هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️موانع خروج آمریکا از عراق
🔺از رفراندوم میلیونی عراقیها تا قراردادهای نفتی و IYLEP ( قسمت اول)
🔹پس از تهدیدات مکرر گروه های مختلف مقاومت و احزاب عراقی مبنی بر خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک این کشور، دیروز جمعه راهپیمایی عظیم و میلیونی مردم با محوریت و شعار « آمریگا گشمو بیرون» ، «خارج شوید تا زنده بمانید» برگزار شد. حضور میلیونی که تحلیل گران آن را یادآور انقلاب مردم عراق در ۱۹۲۰ ( ثوره العشرین)جهت اخراج نیروهای اشغالگر انگلیسی از عراق خواندند و در شبکه های اجتماعی هشتگ #ثوره_العشرین_الثانیه را داغ کردند. این حضور عظیم مردمی چون رفراندومی جهت اخراج نیروهای تروریست آمریکایی در خاک عراق بود و بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که در میان جمع کثیری از مردم عراق محبوبیتی عجیب داشتند، می تواند به عنوان مهمترین و اساسی ترین پشتوانه دولت جهت اجرایی کردن مصوبه پارلمان عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی از عراق باشد.
🔹هرچند پشتوانه عظیم مردمی به عنوان اساسی ترین مساله می تواند معادلات عراق را جهت دهد و به حضور آمریکایی ها در عراق خاتمه دهد، اما تمامی ماجرا به همین وجه خلاصه نمی شود و ابعاد دیگری نیز دارد که بدون آنها تحقق هدف خروج آمریکا از منطقه و بطور خاص از عراق ممکن نخواهد بود.
🔺نفود و تسلط اقتصادی آمریکا در عراق
🔹یکی از مهمترین ابعاد مغفول که به عنوان پاشنه آشیل عراق مطرح است مشکلات فراوان اقتصادی این کشور است که مردم طی سال های پس از سقوط صدام با آن مواجه هستند. قطعی برق، مشکلات اساسی زیرساختی چون فقدان جاده های مناسب و فاضلاب و بهداشت شهری و...از جمله مواردی است که زمینه ساز اعتراضات اخیر در عراق را نیز فراهم کرده است. در این شرایط وخیم اقتصادی عراق، آمریکا از اهرم فشار و تهدید به تحریم اقتصادی نیز جهت کنترل رفتار عراق استفاده کرده است.
🔹در حالی که یک سوم از فروش نفت عراق، رسما سهم آمریکا به عنوان هزینه های جنگ و اسقاط صدام می باشد، آمریکا به بغداد هشدار داده است در صورت اخراج نظامیان آمریکا از این کشور، عراق را از دسترسی به حساب های نفتی اش را محروم خواهد کرد. طبق قطعنامه ۱۴۸۳ شورای امنیت سازمان ملل تمامی درآمدهای دلاری حاصل از فروش نفت عراق باید در حسابی تحت عنوان صندوق توسعه عراق در فدرال رزرو بانک آمریکا واریز و تحت نظارت معینی صرف مخارج دولت شود. درصورتی که عراق تصمیم به توقف این سازوکار داشته باشد احتمالا با بازگشت ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل مواجه خواهد شد و درصورت اختلال آمریکا در دستیابی عراق به این درآمد حاصل از فروش نفت، عراق با بحران جدی اقتصادی روبرو خواهد شد. این تنها یکی از ابزارهای فشار اقتصادی آمریکا بر عراق است، لازم به یادآوری است اخیرا ترامپ هم بصورت شدید الحنی عراق را تهدید به تحریم های بی سابقه کرد.
https://www.instagram.com/p/B7vv8EEpois/?igshid=1qjewrct94ges
🔹از طرفی تعاملات اقتصادی آمریکا با عراق بسیار نزدیک و به هم پیوسته است، به گونه ای که چندماه پیش فقط در یک مورد وام ۵ میلیارد دلاری آمریکا به عراق توافق شد. رئیس کل بانک تجارت عراق نیز در اظهاراتی رسما اعلام کرد که در صورتی که آمریکا معافیت از تحریم های ایران برای عراق را تمدید نکند، پرداخت پول گاز وارداتی از ایران را متوقف خواهیم کرد و این یعنی عراق امروز تا حد زیادی تحت سلطه اقتصادی آمریکا قرار دارد.
🔺نفوذ فرهنگی و تغییر سبک زندگی عراقی ها
🔹آمریکا طی سال های حضور خود در عراق به تاسیس پایگاه های نظامی و حضور گسترده اقتصادی اکتفا نکرده است، و با تاسیس بزرگترین سفارتخانه خود در جهان در خاک عراق برنامه ریزی گسترده ای برای تغییر افکار و سبک زندگی نوجوانان و جوانان عراقی انجام داده است.
🔹در یکی از موارد سفارت آمریکا و دفتر فرهنگی وزارت خارجه آمریکا، برنامه اموزشی موسوم به آیلپ (IYLEP)، که مختص نوجوانان عراقی است طراحی کرده که از زمان آغاز به کار این برنامه در سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۹ بیش از ۲۵۰۰ نوجوان عراقی تحت آموزش و تربیت این برنامه قرار گرفتهاند. تمرکز اصلی این برنامه بر آموزش دانش آموزان دبیرستانی ۱۵ تا ۱۷ سال عنوان شده است. در طول سفر چهار هفتهای به آمریکا نیز عمده آموزشها توسط مربیان عراقی انجام میگیرد که خود پیش از این، آموزشهای لازم را دیدهاند. حضور و مشارکت در این برنامه هیچ هزینهای برای دانش آموزان متقاضی ندارد و همه هزینهها از جمله سفر چهار هفتهای توسط وزارت امور خارجه آمریکا تأمین میشود.
ادامه در پست بعدی...
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️موانع خروج آمریکا از عراق
🔺از رفراندوم میلیونی عراقیها تا قراردادهای نفتی و IYLEP(قسمت دوم)
🔹امکان حضور دانش آموزان از همه استانهای عراق در این برنامه فراهم است. همچنین در طول سفر چهار هفتهای به آمریکا، دانش آموزان منتخب آمریکایی نیز در فعالیتهای این برنامه با دانش آموزان عراقی مشارکت میکنند. معمولاً شش ماه بعد از پایان هر سفر نیز نشست مشترکی در اربیل عراق برگزار میشود که در آن همه شرکتکنندگان گرد هم جمع میشوند. از جمله اهداف اصلی این برنامه که از سوی وزارت امور خارجه آمریکا بیان شده میتوان به موارد زیر اشاره کرد: تقویت تفاهم متقابل بین مردم ایالات متحده و مردم عراق، آموزش و تقویت مشارکتهای مدنی به جوانان عراقی، آشنایی شرکتکنندگان با حقوق شهروندی و مسئولیتهای اجتماعی، تقویت مهارتهای رهبری جوانان عراقی، تربیت کادر دارای احساس مسئولیت از جوانان عراقی.
🔹همچنین در توضیح اهداف دوره چهار هفتهای در آمریکا، آمده که در این مدت آشنا ساختن نوجوانان عراقی با فرهنگ زندگی آمریکایی، آگاهی از موضوعات به روز جهان و تقویت برقراری ارتباط بین جوانان از جنسیت، قومیت و مذاهب مختلف هدف گذاری شده است. این هدف از طریق برنامههای مانند بازدیدهای میدانی از موسسات و انجمنهای مختلف، کلاسهای آموزشی، گفت و گو با فعالان اجتماعی و... انجام میگیرد.
عمده جوانانی که در این برنامه شرکت میکنند در فضای مجازی شروع به فعالیت گسترده میکنند. روان سالم، یکی از صدها جوان عراقی است که پس از شرکت در این دوره تبدیل به یک فعالان فضای مجازی عراق شده که اقدام به جهتدهی و ایفای نقش مهم در اعتراضات اخیر عراق کرده است.
🔹یا در نمونه دیگر موسسه آمریکایی YES Academy با حمایت مالی سفارت آمریکا د عراق ۱۳ سال است که اقدام به برگزاری دوره های مختلفی از جمله آموزش رقص و با مشارکت دختران و پسران عراقی در استان های مختلف عراق کرده است. نوع و محتوای دورهها، جوانان را به هرج و مرج و آشوبهای خیابانی و ساختارشکن تربیت و ترغیب میکند.
🔹تاثیرات این حجم از تبلیغات و نفوذ فرهنگی در میان جوانان و عراق و تغییر سبک زندگی آنها را می توان در اعتراضات اخیر آن هم با نمادهای غربی، شعارها و رفتارهای خاص آنها تحلیل کرد. لذا برای فهم دقیق تر برای خروج آمریکا از عراق باید به این ابعاد نیز توجه جدی کرد و به خروج و حذف نفوذ فرهنگ آمریکایی نیز عنایت کرد.
🔺ساختار متکثر و تضاد منافع در حاکمیت عراق
🔹ساختار حکومتی عراق متکثر و کاملا سهمیه ای است و اساسا دولت و وزارتخانه ها براساس سهمیه های حزبی، قومی و عشایری تقسیم می شوند و به همین دلیل حاکمیت در عراق از اقتدار لازم برخورد نیست. و میان نهادهای مختلف حکومت عراق تضادهای جدی وجود دارد تا حدی که بعد از به شهادت رساندن ابومهدی المهندس و موج اعتراضات مردمی در عراق به آمریکا، شاهد بودیم برهم صالح رئیس جمهور عراق در دیداری علنی با رئیس جمهور آمریکا که شخصا دستور این ترور ظالمانه و وحشیانه را داده دیدار می کند و کاخ سفید اعلام می کند در این دیدار توافق محرمانه ای برای بقای نیروهای آمریکایی در عراق انجام شده است.
https://www.instagram.com/p/B7vv8EEpois/?igshid=1qjewrct94ges
🔹از آن طرف هم نیچروان بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق در حاشیه اجلاس داووس با ترامپ دیدار می کند و رسما می گوید تداوم حضور نظامیان آمریکا در عراق ضروری است و از ائتلاف موسوم به ائتلاف ضد داعش به سرکردگی آمریکا می خواهد به مأموریت خود در عراق ادامه دهد و خاک این کشور را ترک نکند و همچنین تصویب مصوبه اخراج نیروهای آمریکایی از عراق در مجلس نمایندگان عراق، را اقدام نادرستی میخواند.
🔹حتی در میان گروه های مقاومت شیعی نیاز علی رغم اتحاد نظر بر خروج آمریکا از عراق، اختلافاتی بر نوع و مدل مواجه با آمریکا و چگونگی مسیر خروج آمریکا از عراق وجود دارد که کار را پیچیده تر و سخت میکند.
🔹بنابراین هرچند به پشتوانه موج مطالبه مردمی در عراق برای خروج آمریکایی از خاک این کشور زمینه اساسی وجود دارد، اما باتوجه به نفوذ و تسلط اقتصادی و فرهنگی آمریکا و همچنین ساختار سهمیهای در عراق و عدم تمرکز قدرت خروج آمریکا عملا دچار چالش های اساسی است که محور مقاومت باید برای آنها نیز تدبیر داشته باشد وگرنه صرف تاکید بر مولفه نظامی جدای از آنکه ساده انگاری در تحلیل است، کار را تا انتها به نحو مطلوب به سرانجام نخواهد رسانید.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
⭕️ اعتیاد به مذاکره
🔹تصویر بالا مربوط به مراسم تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است. تصویری که از جمله پربازدیدترین تصاویر مراسم ان روز شد. نوشتهای که این جوان روی دست گرفته، با ادبیات مختلف از جمله مطالبات مردم بوده و هست.
🔹آیا شش سال و نیم سرکار گذاشتن یک ملت، معطل کردن کشور و پر رو کردن دشمن کافی نیست که روحانی و ظریف هنوز چهلم ان شهید نرسیده، دم از مذاکره با قاتل حاج #قاسم_سلیمانی میزنند!
🔹رهبر انقلاب در اخرین بیاناتشان در نماز جمعه تهران، حتی امیدواری دولت به اروپا را هم تقبیح کردند اما دولت تنبل روحانی با #دیپلماسی_التماسی که حکایت از اعتیاد به مذاکره میکند، همچنان در انتظار گشایش غربیهاست.
#برجام
#رسایی
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بعد از شهادت حاج قاسم صحبت از مذاکره با آمریکا خیانت است
✅ @teribon
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️درس فاحشه های ایتالیا به وطن فروشان ایرانی!
🔹با سقوط ناپلئون و بازگشت پادشاهان قبلی در ایتالیا، اتریش تسلط و حاکمیت خود را بر ایالات از هم گسیخته ایتالیا تحکیم بخشید. در انقلاب های ۱۸۲۰ و ۱۸۳۰ هم ایتالیایی ها نتوانستند راه بجایی ببرند و سرکوب شدند.
🔹اما انقلاب های معروف ۱۸۴۸ اروپا، در ایتالیا شعله ور شد. در انقلاب ۱۸۴۸ احساسات ضد اتریشی به قدری شدید بود که مردم ایالات ونیز و لمباردی هر اقدامی را که مغایر منافع اتریش تشخیص می دادند از انجام آن خودداری نمی کردند.
🔹ازجمله کشیدن سیگار که منبع درآمد دولت های دست نشانده تلقی می شد تحریم گردید. (اتفاقی که چند سال بعد تحت عنوان واقعه رژی درایران با فتوای مرجعیت رخ داد.)
🔹در تاریخ ذکر شده که حتی فاحشه های ایتالیا نیز از جواب دادن به افسران اتریشی و آلمانی سرباز می زدند تا حداقل با این کار اقدامی در جهت مبارزه با سلطه گران اتریشی_آلمانی انجام داده باشند...
🔹شبه روشنفکران وطن فروشِ غرب پرست ایرانی باید کمی از غیرت سیاسی فاحشه های ایتالیا در برابر سلطه گران درس بگیرند و از تن فروشی سیاسی دست بردارند. آنها که روزی رسما نسخه مذاکره با داعش را می دادند و حالا بعد از ترور شهید سلیمانی با دستور رئیس جمهور تروریست آمریکا و فحاشی ترامپ حرام زاده به این شهید بزرگوار در حالی که هنوز از چهلم شهید نگذشته است و نهی صریح رهبرانقلاب مبنی برعدم مذاکره با جنتلمن های تروریست وجود دارد، کماکان پیشنهاد مذاکره می دهند.
🔹فاحشه های سیاسی برای تکه استخوانی حاضرند هر بار و بعد از هر خیانتی مجددا در برابر دیدگان مردم جهان با هر پلیدی هم آغوش شوند.
🔹آرمان های انقلاب اسلامی و اصول دیپلماتیک به کنار، غیرت، شرف، مردانگی و انسانیت هم در میان این جماعت غرب زده گم شده است.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
⭕️ ظریف و شکلدهی #تردید_راهبردی!!
🔹 ظریف در کمتر از یکماه از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، در مصاحبه با اشپیگل تصریح کرد که در صورت لغو تحریمها، ایران حاضر به مذاکره با آمریکاست.
پیش و بیش از آنکه این موضع ظریف در دوگانههای عزت _ذلت؛ عزت _ غیرت؛ صداقت _ خیانت و... دیده شود باید آن را امری بسیار مهمتر و فراتر از موارد دید.
🔹 در اینباره به نکاتی اشاره میشود:
🔻۱. باب مذاکره بیفایده و مضر با رژیم آمریکا قبل از اقدام آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی، بسته شده بود. این تصمیم طی یک فرآیند تجربی پرهزینه حاصل شد و پشتوانه اجماع ملی و اراده حاکمیتی دارد. ممنوعیت مذاکره با آمریکا در پی اقدام دزدانه و بزدلانه این رژیم در ترور سردار دلها، یک امر بدیهی و بلاتشکیک است. از طرف دیگر در این شرایط که فشار شدیدی بر رژیم آمریکا در منطقه وجود دارد، مطرح شدن امکان مذاکره، از این فشار میکاهد.
🔻۲. (مهم) از طرف دیگر ظریف که خود باید #مجری_راهبرد جمهوری اسلامی در مقابل آمریکا باشد، خود، #تردید_راهبردی ایجاد میکند. این تردید راهبردی از دو منظر قابل مشاهده است:
▪️الف. بعد خارجی: از این منظر این پیام به آمریکا (قاتل) منتقل میشود که ایران درباره راهبرد #انتقام_سخت آماده مذاکره است. یعنی با لغو تحریمها، این راهبرد نیز تغییر خواهد کرد. به عبارت روشنتر، در میزان جدیت نظام در عملیاتیسازی راهبرد انتقام سخت برای دشمن ایجاد تردید کرد.
▪️ب. بعد داخلی: این موضع، #معتبرسازی تحلیلهای ضدانقلاب و جریان عبری _ عربی بود که ایران در پشت صحنه با آمریکاییها توافق!!! کرده است که پس از حمله به #عینالاسد، حمله دیگری در کار نخواهد بود. با پیام مذاکره، این تردید در میان مردم شکل میگیرد که نظام، از راهبرد انتقام سخت عبور کرده است. راهبردی که با سیلی موشکی آغاز شد و گام نهایی آن اخراج آمریکاییها از کل منطقه خواهد بود.
🔻۳. نکته بسیار منفی دیگر آن است که اظهارات نابخردانه ظریف سبب میشود #تبلیغات_رسانهای دشمن در جبهه مقاومت اینگونه تبلیغ کند که ایران با برگه قدرت منطقهای و محور مقاومت، برای گرفتن امتیاز برای حل مساله تحریم با آمریکا معامله!! و مذاکره!! میکند. در حالیکه محور مقاومت با سیاستهای تکلیف مدارانه، صادقانه و برادرانه ایران اسلامی در کنار برادران ایمانی شکل گرفته است و ایران اسلامی وظیفه ذاتی خود را در حمایت از مظلومین و نهضت ها میداند.
🔺 بنابراین منفیترین بخش سخنان ظریف را باید در ایجاد #تردید_راهبردی در داخل و خارج دانست. آثار این تردید در پیشرویِ بیشتر و افزایش سقف مطالبات دشمن بروز خواهد کرد. همانگونه که ترامپ بلافاصله، با پاسخ طعنهآمیز نه_مرسی!!! ، سقف فعلی را هم نیز نپذیرفت.
✅ @teribon
⭕️محسن رضایی: نظر شورای نگهبان درباره CFT و پالرمو حاکم است
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹زمان بررسی لوایح پالرمو و CFT سپری شده و از نظر آیین نامه وقتی زمان تمام شود نظر شورای نگهبان درباره لوایح، مُحَکَم است.
🔹دولت و مجلس به دنبال این هستند که مسایل را از طریق دیگری پیگیری کنند و مجوز بررسی مجدد در مجمع را بگیرند اما از نظر ما فعلا نمیتوانیم دیگر بحث را پیگیری کنیم بنابراین از نظر مجمع نظر شورای نگهبان حاکم است.
🔹بنابر این بحث FATF فعلا متوقف به این است که خود نهاد FATF کاری را انجام دهد چون تعداد زیادی از توصیههای این نهاد از طرف ایران انجام شده است و از آنجایی که اقدامی از سوی آنها انجام نشده، مجمع هم بیاعتماد شده است.
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اهمیت سینما کم از انرژی هستهای نیست/ خلاءهای سینمای ایران به رخش کشیده نشده است
🔹"بنده اعتقادم این است که سینمای ما کمتر از انرژی هستهای نیست! و به همین دلیل است که دشمن برایش برنامه دارد و برای منحرف کردن مسیرش خیلی کار میکنند"
▫️مناظره وحید جلیلی و محمد قوچانی در «شب سینما»
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قرارداد محرمانه مسئولان #محیطزیست ایران و #آلمان درباره تعویض کولرهای گازی
🔹 افشاگری "سیدیاسر جبرائیلی" کارشناس اقتصادسیاسی، از ادامه اجرای چراغ خاموش #توافق_پاریس توسط #دولت
✅ @teribon
⭕️پای آمریکا در میان است!
🔺پشت پرده حملات مشکوک راکتی به منطقه سبز بغداد
🔹برای چندمین بار طی هفته های گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه حمله راکتی بدون مبدا مشخص به سفارت خانه آمریکا در بغداد در منطقه سبز انجام شده است. حملات راکتی که تاکنون هیچ گروهی مسئولیت آنها را برعهده نگرفته است و از طرفی هیچ خسارت خاصی بر سفارت آمریکا و نیروهای تروریست حاضر در آن تاکنون گزارش نشده است.
🔹در آخرین مورد هم حمله ای با چهار راکت کاتیوشا به سفارت آمریکا در بغداد انجام شد و بلافاصله بعد از این حمله، وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به آن طی بیانیه ای با اشاره به این که از سپتامبر سال ۲۰۱۹ تا کنون نیروهای آمریکایی در عراق آماج ۱۴ حمله از سوی «ایران و شبه نظامیان تحت حمایت ایران» از دولت عراق خواسته میشود که به «وظایف خود در حمایت اماکن آمریکایی در این کشور عمل کند.»
🔹سخنگوی نظامی جنبش مقاومت «عصائب اهل الحق» عراق جواد الطلیباوی نیز در مقابل انتساب این حمله راکتی به سفارت آمریکا را به گروههای مقاومت عضو الحشد الشعبی رد کرد. الطلیباوی در توییترش اعلام کرد که هیچ کدام از گروههای مقاومت الحشد الشعبی در شلیک راکت به سمت سفارت آمریکا در منطقه دخالت نداشتهاند و اصولا الحشد الشعبی مدتهاست که استفاده از این سلاح را پشت سر گذاشته است.
🔹این فرمانده عصائب اهل الحق گفت: «پیش از این تأکید کرده بودیم که گروههای مقاومت سفارتخانهها و اماکن دیپلماتیک در عراق را هدف قرار نمیدهند و راکتهای استفاده شده از نوعی است که گروههای مقاومت سالهاست از استفاده از آن بینیاز شده است.» الطلیباوی تأکید کرد: «پیش از این اعلام کرده بودیم که پاسخ ما به ترور ابومهدی المهندس، در سطح پایینتر از پاسخ جمهوری اسلامی به ترور حاج قاسم سلیمانی نخواهد بود.»
🔹«هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح و از رهبران الحشد الشعبی نیز، با صدور بیانیهای از دولت عراق خواست تا جلوی این گونه حملات را بگیرد.
هادی العامری در بیانیه خود تلویحا به پشت پرده این حملات مشکوک راکتی اشاره میکند و میگوید: «حمله به سفارتخانهها و اماکن دیپلماتیک خارجی در عراق را نمیپذیریم. این اقدامات خرابکارانه با هدف فتنهانگیزی و مانعتراشی در مسیر اعمال حاکمیت عراق و خروج نیروهای خارجی است که پارلمان آن را تصویب کرده است.» هادی العامری از دولت نیز خواست تا به طور جدی از اماکن دیپلماتیک حفاظت کرده و عاملان حمله راکتی را کشف کند.
🔹طی هفته های گذشته هفته ای نبوده که چند شب چنین حملات راکتی به سفارت آمریکا رخ نداده باشد، مدل حملات راکتی نیز تقریبا همگی مشابه یکدیگرند. در تقریبا تمامی آنها اولا صرفا حملات راکتی کاتیوشا بوده است دوما هیچ گروهی مسئولیت آنها را برعهده نگرفته است و سوما بعد از طی مدت زمان زیادی که تاکنون گذشته است هنوز مراجع امنیتی و نظامی عراقی حمله کنندگان را شناسایی و معرفی نکرده اند و چهارما گروه های مقاومت تمامی حملات را از سوی خود رسما و صریحا تکذیب کرده و از آن طرف نیروهای تروریست آمریکا در عراق تمامی حملات را به گروه های مقاومت نزدیک به ایران منسوب کرده اند.
🔹آنچه رفتارشناسی نیروهای تروریست آمریکا در منطقه نشان می دهد، همانطور که برای توجیه اقدام وحشیانه و بزدلانه خود در ترور سپهبد شهید سلیمانی توجیه اقدام پیشدستانه و ادعای موهوم شریک دانستن سپاه قدس در حملات به نیروهای آمریکایی در عراق را طرح کردند و پیش از این نیز حمله به مقر حشدالشعبی را نیز با همین توجیهات انجام دادند، حملات راکتی که هیچگونه آسیبی نیز به نیروهای آمریکایی وارد نکرده و موج تبلیغات رسانه ای و روانی بعد از آن توسط مقامات آمریکایی نشان می دهد آن ها خود عامل این حملات راکتی هستند تا با طرح این مساله که این حملات از سوی گروه های مقاومت عراق انجام میشود مقرها و سران گروه های مقاومت عراق را هدف قرار دهند. در واقع آمریکا که امروز با موج خیزش مردمی برای اخراج از منطقه روبرو است و از انتقام سخت گروه های مقاومت نیز مطلع است به دنبال ایجاد بهانه و پیشدستی در حمله است تا جلوی انتقام سخت را بگیرد و همچنین گروه های مقاومت را در عراق زیر بار روانی و امنیتی قرار دهد و خودش نیز بتواند بهانه ای برای عدم اجرای مصوبه پارلمان عراق برای اخراج آمریکا ایجاد کند.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔹متن کامل در لینک زیر:👇🏻
https://nasimonline.ir/Content/Detail/2345213/
✅ @teribon
⭕️ تفاسیر سرمایهداری از فاطمیه
🔺 ما برخی از معارف کلیدی فاطمی را سانسور و فراموش کردهایم. اگر نتوانیم این معارف را ترویج کنیم، عدهای از سرمایهداران، در کاخهای خود، #روضه_فاطمیه برگزار میکنند تا بگویند ارادتمند #اهل_بیت (ع) هستند. نباید اجازه بدهیم دستگاههای اطلاعاتی #انگلیس و وابستگان آن مفسر #فاطمیه شوند. ارادتمندان #حضرت_زهرا (س)، نمیتوانند در شرایطی که برخی از افراد در تهیه خوراک خود مشکلدارند در اوج #تجملگرایی زندگی کنند. در تفکر حضرت زهرا(س)، «#الجار_ثم_الدار – اول همسایه، بعد خانه خود» متجلی است.
🔹 #وحدت، همبستگی و پیوند جامعه ایمانی، نیازمند محور است که منابع اهل بیت، این محور مشترک است. اگر هیأتها نگران فقر و مشکلات جامعه نباشند و برای خود در این مسیر جهادی تصور نکرده و تفکر«الجار ثم الدار» در آنها نباشد، این همگرایی به وجود نمیآید.
✍🏻 #وحید_جلیلی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
@teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تاوان قیام برای عدل سیلی است!
🔹هرکس قیام کردبرای اقامه عدل، سیلی خورد. ابراهیم خلیل الله چون قیام کرد برای عدالت، سیلی خورد و او را به آتش انداختند.
🔹در تمام دنیا، از صدر عالم تا حالا بوده و تا آخر هم خواهد بود که هرکس قیام کرد برای اینکه عدالت ایجاد کند، حکومت عدل ایجاد کند، سیلی خورده. پس ما گلهای نداریم که چون قیام کردیم برای اقامه عدل، برای حکومت عدل، برای حکومت اسلامی، سیلی بخوریم. ما باید زیادتر سیلی بخوریم. آن وقت یک نحو بوده، حالا نحو دیگری بوده.
🔹همه سیلی خوردند، ما هم داریم سیلی میخوریم و این سیلیای است که به اسلام میخورد، به ما نیست. این سیلیای است که از صدر عالم تا حالا به مقدسات انبیا خورده است؛ به شخص نبوده. مسئله شخص نبوده، مسئله مکتب بوده؛ به مکتبشان سیلی زدند.
🔹شما قیام کردید بر ضد تمام مقدسات آنها - مقدسات آنها چی است؟ دنیاست. میخواهد نفوذ پیدا کند، نمیگذارید. آن مقدساتش بوده، شما بر ضد مقدسات آنها قیام کردهاید. میخواهد او جمع آوری مال بکند، شما به ضدش قیام کردهاید؛ مال حرام را میگویید نباید جمع کند - هرچه آنها مقدس میدانند، چون مربوط به دنیاست، شما هم مکتبتان اقتضا کرده است که مقابل آنها بایستید؛ و باید سیلی بخورید، چارهای نیست. باید همه سیلی بخوریم. این سیلیای است که اسلام دارد میخورد.
امام خمینی(ره) / ۲۳ مرداد ۱۳۶۶
#شهادت_حضرت_زهرا_س
✅ @teribon
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️لحظاتی تکاندهنده و دیدهنشده از نبرد شیرمردان ایرانی در خانطومان، آذرماه ۱۳۹۴
🔹خانطومان امروز به طور کامل آزاد شد
جای شهدا خالی
✅ @teribon
⭕️ حضرت زهرا، معترض فریادگر سازش ناپذیر
🔹آسیب شناسی انقلابها توسط حضرت زهرا س
🔺در سخنرانى انتقادى و اعتراضى حضرت زهرا (سلام الله عليها) به اوضاع پس از پيامبر ، ميتوان تعابيرى را ديد كه اخطار صريح به همه انقلابيون در طول تاريخ ، در همه زمان ها و اعصار است. اولاً مخاطب اين عبارات حضرت، مشركين و كافرين نبودند، يهود و نصارى نبودند، مخاطب شان منافقين به معناى خاص نبودند، بلكه خطابشان به انقلابيون فداكار عصر پيامبر يعنى اصحاب ، مجاهدين، رزمنده ها ، جبهه رفته ها و شهيد داده ها ، يعنى مهاجرين و انصار بوده است.
🔺يكى از مواردى كه حضرت در باره آن اعلام خطر كردند، بازگشت از ارزشهاى انقلابى و الهى و ارتجاع به ارزشهاى جاهلى قبل از پيروزى انقلاب است و شما ببينيد وقتى انقلابى با حضور پيامبر و اصحاب ايشان، در معرض چنين خطر بزرگى بوده است، حساب بقيه انقلابهاى اسلامى مثل ما كه يكى از فرزندان انقلاب پيامبر اكرم در طول تاريخ است ، چه ميشود. انقلاب ما يكى از بذرهايى است كه از آن گلستان روييده است. وقتى آن گلستان از چنين آفتى در خطر بوده است، تكليف انقلاب ما روشن است.
🔺حضرت فاطمه بعد از پيامبر ، در حقيقت يكى از رهبران جنبش مقاومت هستند. مقاومتى كه ميخواهد دو كار را بكند، يكى اينكه ساختار حاكميت بعد از پيامبر را در هم نشكند، دوم اينكه تا حد ممكن جلوى انحراف افكار عمومى و تغيير مسير نظام را بگيرد. روى همين حساب ، معترض، انقلابى ،فريادگر و سازش ناپذير عمل ميكند و هزينه اش را مي پردازد.
yon.ir/7vxwq
🔺ببينيد حضرت فاطمه ، خطاب به مومنين و اصحاب پيامبر چه ميگويند:
"فَهَیْهاتَ مِنْکُمْ، وَ کَیْفَ بِکُمْ، وَ اَنَّى تُؤْفَکُونَ" ، چه ميشود شما را؟ ،" أَرَغْبَه عَنْهُ تُریدُونَ؟ اَمْ بِغَیْرِهِ تَحْکُمُونَ؟ " ، آيا همه معيارها را پس از پيامبر كنار گذاشته ايد؟ و از همه چيز رو برگردانده ايد؟ ديگر قرآن را به داورى قبول نداريد!؟ ، " ما هذِهِ الْغَمیزَه فی حَقّی وَ السِّنَه عَنْ ظُلامَتی" ، اين سستى و سهل انگارى براى چيست؟، كجاست آن حسّ آرمانگرايى و تكليف شناسى شما ؟ چرا چُرت ميزنيد؟ با خود ميگوييد پيامبر رفت و قصّه تمام شد و نهضت به آخر رسيد؟ پايين آمديم دوغ بود، همه آن حرفها دروغ بود؟!
🔺بعد اين جمله را ميفرمايند كه گويى آسيب شناسى همه انقلابها از جمله انقلاب ما است ، يعنى وا دادن بعد يك دوره انقلابيگرى، تن پرور شدن و خو گرفتن به وضع موجود، راحت طلب شدن و سر سفره انقلاب نشستن، بعد از دوره فداكارى و مجاهدت...
🔺حضرت زهرا آفت انقلابها را ، اين قعود بعد از قيام ميدانند.
« فقبحا لفلول الحدّ واللعب بعد الجدّ » ، به بازى و شوخى گرفتن اصول، بعد از يك دوره اى كه همه ما سر اين حرفها جدى بوديم. ميفرمايند چه زشت است به شوخى گرفتن آن چيزى كه روزى جدّى بود. چقدر بد است، وادادن بعد از آن همه جهاد! ، "قبحاً لقرع الصفاه و صدع القناه و خطل الاراء، و زلل الاهواء" ، چه زشت است همه دست آوردها را زمين گذاشتن و گوهرى را كه به آن سختى تا اينجا آورده ايم به سنگ خارا زدن، چه بد است زنگ زدن سلاحها و بى اثر و بى خاصيت شدن ها
چقدر بد است مجاهدينى كه آن كارهاى بزرگ را كردند، بعد از دو دهه اينقدر بى بخار شوند و چه زشت است پس گرفتن شعارها و باطل شدن انديشه ها و از دست دادن انگيزه ها...
✍🏻 #استاد_حسن_رحیم_پور_ازغدی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
@teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نمایی از اشغال تدریجی فلسطین و تشکیل اسرائیل... تا معامله قرن
🔸روز سهشنبه ۸ بهمن، ترامپ، رییسجمهور آمریکا در کنار بنیامین نتانیاهو، در واشینگتن از طرح صلح رژیم اسرائيل و فلسطین معروف به «معامله قرن» رونمایی کرد.
🔺 در این طرح آمریکایی، بیتالمقدس شرقی و بلندیهای جولان به خاک اسرائیل ملحق خواهد شد.
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نامه حاج قاسم به یک داعشی/ ماجرای حضور سردار سلیمانی در خانهی یک داعشی
🔹 "عبدالرحیمی": حاج قاسم برای چند دقیقه یک کار رسانهای دقیق و در اوج اخلاقیات انجام داد
✅ @teribon
⭕️معامله قرن و نشانهای از «خلا قدرت اجتماعی- رسانهای» در ایران
1️⃣در بسیاری از کشورها شاهد راهپیماییهایی گوناگونی در خصوص تصمیم اخیر ترامپ و محکومیت تداوم اشغالگریهای صهیونیستها بودیم.
2️⃣اما در ایران شاهد واکنشهای اجتماعی جدی و مردمی نبودیم. موانعی چون عدم حضور در رسانههای جهانی، نداشتن رسانه جهانی حرفهای و مشکلات ناشی از ضعف زبان در فعالین رسانهای یکی از عوامل عدم حضور اجتماعی در فضای رسانهای ایران و ایرانیان در فضای رسانهای جهان است که ما را از برخی عکس العملهای جهانی دور یا عقب نگه داشته است. اما مشکل اصلی ناشی از اجتماعی نشدن مسئله فلسطین در جامعه ایرانی است.
3️⃣متأسفانه شرایط اقتصادی و سیاسی داخلی در دو سال اخیر موجب شده توجهات به فلسطین و تحولات آن در حاشیه قرار بگیرد. بیتفاوتی در ایران بالأخص رسانهها به تحولاتی چون انتقال سفارت، عملیات قدس و بسته شدن این مسجد، راهپیماییهای بازگشت و... به خوبی نشان داد که حساسیتها نسبت به مسئله فلسطین در جایگاه خود قرار ندارد.
4️⃣به نظر میآید یک اقداماتی که میتوان برای حساس کردن مردم به مسئله فلسطین و اجتماعی کردن آن انجام داد معرفی زندگی اجتماعی و آداب و رسوم فلسطینیان است. تداوم و تکرر اخبار جنگ، شهدا، خرابیها و... از سوی رسانههای ایران برای مخاطبانشان باعث شده مسئله فلسطین برای مخاطب ایرانی فاقد جذابیت و فاکتور توجه و کشش باشد
5️⃣وجود شبهههای حلنشده گوناگون در خصوص فلسطینیان در اذهان عمومی یکی از چالشهای اساسی است که در برهههای مختلف خود را در قالب اعتراضهای گوناگون نشان داده است.
6️⃣فلسطین در ایران اجتماعی و مردمی نشده است و تنها به فضای محدود سیاسی بسنده شده است
7️⃣فضای رسانه ای جریان مقاومت و جمهوری اسلامی ایران باید سعی کند با افزایش نقش و جایگاه کنشهای اجتماعی با محوریت گروه های مردمی و سازمان های NGO جهانی در منطقه و همکاری با سازمان های مشابه جهانی، ضمن برانگیختن احساس عمومی و اجتماعی سازی مسئله در ایران سیاست مقاومت مسلحانه خود را هم پیش ببرد
8️⃣شرط اول تحقق این مسئله، کاهش سیطره نهادهای دولتی و باز کردن فضا برای سمنها و نهادهای مردمی و دانشگاهی است. سپردن کار به جوانان علاقهمند به حوزه فلسطین و نهادهای غیردولتی نقطه شروع مردمی شدن مسئله فلسطین خواهد بود.
✍️ #محسن_فائضی
متن کامل↙️
https://rasekhoon.net/news/show/1493884/
✅ @teribon
⭕️جایزه جشنواره فجر در دستان شاعر هتاک به اسلام و انقلاب
🔹ظهر امروز، هیات داوران بخش ویژه چهاردهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، اسامی پنج شاعر برگزیده این جشنواره را اعلام کرد. نکته قابل توجه این اعلام این است که «سارا متقی»، کسی که بهطور علنی مخالفت خود را با جمهوری اسلامی فریاد میزند نیز، جزو برگزیدههای این دوره از جشنواره شعر فجر میباشد!
🔹در کارنامه «سارا متقی»، تحریک مردم علیه جمهوری اسلامی نیز به چشم میخورد.
پس از اینکه ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد که یک خطای انسانی در سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی دخیل بوده، متقی از جمله کسانی بود که مردم را به تجمع در مقابل دانشگاه امیرکبیر و سر دادن شعارهایی بر ضد نیروهای نظامی کشور تشویق میکرد.
🔹او در واکنش به حمایت مردم از سیلی نیروهای مسلح کشورمان به آمریکا نیز نتوانسته بود عصبانیت خود را پنهان کند. متقی خطاب به مردم ایران نوشته بود: آن روزی را که از اصابت موشکهای سپاه به عینالاسد خوشحال بودید را به یاد آورید و حال که مشخص شد سقوط هواپیمای اوکراینی چگونه رخ داد، باز هم میتوانید بگویید سپاه انقلابی تشکر؟
🔹ضدیت متقی با ارزشهای مردم و انقلاب اسلامی تنها به اینجا ختم نمیشود.
این فرد در یک پست اینستاگرامی، با زیر سوال بردن جایگاه حضرت صدیقه طاهره(س)، مقام او را با فرح پهلوی مقایسه کرده و نوشته بود: پیش از انقلاب زادروز فرح روز مادر خوانده میشد و پس از انقلاب زادروز [حضرت] فاطمه بنت [حضرت] محمد(ص).
🔹در اینکه «سارا متقی» با همه مخالفتهایی که با ارزشهای اسلام و جمهوری اسلامی دارد، از روی کاسبی و بهخاطر منافعی که برایش در پیش است در جشنواره شعر فجر شرکت میکند، شکی نیست.
اما باید خطاب به مسئولین و دست اندر کاران این جشنواره گفت که کلاهشان را بالاتر بیندازند که چینن فردی، با آن سابقه دشمنی علیه اسلام و نظام، بهعنوان برگزیده جشنواره شعر فجر، معرفی شده است.
✅ @teribon
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️جایگاه انتقام سخت در دستگاه دیپلماسی کجاست؟
🔹پس از جنایت بزدلانه آمریکا با دستور ترامپ در به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی تمامی مقامات کشور از «انتقام سخت» سخن گفتند. انتقام سختی که با سیلی موشکی مقتدرانه سپاه به پایگاه نظامیان تروریست آمریکایی در عین الاسد آغاز شد و اکنون ما با موج مطالبه مردمی برای تحقق کامل «انتقام سخت» تا خروج آمریکا از منطقه غرب آسیا مواجه هستیم.
🔹انتقام سختی که لزوما منحصر در حوزه سخت نظامی نخواهد بود و باید در بقیه حوزه ها اعم از اقتصادی، رسانه ای و دیپلماتیک این انتقام سخت معنای خود را بیابد و در عمل نیز محقق شود. بنابراین تمامی دستگاه های مسئول در جمهوری اسلامی در حوزه های مختلف باید نقش خود را در تحقق به معنای واقعی انتقام سخت ایفا کنند.
🔹یکی از مهم ترین و اساسی ترین حوزه هایی که باید نقش خود را در انتقام سخت ایفا کند دستگاه سیاست خارجی کشور و وزارت امور خارجه است. وزارت خانه ای که متاسفانه طی سال های اخیر با اعتمادهای بیجا و خسارت بار به آمریکا و اروپا در مذاکرات برجام و بعد از آن یکی از عوامل تشجیع آمریکا به اقدام این جنایت بوده است.
🔹اما اکنون در حالی که شخص رئیس جمهور آمریکا دستور ترور شهید سلیمانی را می دهد و پس از آن نیز مقامات آمریکایی رسما سردار قاآنی را نیز تهدید به ترور می کنند و از طرفی رهبرانقلاب صریحا مذاکره با آمریکا را بطور قطع منتفی دانستند و حتی بالاتر از این مذاکره کنندگان غربی را همان تروریست های فرودگاه بغداد خواندند.ظریف مجددا در اظهاراتی منفعلانه و ذلیلانه مجددا پالس آشکار برای مذاکره با آمریکا می دهد که با واکنش گستاخانه ترامپ مواجه می شود.
🔹دستگاه دیپلماسی کشور و جناب ظریف باید از تجربه ناکام این سال ها در اعتماد به غرب درس بگیرد و در این شرایط که رسما در برابر آمریکا در شرایط جنگی قرار داریم ایشان و وزارت خارجه نیز آرایش جنگی بگیرند و سهم خود را در انتقام سخت از آمریکای جنایتکار ایفا کند. دستگاه دیپلماسی کشور اقدامات متعددی را می تواند در برابر آمریکا انجام دهد که برای نمونه بعضی از موارد پیشنهادی را ذکر میکنیم:
1️⃣شناسایی و معرفی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که دستور ترور شهید سلیمانی را داده به عنوان تروریست و طرح شکایت حقوقی و قضایی در دادگاه های بین المللی
2️⃣ایجاد باشگاه تحریمی ها که متشکل از کشورهای تحریم شده توسط آمریکا است یکی از اقدامات مهم و روی زمین مانده است که تاثیرات مهمی در فضای تقابلی ایران و آمریکا خواهد داشت. امروز بیش از ۲۵ کشور و جمعیتی بالغ بر ۳ میلیاردنفر تحت تحریم های ظالمانه آمریکا هستند، که ایران میتواند به عنوان محور این کشورها و ایجاد یک اجتماع بین المللی هم به تحریم متقابل آمریکا و محصولات آمریکایی توسط این بازار گسترده ۳ میلیاردی اقدام کند و هم به عنوان یک قطب جدید در نظام بین الملل در برابر سیاست های زورگویانه آمریکا بایستد و نهایتا با تعاملات اقتصادی درون این باشگاه تحریمیها، مسائل و مشکلات اقتصادی خود ناشی از تحریم ها را نیز حل و فصل کند.
3️⃣خاتمه دادن و عدم پیوستن به تمامی توافقات و رژیم های بین المللی چون برجام، NPT، FATF ، CTBT ، پیمان پاریس،WTO ، سند ۲۰۳۰، و... که زمینه نفوذ و تسلط آمریکا را فراهم میکنند و بعضا در نقش جاسوس خانه های آمریکا هستند را فورا اعلام کند.
4️⃣پیگیری دیپلماتیک از احضار سفیر تا کاهش روابط و فشار سیاسی به کشورهایی که میزبان پایگاه های نظامیان تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا هستند و حاضر به اخراج نیروهای نظامی آمریکایی نمیشوند.
5️⃣بهره گیری از دیپلماسی عمومی و استفاده از تریبون های بین المللی و ظرفیت هایی چون جنبش عدم تعهد علیه آمریکا به عنوان تروریسم دولتی و...
🔹وزارت امور خارجه باید از موضع انفعال خارج شود، و در برابر آمریکا براساس اختیارات و حوزه عمل خود آرایش جنگی بگیرد و سهم خود را از انتقام سخت خون شهید حاج قاسم سلیمانی از آمریکا ایفا کند. وگرنه اظهارات رسانه ای و عرض ارادت ها که صرفا مصرف داخلی دارد، ارزش خاصی نخواهد داشت.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
http://www.qudsonline.ir/news/690226/
✅ @haallaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️هر غلطی بخواهند می کنند
🔺ما اگر از #آمریکا خواهش هم بکنیم که برخی از مسئولین ما را #ترور کن، قبول نمیکند.
🔺اینجا را کرده اند کانادا، اینجا را کرده اند کازینو...هر غلطی بخواهند می کنند
#دکتر_محمد_صادق_کوشکی
✅ @teribon
⭕️آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است
🔹ما دوستانی داریم که وقتی به ما یادآوری میکنند که امام (ره) در هواپیما در پاسخ سؤال آن خبرنگار گفته است «هیچی»، مرادشان این است که ما را شیرفهم کنند که حرف امام (ره) چقدر غرور وطنپرستی آنان را خدشهدار کرده است!
🔹چقدر در مورد امام (ره) کم میدانند!
گفته شده که وقتی خبر سقوط خرمشهر را به امام (ره) دادند امام (ره) بین نماز مغرب و عشاء بود. وقتی شنید، گفت: «جنگ است دیگر!»
🔹لذا امام (ره) ما همان امامی است که نه تنها از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت، از سقوط خرمشهر هم «هیچ» احساسی به او دست نداد. و اگر بخواهی او را بهتر بشناسی لازم است بدانی که او فرزند حسین (ع) است که وقتی سر به تیغ بلا سپرده بود «هیچ» احساسی نداشت و پیرو ابراهیم (ع) است که وقتی داشتند او را به آتش میانداختند «هیچ» احساسی نداشت.
🔹اگر فکر کردهاید که من میتوانم مبانی نظری آن «هیچی» را که امام (ره) در پاسخ آن خبرنگار فرموده توضیح بدهم، سخت در اشتباهید! اما شکی در این گفته عرفا ندارم که همه عالم را همین گمراه کرده که مردم دوستان خدا را با خودشان مقایسه کردهاند:
«کار پاکان را قیاس از خود مگیر/ گرچه ماند در نوشتن شیر، شیر/ جمله عالم زین سبب گمراه شد/ کم کسی ز ابدال حق آگاه شد»
🔹اما اگر خواستیم و خواستید بدانید امام (ره) از کدامین جرگه است کافیست بدانیم و بدانید در حالیکه وقتی رنگ ماشین من و شما خراش بر میدارد، دل من و شما هم خراش بر میدارد، دل این جرگه از فزع روز قیامت هم تکان نمیخورد؛ «لا یحزنهم الفزع الاکبر».
و اگر خواستیم و خواستید بفهمید که «لکیلا تأسوا علی ما فاتکم و لا تفرحوا بما آتاکم» یعنی چه، اول لازم است بدانیم و بدانید که والله امام (ره) از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت!
🔹او حتی وقتی داشت میرفت هم «هیچ» احساسی نداشت و نوشت که با «قلبی مطمئن» میرود و قلب مطمئن همان است که صاحبش را امر به «فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی» میکنند و این بهشت کمی فرق دارد با بهشتی که گلابیهای بزرگ دارد!
🔹آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است. اگر امام (ره) میگفت آمریکا «هیچ» غلطی نمیتواند بکند این از همان «هیچی» آب میخورد، اگر برای حاج همت «هیچ» فرقی نداشت که بکشد یا کشته شود، این باز از همان «هیچی» آب میخورد و تربت پاک شهیدان ما که تا روز قیامت دارالشفای آزادگان جهان و مزار دلسوختگان و عاشقان و عارفان است و نه هیچ تربت دیگری، این باز از همانجا آب میخورد و اگر در «هیچ» کجای جهان بینام خمینی (ره) این انقلاب را نمیشناسند، این به همان «هیچی» بر میگردد و اگر «هیچ» شیطانی حریف ولی فقیه نیست این باز به آن «هیچی» بر میگردد. راستی روزی چند بار میگوئی «لا اله الا الله»؟!
✍️ #احمد_رضا_بیضایی
✅ @teribon