💠 #لبنی. 🗂🗂 #سوپ_آش
🍲 #كله_جوش😋
🍃مواد لازم براي دونفر:
گردو ريز يا آسياب شده ١٠٠ گرم
كشك ١ ليوان
آب ٣ ليوان
پياز ١ عدد درشت
نعناع سائيده شده ٢ قاشق پر غذاخوري
نمك فلفل زردچوبه و روغن به ميزان لازم
🍃طرز تهيه :
ابتدا پياز را خرد و كمي روغن سرخ ميكنيم و زردچوبه ميزنيم
گردوي ريز خرد شده را اضافه و كمي با پياز تفت ميديم ، كشك را با آب مخلوط كرده بهش اضافه ميكنيم همينكه چندقل خورد و كمي آبش تبخير شد نعناع خشك را اضافه ميكنيم و از روي حرارت برميداريم و در ظرف ريخته و نوش جان كنين👌😋
1. نعناع را ميتونين بصورت نعناع داغ درست كنين و بهش اضافه كنين
2.گردو ميتونين با چاقو ريز ريز خرد كنين ميتونين آسياب كنين
3.از كشك غليظ استفاده كنين
4.نكته مهم حتي خيلي مهم 😉 اين غذاي ساده و كم زحمت سرشار از كليسم و پروتئين است و بسيار سريع و راحت است👍
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #لواشک😋
🍃مواد مورد نیاز:
هلو و زرد آلو
یا هر میوه دیگه "سیب یا گوجه سبز یا..." : به مقدار دلخواه
آب: به اندازه ای که یه خورده روی میوه ها رو بگیره،
نمک: نوک قاشق
شکر: در صورتیکه بخواین طعمش ملس"ترش و شیرین" بشه تقریبا دو قاشق...
زرشک: در صورت دلخواه یه مشت کوچولو
🍃طرز تهیه :
ابتدا میوه ها رو دوتیکه میکنیم یا چهارتیکه، داخل ظرف میریزیم و روی اجاق قرار میدیم تا له بشن...
در حین پخت میتونیم هسته هارو جدا کنیم،
چون خود به خود خودشون جدا میشن
و وقتی خوووب له شدن اونارو از صافی رد میکنیم.... خوب فشردشون میکنیم تا تیکه های میوه له شده هم جدا بشن از صافی ادامه میدیم تا کاملا صاف بشن.
بعد با شعله کم میوه های صاف شده رو روی اجاق قرار میدیم.... تا کم کم آبش کشیده بشه و قل قل بزنه....
مواظب باشین دستتون با میوه های پرتاب شده هنگام قل زدن نسوزه..... وقتی بصورت رب غلیظ درومد از رو اجاق در میاریم و میگذاریم خنک بشه ، بعد رو سینی که قبلا سلفون کشیدیم میریزیم بصورت لایه خیلی نازک تا لواشکمون کپک نزنه،..... و تو محیط آزاد قرارش میدیم تا خشک بشه و نوش جونش کنیم😍😋☺️😊
💠 #مربای_گل_محمدی
#گل_قند
ابتدا گل ها رو باید پرپر کنید. و بعد به ازای هر کیلو گل، یک کیلو شکر قهوه ای در نظر بگیرید. و داخل یک ظرف یکم گل پرپر شده بریزید .شکر را لابه لا بریزید تا شیشه پر شود .
بعد باید شیشه به مدت ۴۰ روز جای گرم قرار بگیره و چند روز یک بار بهش سر بزنید ، و کمی روش شکر بپاشید . بعد از ۴۰ روز گل قند حاضره.