🖇امام رضا علیه السلام:
نیشکر راه بسته شده (در بدن) را باز میکند و مشکلی در آن نیست.
📚مکارم الاخلاق، ص168
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
👤 مشاوره صلواتی :
@Teb_javaheri
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
💐 بررسی درمانی جو و سویق جو در آیینه ی روایات و در قلمرو تجربه .
🔰 برتری نان جو بر بقیه نان ها مانند برتری اهل البیت علیهم السلام بر بقیه مردم است.
🔰 پیامبران بر تناول کننده نان جو دعا کرده اند.
🔰 پیامبران برای جو و تناول کننده جو برکت جسته اند.
🔰 نان جو درون هیچ فردی نمی شود مگر آنکه بیماری را بیرون میکشد.
🔰 امتیازات بالا برای نان جو در صورتی بوده که آرد جو به همراه سبوس ان باشد.
🔰 نان جو غذای همه ابرار در طول تاریخ بوده است.
🔰 نان جو را خداوند به عنوان غذای پیامبران پسندیده است.
🔰 خداوند دوست ندارد غذای انبیا غذای اشقیا قرار بگیرد.
🔰 خوردن سویق جو موجب تقویت استخوان می شود.
🔰 سویق جو بر اساس وحی الهی سفارش شده و نحوه درست شدن و کاربردهای آن آموزش داده شده است.
🔰 مصرف ترکیب سویق جو و روغن زیتون موجب تلطیف پوست و نازکی ان می شود.
🔰 مصرف ترکیب سویق جو و روغن زیتون موجب تقویت نیروی جنسی می شود.
🔰 مصرف ترکیب سویق جو و گندم موجب رویش گوشت می شود.
🔰 مصرف ترکیب سویق گندم و جو و سنجد توسط مادرباردار موجب تکمیل عقل و تقویت استخوان و و رویش گوشت جنین می گردد.
🔰 مصرف چهل روز سویق جو موجب قوت بخشی به کتف می شود.
🔰 مصرف سویق جو به صورت ناشتا موجب کاهش گرمی بدن می شود.
🔰 مصرف سه قاشق از سویق جو و گندم به صورت خشک درمانگر غلبه مزاج صفرا و سودا و بلغم است.
🔰 مصرف سویق جو به صورت خشک بر طرف کننده سفیدی پوست است.
🔰 بهترین غذا برای سحری سویق جو و گندم و خرما می باشد.
🔰 سویق جو یا گندم به عنوان بهترین غذا معرفی شده است.
🔰 سویق جو در صورتی که هفت بار شسته شود و سریع از ظرفی به ظرف دیگر منتقل شود موجب کاهش تب می شود.
🔰 مصرف سویق جو شسته در صورتی که هفت بار شسته شود موجب تقویت ساق پاها و قدم پاها می شود.
🔰 سویق جو یا گندم یا هر دو بر اساس نیت بیمار،درمان می کند.
🔰 سویق جو هضم کننده غذاست.
🔰 سویق جو سیر کننده معده است.
🔰 مصرف سویق جو به همراه شکر سرخ کاهنده نیروی جنسی است.
🔰 سویق جو درمان بیماری برسام است.
🔰 مصرف سویق جو برای تشنج مفید است.
🔰 جو از نظر طبیعت سرد و خشک است.
🔰 تسکین دهنده حرارت صفرا و خون است.
🔰 کاهش دهنده تب می باشد.
🔰 ضماد ارد جو تحلیل برنده ورم های سخت است.
🔰 ضماد آن بر دمل های گرم موجب سر باز کردن ان می شود.
🔰 ضماد ارد جو با سرکه برای خواباندن ورم های ناشی از غلبه گرما مفید است.
🔰 ضماد آرد جو و سرکه برای مخملک مفید است.
🔰 ضماد آرد جو با آب گشنیز تازه برای خواباندن ورم گلو مفید است.
🔰 آب پخته جو با سرکه برای رفع کچلی مفید است.
🔰 آب پخته جو با سرکه برای رفع خارش بدن مفید است.
🔰 آب پخته جو با آب برگ کاهو برای خواباندن ورم دور چشم و بادهای سرخ مفید است.
🔰 خوردن کمی سویق جو با کمی شکر سرخ تسکین دهنده عطش است.
🔰 نان جو برای معده سنگین بوده و بهتر است قبل ازمصرف ان از داروی هاضوم استفاده شود.
🔰 مصرف سویق جو کاهش دهنده چربی خون است.
🔰 مصرف آرد جو،نان جو،سویق جو برای افراد سرطانی مفید است.
🔰 نان جو سبوس دار برای رفع یبوست موثر است.
🔰 جو به طور کلی به سه صورت قابل استفاده است:
1⃣ جو درست که دانه به همراه سبوس روی ان باشد.
2⃣ جو مقشر یا پوست گرفته که عملا قسمتی از پوست آن گرفته شده است.
3⃣ جو سفید کرده که تمام پوست و سبوس ان را گرفته و به صورت جو سفید در امده باشد.
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
👤 مشاوره صلواتی :
@Teb_javaheri
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
🔴 نکاتی مهم در رفع #چاقی
♻️ لاغری با رعایت موارد زیر میسر می شود
۱. #جویدن خوب غذا ( ۳۲ مرتبه)
۲. جایگزین کردن #برنج قهوه ای #سبوس دار به جای برنج سفید
۳. نخوردن آب و هر نوشیدنی دیگر نیم ساعت قبل غذا ، با غذا و دو ساعت بعد از غذاچرب و گوشتی بود نخورید وگرنه مشکلی نداره بعداز غذا آب خوردن
۴. حذف ماست و دوغ خصوصا و انواع نوشیدنی های گاز دار با غذا
📌حالا چرا حذف ماست
چون #ماست بتنهایی یکی از عوامل بزرگ کننده شکم میتونه باشه
👈🏼ماست نباید با غذا خورده شود
👈🏼خوب است گاه گاهی به عنوان میان وعده و به همراه مصلحاتش زنیان یا نعنا میل شود آنهم در فصل گرم سال
👈🏼آنهم ماست طبیعی،،،
۶.خوردن ۲ قاشق سرکه طبیعی با روغن زیتون بابو بعد از غذا
۷.حذف نهار حتی المقدور ویا کم کردن نهار و در صورت حذف نهار خوردن سویق جو، خرما و نخود و کشمش
۸. خوردن اول و آخر غذا نمک دریا خیلی کم، و خوردن غذا ( نهار و شام ) با ادویه فلفل سیاه ، زرد چوبه ، سماق و زرشک
۹.صبحانه ارده شیره یا ارده عسل( خوردن صبحانه
۱۰.خواب بعد نماز صبح و بلافاصله بعد از غذا چاق کننده ست، خواب خوب قبل از نهار و خواب ساعت ۹ شب تا ۴ صبح است.
۱۱. نخوداب هرروز
۱۲. جوشانده هل ۳عدد پونه ۱ق رازیانه ۱ق ۳وعده
۱۳. محلل اورام ۵ق روغن بادام شیرین ۱ق م عسل ۱ق م آب گرم ۱ساعت قبل خواب
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
👤 مشاوره صلواتی :
@Teb_javaheri
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
🩺🫀#تدابیر_تقویت_قلب
🌱انواع توصیهها و تدابیر آن در طب اسلامی
⭕️ممنوعات
▫️طب اسلامی ایرانی استان همدان
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
👤 مشاوره صلواتی :
@Teb_javaheri
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
#خورش_به_زعفرانی
🔹(قلیه به) و (قورمه به) نامهای دیگر خورش به هستند
🟡طرز تهیه خورش به ساده زعفرانی
🔶موادلازم
🔸گوشت : گوشت گوسفندی با دنبه و یا گوشت پرندگان : 300 الی 400 گرم
🔸به : یک عدد بزرگ
🔸پیاز : یک عدد
🔸سیر : 2حبه(اختیاری )
🔸نمک ،زردچوبه ، دارچین ، فلفل
🔸زعفران
🔸روغن
🔸لیمو عمانی/آبلیمو (اختیاری)
1⃣ ابتدا پیاز را با روغن دنبه و یا هر روغن طبیعی که دارید تفت دهید تا سبک شود سپس سیر و گوشت را اضافه و تفت دهید ، ادویه ها را هم به دلخواه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت بپزد ، لیمو عمانی یا آبلیمو هم اضافه کنید
2⃣ به ها را به قطعات دلخواه خرد کنید (نیازی به گرفتن پوست به نیست )و با روغن دو طرف آن را کاملا سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود
3⃣ وقتی گوشت کمی پخت نمک را همراه به های سرخ شده اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیوفتد ، اواخر پخت زعفران غلیظ دم کرده را به خورش اضافه کنید و کمی بعد زیر خورش را خاموش کنید و درب آن را ببندید تا روغن خورش بالا بیاید
✅ نکته 👇
📌برای لعاب بیشتر خورش میتوانید چند تا از به های پخته شده را کاملا له کنید و به خورش اضافه کنید .
📌خورش به از غذاهای سنتی اصفهان بشمار میرود که در قدیم بدون #رب_گوجه و #سیب_زمینی طبخ میشد
❌متاسفانه در حال حاضر این غذای مقوی و پر خواص را با 🥫رب گوجه و گاها
🥔سیب زمینی طبخ میکنند
وجود 🍅رب گوجه و #سیب_زمینی در این غذا باعث از بین رفتن طعم اصلی خورش به میشود و خواص این غذا را از بین میبرد و آن را مضر میکند .
❌ خورش به نیازی به #شکر ، #گوجه ، #رب_گوجه و #سیب_زمینی ندارد .
@tabkheslami
@tebolhosainas
👈سبک زندگی اسلامی👇
امام صادق علیه السلام فرمود : از سفره های رنگین پادشاهان بر حذر باشید زیرا آنان برده دنیا هستند واین غذاها اعتیادآورند و مانند خمر گرفتار میکنند و بر شما باد دو سفید #نان و #نمک ؛ و #سرکه و #روغن_زیتون در خانه خودتان داشته باشید و مصرف کنید که اهل چنین خانه ای که خوراکشان این باشد فقیر نمیشوند.
و در نمک ایمنی از جذام پیسی و جنون میباشد و هفته ای یک بار گوشت بخورید و خودتان و فرزندانتان را به خوردن #گوشت عادت ندهید زیرا اعتیادی مانند اعتیاد به خمر دارد وبیش از چهل روز آنها را از خوردن گوشت محروم نکنید زیرا این کار اخلاق آنها را فاسد میکند.
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
https://eitaa.com/tebolhosainas
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ کلیپ ویژه، حتماً ببینید و منتشر کنید👆👆
❇️ انواع نمکهای موجود در ایران که به کشورهای دنیا صادر میشه، ولی شما چیزی بنام نمک تصفیه شده میخوری که خود پزشکان هم بهش میگن: 👈 سم_سفید ☢
اگه سمه، چرا بهت میدن؟؟ سم سمه! چه کم و چه زیاد... چرا نمک طبیعی سالم و درمانگر و شفابخش و دستکاری نشده بهت نمیدن؟؟
تا کی میخواهید تابع چشم و گوش بسته ی وزارت بهداشتی باشید که او هم تابع بی چون و چرای سازمان بهداشت جهانی هست که توسط صهیونیست ها اداره میشود؟؟ همان کودک کُشان و غاصبانی که الان مشغول جنایات جنگی در حق ملت مسلمان فلسطین هستند، قطعاً بدانید که چون از لحاظ نظامی قدرت کُشتن و نابودی ما را ندارند، از لحاظ غذایی و دارویی سالهاست که بر ما مسلط هستند و اوضاع سلامت ما اینگونه بهم ریخته است...
💠 وقتی والاترین انسان در عالم هستی، یعنی پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت (ع) ایشان میفرمایند که نمک درمان هفتاد نوع بیماریست، و نیز سخنان بزرگ دیگری در ستایش نمک فرموده اند، پس قضیه شوخی نیست، نمک طبیعی تریاق اکبر و اکسیر اعظم هست.
بیدار شوید و بیدار کنید...
مطالبه گر باشید...
نمک_طبیعی
نمک_دریا
نمک_معدن
نمک_سنگی
نمک_آبی
نمک_صورتی
نمک_نارنجی
نمک_کریستالی
نمک_بلوری
مرگ به اقتصاد، بهداشت و سبک زندگی و پروتکل های صهیونیستی👊👊👊
مرگ به اسرائیل👊
#هفته_بسیج #طوفان_الاقصی
#فلسطین
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
👤 مشاوره صلواتی :
@Teb_javaheri
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
🍾 بسیاری افراد به اشتباه بر این باورند که مصرف دلستر به سلامت کلیه ها کمک می کند؛
👈 اما نمی دانند که شکر موجود در دلستر، کلیه ها را به مرور نابود می کند.
https://eitaa.com/tebolhosainas
پیامبر (صلی الله علیه وآله) میفرمایند:
«به بخورید و به یکدیگر هدیه بدهید،
میوه ی به بینایی را تقویت میکند، و سبب محبت بین افراد میشود.»❤️
مکارم الاخلاق، طبرسی، ص 171
✅میوهی بِه، هدیه خداوند متعال در پاییز
✍🏻طبع آن: نوع شیرین آن نزدیک به اعتدال و مایل به حرارت، و ترش آن مایل به سردی و
🔸خواص آن : مجرب و عالی برای اضطراب و ترس. تقویت کننده معده و جلوگیری از سَردردهای ناشی از مشکلات گوارشی. اگر ناشتا و یا با معدهی خالی مصرف شود معده را کامل تمیز کرده (در نوع شیرین آن )
🔹 و اگر بعد از غذا (نیم ساعت ) مقداری کمی از میوهی بِه شیرین میل شود سبب دفع هر چه بهتر فضولات غذا میشود.بوییدن آن باعث تقویت مغز و قلب میشود .پختهی آن داروی بسیار عالی و بدون عوارض برای مشکلات ریه مانند سرفه می باشد
🔸 (خاصتا در بانوان بارداری که دچار سرفه میشوند و نمیتوانند بسیاری از داروها را استفاده کنند ) لعاب دانههای آن بصورت خیسانده نافع در کاهش حرارت معده و کبد و دمکردهی آنها نافع در سرفه و گرفتگی صدا
☕️دمنوش «به» مخصوص روزهای آلودگی هوا ☝️🏼
دمنوش «به» با تقویت عملکرد قلب ❣باعث افزایش #اکسیژن رسانی به بافتها میشه و این خصوصیت شگفتانگیزش باعث میشه
برای این روزها بهترین جایگزین چای می باشد ☝️🏼
مراحل آمادهسازی دمنوش_به مناسب برای آلودگی هوا😷👇🏼
☕️ اول «به» رسیده و شیرین ایرانی که بو و مزه فوقالعادهای داره بخرین و خوب بشورین تا پرزهای روش از بین بره، بعد با رنده درشت خلالش کنین.
☕️ خلالها روی شوفاژ یا بخاری بذارین تا خشک بشه، بعد خلالها رو تو ماهیتابه کمی داغ بو بدین تا قهوهایرنگ بشه، بعد بههای بوداده و خنک شده رو تو ظرف دربسته شیشهای نگهداری کنین....دم کنید ومیل کنید 👌🏼
#چند_نکته👇🏼👇🏼
🔸افزودن کمی زعفران فواید و رنگ و مزهی این دمنوش رو تقویت میکنه.
🔸«به» شیرین نیازی به شیرینکننده نداره. در صورت لزوم بعد از کمی خنک شدن بهش کمی عسل اضافه کنین.
#نوش_جان ♥️
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
👤 مشاوره صلواتی :
@Teb_javaheri
کانال ارتباطی ما:
🟠eitaa.com/tebolhosainas
#نان_جو
👈خواص نان جو اگر چهل روز متوالی مصرف شود👇
🔷 کاهش وزن بعلت داشتن فیبر خیلی زیاد
🔷 درمان کبد چرب بعلت داشتن سلنیوم
🔷 تقویت استخوان بعلت داشتن فسفر ؛ کلسیم ؛ منیزیم ؛ آهن
🔷 مفید برای پوست و مو بعلت داشتن تیامین ؛ نیاسین ؛ مس
🔷 تقویت کننده باکتری های مفید روده
🔷 مفید برای ورزشکاران و بدن سازان بعلت وجود پروتئین دو برابر نسبت به گندم
مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان
https://eitaa.com/tebolhosainas