eitaa logo
مرکز مشاوره طب اسلامی محمدمنصوری
2.8هزار دنبال‌کننده
420 عکس
7 ویدیو
15 فایل
طب اسلامی یک طب باارزش و مترقی والبته مترقی ترین طب های موجود در دنیاست.به جهت منشأ ومنبع اصلی آن که وحی آسمان و سخنان پیامبر( ص ) و ایمه معصومین ( ع ) است. @mohammad_mansooriy و این بالاترین منبع و منشأ قابل تصور است. @tebolrasul 09361688524
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰🍇تهیه سرکه اسلامی🍇🔰 ✅✍روش تهیه سرکه روش تهیه بصورت کلی بصورت زیر است: 💟 ابتدا انگور راشسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود. 💟سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید. نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید. 💟در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید. 💟 پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد. نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد). 💟روش دیگری برای تهیه سرکه به این شکل است که ابتدا آب انگور را بگیرید و آن را بجوشانید. وقتی آب انگور جوشانده شود تبدیل به خمر می شود و تفاله های آن بالا میاید (انقلاب اول). سپس به مدت نود روز آن را کنار بگذارید، خود به خود تبدیل به سرکه می شود و تفاله های آن پایین میرود (انقلاب دوم). 💟 روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه‌شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است. 🔵نکات تهیه سرکه خرما🔵 ✅✍برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید. 🍯نکات تهیه سرکه عسل🍯 ⚛عسل به خودی خود دارای موادی است که از فاسد شدن آن جلوگیری میکند و برای تهیه سرکه از آن بایستی آن را بوسیله آب رقیق کرد تا آن مواد اثر خود را از دست بدهند به این صورت که در شرایط مناسب دو برابر مقدار عسل به آن آب اضافه کنید. ⚛نکته: عسل دقیقا بعد از نود روز تبدیل به سرکه میشود و دردسرهای خاص باقی مواد از قبیل صاف کردن و ... را ندارد و مشکلی که در بقیه مواد هست که باید اصطلاحا روش تهیه باید بدست فرد تهیه کننده بیاید را ندارد. 🈹نکات 1⃣سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد. 2⃣در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت). 3⃣شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید. 4⃣بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ... 5⃣ ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است. 6⃣برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد! 7⃣ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود. 8⃣هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود. 9⃣در طب اسلامی سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد. ⛔️سرکه شیمیایی و صنعتی موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده شدت خطرناک است. وپرهیز شود 👇مرکز طب اسلامی👇 https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul
سرلاک 😋 مواد لازم برای یک نوزاد شش ماهه سویق کودک :دو قاشق مربا خوری شیر :سه قاشق مرباخوری شکر قهوه ای یا نبات پودر شده:یک قاشق مرباخوری گلاب : مقداری طرز تهیه : ۱_ شیر حتما باید گرم باشه. ۲_شکر و سویق رو باهم مخلوط کنید. ۳_گلاب و شیر را مخلوط کنید ،و روی مواد بالا بریزید. غذا آمادست برای کودک دلبندتان😍 سایر نکات👇 این غذا بهترین جایگزین ،شیر خشک است. مکمل غذای کودک است برای افزایش نیروی جسمی و ذهنی کودک مناسب است. مقوی و رشد دهنده کودک است. افزایش رشد قدی است. سویق کودک بصورت خشک ،با آب جوش یا شیر محلی قابل مصرف است. بهترین زمان برای خوردن سویق صبح ناشتا است. https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul
آش خرفه با ماست😍 مواد لازم برای۱۰ نفر ماست ترجیحا ترش ۱ کیلوگرم آردکامل ۳-۴ قاشق غذا خوری برنج ۱ پیمانه بلغور گندم ۱ پیمانه نخود ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم سیر داغ به مقدار لازم پیاز داغ به مقدار لازم سبزی خرفه ۱ کیلوگرم طرز تهیه: ۱- بلغور گندم ونخود و برنج را با آب و پیاز و کمی زردچوبه آنقدر بپزید تابرنج و بلغور له شود. ۲- سبزی خرفه را خرد کرده و در قابلمه بریزید تا سبزی بپزد. ۳- وقتی آش جا افتاد، ماست زده شده را با آرد هم بزنید و در آش بریزید. ۴- بعد از 10 دقیقه جوشیدن آش آماده است اما پیش از سرو بدون آنکه در قابلمه را بگذارید اجازه دهید آش خنک شود و خودش را بگیرد. ۵- آش آماده را می‌توانید با سیر و پیاز داغ تزئین کنید. ۶- بعد از ریختن ماست در آش،آن را تا زمان جوش آمدن هم بزنید تا نبرد. سایر نکات👇 اگر از دست‌تان در رفت و آش‌تان برید،یک تخم‌مرغ در آن بشکنید تا ایرادش معلوم نشود👌 نخود وبلغور گندم و برنج را شب قبل خیس کنید. https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul
آشپزي پنجابي، نوع خاصي از آشپزي هندي و برپايه تکنيک هاي تندوري و پخت در ادويه است. ادويه هاي متنوع، مثل ديگر نقاط هند و پاکستان، عامل اصلي طعم و رنگ غذا در اين منطقه محسوب ميشود. سمبوسه پنجابي، يکي از مهمترين ميان وعده ها و اسنک هاي اين منطقه، به شمار ميايد. مواد لازم: نان سمبوسه – طبق دستور داده‌شده نخود خيس خورده – 150 گرم نمک و فلفل سیاه (پودر‌شده) – به مقدار لازم سیب‌زمینی متوسط – 3 عدد روغن زیتون یا شحم و کنجد – به مقدار لازم زنجبیل تازه (رنده‌شده) – 1/2قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (پودر‌شده) – 1/2 قاشق چای‌خوری سیر (کوبیده‌شده) – 1 قاشق چای‌خوری ادویه * – 3/4 قاشق چای‌خوری دانه رازیانه (پودر‌شده) – 1 قاشق چای‌خوری تخم‌گشنیز (پودر‌شده) – 1 قاشق چای‌خوری زیره سبز (پودرشده) – 15 گرم گشنیز (پاک و خردشده) – 2 قاشق سوپ‌خوری رب انار – مقداری برای سرو * ادويه : يک قاشق سوپخوري تخم گشنيز، يک قاشق سوپخوري زيره، يک قاشق چايخوري فلفل سياه، يک قاشق چايخوري فلفل قرمز، يک قاشق چايخوري پودر سير و قاشق چايخوري ميخک را در تابه اي داغ، روي حرارت متوسط ريخته و تفت دهيد تا کمي تيرهرنگ شوند، سپس يک قاشق چايخوري زنجبيل پودرشده به آن بيافزاييد و مجدداً تفت دهيد. تابه را از روي حرارت برداشته و در دماي محيط قرار دهيد تا سرد شوند. دانه هاي يک قاشق چايخوري هل را از پوسته جدا کرده و به همراه ادويه هاي سردشده، آسياب کنيد؛ روش تهیه: 1. نان سمبوسه را آماده کنيد؛ 2. در قابلمه اي حاوي مقداري آب، نخود را بريزيد و به مدت 3 ساعت، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد. در اواسط پخت، کمي نمک در قابلمه بريزيد سپس آن را آبکش کنيد؛ 3. در قابلمه اي حاوي مقداري آب، روي حرارت ملايم، سيب زميني ها را بريزيد تا به مدت 40 دقيقه بپزد. در اواخر پخت مقداري نمک به قابلمه بي افزاييد سپس آبکش کنيد و بگذاريد سيب زميني ها خنک شود. پس از اين مدت، پوست سيب زميني ها را بگيريد و به صورت نگيني خرد کنيد؛ 4. در ظرفي، سيب زميني و نخود را مخلوط کنيد؛ 5. در تابه اي حاوي مقداري روغن، روي حرارت ملايم، زنجبيل، فلفل قرمز، سير، ادويه ، رازيانه، تخم گشنيز و زيره را تفت دهيد سپس مخلوط سيب زميني را به تابه بي افزاييد و تفت دهيد. در آخر، مقداري نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد. تابه را از روي حرارت برداريد و گشنيز را به تابه بيافزاييد و مخلوط کنيد؛ 6. مطابق مراحل زير خمير را آماده کرده و مخلوط را داخل نان هاي سمبوسه بريزيد. سمبوسه ها را در قابلمه اي کوچک، حاوي روغن داغِ فراوان سرخ کنيد (روغن جوش) با کفگير سوراخ دار آن ها را خارج کنيد و روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. سمبوسه هاي پنجابي را به همراه رب انار سرو کنيد. روش تهیه نان سمبوسه: در ظرفي، 300 گرم آرد (الکشده)، 4/3 قاشق چايخوري نمک و يک قاشق چايخوري هل (پودرشده) را بريزيد و مخلوط کنيد. 100 گرم کره به آن بيافزاييد و به خوبي با انگشتان ورز دهيد تا به شکل خرده نان در بيايد. 3 تا 4 قاشق سوپخوري آب به مخلوط بيافزاييد و هم بزنيد تا خمير جمع شود. يک قاشق چايخوري دانه خردل (بوداده*) را به خمير اضافه کنيد و با دست ورز دهيد تا خردل در خمير پخش شود. روي خمير را با سلفون بپوشانيد و بهمدت 30 تا 40 دقيقه، در دماي محيط استراحت دهيد. * براي تهيه دانه خردل بوداده، آن را در تابه اي داغ و بدون روغن بو دهيد يا به مدت 8 تا 10 دقيقه، در فري که از 15 دقيقه، روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم کرده ايد قرار دهيد تا بو داده شود. روش آماده‌سازی خمیر 1. پس از اين مدت، از خمير گلوله هايي برداريد و روي سطح آردپاشيده، باز کنيد و با کاتر گرد قالب بزنيد؛ 2. دايره را بُرش بزنيد و کنار بگذاريد؛ 3. و بقيه 4/3 خمير را به شکل قيف فُرم دهيد. لبه هاي برش خورده را روي يکديگر قرار دهيد و با نوک انگشتان آنها را کاملاً به يکديگر بچسبانيد؛ 4. داخل قيف را با مواد مياني پر کنيد؛ 5. لبه هاي قيف را به هم بچسبانيد؛ 6. سمبوسه پنجابي را روي سطح کار فشار دهيد تا فرم مثلث به خود بگيريد. طب اسلامی👇 https://telegram.me/tebolrasooll ❤️آشپزی طب اسلامی❤️ در ایتا👇 https://eitaa.com/tebolrasul ❤️آشپزی طب اسلامی ❤️در سروش👇 https://sapp.ir/tebolrasull
🍲 غذایی سنتی برای پیشگیری از و روده ⬅️ در این مطلب طرز تهیه غذایی سنتی برای پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ آموزش داده شده است. غذای سنتی “برزنگک” یکی از غذا‌های لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبر‌های غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ بسیار مفید است. ✅ مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از: ➖ پیاز متوسط: ۱ عدد ➖ شکر سرخ و سرکه: ۲ قاشق غذاخوری ➖ لپه و کشمش و گندم حلیم‌: هر کدام نصف پیمانه ➖ گوشت: ۱۲۰ گرم ➖ دنبه: ۴۰ گرم. ⬅️ طرز تهیه غذایی سنتی برای پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ دستور پخت: گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به‌جوش آید.در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم می‌کنیم تا مواد، خوب پخته شود.این غذا در خوزستان به‌عنوان صبحانه مصرف می‌شود. آشپزی اسلامی👇 https://telegram.me/tebolrasooll ❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇 https://eitaa.com/tebolrasul ❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇 https://sapp.ir/tebolrasull
💎یک حرکت انقلابی زنان خانه💎 دادن یک قطره آب به گیاهان غیر مثمر بویژه بیثمرهای خارجی به اصطلاح زینتی سمی، جایز نیست، چون هر روز که بگذرد اینها رشد بیشتری میکنند وقتی بیرون بیاندازی باعث میشوند بیشتر آلودگی ایجاد شود و بیشتر باعث مرگ دام و حیوانات وحشی میشوند درصورتی که از این گیاهان تغذیه کنند از سویی موجب می شوند آب تلف شود و هم وقت انسان برای نگهداری اینها هدر برود. پس چه بهتر، هرچه زودتر، هرچه گل و گیاه زینتی آپارتمانی دارید را دور بیندازید و به جای آن گیاهان مثمر بکارید، تربچه سه روزه رشد میکند و تا یک ماه باید برداشت بشود کاسنی بکارید چند روز دیگر میشود برگ هایش را خورد. نعنا بکارید برای آن را مصرف کنید ساقه هایش را بگزارید توی آب ریشه دار بشود و مجددا بکارید. جایگزین کنید!!! یعنی بیثمرمضر رابردارید و مثمر نجات دهنده از فقر و فساد رابکارید! برای من هم خیلی سخت بود تابتوانم تصمیم بگیرم، گیاهانی که سالها به آنها انس گرفته بودم را ازخانه بیرون کنم. ولی طی مراسمی که درمنزل برقراربود در نزد دیگران، این تصمیم را اجرا کردم و تقریباً همه مخالفت می کردند ولی لازم بود انجام این حرکت انقلابی !!!😄 https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul https://sapp.ir/tebolrasull
🔵جهت درمان 🌟حجیم کردن مدفوع و راحتی دفع آن دربیمارانی که مشکل روده بزرگ دارند و یا بجای مدفوع کف و بلغم خارج می شود و درمان اسهال _تب بر_صفرابر_و پایین آوردنده حرارت درونی بدن . هرشب موقع خواب یک قاشق چایخوری با یک استکان آب میل شود اسفرزه را نباید جوید . https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul
🔵جهت درمان ⭐️ویار خانم های باردار یک قاشق چایخوری آسیاب شده هنگام ویار و حالت تهوع https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul
🔵جهت درمان 🌟پولیپ بینی انگشت را در گرد آهک زده و وارد بینی شود https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul
🔵جهت درمان ⭐️جمع شدن آب درشکم و لگن به علت کم کاری کلیه یک قاشق مربا خوری صبح ناشتا و شب موقع خواب ، پودر گزنه ( یک قاشق مرباخوری صبح ناشتا و شب موقع خواب ) و طریفل و سنا نیز تجویز می شود . https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul
🔵جهت درمان 🌟زگیل تناسلی زنان آب سبزی تازه خرفه را گرفته و در واژن تزریق شود و یا 2 قاشق غذا خوری خرفه خشک را در لیوان آب ولرم خیسانده و تزریق شود https://sapp.ir/tebolrasull https://telegram.me/tebolrasooll https://eitaa.com/tebolrasul