⭕️نامه سرگشاده مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران به علی عسگری رئیس سازمان صداوسیما
بسمه تعالی
جناب آقای علی عسگری؛ ریاست محترم سازمان صدا و سیما
سلام علیکم
🔹بیش از دو سال از ریاست جنابعالی برسازمان عریض و طویل صداوسیما می گذرد، ضمن تقدیر و تشکر از رویکرد جدید جوانگرایی در انتصاب مدیران صداوسیما و ضرورت تداوم این رویکرد، که طی این مدت شاهد برکات جوانگرایی در خروجی های صداوسیما بوده ایم
اما باید عرض کنیم، در طول این دوسال وقایع مهمی بر این مُلک و مملکت گذشته است و صداوسیما با رویکردهای محافظه کارانه یا آنها را نادیده انگاشته یا در نقش ماله کشی اقدامات خسارت بار دولتمردان و مسئولین ظاهر شده یا نهایتا بعد از اتمام ماجرا وارد شده است.
🔹سه سال از برجام نافرجام می گذرد، بارها برجام توسط آمریکا و اروپایی ها نقض فاحش شده است، بیش از 50 بار بعد از انعقاد برجام تحریم شدیم، بعد از 3سال هم در رآکتور اراک بتن ریختیم و دانشمندان هسته ای را اخراج کردیم و هم هنوز با گونی دلار وارد کشور می شود، آمریکا با خروج از برجام هسته ای به دنبال تحمیل برجام های موشکی و منطقه ای است، اروپایی ها بدون دادن هیچگونه تضمینی برای تداوم برجام هسته ای خواستار محدود شدن فعالیت های منطقه ای و موشکی ایران شده اند، پالس های آشکاری از طرف مقامات دولتی ایران برای مذاکرات منطقه ای ارسال می شود، جناب ظریف با سفر به عمان(دلال مذاکره ایران و آمریکا) مذاکرات مشکوکی انجام می دهد، هواپیمای آمریکایی بی سر و صدا در فردوگاه جمهوری اسلامی ایران فرود می آید، بطور عجیب و غیرقابل باوری بازرسان آژانس سرزده وارد دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت می شوند بازرسی و نمونه برداری می کنند، اما کماکان صداوسیما در سکوت به سرمی برد!
🔹به راستی صداوسیما که خود جزو بانیان برجام هسته ای به شمار می رود، قرار است مجددا با سکوت و ماله کشی زمینه ساز برجام های موشکی و منطقه ای بشود تا بلکه از صدقه سری آن به نان و نوایی از طرف دولت برسد؟
🔹 این روزها همسو با آمریکا و کشورهای اروپایی، غرب گرایان در کشور نیز بی توجه به امنیت و منافع ملی، به دنبال تصویب لوایح چهارگانه FATF هستند. گویا قرار است خاطره تلخ تصویب 20 دقیقه ای برجام تکرار شود، چرا که صداوسیما نه تنها اجازه حضور منتقدین و کارشناسان را نمی دهد بلکه با معدود برنامه های کارشناسی انقلابی نیز برخورد حذفی می کند. چرا صداوسیما منتقدین پیوستن به کنوانسیون استعماری FATF را دعوت نمی کند و صرفا به برنامه های یکطرفه اکتفا می کند؟!
🔺ما معتقدیم تا زمانی که رویکرد محافظه کارانه صداوسیما اصلاح نشود مردم نه تنها تجربه برجام را درک نخواهند کرد، بلکه سند ۲۰۳۰ ، پیمان آب و هوایی پاریس و FATF نیز یک به یک اجرا خواهند شد و در جامعه هیچگونه مقاومتی صورت نخواهد گرفت.
🔹از سوی دیگر به واسطه بی کفایتی دولتمردان و نمایندگان مجلس در تحقق اقتصادی مقاومتی و ضعف قوه قضائیه در برخورد با مفسدین و سودجویان شاهد اعتراضات حق طلبانه مردمی هستیم و صداوسیما که قرار بود ، تریبون مردم باشد با سانسور اعتراضات عدالت طلبانه مردمی پاس گل به رسانه های ضدانقلاب می دهد.
🔹اگر از یکی دو برنامه استثنا بگذریم؛ صداوسیما در میانه جنگ تمام عیار اقتصادی ، به جای انعکاس و پیگیری مطالبات و مشکلات مردم ، از آب و هوای خوزستان تا محرومیت های سیستان و بلوچستان ، از اعتراضات کارگری و کارخانه های ورشکسته تا کامیون داران معترض؛ مشغول سلبریتی سازی ، ترویج سبک زندگی اشرافی و آنتن فروشی است!
🔹جناب آقای عسگری؛ اکنون صداوسیما خود یکی از عوامل تداوم بی عدالتی در کشور است. صداوسیمایی که تصویری شمال تهرانی از جامعه ایرانی ارائه می دهد! برای قطع چندساعتی برق در تهران ساعت ها برنامه و گزارش پخش می شود اما چهل سال پس از انقلاب صدای مردمی که نه گاز دارند نه برق و نه حتی آب!، چون در روستای دور از پایتختی در کرمان ، سیستان یا خوزستان هستند هنوز شنیده نمی شود! ساعت ها از بهترین زمان های صداوسیما صرف حاشیه های زندگی فلان سلبریتی یا نیمکت نشینی بهمان فوتبالیست می شود اما یک دهم آن صرف مردم روستاها که تقریبا یک سوم جمعیت کشور را تشکیل می دهند ، نمی شود!
🔹شما با این بی عدالتی رسانه ای در ایجاد نارضایتی های مردمی دخیل هستید. شما صدای مطالبات به حق مردم را بایکوت کردید و در سوءاستفاده رسانه های ضدانقلاب هم مقصرید.
🔹جناب آقای عسگری؛ دو سال از مدیریت جنابعالی می گذرد، اما تاکنون فرصت شنیدن مستقیم نقدهای کارشناسی دلسوزان انقلابی را مهیا نکرده اید و حتی یکبار هم در جمع دانشجویان انقلابی و عدالتخواه حاضر نشده اید، امید است با تغییر رویه در رویکردهای محافظه کارانه صداوسیما حاضر به شنیدن صدای منتقدان خود بشوید.
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اقدام تحسین برانگیز امام جمعه جدید شیراز پس از پایان خطبه های نماز جمعه
🔺امید است سایر ائمه جمعه نیز این سنت حسنه را ترویج کنند
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️هزینه سازش! (قسمت اول)
🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش
🔹معمر محمد ابومنیار، معروف به سرهنگ مُعَمَّر محمد قَذّافی کسی که در اول سپتامبر سال ۱۹۶۹ میلادی با کودتای نظامی حکومت محمّد ادریس سنوسی، پادشاه وقت لیبی را سرنگون می سازد و بیش از 40 سال بر اریکه قدرت می نشیند. شخصی که لقب شاه انقلابی اعراب را یدک می کشد، منشور سازمان ملل را جلو آمریکایی ها در صحن سازمان ملل متحد به پشت سرش پرتاب می کند، سیاست مداری که اعراب را به مبارزه با آمریکا دعوت می کند، اما چه اتفاقاتی می افتد که لیبی، خلع سلاح هسته ای و موشکی می شود، محتمل غرامت های سنگین می شود، سرهنگ قذافی سر میز مذاکره با آمریکا می رود و همه چیز لیبی را با هیچ معامله می کند و با انگلیس پیمان امنیتی می بندد و نهایتا با مشارکت همان ها دولتش سقوط می کند و خودش کشته می شود؟!
🔹21 دسامبر 1988؛ هواپیمای شرکت هوایی "پان آمریکن" در مسیر لندن به نیویورک برفراز لاکربی اسکاتلند منفجر می شود، که منجر به مرگ 259 مسافر و یازده نفر شاهد این ماجرا در روی زمین شد. آمريکا لیبی را به عنوان مقصر اصلی این حادثه معرفی می کند، حادثه ای که در رسانه ها به پرونده لاکربي معروف مي شود. ريگان در این باره میگوید: «قذافي فقط دشمن ما نيست. او دشمن همه مردم دنياست. ما به او اجازه نمي ديم که ما را تهديد کند و نسبت به آمريکا بي تفاوت باشد. اين آخرين جنايت قذافي خواهد بود.»
🔹 آمريکا خواستار تحويل دو مامور امنيتي ليبي می شود. اما پاسخ قذافي به این اتهام تنها لبخندي معنادار است. آمریکایی ها پرونده را به شورای امنیت سازمان ملل مي کشانند. در 21 ژانویه 1992 شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه 731 خواستار آن شد تا لیبی مظنونان بمب گذاری هواپیمای "پان آمریکن" را تسلیم و به خانوادههای بازماندگان غرامت پرداخت کند. دو ماه بعد مجددا در 31 مارس 1992 شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه 748 تحریم هایی را بر علیه لیبی از جمله تحریمتسلیحاتی و ممنوعیت مسافرت های هوایی به این کشور را اعمال می کند.
🔹دولت لیبی دو هفته فرصت دارد تا با پذيرفتن مسئوليت انفجار لاکربي مشمول تحريم هاي همه جانبه نشود. استفان هادلي مشاور وقت امنيت ملي کاخ سفيد، این ماجرا را ترفندی برای فشار بیشتر معرفی میکند: «اين يک ترفند تازه براي تحت فشار گذاشتن است. ما مخالفينمان را که براي ما مشکل درست مي کنند از ارتباط با دنيا دور مي کنيم. آنها در اين انزوا له مي شوند و از بين مي روند. مگر اين که بخواهند با ما به زبان خودمان صحبت کنند.»
🔹قذافی مانند قبل با لبخندی از مسئله عبور می کند. 20 ماه می گذرد، فشارهاي آمريکا به شوراي امنيت منجر به صدور قطعنامه جديدي مي شود. در 11 نوامبر 1993 شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه 883 را به تصویب می رساند و تحریم ها بر لیبی شدت می یابند. بر این اساس، این تحریم توقف محدود دارایی های لیبی و نیز ممنوعیت صادرات تجهیزات نفتی به این کشور را در بر می گیرد.
🔹آمریکا در ادامه فشارها بر لیبی در 5 اوت 1996 قانون تحریم ایران و لیبی(ILSA) یا همان قانون تحریمی داماتو را در کنگره تصویب و به امضای کلینتون می رساند. بر اساس آن، رییس جمهور اختیار دارد تا شرکتهای خارجی را که بیش از 40 میلیون دلار در سال در صنایع نفتی لیبی سرمایه گذاری می کنند، تحریم کند.
🔹سرهنگ قذافی که اقتصادی کاملا وابسته به نفت دارد و تنها با پشتوانه فروش نفت کشور را اداره می کند و از طرفی پشتوانه مردمی در قدرت سیاسی ندارد و تلاشی نیز برای اصلاح امورات داخلی نمی کند ، برای حل این معضلات متوسل به کشورهای عربی می شود که با دست رد از طرف آنها مواجه می شود. در همین حین آمریکایی ها فشارها را بیشتر می کنند و بر گزینه نظامی نیز تاکید جدی می کنند. کلينتون این تهدیدات را اینگونه علنی میکند: «آنها بايد بدانند که ما هميشه صبور نيستيم. شايد ساده ترين راه براي حل مشکل ميان ما و ليبي حمله نظامي به اين کشور باشد. ولي ترجيح مي دهيم فعلا به آنها فرصت بدهيم.»
🔹نهایتا سرهنگ قذافی مذاکرات و دیپلماسی پنهان با سرویس های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا را شروع می کند.
ادامه دارد...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️اینجا کشور حضرت صادق است...
🔹آنى كه ادعا مى كند كه اگر من به شوروى رفته بودم، رئيس شوروى سه مرتبه ديدن من مى آمد، گمان مى كند اينجا هم شوروى است!
🔺اينجا كشور اسلام است.
اينجا نه كرملين قابل اين است كه ذكرى ازش بشود و نه كاخ سياه؛
🔹اينجا كشور رسول خداست، اينجا كشور #حضرت_صادق است،
اينجا پاسدارهاى ما شرافت دارند بر كاخ نشينها،
اينجا بسيجي هاى ما و امت ما شرافت دارند بر تمام كاخ نشينهاى عالم و همه كسانى كه ادعاى پوچ خودشان را مى كنند و گمان مى كنند كه بايد عالم پيش آنها خاضع باشد.
🔺چرا باید وقتی که دنیا به تزلزل در آمدهاست برای این بیاعتنایی ایران به کاخ سفید و سیاه، چرا ما باید توجیه کنیم مسائل آنها را؟ چرا ما باید این قدر #غرب_زده باشیم یا #شیطانزده؟
✍#صحيفه_امام ج 20 ص 160
#شهادت_امام_صادق_ع
#کشور_حضرت_صادق_ع
#غرب_زدگی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️امام صادق و فدرال رزرو ایران
🔹در آستانه شهادت امام صادق قرار داریم. البته که به ویژه در حوزه اقتصاد جفای فراوان بر ایشان می رود. اینکه نظام اقتصادی کشور برای توجیه بدترین سیاست های پولی و بانکی، هر جا کم آورد یک قال الصادق و قال الباقر به آن بخوراند نشانه چیست؟
🔺1- بانک مرکزی ایران یک شورای فقهی دارد که داد همه را درآورده است، واقعا معلوم نیست این شورای فقهی شورای چیست؟ آیا گنجاندن تعدادی از احادیث امام مظلوم شیعیان در لابلای متون ترجمه شده فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا) توهین به ساحت ائمه عزیز ما نیست؟
🔹2- این که مطرود ترین روش های اقتصادی سرمایه سالاری بین المللی را با فرمایشات ائمه آذین کنیم، اقتصاد اسلامی خواهد شد؟
🔺3- کار به جائی کشیده است که آن روحانی محترم که سی سال است در این شورای فقهی است و واقعا معلوم نیست آنجا چه می کند در تلویزیون، روش های سوپر ربوی بانک های کشور را چنان با حدیث امام صادق توجیه می کند که حتی صدای مجری هم در آمد.
🔺نکته: عبارت فدرال رزرو ایران عمدا استفاده شد تا نشان دهد این بانک مرکزی، شعبه بانک مرکزی آمریکا در ایران است، نه بانک مرکزی متعلق به ملت ایران و نه مجری اقتصادی که امام صادق از ما خواست.
✍ #مهندس_اسماعیل_رئیسی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️آقا سعید، از مرصاد تا کوئیک
🔹«آقا سعید فرمانده این محور عملیاتی همان کسی بود که ما در جستوجوی او بودیم، او مظهر همان روحی است که حزب الله را از انسانهای دیگر جدا میکند و البته در میان رزم آوران ما دلاورانی چون سعید کم نیستند. او یکی از پروردههای جهاد فی سبیل الله است و اگر انقلاب اسلامی هیچ دستاوردی جز پرورش انسانهایی چنین نداشت، باز هم میارزید تا حزب الله، جان و سر خویش را فدای آن کند».
🔺این بخشی از یک برنامه روایت فتح است که شهید آوینی درباره آقا سعید میگوید. فرماندهای جوان از لشکر محمد رسولالله که در بحبوحه عملیات مرصاد توسط دوربین همکاران شهید آوینی شکار میشود.
سال اول دانشجویی علاقه خاصی به دیدن فیلمهای باقی مانده روایت فتح داشتم و این قسمت را آنجا دیدم.
از بچهها که پرس و جو کردم گفتند، این آقا سعید الان سردار سعید قاسمی است و شهید نشده است.
اولین بار که دیدمش کوه پر انرژی بود و مدام سعی داشت بخشی از این روحیه و انگیزه کم نظیرش را به هر کس که در جلسه بود، بدهد و بعدها که از نزدیک آشنا شدم، باز هم این انرژی برای کار را بخشی از وجودش یافتم که همیشه همراهش هست.
🔺اوایل دهه ۸۰ که دیدمش همچون یک جوان پر انگیزه پا به پای ما در برنامهها حضور عملیاتی داشت.
نمیدانم چه قدر قبل از شروع جنگ تحمیلی بیخیال بورسیه فرانسهاش میشود و با بچههای تیپ تازه تشکیل
محمدرسولالله، همپای احمد متوسلیان، ابراهیم همت و... میشود و از کوههای کردستان تا فتح خرمشهر همپای متوسلیان بود و بعد در اعزام مشهور این تیپ به سوریه، پای بلندیهای جولان میرود.
🔺در طول جنگ، مسئولیتهای زیادی در همین لشکر محمد رسول الله داشت تا مرصاد که وصف محور عملیاتش از زبان شهید آوینی رفت، بعد از جنگ، درس را ادامه میدهد و از دانشگاه علم و صنعت مهندسیاش را میگیرد.
🔺حالا ۳۷ سال بعد از آن روز که تانکهای عراقی دشت ذهاب را به هم میریخت و او و یاران همرزمش با آر پی جی به مقابله با آنها برخاسته بودند به این دشت برگشته است.
🔺از روز اول زلزله کرمانشاه داوطلبانه به کوئیک عزیز رفت و آنجا مستقر شد و با کمکهای مردمی و حمایت خیران شبکه امام رضاییها و هیئتهایی همچون مسجد ارگ و حاج منصور ارضی و خیلیهای دیگر تا همین امروز که ماهها از زلزله گذشته در حال ساخت خانه برای مردم روستا است. بر خلاف چهرهای که به واسطه مواضع رک و بی پروایش از او میخواهند نشان دهند او مهندس مجاهدی است که ادامه دفاع از مردم در برابر دشمن را جهادگرایانه در سبکی جدید، مستحکم، سبک، مقاوم و کم هزینه برای ساخت واحدهای مسکونی مناطق زلزله زده میبیند، او معتقد است که امروز او برای مردم زلزله زده سرپل ذهاب در برابر همه آنهایی که با کم کاری، بیتوجهی و بی عرضگی خود سبب در چادر و کانکس ماندن اینها میشود، با ساخت واحدهای مسکونی ارزان و مقاوم باید جنگید، همان طور که در دفاع مقدس، حماسه مقاومت در برابر همه جهان را نشان دادیم، در این عرصه نیز باید بار دیگر نشان بدهیم آن کسی میتواند برای کشور و انقلاب اسلامی کار کند که روحیه جهادی داشته باشد.
همین چند وقت پیش آقا سعید در جمعی از فعالین فرهنگی خاطره دیدارش با رهبری را مطرح کرد که «چند وقت پیش فرصتی پیش آمد تا دیداری با رهبر معظم انقلاب داشته باشم.
🔺خودم را آماده کرده بودم که مشکلات را فشرده و سریع بگویم. وقتی رهبری با لبخند گفتند که چه کردید؟ گفتم هیچ کار. جواب دادند که نه خبرداریم، خدا قوت، خسته نباشید.
گفتم شما بودید که هفته سوم زلزله به کوئیک آمدید درحالیکه همه میگفتند مشکل امنیتی دارد، نروید. همان منطقه ۲۳ داعشی در حادثه تروریستی تهران داشت ولی شما آمدید.
🔺در همان دیدار یک داعشی سابق جلو آمد که رهبری را بغل کند، خود مردم داد زدند که این داعشی بوده و زندان رفته است. ولی رهبری گفتند بگذارید بیاید. من به رهبری گفتم شما بودید که کار حیدری کردید و به منطقه آمدید.
درحالیکه رئیسجمهور وقتی آمد زمین و زمان را بستند و هلیکوپتر آوردند و به یک روستای ۱۶ خانوار رفت.»
✍ #امیر_جلیلی_نژاد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
1_16724978.mp3
6.76M
⭕️حجه الاسلام انجوی نژاد: امکانات رفاهی مسئولین ارث پدرشان نبوده، از بَرِ من و شما خورده اند!/ مسئولان متمول درد مردم را نمیفهمند
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕️هزینه سازش! (قسمت اول) 🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش 🔹معمر محمد ابومنیار، معروف به سره
⭕️هزینه سازش! (قسمت دوم)
🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش
🔹نهایتا سرهنگ قذافی مذاکرات و دیپلماسی پنهان با سرویس های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا را شروع می کند. تا اینکه بطور مشخص تغییر رفتار قذافی در 5 آوریل 1999 آغاز می شود. لیبی دو مظنون بمب گذاری در هواپیمای شرکت هوایی "پن آمریکن" با شماره پرواز 103 که بنا بر گزارشها از مقامات اطلاعاتی این کشور بودند، برای محاکمه تحویل مقامات هلندی می دهد و مي پذيرد در ازای هر فرد کشته شده در حادثه لاکربي مبلغ ده میلیون دلار ، جمعاً بالغ بر دو میلیارد و هفتصد میلیون دلار بپردازد.
🔹یک ماه بعد در می 1999 بنابر اظهارات "مارتین ایندیک"، از معاونین وقت وزارت خارجه آمریکا مقامات لیبی پیشنهاد از بین بردن برنامهای تولید سلاح شیمیایی را طی گفتگوهای سری با آمریکا در میان می گذارند.
آمریکا در ادامه فشارها در 3 اوت 2002 با تمدید قانون داماتو ، تحریم علیه ایران و لیبی را تا پنج سال دیگر تمدید می کند.
🔹در 12 سپتامبر 2003، شورای امنیت سازمان ملل متحد با 13 رای مثبت تحریم های تحمیلی بر لیبی را لغو می کند اما آمریکا و فرانسه در این بین رای ممتنع! می دهند. این اقدام شورای امنیت در پی واکنش لیبی و توافق در پرداخت غرامت به بازماندگان قربانیان لاکربی و نیز پذیرش رسمی طرابلس به عنوان مسئول بمب گذاری صورت گرفت.
🔹آمريکايي ها غرامت پرداخت شده براي حادثه لاکربي را کافي نمي دانند، قذافي با افزايش غرامت قربانيان لاکربي موافقت مي کند. او هنوز نمي داند که زياده خواهي غربي ها به ويژه آمريکا پاياني ندارد. آمريکايي ها که متوجه ضعف و انفعال در ليبي شده اند، حالا توقعات جديدي را مطرح مي کنند: تعطيلي فعاليت هسته اي ليبي آن هم به بهانه نگراني از رفتارهای خصمانه احتمالي ليبي.
🔹جیمز بی کانینگهام، سفیر وقت آمریکا در اسرائیل، در این باره توضیح میدهد که واشنگتن بهخاطر این که بطور جدی نگران دیگر رفتارهای لیبی است! تحریم بر علیه این کشور را رفع نمیکند و می گوید: «تلاش لیبی در ارتقا زیر ساخت های هسته ای موجب بروز این نگرانی شده است. و لیبی به دنبال فعالیت در پی توسعه سلاحهای بیولوژیکی و شیمیایی است.» جان بولتون ، سفير وقت آمريکا در سازمان ملل هم در این باره می گوید: «ما معتقديم که در ليبي نبايد تاسيسات هسته اي و اتمي وجود داشته باشد.»
ادامه دارد...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺قسمت اول : https://eitaa.com/teribon_ir/475
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وظیفه جریان انقلابی در وضعیت کنونی چیست؟
🔺محمدصادق شهبازی، نویسنده و پژوهشگر پاسخ می دهد!
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اگر میخواهید مردم در جنگ اقتصادی همراه دولت باشند از کاهش حقوق اعضای کابینه شروع کنید
🔹با حقوق های 20 میلیونی نمیتوان درد کارگری که 1 میلیون حقوق میگیرد را فهمید
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️ پیشنهاد ارزی اروپا به ایران تضمین اجرایی ندارد/ اگر این پیشنهاد قابل اجرا بود بعد از برجام عملی میشد
🔺محمد علی مسعودی کارشناس مسائل تحریم: اروپا به ایران پیشنهاد داده که مبادلات دلاری خود را از ایران حذف میکند که این کار از نظر فنی قابل اجرا خواهد بود، اما بحث مهم اینجاست که اگر اروپا قصد همکاری با ایران را داشت، چرا در طول سالهای پس از برجام اقدامی نسبت به همکاری با بانکهای ایران انجام نداد.
🔹پیشنهاد اروپایی قابل اجراست اما تضمینی ندارد، از نظر فنی هر بانکی که از مبادلات دلاری خارج باشد و سهامدار آمریکایی نداشته باشد میتواند با ارز کشور خود با کشور دیگر فعالیت داشته باشد، که نمونه آن یک بانک چینی بود که در زمان تحریم با ایران فعالیت داشت و یوان ایران را تأمین میکرد؛ اما نکته قابل توجه اینجاست که آیا اراده سیاسی اروپا برای همکاری با ایران تضمین برقراری ارتباط خواهد بود یا نیاز به دریافت نظر آمریکاست؟
🔺پس از برجام مسئولان ایرانی همه اعلام میکردند که مساله بانکی مرتفع نشده و بانکهای بزرگ با ایران همکاری نمیکنند، اما اکنون اعلام میکنند که بانکهای بزرگ اروپایی با مبادلات غیر دلاری با ایران همکاری میکنند و این پیشنهاد در حالی مطرح میشود که پس از اجرای برجام همه بانکهای اروپایی به دلیل ترس از جریمههای آمریکا و همچنین داشتن سهامداران آمریکایی از همکاری با ایران امتناع کردند.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نویسنده کتاب«تشکل دهه پیشرفت»:پیمانهای دوجانبه پولی را چرا اجرا نمیکنید؟ چین با 65کشور قرارداد بسته،ما همچنان نگاه میکنیم!/نظر رهبری دربارهFATF معلوم شد، چرا اصرار میکنید؟
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️راز سیرک شفافیت!
1⃣ کشورمان ذخایر ارزی محدودی دارد و عدد های مختلفی برای آن تخمین می زنند.
اما هرچه هست می دانیم این ذخایر زیاد نیست و در شرایط سخت آتی، هر دلار آن مهم است.
2⃣ دولت با یک سیاست اشتباه (اشتباه!؟) دلاری که حدود ده هزار تومان شده بود را روی کاغذ 4200 تومان نگه داشت و اعلام کرد بازرگانان(دقت کنید فقط بازرگانان) هر مقدار که بخواهند، برای واردات(!) ارز در اختیارشان قرار داده می شود!
3⃣ نتیجه آنکه در زمانی کمتر از دوماه، حدود بیست و شش میلیارد دلار ثبت سفارش داشتیم!
🔺این خالی کردن آشکار خزانه خیانت بزرگی به کشور بود که سودش به جیب جماعت نور چشمی دولت رفت و باعث شد رهبر انقلاب به رئیس جمهور نامه بدهند و از وی در این باره توضیح بخواهند.
4⃣ دولت در برابر این لکه سیاه در کارنامه اش،سیرک شفافیت راه انداخت.
🔺ابتدا آذری جهرمی لیست شرکت های وارد کننده موبایل که ارز دولتی گرفتند را منتشر کرد. عده ای بی خبر از همه جا،از این همه شفافیت قند در دلشان آب شد!
او سپس از مردم خواست اگر گوشی با ارز آزاد دریافت کرده اند،از طریق تعزیرات شکایت کنند!!
یعنی دولت بی محابا و بی حساب به شرکت های چند روزه میلیون ها دلار داده و حالا مردم تک تک بروند دنبال نخود سیاه!!
🔺و بعد همین روند سرکار گذاشتن مردم، با انتشار لیست شرکت های دیگر دریافت کننده ارز دولتی ادامه پیدا کرد و دولت بازهم ژست شفافیت گرفت!
5⃣ در این بین سوالات اصلی مغفول ماند :
🔹 کدام عقل سلیم و کدام و تدبیر اجازه داد در شرایط جنگ اقتصادی ، ارز نایاب کشور صرف واردات موبایل و هزاران قلم کالای مصرفی غیرضروری و حتی دارای مشابه داخلی بشود!؟
🔹کدام دستگاه نظارتی و امنیتی این فرایند خیانت بار را پیگیری خواهد کرد!؟
🔹 نتیجه نامه رهبر انقلاب چه شد و چه کسی مسئول پیگیری آن است!؟
6⃣ ونکته پایانی:
آیا دولت در طول پنج سال گذشته، جمعا 26میلیارد دلار یارانه(با این سطح تفاوت از نرخ واقعی پول)در اختیار صنایع داخلی قرار داده است!؟
🔺حالا سیرک شفافیت برایتان معنی تازه ای پیدا نکرد؟
✍ #حسین_شمسیان
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
تریبون مستضعفین
⭕️هزینه سازش! (قسمت دوم) 🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش 🔹نهایتا سرهنگ قذافی مذاکرات و دیپ
⭕️هزینه سازش! (قسمت سوم)
🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش
🔹از طرفي حمله آمریکا به عراق در همين سال ، قذافي را بيشتر از قبل ترسانده است. او حمله نظامي به ليبي را دور از تصور نمي بيند. قذافي این نگرانی خود را با صراحت اعلام میکند : «از کجا مي دانيد که کشور بعدي که مورد حمله قرار مي گيرد يکي از شما نباشيد؟ هر کشوري ممکن است. امروز عراق ، فردا ليبي و بعدهم کشورهاي ديگر.»
🔹قذافی که درون کشور نفت به عنوان تنها پشتوانه اقتصادی اش دچار تحریم قرار گرفته، وضعیت سیاسی اش متزلزل شده و از اعتماد مردمی هم برخوردار نیست، بجای اصلاحات درونی بر ادامه مسیر سازش و معامله با کشورهای غربی اصرار می ورزد.
🔹آمریکا در قبال وعده لغو تحریم ها؛ انهدام تمامی تجهیزات هسته ای ، تعطیل کردن همه برنامه های تحقیق و توسعه هسته ای ، بازرسی نامحدود بازرسان آژانس انرژی اتمی را از لیبی می خواهد. بوش در ترسیم راهبرد خود در قبال لیبی میگوید: «بهترين تصميم براي رهبر ليبي متقاعد شدن براي همکاري با جامعه جهاني است.آنها بايد حسن نيت خودشان را با تعطيلي برنامه هسته اي شان نشان بدهند. در آن صورت آمريکا هم کمک مي کند تا دنيا ليبي را به عنوان يک شريک تجاري بپذيرد.»
🔹نهایتا در 19 دسامبر 2003 سرهنگ قذافی کاملا تسلیم می شود و در بیانیه ای وزیر خارجه لیبی اعلام
می کند، نه تنها تجهیزات هسته ای، نظامی و شیمیایی خود را تسلیم خواهد کرد بلکه با امضای پروتکل الحاقی، نظارت های بیشتر آژانس انرژی اتمی و بازرسان تسلیحات شیمیایی را پذیرفته است. و علاوه بر اين ها ، برد موشک های خود را نیز به 300 کیلومتر کاهش خواهد داد.
🔹در این بین مقامات آمریکایی و انگلیسی موضع اخیر لیبی را ستوده به طوری که بوش میگوید: «در صورتیکه این کشور به تعهدات خویش پایبند بوده و آن را بطور جدی اجرا کند امکان روابط به مراتب بهتری بین واشنگتن و طرابلس وجود دارد. اگر لیبی در پی اصلاحات داخلی باشد، کشوری آزاد تر و مرفه تر را می سازد.»
🔹قذافي ظرف 9 ماه یعنی از ژانویه 2004 تا سپتامبر همان سال برای اعتمادسازی اقدامات گسترده اي انجام مي دهد : لیبی تاسيسات هسته اي خود اعم از دستگاههای سانتریفیوژ، قطعات مربوطه، مدارک و مخزنهای حاوی هگزا فلوراید اورانیوم را به آمریکا منتقل مي کند. مقامات آمریکایی و انگلیسی با حضور در لیبی حذف و از بین بردن سلاحهای کشتار جمعی و انبارهای آن را مستقیما مشاهده می کنند. سرهنگ قذافی حتی تمامی تجهیزات مرتبط با موشک های اسکاد-سی و اسکاد-بی را نیز منهدم می کند. در تمامی این زمینهها لیبی دسترسی کامل به هر فرد و سندی را برای آمریکا فراهم مي کند تا همکاری کاملاً گسترده اي با بازرسان و نمایندگان آمریکا و انگلیس صورت گيرد.
🔺اما با وجود همه اين اقدمات و تن دادن کامل لیبی به خواسته های غرب، در ژانويه 2004 جيمز کانينگهام سفير آمريکا در اسرائیل ، باز هم لغو تحريم هاي ليبي را اقدامي خطرناک اعلام میکند: «مشخص نيست که با لغو تحريم ها دولت ليبي چه رفتاري در پيش خواهد گرفت. به نظر من لغو تحريم هاي ليبي بسيار خطرناک بوده و ممکن است تبعات نااميد کننده اي براي همه داشته باشد.»
🔹در 15 مارس 2004 نیز اسپنسرآبراهام، وزیر انرژی آمریکا می گوید: «مشکلات هسته اي ليبي بسيار بزرگتر و عميق تر از چيزي است که امروز در رسانه ها به آن اشاره ميشود. انتقال هوایی اسناد و قطعات را تنها به مثابه نوک کوه یخی است که اینها تنها نمایشگر 5 درصد از مجموع مواردی است که آمریکا از لیبی در زمینه برنامه های ساخت سلاح هسته ای بازیافته است.»
ادامه دارد...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺قسمت اول : https://t.me/teribon/3922
🔺قسمت دوم: https://t.me/teribon/3930
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️جنگی که بود، جنگی که هست...
🔹 فقط بگوییم خواهرم حجابت، برادرم نگاهت؟
#جنگ_فقر_و_غنا
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️حجابِ عفاف!
🔹۲۱ تیر، به مناسبت قیام مردمی علیه #کشف_حجاب_رضاخانی، در تقویم جمهوری اسلامی روز #عفاف و #حجاب نام گرفته.
چند سالی میشود که به بهانهی این نامگذاری، تجمعی سراسری در کشور برگزار میشود. تجمعی که عملاً به #تظاهرات_علیه_بدحجابها تبدیل میشود.
🔹جالب است که این تجمع، از معدود برنامههاییست که دولت مستقر، با طیب خاطر با برگزاری آن همراهی میکند. همراهی از همه نوع؛ از ابلاغ به کارمندان جهت حضور در تجمع تا مساعدتهای میدانی. آن هم کدام دولت؟ دولتی که به شدت بدنبال ترسیم چهرهای سهلگیر و مسامحهجو از خود است!
با این همه، آنچه از این تجمع به عنوان تصویر اصلی منعکس میشود، این است که «حزبالله علیه بدحجابها تظاهرات و تجمع راه انداخته»!
🔺حاصل این تجمع و تجمعات مشابه چیست؟
🔹یک واقعهی عظیم تاریخی (قیام مردمی علیه کشف حجاب رضاخانی) به حاشیه میرود و چنان پشتوانهی ارجمندی به پای یک تصمیم بروکراتیک و مناسکی شهید میشود.
🔹موضع انفعالی حاکمیت اسلامی (در اوج پختگی و بلوغش) در مواجهه با یک پدیدهی فرهنگی و اجتماعی فریاد زده میشود.
🔹چنین تدارک و تجمعی، برخلاف تصور بانیان و حامیانش، هراندازه هم باشکوه باشد، نه تنها نشانهی قوت و قدرت سلسلهی مراکز مسئول نیست، بلکه آشکارا حکایت از به بنبست رسیدن تفکر و اندیشهی فرهنگی و هنری در آنها دارد.
🔹دلخوشیهای ناشی از تماشای تصاویرِ هلیشاتِ این تجمعات، تنبلی و رکود و بدفهمیهای متولیان امور را از مسائل فرهنگی و اجتماعی تمدید میکند.
🔹تنها اگر مثلاً حکایت کشف حجاب رضاخانی و روایت مقاومت مردمی در برابر این خیانتِ تاریخی را برای نسلهای پاک ایرانی بازگو میکردیم، امروز آبروی بیشتری برای #عفاف_ایرانی کسب کرده بودیم. در سالهای گذشته، هر آنچه به بهانهی ترویج حجاب انجام شده، به دلیلِ طراحیِ نادرست صورت مسئله، خود به حجابی برای عفاف تبدیل شده است!
✍#روح_الله_رشیدی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
4_5969823663187297095.mp3
2.7M
⭕️ #شهیدبهشتی:
اگر خانمی گفت من #دلم_میخواهد #نیمه_برهنه از خانه بیرون بیایم، با #آرایش_تمام_عیار در خیابان ظاهر بشوم در اینجا #نظام_اسلامی با او چه کند؟
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دستور تخلیه ویلای مقابل کاخ سعدآباد با زور، برای سکونت شیخ حسن روحانی!
🔹وحید اشتری، عضو اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️«پشت پرده خاموشی ها»
🔹توضیحات تاملبرانگیز سیدیاسر جبرائیلی درباره علت خاموشیهای اخیر
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️چرا روسيه براي اقتصاد ايران بسيار مهم است؟
🔺سفر اقاي ولايتي به روسيه مجموعا حاوي خبرهاي مثبتي بود هر چند براي اجرايي شدن ان بايد صبر كرد. روسيه به دو دليل اصلي براي اقتصاد ايران بسيار مهم است:
1️⃣واردات ايران يك هسته سخت ده تا ١٣ ميليارد دلاري دارد كه شامل كالاهاي استراتژيك است.روسيه و مجموعه CIS ( مشروط به شرايطي) جريان بخش بسيار مهمي از اين واردات حياتي را حتي در سخت ترين شرايط تحريمي براحتي مي توانند براي ايران تضمين كنند.
2️⃣نظام مالي روسيه بلحاظ انتقال ارز ( اعم از حواله و نقد) تقريبا تحريم ناپذير است. چرا كه:
🔺اولا در هم تنيدگي اقتصاد روسيه و مجموعه cis باعث مي شود تحريم موثر انتقال مستوجب تحريم همه كشورهاي مشترك المنافع باشد كه هزينه سياسي ان بسيار بالاست.
🔺روسها با درك تهديد سوئيفت براي اقتصاد خود، بدون ان كه تحريم سوئيفت باشند، در إيجاد و توسعه پيام رسان مالي حايگزين پيشتاز هستند. اتصال سرشاخه هاي مشخصي از نظام بانكي ايران( مشروط به داشتن يك تصوير كلي صحيح) عملا نظام مالي ايران را تحريم ناپذير مي كند.
✍ #مجید_شاکری
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️درخواست محاکمه مدیران صداوسیما، به جرم اقدام علیه امنیت ملی
🔺گزیده سخنرانی محمدحسین صبوری،عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه، در نمازجمعه تهران
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اگر #برجام نبود، چه میشد؟!
🔺صنعت هسته ای ایران چقدر فروخته شد؟
🔹دو دقیقه، خلاصه و مفید...
#سالگرد_تصویب_برجام
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حسن روحانی، 24 دی 96جشنواره فارابی:
🔺 برخی آثار برجام دائمی است و تا آخر قیامت با ما میماند. برخیها هنوز ابعاد مسئله #برجام را لمس نکرده اند!
#سالگرد_برجام
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
⭕️مساله #جنگ_اقتصادی و اختراع مجدد #چرخ
🔹انباشت #تجربه و استفاده از #دانش و #اطلاعات گذشتگان یکی از مهمترین تفاوت های انسان با سایر موجودات است که در طول تاریخ باعث پیشرفت تدریجی هر نسل از جامعه بشری نسبت به گذشتگان شده است. انسان ها به تجربه دریافته اند که به جای #اختراع_چرخ از نو، اضافه کردن و #اصلاح و بهبود دانش گذشتگان مسیر بهتری را برای توسعه فراهم می کند.
🔹یکی از ایرادات بنیادینی که در کنش مسوولین #دولت_فعلی از ابتدای روی کار آمدن قابل مشاهده بود نفی کلیه #تجربیات دولت پیش از خود و تلاش برای حذف هر آن چه به عنوان #میراث آن دولت فرض می شود، بوده است. این مساله به ویژه در #بحران_ارزی چند ماه اخیر اثرات فاجعه بار خود را بیشتر نشان می دهد.
🔹در مقاله نویسنده با عنوان « #بحران_ارزی و ناکارآمدی راه حل های #بسیط» که 28 فرودین ماه در روزنامه قدس منتشر شد با ذکر دو تجربه شکست خورده قبلی اجرای سیاست تک نرخی کردن ارز(در زمان جنگ و سال 91) توضیح داده شد که راه حل #تک_نرخی کردن نرخ ارز آن هم به قیمتی با فاصله زیاد با قیمت #بازار علاوه بر ضربه زدن به #اقتصاد کشور، منشأ ایجاد رانتها و ثروتهای #بادآورده در میان برخی طبقات #اجتماعی خواهد شد و طبیعی است برخوردهای #قضایی و امنیتی با #تخلفات ناشی از این توزیع رانت نیز تنها موفق به کشف بخش اندکی از این تخلفات خواهند شد. این در حالی است که دانش حاصل ازجنگ اقتصادی در سال 91 تجربیاتی را برای سیستم حکمرانی کشور ایجاد کرده است که با اصلاحاتی امروز نیز قابلیت بالایی برای اجرایی شدن دارند.
🔹به عنوان مثال یکی از سیاست های مناسبی که در سال 91 و پس از مشخص شدن ناکارآمدی سیاست تک نرخی اتخاذ شد تقسیم کالاهای #وارداتی به سه گروه بر اساس میزان #ضروری بودن آن و تخصیص ارز به آن بر اساس سه نرخ #مرجع(برای کالاهای ضروری)، #مبادله ای (کالاهای گروه دوم از لحاظ ضرورت) و #آزاد (جهت کالاهای غیر ضروری و مصرفی) بوده است. امروز هم با توجه به در دسترس بودن اطلاعات و شکل گروه بندی کالاها در دوره مذکور، دولت می تواند با اتخاذ همین سیاست از هدر رفت بیشتر #منابع_ارزی جلوگیری کند.
🔹این در حالی است که #تخصیص #ارز با #نرخ_دولتی برای کالاهای مصرفی #لوکس و مسافرت های خارج از کشور درعمل موجب ایجاد مشوق در فضای عمومی برای این نوع از هزینه کرد شده است و نوعی #یارانه برای مصارف طبقات متوسط به بالای جامعه تولید می کند. این در حالی است که حتی در صورتی که دولت تمایل به ارائه چنین #یارانه ای داشت می توانست آن را به شکل مساوی میان کل خانوارها به عنوان مشوق سفرهای داخلی توزیع کند. کمیاب شدن برخی کالاهایی که در به آن ها ارز دولتی تخصیص یافته بود و همچنین سو استفاده برخی #آژانس های مسافرتی در گرفتن ارز یارانه ای #مسافران در ازای رایگان کردن #سفر_خارجی برای آن ها تنها نمونه ای از آثار مخرب این سیاست در فضای #اقتصادی کشور است.
🔹#ریچارد_نفیو یکی از #طراحان آمریکایی تحریم های کشورمان در کتاب «#هنر_تحریم ها» که اخیرا نگاشته است توضیح می دهد که چگونه حتی در اوج شدت تحریم ها نیز کالاهای #لوکس مصرفی مانند گوشی تلفن همراه #اپل را از لیست تحریم ها حذف می کرده است تا از یک طرف به جریان خروج ارز از کشور دامن بزند و از سوی دیگر احساس #نابرابری و #فقر را در کشور تشدید کند. این در حالی است هم اکنون نه تنها بسیاری از این کالاها از لیست واردات کشورمان حذف نشده اند که از طریق تخصیص #ارز با نرخ مصوب دولتی خود دولت مشوق هایی را برای خروج ارز از کشور ایجاد کرده است. در واقع دولت از این طریق مهمترین مزیت بالا رفتن قیمت ارز برای اقتصاد داخلی که بالا رفتن قدرت #رقابت_پذیری تولیدکنندگان داخلی در بازار است را از بین برده است.
🔹همچنین زیرساخت های شفافیتی مانند طرح #شبنم (اختصاص کد یکتا به تک تک کالاهای کشور اعم از واردات و تولید داخل و رهگیری آنها در شبکه توزیع تا مصرفکننده) و #کارت_سوخت که در دولت دهم و در بحبوحه جنگ اقتصادی بنیان گذاشته شد از جمله اقدامات موثر دیگری بود که اگر به راحتی و با این فرض غلط که مذاکرات سیاسی کلیه مشکلات #اقتصادی کشور را حل خواهد کرد، در دولت یازدهم کنار گذاشته نمی شد، امروز می توانست نقش مهمی در مقابله با #بحران_ارزی و فسادهای اقتصادی ناشی از آن داشته باشد.
🔹باید توجه داشت هر کدام از این تجربیات در ازای هزینه های قابل توجهی برای ساختار #حکمرانی کشور حاصل شده است و کنار گذاشتن و عدم توجه به آن به معنی لزوم تحمل مجدد همان هزینه های پیشین برای کسب مجدد آن تجربه است. هر یک از این راهکارها می تواند با نگاهی #انتقادی و #اصلاحاتی در شیوه های اجرایی نقش مهمی در مقابله با جنگ اقتصادی غرب داشته باشد.
✍ #میثم_ظهوریان
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon