⭕️چرخش 180 درجه ای از اقتصاد رابینهودی تا عدالت آموزشی
🔺سال 1390-1391 بود و جمعی بین شهرهای مختلف شکل داده بودیم که در مورد اینکه نیاز کشور چیست و در فضای دهه پیشرفت و عدالت الزاماتش چیست و... بحث میکردیم. میخواستیم در فضای فکری، فرهنگی و مشخصاً سیاسی کشور گفتمانسازی و نقشآفرینیهایی بکنیم.
🔺دهها جلسه با چهرههای مختلف از تیپهای متفاوت شکل دادیم. در این بین جلسهای نیز با یکی از نزدیکترین چهرهها و عناصر اصلی اتاق فکر باقر قالیباف به خواست او داشتیم. در این جلسه حرفهای تکاندهندهای زد که در کنار یادداشت قالیباف در همشهری ماه و دعوت به تنش زدایی (http://ghiam.ir/?p=1090) یکی از چیزهایی بود که باعث شد احساس خطر کنیم که ضرورت دارد مستقیماً در فضای سیاسی و مشخصاً انتخابات ریاستجمهوری نقشآفرینی کنیم.
🔺آنجا بود که اولین بار عبارت اقتصاد و عدالت رابین هودی را شنیدیم و دیدیم یکی از اتاق فکر و نزدیکترین چهرهها به کاندیدای اصلی اصولگرایان (که آنروزها رییسجمهور قطعی بهحساب میآمد) چنین حرفهایی میزند:
🔺 آنچیزی که از عدالت تا حالا تعریف شده است بهتر است از بین برود... عدالت این دوره یک عدالت رابینهودی و چپ بود... درحالیکه راولز یک بحث دارد عدالت بهمثابه انصاف... فقه ما مثل عدالت بهمثابه ی انصاف است...درحالیکه دیدگاه های مارکسیستی و چپ میگویند آنجیزیکه به مصلحت جامعه است باید از فرد گرفت، الآن مصلحت این است که باید بگیری بدهی جنوبشهریها و این خلاف بارز اسلام است.
⛔️این دوره از اصولگرایی ... در عرصه سیاست خارجی مارکسیستی است... اگر ما فقهی و عقیدتی حساب کنیم فقه ما و عقیده ما خیلی بیش از اینکه بالیبرالیسم مشکل داشته باشد با مارکسیسم دارد. تعریف دارالحرب این است که در فقه بینالملل میگوییم به خدا ایمان نداشته باشند اشتراک جنسی داشته باشند و... . بهشدت سیاست ما کشورهای آمریکایی لاتین بوده است دارالحرب ترین کشورهای جهان هستند. مطابق فقه سنتی دارالحرباند، دست دادن با هوگو چاوز دچار مشکل میشود، تو با بتپرسته رفیقی داری با مذهبی مثل ترکیه و و مصر دچار مشکل میشوی... طرف نجس است. پسر چگوارا نجس است، درحالیکه مسیحی نجس نیست. یهودی نجس نیست، و ما یقهاش را گرفتیم. در عرصهی اقتصاد بهشدت مارکسیستی از جنس کلاسیک هستیم که بریزیم از پولدارها بگیریم وقتی ارز گران بشود، بعد بیاییم صرافهای تهران را چوب بزنیم.
🔺این عدالتی که اینها میگویندو سازوکاری که این ها می گویند آسیب خورده است و بهتر است از بین ربرود. چون این حداقلش در تضاذ جدی با پیشرفت است چه در زمینه داخلی جه بینالمللی. تضاد جدی با پیشرفت دارد. امروز هم قرائت هایی از ملیگرایی برد دارد و هم قرائتهایی از اسلام ترکیهای در جمهوری اسلامی برد خواهد داشت. صورت بندی مبارزه با فساد آسیب خورده است مردم دیگر بهش اعتماد ندارند.
🔺نظریهی امام اصولاً متناقض است. وقتی امام میگوید جمهوری اسلامی اتفاقاً حرف متناقضی میزند، و زمینهای فراهم میآورد که گفتگوی بین اسلامیت و جمهوریت ایجاد شود.
🔺خلاصه روزها گذشت و سال 96 آقای قالیباف و تیمش یاد مقابله با تبعیض افتادند و از 96% و 4% سخن گفتند. حالا و در فاصله یکساله تا انتخابات، هم همان بنده خدا در مورد تبعیض و عدالت آموزشی نطقهای قرایی میکند و دانشگاه به دانشگاه و شهر به شهر و فضای مجازی و رسانه ملی از تبعیض در آموزش و... با ادبیاتی جنجالی حرف میزند.
🔺البته حق هرکسی است که خود را ویرایش کند، و عدالت هم مال کسی نیست و اتفاقاً هرچه همه جریانهای کشور با هرنیتی عدالتخواه شوند به تحکیم گفتمان عدالت در جامعه کمک میکند. اما این چرخشهای 180 درجهای و اکثراً نزدیک انتخابات و انتخاباتی جالب است! راستی در مسئولیتهایی که خود داشتهاید به این ماجرا هم متوجه بودهاید؟ چگونه است یک روز باید عدالت از بین برود و یک روز از عدالت آموزشی سخن میگویید.
✍ #محمدصادق_شهبازی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سوال تخصصی یک دانشجو دکتری و از حامیان سابق روحانی از کرباسچی در حضور وی: تجربه شما در #اختلاس چه کمکی به ما میکند؟
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ماجرای آش ملانصرالدین و آدرس های غلط آقای روحانی
🔺آقای روحانی ۲۰ مهر ۱۳۹۴ در آستانه تصویب برجام فرموده بود که تحریمها عامل گرانی ۲۰ درصدی اجناس است. آقای روحانی دیروز وعده داد اگر FATF باشد اجناس ۲۰ درصد ارزان تر میشود.
🔺آقای رییس جمهور! با وعده ارزانی بیست درصدی قبلی تان، قیمت ارز بیش از دویست درصد رشد داشت!
خدا به داد ملت برسد با این وعده بیست درصد ارزانی جدیدتان....
من اما وقتی از "ارزانی بیست درصدی" سخن میگویید، یاد غنی سازی بیست درصدی می افتم که حاصل خون شهریاری ها و احمدی روشن ها بود و متاسفانه "ارزان" و "تقریبا هیچ" معامله اش کردید در برجام تان...
🔺نمی دانم چرا بعد از تجربه و عبرت برجام هنوز هم اصرار دارید که مشکلات اقتصادی کشور در تعامل با خارجی ها حل می شود. شما به جای این بیست درصدهای فرضی و بعضاً خیالی، اگر با اهرم شفافیت و اصلاح نظام بانکی، نقدینگی را کنترل میکردید، امروز به جای بیست درصد، جلوی رشد دویست درصدی قیمت ارز و به تبع آن رشد بی سابقه قیمت کالاها و مسکن را گرفته بودید.
🔺«ميگويند روزي ملانصرالدين براي خريدن نان به نانوايي رفت و چون صف نانوايي شلوغ بود، فكری به ذهنش رسيد و داد زد که در كوچه بالايي آش نذري ميدهند. مردم عوام براي گرفتن آش نذري ، صف نان را رها كردند و به سوي آدرس غلط روان شدند. هنگامي كه همه رفتند، ملا در يك لحظه پيش خود فكر كرد، نكند واقعا دارند آش نذري می دهند و ما بينصيب بمانيم، لذا بدون اين كه نان بخرد، خود نيز به دنبال عوام به سوي محل خيالي برای گرفتن آش راهی شد.»
حالا حکایت مسوولان ماست که گویا خودشان هم باورشان شده که در آدرس غلطی که به خارج از کشور می دهند آش نذری می دهند!
🔺نه جهش قیمت ارز در سال 91 ریشه خارجی داشت و نه جهش سال 97، اما افسوس که هم در سال 91 دشمن (اوباما) توانست کاهش ارزش پول ملی را به حساب توانمندی خودش در تحریم ها بزند و هم سال 97 کاهش شدید ارزش پول ملی به حساب شدت تحریم های ترامپ گذاشته شد! همانطور که عرض شد، ریشه مشکلات و جهش قیمت ارز به رشد بی مهابای نقدینگی در نظام بانکی و حرکت آن به سمت فعالیتهای سوداگرانه و غیرمولد مربوط می شود، اما چرا برخلاف کارشناسان، مردم گمان میکنند ریشه مشکلات از مقاومت ما و تحریم های آمریکاست؟! همان ماجرای آدرس غلط آش نذری و رها کردن صف نان است!
باید گفت که ما بیش از آنکه از قدرت اقتصادی آمریکا ضربه بخوریم از قدرت رسانه ای و موج سازی در افکار عمومی آنها ضربه خوردیم. اما افسوس بیشتر آنجاست که چه در سال 91 و دولت وقت و چه در سال 97 ، دولتهای مان هم بدشان نمی آمد که ضعفهای مدیریتی و ناکارآمدی اقتصادی خود را به گردن تحریم ها بیاندازند و به جای آنکه نظام بانکی و خلق نقدینگی و عدم شفافیت را اصلاح کنند دائما از شدت تحریم ها گلایه کردند. وقتی هم رسانه ها و دولتمردان آمریکایی از تحریم های فلج کننده سخن می گویند و هم در داخل مسوولان برای شانه خالی کردن از ضعف های مدیریتی شان (و برخی هم به خاطر اشتیاق زیادشان به دوستی و رابطه با آمریکا) آدرس غلط اثربخشی تحریم ها را می دهند، باید هم مردم و جامعه ایران در برابر تحریم ها شرطی شوند و اقتصاد ما اسیر هیجانات تحریم ها.
🔺البته سهم دولت قبلی و دولت فعلی در ایجاد این فضا یکسان نبود، همانطور که میزان اشتیاق به مذاکره با آمریکا در این دولتها تفاوت داشت. ضمن آنکه نقش جدی صحبتهای تعدادی از کاندیداها در مناظرات انتخابات ۹۲ در خصوص اثربخشی تحریم ها را نیز نباید فراموش کرد، آنچنان که خانم هیلاری کلینتون در کتاب خاطراتش، شگفتی و خوشحالی خود را از آن صحبتها پنهان نمی کند!
به هر حال ای کاش این همکاری و منافع مشترک ناخواسته ی داخلی ها و خارجی ها در بزرگنمایی اثر تحریم ها را پایانی باشد و دولتمردان به فکر مذاکره برای رفع «تحریم های داخلی» و «خودتحریمی ها» بیوفتند!
🔺مسوولان محترم اگر خوب بنگرند و اهل برنامه ریزی علمی و مجاهدت انقلابی باشند در می یابند که هم صف نان و هم خرما و هم آش همین جاست. همین نزدیکی ها... پس آدرس غلط ندهند و بیش از این خود را نفریبند که ملت به خوبی داستان را فهمیده است!
✍ #محسن_مقصودی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۴ دقیقه با #ظریف؛ «سردار بزرگ دیپلماسی» و دارنده «نشان افتخار»، چند روز بعد از اجرایی شدن برجام، ۲۸ دی ماه ۹۴
🔹 ظریف در ابتدا برجام را یک توفیق بزرگ و موفقیت کشور میداند. سپس مقتدرانه از #دیپلماسی_ایمیلی خودش تعریف و تمجید میکند که چطور با ۵-۶ ایمیل به خلف وعدههای برجامی اعتراض کرده تا حافظ مافع ملتش باشد.
🔸 از رفع تحریم هواپیما و فروش هواپیمای بوئینگ و ایرباس به ایران هم که بگذریم ظریف ادعا میکند که اکنون قطعنامهای وجود دارد که مانع از تحریمهای غیرقانونی آمریکا میشود
🔻 توصیه میکنیم قسمت آخر کلیپ را اصلا نبینید؛ آنجایی که مقتدرانه میگوید هرکس در مسند قدرت در آمریکا قرار بگیرد «ناگزیر» خواهد بود تعهدات دولت آمریکا را اجرایی کند!
🔺 آری اینها تنها بخشی از تصورات خام وزیر امور خارجه دولت #روحانی درباره مناسبات استکباری حاکم بر دنیاست که تصور میکند، میتوان با آمریکای وحشیِ جهانخوار، تعامل کرد.
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اگر میخواهید بدانید بعد از تصویب CFT و FATF چه خواهد شد، حتما این فیلم کوتاه 2 دقیقهای را مشاهده کنید
🔺 دکتر محسن زنگنه،اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی توضیح میدهد
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️امیرحسین فردی، استراتژیست آینده ساز/تصویر از آینده نیاز امروز ما
🔺اصولا به کسانی استراتژیست میگویند که حرفهای قلمبه سلمبه میزنند
ولی استراتژیست بیش از همه کسی است که اینده را میبیند و تصویر درستی از آینده ترسیم میکند. وقتی افراد تصویر درستی از اینده دارند چارچوب دهنی و اولویتها و گرایشها و بینشهایشان در این چارچوب تنظیم میشود و در این چارچوب حرکت میکنند.
🔺هنر در غرب و بسیاری اندیشمندان غربی چنین میکنند. هالیوود تصویری از اینده تکنولوژی و نطامیگری و... میدهد؛ مردم و دولتمردان و دانشمندان و... در ان چارچوب حرکت میکنند. کسانی مثل اچ.جی.ولز تصویری از اینده رسانه های جمعی و ارتباطات و... شکل میدهند؛ اینترنت و mass media و تکنولوژی در همان چارچوب شکل میگیرد. حتی رنسانس از رنسانس هنری شروع شد و بعد به رنسانی دینی لوتر و کالون و رنسانس فلسفی و بعد رنسانس علمی و انقلاب دریانوردی و... رسید.
🔺برخلاف تصورات معمول، امیرحسین فردی و کیهان بچه هایش بیش از همه کارهایی از این دست میکردند.
🔺زمانی که نه کانون تفکری بود، نه اندیشکده ای، نه سند چشم اندازی و نه تصویری از پیشرفت و اینده ایران، در دهه شصت و ابتدای دهه هفتاد.
🔺از ایران بیست سال بعد و سی سال بعد تصویر میداد. چیزهایی که الان خیلی معمولی است ولی ان موقع ارزو بود. مثلا راه افتادن مترو تهران، برگزاری المپیادهای جهانی در تهران و اصفهان و...، رشد علمی ایران، تبدیل ایران به یکی از قطبهای سلامت و پزشکی در دنیا و کنار اینها چیزهایی از گذشته ایران مثل کارهای علمی ابن سینا نشان میداد که مسیر را شدنی بنمایاند.
🔺فردی برای نسل سوم انقلاب اینده سازی میکرد. تصویر روشن امیدوارانه ای در فضای ناامیدی میداد. در اوج تهاجم فرهنگی، او تهاجم میکرد، نه دفاع منفعلانه.
🔺ایران امروز، اما بیش از همه از فقدان تصویر از اینده رنج میبرد. نه متفکران ما اینده نگری میکنند نه هنر و ادبیات ما از اینده میگوید. تلاشهای معطوف به حال است. حال هم یعنی روزمرگی. روزمرگی و حفظ وضع موجود هم یاس افرین است.
🔺اهمیت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت همین است. کاری که ایت الله خامنه ای با تبیین تمدن انقلاب و پنج مرحله ان میکند همین است و کاری که امام میکرد و از غلبه مستضعفین بر مستکبرین در قرن پانزده هجری سخن میگفت همین میکرد.
🔺این تصویر باید تصویری شدنی و در دسترس اما عالی و تغییرگرا باشد. این تصویر باید به دستاوردهای حال ما و تواناییهای گذشته ما معطوف باشد. این تصویر باید به هنر و ادبیات و رسانه و اندیشه و فرهنگ عمومی و اجتماع و منبر بیاید. این تصویر باید زمینی و نه فضایی باشد.
✍️ #محمدصادق_شهبازی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ واجبترین کار روحانیت در دههی
چهلم انقلاب
🔺ما امثال مدرس کم داریم/ کسانیکه محرومان را لمس نکردهاند نمیتوانند به فکر محرومان باشند.
🔗 صوت کامل: http://l1l.ir/5h7m
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️صداوسیما و نقش زینبی؟!
تأملی درباب نتیجه معکوس کنش امنیتی در ساحت رسانه و جامعه
🔹سازمان صداوسیما به رسانهای به مراتب محافظهکارتر و مهوعتر از گذشته تبدیل شده است: صدها تجمع کارگران معترض ایرانی را به حساب نمیآورد اما اگر در کوچه پسکوچهای در شهری در دیار غرب، چند نفر تجمع کنند، پوشش ویژه میدهد؛ با جنبش جلیقهزردها که رسماً مدهوش میشود!
🔻آنتنفروشی به شبهاقتصادیها که مدتهاست در آن سازمان رویه شده امروز ارتقا (قهقرا) یافته و بدل به آنتنفروشی شبهفرهنگی شده است: آنتن شبکههای صداوسیما به جولانگاه چندشآور سلبریتیهایی شده که هر چند بسترساز و مدافع پروپا قرص ابتذال(سطحیبودن) سینمایی هستند اما چون با سیاستهای سیاسی سازمان کاری ندارند، مجری خوب شبکهها هستند.
🔻از یکسو در برابر بازنشتگی مدیرانش بیشترین مقاومتها را دارد و از سوی دیگر با پخش مکرر نمایشی به نام مدیریت دهه شصتیها، جوانگرایی را از معنا تهی ساخته و آن را از مفهومی ایدئولوژیک، به مفهومی فیزیولوژیک فرو میکاهد.
🔻درباره ناکارآمدی این سازمان در ترسیم مختصات جبهه مقاومت که جای آن است که خون موج زند در دل لعل. فتحهای بزرگ انقلاب اسلامی از جمله در نابودی یک دولت فراملی به نام داعش، به دلیل فقدان ادبیات اقناعی و ضعف سازوکارهای تبلیغاتی بازتابهای کافی را در داخل پیدا نکرده و حتی تبدیل ضد خود و به سوژه شعارهای اعتراضی تجمعهای گوناگون تبدیل میشود؛ در این شرایط حداکثر ابتکار سازمان چیست؟ این که در یک شبکهی انقلابی (اصواگرا) این سازمان یک برنامه آشپزی پخش کند که در آن خانواده محترم شهدای مدافع حرم غذای مورد علاقه شهید را طبخ میکنند! و این بشود برنامهی خوبِ شبکه گفتمان انقلاب اسلامی!
🔻مدیران این سازمان چه تصویر و تصوری از خودشان دارند که این چنین میتازند؟
🔻چندی پیش در راستای فراخوان رهبری مبنی بر حضور مسئولان در میان دانشجویان، به مناسبت روز دانشجو (روز مسئولین و سیاسیون بهتر نیست؟) دانشجویان به حضور مسئول صدا و سیما فراخوانده شدند. از آن جلسه روایتی منتشر شده که کم و بیش آن را در شبکههای اجتماعی دیدهایم. حالا یک «رسانه» که تربیون سیاسیون نواصولگرا است بر علیه آن توئیت، گزارشی مفصل منتشر کرده است. گزارش این روزنامه که اغلب رپورتاژ نهادهای در اختیار نواصولگرایان همچون قوه قضاییه و صداوسیما را پوشش میدهد، در آغاز گزارش اعتراض کرده که چرا سازمان و روابط عمومی آن به روایتهای توئیتری یک دانشجو از آن جلسه، «واکنش» نشان نداده است. باید امیدوار باشیم مطالبهی این روزنامه مبنی بر نشان دادن «واکنش»، محدود به سازمان صداوسیما باشد و به دیگر سازمانها منتهی نشود. باید امیدوار بود برای دانشجوی مذکور مشکلی پیش نیاید. باید گزارش بولتنوار این روزنامه را دید و خواند. خواندنی است.
🔻خواندنیتر اما جوابی است که این گزارش به پرسش فوق میدهد: «مدیران این سازمان چه تصویر و تصوری از خودشان دارند که این چنین میتازند؟» دو جمله از ریاست سازمان کافی است تا پاسخ این پرسش دست پیدا کنیم: یکی همان جملهای که متأسفانه صحت روایت توئیتری را تأیید میکند «شهیدحججی را اصلاً ما شهید حججی کردیم» و دیگری این که از نظر ایشان وضع موجود رسانه ملی نه فقط دانشگاه عمومی است بلکه، پناه میبریم بر خدا، 《رسانه ملی نقش زینبی دارد》.
🔻ایکاش رسانه ناشناسیشان را زیر مفاهیم مقدس مخفی نمیکردند. ایکاش این قدر واضح تجسم تلفیق ناکارآمدی و هزینهکردن از مفاهیم مذهبی نبودند. ای کاش به جای پذیرش و جبران کوتاهیها و نقدها در انتقال حقیقتها و واقعیتهای جبهه مقاومت و شهدای آن، سعی نمیکردند طوری سخن بگویند که گویی شهید حججی یک برساختهی رسانهای، آن هم رسانهای ضعیف در قد و قوارهی صداوسیما است. ای کاش متوجه بودند که این حرف، این که «قهرمانانی چون حججی نه واقعی، که محصول عملکرد صداوسیما هستند» تا چه میزان میتواند حرف و خط تبلیغاتی ضدانقلاب باشد و هست. ای کاش میپذیرفتند که کنش امنیتی و نظامی، سازمان و اقتضائات و قواعد و سرهنگهای خاص خود را دارد و رویکرد امنیتی در رسانه و جامعه نتیجه عکس میدهد. این ای کاشهای بزرگ و دستنیافتنی به کنار، ای کاش نواصولگرایان مطالبهگری خود در زمینه «واکنش»نشان دادن سازمانها به نوشتههای دیگران را به سازمان صداوسیما و گزارشهای مطبوعاتی و علنیشان محدود کنند و به حکم صورتی در زیر دارد آنچه در بالاستی، پیگیر واکنش دیگر سازمانها نباشند.
✍ #حجه_السلام_مجتبی_نامخواه
متن کامل در 👇
https://goo.gl/k74RVa
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ ساده لوحی های احمد توکلی ادامه دارد/ حامی دیروز برجام برای تحمیل FATF تلاش می کند/ آمریکا زورگوست پس FATF را بپذیریم!
🔺احمد توکلی: آمریکا یک کشور ظالم و زورگو است و همه کشورها از او حساب می برند. اگر به اف.ای.تی.اف ملحق نشویم ضربه های بیشتری به کشور وارد می شود.
🔹عدم الحاق به FATF هزینه های کشور را زیاد می کند بنابراین باید با افزودن چند شرط آن را بپذیریم.
🔸گفتنی است FATF شرط پذیر نیست و توکلی بدون اشاره به تبعات سنگین آن برای مردم ایران در حالی پیوستن به آن را برای اقتصاد ایران مفید میداند که قبلا هم از این استدلال برای دفاع از برجام استفاده کرده بود!
🔹 وی در تاریخ 12مهر94 به عنوان مدافع برجام پشت تریبون رفته و گفته بود: «من با این موی سفید و به عنوان یک اقتصاددان به شما می گویم اگر این طرح را به سرانجام نرسانیم دچار مشکل می شویم!»
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️نامه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام: اقدام لاریجانی در ارجاع لوایح fatf به مجمع تشخیص نقض صریح قانون اساسی است
قسمتی از نامه به شرح زیر است:
🔺با توجه به مخالفت شورای نگهبان با تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) و لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی که جزو لوایح چهارگانه مرتبط با گروه ویژه اقدام مالی FATF هستند، لازم بود یکبار دیگر نمایندگان محترم مجلس ضمن بررسی نظرات شورای نگهبان در خصوص ارسال این موارد به مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیم گیری می کردند.
🔺تعجب آور اینکه آقای لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی با بی اعتنایی به روال قانونی و شان مجلس شورای اسلامی، لوایح فوق را شخصا طی نامه هایی جهت بررسی، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال نموده است.
🔺از آنجا که شنیده ها حاکی از بررسی لایحه پیوستن دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) و نیز لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی در کمیسیون اقتصاد کلان مجمع و نیز احتمال طرح قریب الوقوع آن در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام است، صراحتا اعلام میداریم که این اتفاق، نقض آشکار قانون اساسی و نیز موجب زیر سوال رفتن فلسفه وجودی شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام است و بیم آن داریم که با چنین قانون شکنی های آشکار توسط افراد یا گروه ها ، عملاً زمینه برای اعمال سلیقه های نامشروع سیاسی در آینده فراهم شود. لذا مجمع تشخیص مصلحت نظام نباید بازیچه و اسیر سیاسی بازی های برخی اصحاب قدرت و گروه های سیاسی شود. شما در عالی ترین سطوح کشور، صلاحیت تشخیص مصالح نظام را دارید و کدام مصلحت بالاتر از رعایت قانون؟
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir