eitaa logo
🌱طب‌ سنتی‌ و اسلامی🌱
61.9هزار دنبال‌کننده
16.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
0 فایل
محصولات جنوب (استان بوشهر)😍🌴 محصولات محلی فوق‌العاده ارزان خوشمزه و محلی😋😋👇 https://eitaa.com/joinchat/3041263793C0e99936b60 تبلیغات ارزان⬇ https://eitaa.com/joinchat/3688497312Ce08ce141d8
مشاهده در ایتا
دانلود
تقویت کوتاه مدت با روش‎های متفاوت(☝️🏻) 🍎 @tebsontii_eslaamii
✍اگرکبدشماچرب است کافیست هرروز صبح ناشتااین معجون رامیل کنید ✍مواد لازم 👈نصف لیوان آب سیب 👈نصف لیوان آب کرفس 👈نصف لیموترش تازه رامخلوط ونوش جان کنید 🍎 @tebsontii_eslaamii
بخورید چون : 🔸ازبین برنده زخم های چرکی 🔸تسکین دهنده درد 🔸درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای 🔸و گرم کننده بدن در فصل سرماست... 🍎 @tebsontii_eslaamii
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟ چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر می‌شه! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيريی می‌كنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالم‌تره کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
🔻کش، گیره‌های سر و دستبند را به طور مرتب بشویید و بیش از ۱۲ ساعت دور مچ دستتان نگه ندارید. 🔻 به مرور میکروب‌ها از میان فولیکول‌های موی روی پوست وارد بدن شده و آبسه ایجاد خواهد شد. کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
🌐خواص گوشت شتر 👈تقویت اعصاب 👈دفع سردی بدن 👈افزایش استقامت 👈تقویت قوای جنسی 👈افزایش طبع صبوری ♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
🍳 به جای نمک، به نیمرو بزنید ! 🔴 مصرف تخم مرغ نیمرو همراه با نمک باعث افزایش کلسترول و فشار خون می‌شود. بهتر است به جای نمک از فلفل سیاه استفاده کنید 🍎 @tebsontii_eslaamii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کودکان خود دهید. چون ... انار به دلیل ویتامین‌های فراوانی که دارد برای رشد بهتر کودکان بسیار مفید است. 🍎 @tebsontii_eslaamii
✨🍒 🍒✨ ✨_____ 🔰تخم شوید 🔰تخم کافشه 🔰آویشن 🔰تخم کرفس 🔰خارخاسک 🔰دم گیلاس 🔰کاکل ذرت 🔰تخم گشنیز ✨_____ 👈از هر کدام 25 ،بعد از نیم کوب کردن داروها با آسیاب برقی ، یک قاشق غذا خوری از دارو رو با 2 لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند بعد از صاف کردن با عسل شیرین و میل نمایید، روزی یک یا دو بار ⚛ 🔺ارده1ق ⚜عسل1ق ⚜شیره خرما2ق ⚜آب خنک1لیوان ⚜مغزبادام14عدد 🔻پودرهسته سنجد1ق ♨️✍5دقیقه میکس،40روز بجای صبحانه خورده شود،10روز قطع،سپس یک دوره 40روزه 🍎 @tebsontii_eslaamii
بسیاری از بیماریها در موارد زیر است ❌کم خوابیدن در شب ❌خوابیدن زیاد در روز ❌نوشیدن آب در شب ❌نگاه داشتن ادرار ❌خوردن غذا موقع سیری ❌افراط در مقاربت جنسی ❌حرص و جوش خوردن زیاد ❌نابجاخوری و بدخوری و پرخوری ❌ناامیدی و یاس زیاد ❌خوب نجویدن و عجول بودن در خوردن غذا 🍎 @tebsontii_eslaamii
📌 ✍امام رضا علیه‌السلام درباره خواص درمانی عدس فرمود: اگر بدنت در اثر نوره حمام سوخت، عدس پوست کنده را آرد کن و با گلاب و سرکه در آمیز و به محل زخم شده بکش که به اذن خداوند متعال خوب خواهد شد. در حدیثی دیگر آمده است که سویق عدس تشنگی را زایل می‏کند و معده را قوت می‏دهد و صفرا را فرو می‏نشاند و معده را پاک می‏کند و هفتاد درد را دواست و هیجان خون و حرارت را برطرف می‏ کند. 📚منبع: مکارم، ص ۲۱۵ 🍎 @tebsontii_eslaamii
🍋 مربای بالنگ 🍮 مربای بالنگ با کره، برای وعده صبحانه‌ی مبتلایان به ضعف معده، نفخ و دل درد مفید می‌باشد 🍋 مربای بالنگ معده را قوت می‌دهد و قوه‌ی باه را نیز زیاد می‌کند 🍋 مصرف مربای بالنگ، برای بد‌بویی عرق و بدبویی مدفوع به‌ جز شبها توصیه می‌شود 🍎 @tebsontii_eslaamii
💚 بسم رب المهدی این روزها، روزهای شادی و سرور است. فقط چند روز دیگر تا میلاد امام علی (علیه السلام) باقی مانده. امام مهربانی که پدر امت بود و با حاصل دست رنج خویش، نیازمندان را اطعام می کرد. به تبعیت از سنت حسنه ی اطعام که میراث گرانقدر حضرت پدر است، قرار داریم در شب و روز میلاد با سعادت ایشان، و به نیت سلامتی آقا امام زمان (عج)، به ۱۲ از خانواده نیازمندان تبرکی بدیم. شما هم می توانید در طرح " به مناسبت میلاد با سعادت امیرالمومنین آقا امام علی (علیه السلام)  " و به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) سهیم باشید. شماره کارت👇 6104338932070952 بنام سیده هاشمی اجرتون با اقا امام زمان❤️ 👇 @seshanbehmahdaviii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴علائمی که به ما هشدار غلظت خون میدهند سردرد دردگردن تنگى نفس اختلالات بینایى ضعف و بى حالى قرمزى وریدهاى چشم خارش هاى پوستى خواب رفتن دست،پا،انگشتان 🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴 اندر خواص طبیعت: گرم و تر ♻ خواص: ۱. بازکننده عروق، ۲. رافع کبد چرب، ۳. برای چاقی متناسب بدن، خصوصا ورزشکاران و سوداوی مزاجان، ۴. مقوی نیروی جنسی، ۵. برای لاغری چاقهای بلغمی یا افرادی که غلبه‌ی بلغم دارند. ۶. نرم‌کننده توده‌های سخت خارجی و داخلی و ... 🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴 اندر خواص خاکشیر ♻️ گرم و تر و منضج اخلاط بخصوص اخلاط گرم است، یعنی قوام اخلاط را تنظیم و قابل دفع می‌کند. 🔹خاکشیر ، ، ، مقوی و محلل مواد نخاع است. است و برای رفع عطش به کار می‌رود. را تصفیه می‌کند. موجب رفع می‌شود. برای بازشدن_رنگ_چهره و مفید است. خاکشیر همراه با بدن است. ضماد خاکشیر های بدن را از بین می‌برد. سوخته دود خاکشیر را تسکین می‌دهد. برای رفع غذایی جوشانده خاکشیر مفید است. خاکشیر را صبح با آبجوش و کمی عسل میل کنید و اگر طبعتان گرم است کمی آبلیمو طبیعی به آن اضافه کنید. 🍎 @tebsontii_eslaamii
: 🔸کـاهش قـند خـون 🔸کـاهش کـلسترول خـون 🔸کـاهش فـشار خـون بـالا 🔸کـاهش خـطر پـیشرفت سـرطان کـولون 🍎 @tebsontii_eslaamii
تکنیک سنتی 🍁مقداری نبات در یک لیوان اب جوش حل شود 🍁2الی3قاشق غذا خوری بارهنگ اضافه مدت 10 دقیقه ملایم جوشیده شود 🍁هر 6 ساعت یک استکان میل شود. (دکتر خیراندیش) 🍎 @tebsontii_eslaamii
عاداتی که موهایتان را کم پشت می کند! 🍎 @tebsontii_eslaamii
👌 ✍گاوزبان ۲ ق.م ✍بهار ریحان ۱ ق.م ✍بهار نارنج ۱ ق.م ✍اسطوخو‌دوس ۱ ق.م ✍نعناع ۱ ق.م ✍ ۱ ق.م از ترڪیب را با ۱ فنجان آب دم کرده و بعد از صاف کردن میل ڪنید 🍎 @tebsontii_eslaamii
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟ چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر می‌شه! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيريی می‌كنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالم‌تره کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
🌐خواص گوشت شتر 👈تقویت اعصاب 👈دفع سردی بدن 👈افزایش استقامت 👈تقویت قوای جنسی 👈افزایش طبع صبوری ♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿
صبحانه ی عالی برای !🤓 ▫️یکی از بهترین مواد طبیعی برای افزایش حافظه و تمرکز، ترکیب عسل و گردوست + همچنین این ترکیب برای از بین بردن غم و رکود روحی نیز بسیار مناسب است . 🍎 @tebsontii_eslaamii
🌿☘🌿☘ ✅هر چه سالمتر باشه، بنیه قوی‌تره ✍هر چه غذا سالم‌تر باشه، بدن هم سالم‌تره از طرفی سبک زندگی سالم فقط غذا خوردن نیست و 6 اصل داره..، یعنی همون سته ضروریه ازمهمترین این شش اصل، داشتن تحرک و فعالیت هست ؛ بیشترین درصد علل ضعف و کسلی ناشی از همین بی‌تحرکی‌ها هست در جامعه‌ی ماشینی که قرار داریم باعث شده مدام مریض باشیم خیلی از افراد میان میگن که تغذیه‌مون خیلی خوبه، ولی نمیدونم چرا مدام ضعف دارم! برطرف کردن ضعف‌ فقط با غذاخوردن نیست بلکه حرکت حرکت حرکت می‌طلبه نخوردن صبحانه هم عاملی هست برای ضعف خیلی از افراد یا صبحانه نمی‌خورند یا دیر می‌خورند، که باعث میشه انرژی غریزی بدن کم بشه.چون شروع فعالیت‌های بدن و آماده سازی هورمون‌ها هم ساعات اولیه‌ی صبح هست و با صبحانه نخوردن، عمر را کوتاه می‌کنید! 🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴 کیسه کشیدن ✍ متاسفانه برخی از کارهای حکیمانه‌ی قدیم کلا داره به فراموشی سپرده میشه، مثل . کیسه کشیدن در با از بین بردن و آلودگی، لایه‌های مرده پوست را از بین می‌بره، منافذ و مسامات پوست را باز میکنه، بخارات بدن را خارج کرده، بدن را نرم میکنه و باعث میشه احساس سبکی بعد از حمام به شما دست بده. میتونید امتحان کنید 🍎 @tebsontii_eslaamii
🔸1 ق روغن زیتون 🔸1ق روغن گل سرخ 🔸1ق روغن بادام 🔹مخلوط کرده هر روز دور انگشتان را به آن آغشته کنید کمی صبر کنید سپس روی انگشت ماساژ دهید. 🍎 @tebsontii_eslaamii
عرق آهن و درمان کم خونی 🔸یک تکه آهن گداخته شده را مانند نعل اسب روی گاز داغ کرده و در یک ظرف آب بگذارید. 🔹دوباره آهن را داغ کرده و این عمل را تکرار می کنیم تا رنگ آب سیاه شود. به این آب عرق آهن می گویند که کم خونی شدید به کار میرود. 🍎 @tebsontii_eslaamii
🔴 خواص پختن گوشت در شیر ✍ طبق فرمایشات ائمه معصومین(ع) توصیه‌های زیادی به خوردن شده است. این غذا موجب می‌شود. حضرت نوح(ع) از ضعف بدنش به خدا شکایت کرد. خداوند به او وحی فرمود: «گوشت را با شیر بپز و بخور که من، قوت و برکت را در این دو قرار داده ام.» در روایت، این ترکیب برای رفع ضعف قلب نیز توصیه شده است. این غذا برای انواع ضعف‌های عمومی بدن، ام اس، دیسک کمر، سکته مغزی، بیماری‌های مرتبط با ضعف عضلانی مفید است. نکات طبخ گوشت در شیر : گوشتی که باید برای این غذا مصرف شود، حتما باشد. توصیه شده که گوشت سردست راست گوسفند بهترین قسمت گوشت بدن گوسفند بوده و بسیار مقوی است. ابتدا پیاز را همراه با گوشت روی حرارت قرار دهید و شیر را کم کم به گوشت اضافه کنید و آن را با شعله بسیار ملایم بپزید تا شیر نبرد. در طول پختن این غذا، شیر سریع تبخیر می‌شود، بنابراین باید مراقب غذا باشید و هر بار که حجم شیر کم شد، مقداری شیر به آن اضافه کنید و این روند را آنقدر ادامه دهید تا گوشت بخوبی پخته شود. در آخر ادویه‌های موافق با مزاجتان را می‌توانید اضافه کنید. اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در آخر به این غذا اضافه کنید، طعم آن بسیار خوشمزه می‌شود. 🍎 @tebsontii_eslaamii