنبال‌کننده
135 عکس
41 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚜امام باقر علیه‌السلام: على (عليه‌السلام)، خوش مى‌داشت كه با شير، افطار كند. «إنَّ عَلِيّا عليه‌السلام كانَ يَستَحِبُّ أن يُفطِرَ عَلَى اللَّبَنِ.» 📚 منبع: المحاسن، ج۲، ص۲۹۲ تهذيب الأحكام، ج۴، ص۱۹۹ بحار الأنوار: ج۹۸، ص۱۲ ⚠️ بهتر است که‌ شير گاوی که به چرا رفته و از گیاه‌های مختلف تغذیه می‌کند مصرف نمود. مصرف شیر‌های کارخانه‌ای توصیه نمی‌شود. 🌙 🥛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(اللَّهُمَّ لاتَخْذُلْنِي فِيْهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ، وَلا تَضْرِبْنِي بِسِياطِ نَقْمَتِكَ، وَزَحْزِحْنِيِ فِيْهِ مِنْ مُوجِباتِ سَخَطِكَ، بِمَنِّكَ وَأَيادِيكَ يا مُنْتَهى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ.) «خدایا در این ماه به خاطر دست زدن به نافرمانیت خوارم مساز، و تازیانه‌های عذابت را بر من مزن، و از موجبات خشمت دورم بدار با منت و بخششت بر من ببخشای‌، ای نهایت آرزوی آرزومندان.»
💚 من ز خود هیچ ندارم که بدان فخر کنم هر چه دارم همه از نوکری خانه توست جز در خانه تو هیچ کجا خیری نیست هرچه خیر است آقاجان به در خانه توست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲حلیم گندم ⬅️مواد مورد نیاز: 🔹گندم پوست کنده ۱ استکان 🔹گوشت ۲۰۰ گرم 🔹کره یا روغن حیوانی ۵۰ گرم 🔹کمی نمک دریا 🔹پودر دارچین برای تزئین 🔹کمی کنجد برای تزئین
🍲حلیم گندم ⬅️طرز تهیه: 1⃣گوشت یا مرغ و بوقلمون محلی را با یک پیاز بپزید و بگذارید خنک شود. 2⃣بعداز پخت آن گوشت را ریش ریش کرده. 3⃣گندم را از شب قبل خیس کنید. 4⃣حدود ۱٫۵ لیتر آب به آن اضافه کرده می تونید آب گوشت را بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا لعاب آن در بیاید و دانه های گندم باز شوند بسته به نوع گندم ۳-۵ ساعت طول می کشه، و اگر لازم بود بازهم آب بیفزایید. در این مرحله کره را اضافه کنید تا سر نرود. 5⃣غلظت آن که به حد دلخواه رسید آن را از صافی رد کنید و تفاله گندم را دور بریزید. 6⃣گوشت را ریش کنید و به حلیم بیفزایید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بجوشد و در این مدت هم بزنید تا مزه هایشان به هم برود. 6⃣نمک دریا را در حدی بیفزایید که فقط بی مزگی گندم و گوشت برطرف شود. حلیم نباید شور باشد تا اگر کسی خواست بتواند با شکر بخورد. 7⃣پس از اینکه آماده شد کره یا روغن را داغ کرده و روی حلیم میریزیم. 8⃣سپس می توان با دارچین وکنجد تزئین کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☕️مصرف چای زیاد بعد از سحر ⬅️ ازآن جایی که چای مدر(ادرار آور)است، باعث افزایش ادراروکاهش آب بدن میشود. ⬅️ این باعث تشنگی درطول روز میشود، خوردن آن بعداز سحری توصیه نمیشود.