در خانه «کندر» بسوزانید
💠تحقیقات ثابت کرده دود کندر یک مسکن طبیعی برای
🔸اضطراب
🔸افسردگی
🔸سردرد است
💠دود کندر همچنین
🔸نشاط آور
🔸تقویت کننده حافظه
🔸تقویت کننده خلاقیت
🔸ضدعفونی کننده هواست.
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۴ مرداد
🌸﷽🌸
رسول الله (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
خدا و ملائکه رحمت می فرستند ، بر سفره ای که در آن #سرکه(خمری) و #نمک(طبیعی)باشد.》
📚بحارالانوار،ج۶۳،ص۳۹۹
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۴ مرداد
🌸﷽🌸
آخرین ماه #تابستان '#آب' است.
31روز(23مرداد-22شهریور)
افزایش بادهایگرممسموم.
(مانند گسترش بیماری وبایی)
#زکام در شب زیاد می شود.
(رفع زکام با مصرف #خیار)
و با وزیدن باد شمال، باید:
مزاج را با خوردن #سردی،
و خوردن #تری اصلاح نماید.
#لبنیات با مصلحش مفیدست.
از جماع کردن دوری کنید.
از خوردن #مسهل بپرهیزید.
#ورزش و سختی را کم کنید.
#عطرسرد استشمام نمایید.
📚رسالهذهبیه امامرضا(علیه السلام)
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۴ مرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۷۰ سال در مورد روغن حیوانی به دنیا دروغ گفتند
و با شکر و روغن مایع کارخانهای مردم را دچار انواع بیماری قلبی و سرطان کردند!
حالا همان موسسات در مورد نمک طبیعی درحال دروغگویی هستند و نمک رنگی و طبیعی ایران را به اروپا صادر میکنند! و خوردن نمک شیمیایی به اسم نمک یددار را به ما پیشنهاد میدهند
نمکی که به سمّ سفید انگلیسی معروف است و عامل اصلی فشار خون بالا و سکته های مغزی و قلبی و ناراحتی های کلیه و مثانه و کبد و معده
🔉 دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی سلولی از دانشگاه شهید بهشتی و متخصص طب ......
#مافیای_وزارت_بهداشت
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۴ مرداد
📆 #پنجشنبه
اللهم عجل لولیک الفرج
📿 ذکر 100 مرتبه
☀️لا اله الا الله الملک الحق المُبین
☀️25 مرداد
☀️10 صفر
☀️15 آگوست
#تقویم
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۵ مرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به همه واکسن نزده ها
دلم میخواست با تک تک کلمات این کلیپ اشک بریزم چون با تمام وجود درکشون کردم و خودم و فالورام با تمام این مشکلات دست به گریبان بودیم
و خواهیم بود
خیلی قشنگه ما با افرادی در کل دنیا هم نظر و هم درد هستیم
و با چیزی مبارزه کردیم که اکثریت دنیا موافقش بودن
بفرستین به همه مخالفین واکسن
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۵ مرداد
📆 #جمعه
اللهم عجل لولیک الفرج
📿 ذکر 100 مرتبه
☀️اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☀️26 مرداد
☀️11 صفر
☀️16 آگوست
#تقویم
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۶ مرداد
⭕️ ارتباط رنگ مو با سرطان رحم در زنان
با توجه به تحقیقات انجام شده قسمت جلوی سر ارتباط مستقیمی با رحم زنان دارد و استفاده مداوم از مواد آرایشی شیمیایی و انواع رنگ موهای شیمیایی، احتمال ابتلا به سرطان رحم را بیشتر می کند
🙋♀👈 نتیجه گیری..درزمان قدیم از حنا استفاده میکردن.. دستگاه تناسلی خانمها سالمتر و یائسگی ها دیرتر شروع میشد👉
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۶ مرداد
#دشمن فشار خون بالا و ديابت!
▫️خوردن #بادام باعث مى شود كمتر هوس خوردن نان و برنج داشته باشيد.
▫️#بادام ميگرن را از بين مى برد
▫️براى خانمها مانع كم خونى و پوكى استخوان مى شود
▫️#بادام دشمن فشار خون بالا و ديابت است.
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۶ مرداد
آیه ۸۴ سوره مبارکه اسراء:
قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلى شاكِلَتِهِ فَرَبُّكُمْ أَعْلَمُ بِمَنْ هُوَ أَهْدى سَبِيلاً...
❇️ هر کسی بر اساس طبع و مزاج خود عمل میکند، پس خداوند به کسی که هدایت یافته آگاه تر است...
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۶ مرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هشدار کارشناسان: استفاده از ظروف تفلون میتواند باعث سرطان شود
#سلامتی #سرطان
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۶ مرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری زیبا از قیام اربعینی کشمیری ها و یمنی ها و افغانستانی ها و لبنانی ها و ایرانی و عراقی ها و....
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۶ مرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅وظیفه ی زائران بعد از بازگشت از کربلا
حتما با دقت گوش کنید👂
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۶ مرداد
📆 #شنبه
اللهم عجل لولیک الفرج
📿 ذکر 100 مرتبه
☀️یا رب العالمین
☀️27 مرداد
☀️12 صفر
☀️17 آگوست
#تقویم
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۷ مرداد
۲۷ مرداد
💧👈آداب نوشیدن آب
1⃣ با بسم الله شروع کنیم.
🍃رسول اکرم(ص):
«در هر بار نوشیدن آب بسم الله بگوئید وچون سیراب شدید الحمدلله بگویید.»
📒وسایل الشیعه، ج۲۵،ص۲۳۶
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۷ مرداد
💧👈آداب نوشیدن آب
3⃣ بین غذا آب ننوشیم.
🍃امام رضا(ع):
«هرکس میخواهد معده اش اذیت نکند وسط غذا آب ننوشد تااز خوردن فارغ شود و هرکس این کار را انجام دهد یعنی وسط غذا آب بنوشد بدنش از نظر طبیعت تر گشته و معده اش ضعیف میشود، رگها نیروی طعام را به خود جذب نمی کنند و در معده سفت می گردد.»
📒بحارالانوار، ج۶۲،ص۳۲۳
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۷ مرداد
🥶🧊خوردن آب یخ
👈باعث ایجاد تغییر ناگهانی در دمای بدن و معده
👈باعث غلیظ شدن شیره معده
👈باعث از دست رفتن املاح موجود در خون
👈عدم تعادل سدیم و پتانسیم در بدن
⬅️که می تواند منجر به صدمه به سیستم عصبی و کبد و کلیه شود.
✳️ یخ را در طب، سودا میدانند. حتی اگر درون آب ذوب شود باعث بسیاری از بیماری های سوداوی می شود.
✅توصیه می شود به جای آن از آب خنک به همراه یک عدد لیمو ترش تازه استفاده شود.
👈برای خنک کردن آب می توان
از یخچال و آبسرد کن های دو جداره که در فضای خارجی آن یخ قرار می گیرد و با آب تماس ندارد استفاده کرد.
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۷ مرداد
🥵مقابله با گرما زدگی
❌حمام آب داغ نکنید❌
🔰 سعی کنید با آب ولرم خود را بشویید.
🔰از مصرف فلفل و ادویه های تند پرهیز کنید.
🔰شربت خاکشیر، آب لیمو و تخم شربتی مصرف کنید که به بدن رطوبت می دهد حرارت را رفع می کند.
🔰عصرانه کاهو سکنجبین مصرف کنید.
🍏مجموعه طب الحسین ع 👇👇
@tebolhosainas
۲۷ مرداد
🍇بهترین نوع سرکه ، سرکه ای است که اول شراب شده باشد و بعد از آن که مسکر بودن آن رفع شد به سرکه پر خاصیت بدل شود.... 👉🏻طبق روایات👈🏻 خل الخمر
🍇و مراد از سرکه ، همین نوع سرکه انگور است.... و هرجا دیدید که نام سرکه آورده شده یعنی سرکه انگور مگر آنکه قید آن مشخص شده باشد،که مینویسند، سرکه سيب، سرکه ي انار، سرکه ي خرما و.....
🍇در روایات آمده است که سرکه قلب را زنده میکند 👉🏻پس کسی که بیماری قلبی دارد باید سرکه طبیعی میل کند، البته نه به صورت خالی و همراه با مصلح یا ترکیب صحیح آن.. مثلا در ترشی های دارویی یا همراه و مخلوط با روغن زیتون و عسل.
🍇امام علی ع : بهترین غذا (خورش) سرکه است، مره ها را می شکند و قلب را زنده میکند.
🍇امام علی ع : سرکه ای را بخورید که اول خمر (شراب) و سپس خود به خود به سرکه تبدیل شود(بدون آنکه دستکاری در آن شود، تبدیل به سرکه گردد)
🍇امام علی ع : سه چیز هرچه کهنه تر باشد بهتر است، سرکه و حمام و دوست...
.محمد امین احسانیان.
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۸ مرداد
❌🔸عواملی که رایج است و متأسفانه باعث میشود سرکه خاصیت بسیار کمی پیدا کند و مصرف این نوع سرکه، تقریبا هیچ ارزشی ندارد و فقط خراب کردن مواد و هدر دادن هزینه و سرکه و وقت است 👇🏻
🔸درست کردن سرکه با آب انگور کاملا اشتباه است و خاصیت آن را بسیار کم میکند.
🔸درست کردن سرکه با انگور ملس بی فایده است.
🔸درست کردن سرکه با انگور چرخ شده با دستگاه یا له شده با دست یا دستگاه کاملا اشتباه است و خاصیت آن را بسیار کم میکند.
🔸اگر در ساختن سرکه انگور، در آن نان یا مخمر بریزیم یا چیزی در آن بریزیم که سرکه زودتر برسد، کاملا اشتباه است و خاصیت آن را بسیار کم میکند.
🔸اگر در ساخت سرکه، از سرکه دیگری به عنوان مایه استفاده کنیم، کاملا اشتباه محض است. (برخی افراد، در آخر کار که مواد آماده شد روی مواد مقداری سرکه از سرکه های موجود يا سرکه های قبلی میریزند) کار اشتباهی است.
🔸سرکه ای که با انگور سم خورده و یا انگوری که پای آن مواد شیمیایی ریخته شده باشد، ساخته شود، خاصیت چندانی ندارد..
❌خوردن این نوع سرکه ها، 👆🏻هیچ تأثیر، مثبت و درمانی ندارد ❌
.محمد امین احسانیان.
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۸ مرداد
💟طرز تهیه سرکه انگور شرابی👇🏻( خل الخمر)👉🏻بر اساس روایات و آنچه که امام علی ع و امام صادق ع در ساخت سرکه سفارش نموده اند.
💟به بازار بروید و انگور شیرین کاملا رسیده، (حتما بسیار شیرین باشد) ، تهیه کنید... هرچه انگور شيرين تر و درشت تر باشد، سرکه ناب تر میگردد.
اگر توانستید تهیه کنید عالی است، اگر نه که، سخت نگیرید و همان انگور معمولی شیرین و رسیده مناسب است.
💟انگور را در داخل منزل کمی شستشو دهید، سپس یک پارچه روی آن قرار دهید و به مدت یکی دو ساعت در زیر نور غیر مستقیم آفتاب بگذارید تا کل رطوبت ناشی از آب برطرف شود.. نباید آبی باقي بماند.
💟انگورها را دانه دانه کنید و در دبه يا خمره يا شیشه بریزید و به صورت فشرده روی هم قرار دهید تا ظرف مدنظر کاملا پر و مملو از دانه های انگور گردد.
💟سپس درب ظرف را کاملا ببندید..
💟و دور ظرف يا دبه يا خمره يا شيشه را پتو بکشید و در جای گرم و تاریک قرار دهید.
🔴❌به هیچ عنوان نباید ظرف مدنظر، نور آفتاب بخورد...برای گرم شدن آن لازم نیست دستکاری انسانی کنید، همین پتوی دور آن، تاثير عالی دارد... از روز اول تا روز آخر که سرکه ساخته میشود، ظرف را جابجا نکنید جای آن ثابت باشد.
💟بعد از سه روز، درب ظرف را کمی باز بگذارید.. بسیار کم.. سپس بعد از مدتی، خود انگور ها پشه های ریز و کوچک میزنند که نشان از عملیات تخمیر است....(این پشه ها آزار دهنده نیستند، فقط دور سرکه و انگور میچرخند و بسیار ریز هستند و بواسطه ی فرایند واکنش شیمیایی طبیعی، به وجود می آیند).
💟طی بیست روز اول، انگورها تخمیر میشود..
💟❌از روز بیستم به بعد تا روز شصتم، ماده ی به دست آمده، شراب خالص است و مسکر و مست کننده است..
💟از روز شصت تا روز نود، فرایند تبدیل شراب به سرکه رخ میدهد و روز نودم سرکه آماده و کامل است.. و بعد از صاف کردن با خیال راحت میتوانید مصرف کنید...
❌💟 طی این مدت، نود روز، اصلا درب ظرف را باز و بسته نکنید و سر ظرف، به همان اندک اندازه ای که پشه سرکه در طی این سه ماه رفت و آمد کند، باز باشد کافی است.
❌💟طی این مدت نود روز مواد داخل ظرف را هم نزنید... هم زدن مواد باعث میشود که مواد شما به شراب باقي بماند و سرکه ساخته نشود.... پس نباید آن را هم زد.
❌💟حتما از روز اولی که سرکه را آماده میکنید، تاریخ را با ماژیک روی آن درج کنید و تاریخ آماده شدن را سه ماه بعد درج کنید تا بدانید که چقدر زمان گذشته و چه تاریخی سرکه را آماده کرده اید.. باید حتما 3 ماه کامل، به صورت طبیعی و بدون هیچ دستکاریی، طی شود.. بعد از گذشت 3 ماه، مواد داخل سرکه را در پارچه ی صافی ریخته و صاف کنید و انگورها را داخل پارچه صافی بریزید و با دست فشار دهید و به اصطلاح، انگورهای داخل پارچه صافی را بچلانید تا سرکه کاملا تخلیه شود... و بعد از عبور از صافی، سرکه ی شما آماده است.. تفاله انگورها را نیز میتوانید به پای درخت های مثمر بریزید.
❌💟تاریک بودن محیط مواد سرکه اهمیت بالایی دارد، لذا در تمام این سه ماه حتما در محیط تاریک باشد. پتو نیز در طول این سه ماه کاملا، دور ظرف يا خمره باشد.... درب ظرف که اندکی باز است به اندازه ای که پشه های سرکه بتوانند رفت و آمد کنند در طول این سه ماه حتما باز باشد..
❌💟به هیچ عنوان به مواد سرکه، یعنی انگورها، مخمر،انواع نان، سرکه ی از قبل موجود،هرماده ي شیمیایی يا غير شیمیایی و طبيعيی رایج، آب و هیچ ماده ی دیگری اضافه نکنید. ❌❌❌ریختن آب در سرکه باعث فاسد شدن و خراب شدن آن میگردد.
❌💟این نوع سرکه، بهترین خورش جهت افزایش عقل و رشد دهنده ی عقل و مقوی قلب و رافع بیماری های قلبی و تصفیه کننده ی خون و کاهش حرارت بیش از حد بدن و صافی کبد و سلول هاست... منتها برای هیچ مزاجی مناسب نیست که سرکه را خالی مصرف کند مخصوصا مزاج صفرایی.بهترین و خوش طعم ترین ترشی ها،در تمام جهان، از این نوع سرکه تهیه میشود.
.محمد امین احسانیان.
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۸ مرداد
💢نکات لازم در تهیه ی سرکه شرابی خالص انگور، که باید حتما بدانید 😱
💢در آخر کار که سرکه آماده شد، یعنی وقتی سه ماه گذشت، قبل از آنکه مواد را از پارچه صافی رد کنید، بار اول وقتی درب ظرف را میریزید، باید بوی تند و تیز سرکه وارد بینی شما شود... در غیر این صورت تست کنید اگر هنوز سرکه تندی داشت ولی تندی آن خفیف بود، تند و تیز نبود، زمان دهید و بگذارید یکماه دیگر بماند و پتوی بیشتری دور آن بپیچید...
💢اگر سرکه بی طعم يا شيرين بود يا بوي تيزي شبيه به سير و پیاز داشت ، حواستان باشد، مصرف نکنید که شراب است 🤦🏻♂😅🤦🏻♂😅🤦🏻♂😅
💢جای سرکه حتما تاریک و گرم باشد..حتی بعد از آماده شدن سرکه و صاف شدن آن نیز، هرچه سرکه در جای گرم باشد، بهتر است.. سرکه هرچه بیشتر بماند خاصیت آن بیشتر میشود.... هر سالی که به سن سرکه اضافه شود، قیمت و ارزش و خاصیت آن بیشتر و وافر میگردد... سرکه دو ساله، یک قیمت دارد، سرکه سه ساله، یک قیمت، سرکه پنج ساله، یک قیمت، سرکه ی هفت سال که یک قیمت بسیار گران......❌اگر سه ماه گذشت و فرصت نکردید مواد را صاف کنید، هیچ مشکلی ندارد، در اولین فرصت صاف کنید، اصلا بشه چهارماه، هیچ اشکالی ندارد..
💢توصیه میکنم که برای ساخت سرکه، از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید و از خمره یا ظروف شیشه ای بزرگ و محکم و مرغوب خوب استفاده کنید. البته که خُمره چیز دیگریست....
💢اگر از انگور قرمز استفاده کنید، سرکه شما نیز قرمز رنگ میگردد.
❌خوردن سرکه در ایام قاعدگی زنان و سرماخوردگی ممنوع است.
😳🌟💢🌟مهم ترین نکته که در باب ساخت سرکه، باید بدانید این است 👇🏻
🌟برای تهیه سرکه، حتما حتما حتما کسی که از اول انگور ها رو میشوره، تمیز میکنه، ظرف سرکه رو آماده میکنه.. انگور رو جدا جدا و دانه دانه میکنه، و در ظرف میریزه،یعنی از صفر تا صد ساخت سرکه رو انجام میده یک فرد صفرایی مزاج، عصبانی و با شدت صفرای بالا باشه😊👉🏻❌اگر فرد بلغمی مزاج سرکه درست کنه، سرکه بد طعم و آبکی طور و کدر میشه و باید بریزیش دور 🤦🏻♂
🌟❌👉🏻اگر فرد سودایی، سرکه بریزه، سرکه سیاه و تلخ میشه و مواد به سرکه تبدیل نمیشن... و باید بریزید دور.🤦🏻♂
🌟فرد دموی اگر سرکه بریزید، سرکه تند و تیزی لازم را پیدا نمیکند.
🌟👆🏻مزاج کسی که سرکه میندازه، مهم ترین تاثیر رو در برداشت سرکه ی ناب و عالی داره...در فرهنگ قدیم ایرانی، میگفتن برید یه آدم عصبانی بیارید که سرکه برامون بندازه... چون صفرایی ها عصبی و تند خو هستن و اگر فرد کمی هم اعصابش خورد بشه حین سرکه ریختن، که دیگه واقعا حرف نداره.. 👉🏻❌شاید خنده دار باشه این حرف ولی جدی میگم.
افراد صفرایی مزاج به همین خاطر وقتی غذا درست میکنن در آشپزی، غذاشون یه مقدار فلفلی و تند هست.
❌افراد سودایی مزاج، هیچ مشارکتی در ساخت هیچ نوع سرکه ای نباید داشته باشند..
❌❌❌زنان در ایام قاعدگی نباید در هیچ کدام از مراحل ساخت سرکه شرکت کنند.❌❌❌ زیرا که کل سرکه و مواد خراب خواهد شد.
💐✅بهتر است کسی که سرکه میریزد از قبل از آغاز کار وضو داشته باشد.
.محمد امین احسانیان.
https://eitaa.com/tebolhosainas
۲۸ مرداد