⭕️پای دار به مثابه پشت بلندگو
🔸همه واردکننده نیستند که #اتاق_بازرگانی داشته باشند. همه پزشک نیستند که #نظام_پزشکی داشته باشند. همه وکیل نیستند که #کانون_وکلا داشته باشند. بخش زیادی از جامعه مثل #عمران_روشنی_مقدم کارگر شرکتی و قراردادی اند و هیچ امیدی برای پیگیری حقوق ندارند.
🔹چون صنف و حامی ندارند دست آخر که خیلی زور بهشان بیاید، طناب دار را بلندگو میکنند بلکه وسط آشفته بازار #صدابلندها ، اندازه چند توییت سروصدا کنند. مثل #سربازها که بی رسانه و بی حامی خودکشی میکنند و حتی آمارش اعلام نمیشود.
🔸پزشکها در هر دولت وزیر از خودشان انتخاب میشود. یک کمیسیون دربست در مجلس دارند، یک سازمان نظام پزشکی با کلی اختیارات دارند. ولی دبیر کل خانه پرستار که اتفاقا فامیلی اش #شریفی_مقدم بود، تبعید میشود.
🔹انبوه سازها با لابی #آخوندی را از خودشان وزیر میکنند، ولی مستاجرها و حاشیه نشینها له هم که بشوند، هیچ صدایی در حاکمیت ندارند. همه مثل مال سازها و انبوه سازها نیستند که هر وقت اراده کنند، کمیسیون عمران به خط کنند تا جلوی مالیات بر خانه های خالی بایستد. بدمسکن ها نهایتا برای اینکه صدایشان برسد، بالای بولدوزر مینشینند.
🔻طناب دار، انتخاب بیصداها نیست، اجبارشان است. تنها بلندگویی است که دستشان بهش میرسد.
🔸همه رسانه ها و صندلی های مهم و تشکیلات و صنف و سندیکا برای چانه زنی با حاکمیت متعلق به #برندهها است. #بازندههایی مثل کارگرهای قراردادی، مستاجرها، سربازها، پیک موتوری ها، پرستارها یا آوارگان خصوصی سازی حتی امکان #تشکل_یابی ندارند و در مجاری رسمی جایی برای احقاق حقوق شان نیست.
🔹#خنیفرها و #شریفی_مقدمها و #آسیه_پناهیها و #ده_ونکیها حتی پول گرفتن وکیل ندارند. قانون و رسانه ملی و سفارش استاندار و یک و نیم میلیارد دلار ارز و ریپرتاژ خبری مال اسدبیگیها و علی انصاری هاست. خبر خودکشی اینها حتی زیرنویس هم نمیشود. این ماجراها را موردی دیدن خطاست.
🔸یک نبرد نابرابر در جریان است و جبههی ما بی صدا تلفات میدهد. جاریترین دعوا در #ایران_ما جنگ فقر و غناست. واقعیترین مرزبندی همین است. ما چارهای نداریم جز اینکه به جای سوگواری، صراحتا جبههمان و جهت گیریمان را مشخص کنیم.
🔻با #بازندهها هستیم یا #برندهها ؟ و بلندگوی کدامشان؟
✍️ #وحید_اشتری
http://Eitaa.com/teribon_ir
12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بخش خبری دیبیسی فارسی🔺
🔰 ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | 12 ژوئن 2020🔰
گفتگوی ویژه با خانم زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی کاندیدای ریاست جمهوری ۸۸ و ارتباط مستقیم با دکتر الیاس احتشام رئیس اندیشکدهٔ بینالمللی فرهنگ و انسانشناسی در تگزاس.
http://Eitaa.com/teribon_ir
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نقش پررنگ #صداوسیما در کاهش فرزندآوری
🔹مرور تناقضات صداوسیما در باب سیاست های جمعیتی
http://Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ما هیچ گونه خودرو ملی نداریم.
🔺 روایت دکتر پژویان (رئیس سابق شورای رقابت) از گرانی خودرو
◀️ قطعه سازان، قطعات را از طریق منابع داخلی تولید نمیکنند.
🔹 خودرو سازان هزینههای بیربط خود را روی خودرو حساب میکنند.
🔹 بازار خودرو انحصاری است چون دو خودرو ساز ۹۵ درصد بازار را در اختیار دارند.
http://Eitaa.com/teribon_ir
4_5992354490391464534.pdf
2.82M
⭕️درباره سیاست فرهنگی، مهار قدرت و جامعه چرا؛ سرمایهداری مستغلاتی و کنشگری خیابانی
🔻تحلیل اجتماعی استاد #مجتبی_نامخواه از ماجرای #آسیه_پناهی ، پیرزنی در گودی بیل لودز
سرفصلها:
🔶️ معنای گرامیداشت امام خمینی در حاشیه شهر؛ پرسشی درمورد سیاست فرهنگی
🔻قصه قلدرها و لودرها؛ قدرت مهار نشده و جامعه چرا
🔶️ درباره سرمایهداری مستغلاتی
🔻 سیاست خیابانی و پس گرفتن خیابانها
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️بحران نمایندگی: درآمدی بر ابعاد سیاسی جنگ فقر وغنا
🔻مسئله #بحران_نمایندگیِ طبقات فرودست یکی از جدیترین مسئلههای زمانه و جامعه ماست و این رشتو به خوبی این مسئله را طرح میکند.
مسئله تنها این نیست که اقشار مستضعف درآمد کافی، امکانات رفاهی، مسکن و حتی در برخی مناطق آب شرب سالم ندارند. مسئله اینجاست که این اقشار، به مرور زمان، هر روز کمتر از گذشته امکانها و کرسیهایی دارند که خواستهای آنها را در سطوح تصمیمگیری، تصمیمسازی، خط مشیگذاری و حاکمیت نمایندگی کند.
🔻محافظهکارانِ ثباتگرا میکوشند با تقلیل مسئله به ابعاد معیشتی (اقتصادی) از طرح راهحلهای دگرگونساز جلوگیری کرده و سطح پاسخها را در حد #بسته_غذایی و ساخت #سرویس_بهداشتی در مناطق محروم نگه دارند. در حالی که آن جنگ فقر و غنایی که امام خمینی به ما آموخت که آینده انقلاب به آن بستگی دارد، یک جنگ تمام عیار اجتماعی است که به وضوح تمامی عرصههای سیاسی، اقتصادی و حتی فرهنگی را شامل میشود.
🔻مرور تجربه جهادسازندگی در دهه نخست انقلاب به ما نشان میدهد که #انسان_انقلابی در دهه نخست این درک را از کار جهادی داشت. جهادیهای صدر انقلاب کار جهادی را به سطوح خُرد معیشتی فرونمیکاستند و فیالمثل حل #بحران_نمایندگی در از اولویتهای کارکردیشان تشکیل نهاد #شوراهای_روستایی بود.
🔻با گذشت زمان و در اثر تفوق تدریجی نگرشهای ثباتگرا و محافظهکار، معنای کاری جهادی سیاستزدایی و از معانی دگرگونساز خود تهی شد. اگر نهاد جهادسازندگی را نسل نخست تکنوکراتهای جمهوری اسلامی منحل کردند، کنش جهادی را نسل دومشان از معنا تهی کردند و این دومی مهمتر بود چرا که در صورت بازتولید کنشگری جهادی، نهادهای متناسب با آن هم تولید و بازتولید میشد.
🔻اگر در آینده این توفیق را بیابیم که از معناهایی که تکنوکراتهای حزباللهی و البته ثباتگرا، محافظهکار و امنیتگرا از کنش جهادی باب کردهاند عبور کنیم و معنایی که انسان انقلابی از #کنش_جهادی داشت بازسازی کنیم، اگر به مثابه انسان انقلابی زمانه خودمان این بخت را داشته باشیم که در آینده از تعریفِ حداقلیشده #کنش_جهادی به مثابه امری خیریهای و محدود به خدمت خُرد به محرومین دست بردارد؛ اگر بتوانیم کار جهادی را در میدان جنگ امروز، جنگ فقر و غنا بازتعریف کنیم، آنگاه ایجاد سازوکارهای نمایندگی اقشار فرودست، یکی از مهمترین کارهای جهادی زمانه ما خواهد بود.
✍ #حجتالاسلام_مجتبی_نامخواه
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️آژانس؛ بازیگر فشارحداکثری آمریکا
🔺چکیده
🔹این روزها کارزار فشار حداکثری آمریکا علیه ایران به نقاط حساس و اوج خود رسیده است، آمریکا که با اقدامات گذشته خود نتوانسته ایران را مهار و مجبور به تغییر رفتار کند دست به هراقدامی می زند تا بلکه تا نوامبر یعنی انتخابات 2020 آمریکا ایران به پای میزمذاکره بکشاند و ترامپ از آن به عنوان برگ برنده ای استفاده کند
🔹درکنار ابزارهای دیگر، آمریکا همانند گذشته از آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان اهرم فشاری جهت خطرناک جلوه دادن چهره ایران برای امنیت جهانی استفاده میکند.ماجرا از آنجا آغاز شد که آمریکا برای خروج از برجام نیازمند مشروعیت سازی به اقدام خود بود، در همین راستا چندماه قبل از خروج از برجام، نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل به دیدار یوکیو آمانو مدیرکل فقید آژانس رفت تا او را متقاعد کند در گزارش خود در خصوص برجام، عدم پایبندی ایران به مفادی از برجام(همچون ممانعت ایران در خصوص بازرسی از اماکن نظامی) را تایید کند
🔹اما تمامی گزارشهای آژانس موید همکاری کامل و پایبندی دقیق ایران به برجام بود و پس از دیدار نیکی هیلی نیز آمانو در مصاحبه ای حاضر نشد مطابق خواسته های آمریکا، عدم پایبندی ایران به برجام را تایید کند
🔹پس از گزارشهای متعدد آژانس در پایبندی ایران به برجام، نیکی هیلی رسما به مقامات آمریکا توصیه کرد باید برای حضور فرد دیگری در جایگاه مدیرکلی آژانس تلاش کنند. نهایتا به دلیل زمانبر بودن روند تغییر دبیرکل آژانس، آمریکا در 18اردیبهشت97 بطور یکجانبه از برجام خارج شد. هرچند در 10اردیبهشت، نتانیاهو در یک شوی مضحک تلویزیونی مدعی شد اسناد محرمانه هسته ای از منطقه شورآباد تهران را به سرقت برده و برنامه هسته ای ایران دارای ابعاد ابهام آمیز نظامی است. ترامپ هم که دست خود را از گزارش های آژانس خالی دید با استناد به ادعاهای نتانیاهو تلاش کرد خروج غیرقانونی خود از برجام را مشروع جلوه دهد
🔹در این مدت گزارشهای آژانس همگی موید پایبندی ایران به برجام بود و حتی پس از دومین شوی تبلیغاتی نتانیاهو در صحن سازمان ملل و ادعاهایی راجع منطقه تورقوزآباد و فعالیت های مخفی هسته ای ایران، آمانو بر استقلال آژانس و رویکرد کارشناسانه بازرسان تاکید کرده بود
🔹آمانو برای سومین بار در سال 2017به ریاست آژانس انتخاب شده بود، لذا سناریو حذف فیزیکی آمانو در دستور کار موساد قرار گرفت، و او که تا قبل از این هیچگونه علامتی از بیماری نداشت، ناگهان اعلام شد در اثر بیماری ناشناخته ای فوت کرده و پس از وی، رافائل گروسی که مورد حمایت آمریکا و اسرائیل بود به دبیرکلی آژانس انتخاب شد تا پرونده هسته ای ایران مجدد دستخوش فشارهای بیرونی و اغراض سیاسی شود
🔹آژانس که در 15گزارش مکررا پایبندی ایران به برجام را تایید کرده بود، و شوی نتانیاهو در سازمان ملل را سیاسی دانسته بود، ناگهان پس از تغییر دبیرکل آژانس تغییر رویکرد داد و در اولین گزارش فصلی خود به شورای حکام اعلام کرد آژانس در مکانی که توسط ایران به این سازمان اعلام نشده بود ذرات اورانیوم طبیعی ساخت بشر شناسایی کرده است. این گزارش که ادعا می شد محرمانه است به سرعت در اختیار رسانه ها قرارگرفت
🔹نهایتا آژانس درآخرین گزارش خود در 16 خردادماه امسال،«نگرانیهای جدی» از ادامه عدم اجازه ایران برای دسترسی به دو محلی ابراز داشته که احتمالا مواد هستهای و فعالیتهای هستهای اعلام نشده داشتهاند
🔹اکنون پس از انجام بی سابقه ترین بازرسی های دنیا از ایران و انجام تعهدات داوطلبانه فراتر از پروتکل الحاقی، و تاییدهای مکرر آژانس از وضعیت صلح آمیز صنعت هسته ای ایران، آژانس با فشارهای آمریکا، بناست پرونده ایران را آن هم با استناد به جعلیات مخدوش حاصل از جاسوسی رژیم صهیونیستی در شورای حکام بررسی کند
🔹آمریکا در نشست آتی شورای حکام به دنبال صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی وارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت است
🔹نهایتا باتوجه به سابقه سیاسی کاری آژانس و روندتوقعات نابجا و بی پایان که بالاخره با دادن امتیازهای متعدد و دسترسی های بی سابقه دربرجام تمام شده بود، امروز با ایفای نقش فعال رافائل گروسی دبیر کل آژانس و فشارهای آمریکا واسرائیل مجددا همان مدل مواجه غیرکارشناسی با اغراض سیاسی آغاز شده است.ایران نباید در برابر زیاده خواهی های بی مبنا آژانس عقب نشینی کند که قطعا پس از یک گام عقب نشینی،باید گامهای بعدی را نیز بردارد
🔹از طرفی براساس اساسنامه آژانس، موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی، ادعاهای آژانس که برمبنای کاغذپاره های جعلی موساد شکل گرفته، کاملا غیرحقوقی و غیرکارشناسی است و برای ایران هیچگونه تعهدی ایجاد نخواهد کرد. ایران نباید وارد بازی سیاسی آژانس،که قسمتی از پازل راهبردفشارحداکثری آمریکا علیه ایران است،بشود.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
http://Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتقاد رئیس #سازمان_تبلیغات از عدم تشکیل جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی
🔺 مظلومیت فرهنگ به روایت حجتالاسلام #قمی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️عدالتی که باید!
🔅در فرهنگ غنی شیعه، عدالت ورزی چند آسیب دارد:
۱-جور: وقتی اصلا عدالت نورزی.
۲-تبعیض: وقتی در موارد مشابه، به موردی بپردازی و موردی را رها کنی. مثلا اتهام کسی #عادلانه بررسی، اما اتهام دیگری #اهمال شود! یا مثل اولی پیگیری نشود!
حق کسی، اعطاء شود اما همان حق از دیگری دریغ شود.
۳-نا فراگیری: وقتی همه مواردِ مشمول را احصاء نکنی. اگر فلان، جرم است؛ همه مجرمهایش را نیابی. اگر حق است، همه مستحقانش را نیابی.
امیر المومنین(ع)، این فراگیری و "جستجوی همه موارد" را، "استقصاء فی عدل" و از ارکان "سیاسة العدل" شمرده است(غرر الحکم). بدون آن، "راهبری به عدالت باثبات" محقق نمیشود.
-فرق "نافراگیری" با "تبعیض" این است که مورد بالفعل و معینی برای اهمال نیست؛ فقط همه موارد مشابه با دقت جستجو و احصاء نشده است.
⬅️پس اگر "عدالتی"(اقتصادی یا قضائی و...) ، کنارش "تبعیض" یا "نافراگیری" باشد؛ ازنظر امیر المومنین(ع)، عدالت نیست و جور است! میفرماید:"بسا عادلی که جائر باشد"(رُبَّ عادل جائر)!(غررالحکم)
🔅پ.ن: قوه قضائیه ج.ا.ا چندین بار با دانه درشتها و نزدیکان رجال اصلی قدرت برخورد کرده؛ ذوق کردن مان تازه نیست:
-سال۷۷ پخش سریالی دادگاه شهردار تهران و دبیر یکی از احزاب موثر در پیروزی آقای خاتمی.
-احضار آقای احمدی نژاد و دادگاه و حکم برای نزدیکان سیاسی او.
-دادگاه و حکم برای فرزندان آقای رفسنجانی و هم برادر آقای روحانی و...
-دادگاه دستیار ویژه و معاون آقای آملی لاریجانی.
🔺اما افکار عمومی :
-پخش دادگاه کرباسچی را با پرونده فاضل خداداد و برادر رفیق دوست مقایسه میکرد!
-احضار احمدی نژاد و دادگاه منتج مشایی و بقایی و برادر روحانی و فرزندان هاشمی(همه در دوره آقای آملی) را با پرونده هنوز باز برادر رئیس قوه(فاضل لاریجانی) مقایسه میکرد! که در پاسخ به دانشجوئی از روند و نتیجه آن اظهار بی اطلاعی کردند!
-با اتهامات همین آقای طبری و حکم شخص رئیس به تبرئه اش مقایسه شان می کند!
-دادگاه اخیرمعاون آقای آملی(طبری) را با دادگاه معاون آقای قالیباف(شریفی) مقایسه می کند!
🔻و همه را هم با استقصاء و فراگیری عدالت می سنجد...
❓آقای قوه قضائیه نمره خود را نزد #هیئت_منصفه_مردم در تمام این سالیان، چند می داند؟!
❓آیا مبرای از #تبعیض بوده است؟!
❓ نمره #استقصاء و فراگیری اش چند است؟! چقدر زمان لازم دارد تا جامعه را مطمئن کند دیگر هیچ کارچاق کنی(مثل مورد اخیر) کنار گوش مقامات نیست؟!
"سیاسة العدل: ...استقصاء فی عدل.."
✍️ #حجه_الاسلام_محسن_قنبریان
http://Eitaa.com/teribon_ir
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مستند تکان دهنده ثریا از جنوب کرمان در شبکه سه
🔸گزیده مستند «در انتظار تدبیر» که دیشب از شبکه سه سیما پخش شد
🔹روایت ثریا از رنج های کشاورزان جنوب کرمان که تولیدات شان روی دست شان مانده
🔻چرا پس از سالها کسی برای این مسأله ساده تدبیری نمی کند؟!
🔹یک سال پیاز و گوجه، یک سال سیب زمینی و خیار و... ، تولیدکنندگان اسیر بی تدبیری و شبکه دلالی؛ و مسوولان همچنان بدون برنامه ریزی
🔸وقتی جهادی ها بخشی از بار مسوولان را به دوش میکشند تا رنج کشاورزان کمتر شود
♦️محصولاتی که جلوی چشم کشاورزان خراب می شود در حالی که می تواند بهترین بازار صادراتی را داشته باشد!
🔶نسخه کامل مستند «در انتظار تدبیر» چهارشنبه ساعت ۱۰ از شبکه سه سیما پخش میشود.
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ جایگاه رسانه مبارزه با فساد کجاست؟
🔹در کنار تحقق عدالت، مساله ای که باید با پیوست های رسانه ای دقیق به آن توجه کرد، احساس عدالت در مردم است. مصادیقی می توان یافت که با فسادی قاطعانه برخورد شده و عملا در جهت تحقق عدالت گامی برداشته شده اما احساس عدالت ایجاد نشده است. صداوسیما و قوه قضائیه باید با ظرافت خاص و البته شفافیت تمام به فکر پیوست های رسانه ای عملکرد دستگاه قضایی در برخورد با فساد باشند. هرچند نباید دچار کلیشه و شوآف های سطحی شد و کارهای مهم انجام شده را با پرداخت ضعیف به ضدخود تبدیل کرد.
🔹چرا قوه قضائیه در پرونده های مهمی که منجر به صدرو حکم علیه دانه درشت هایی چون حسین فریدون، شبنم نعمت زاده، بهروز ریخته گران، عبدالله پوری حسینی، حسین هدایتی، علی اصغر پیوندی، هادی رضوی، علیرضا زیبا حالت منفرد و...شد، علی رغم برخورد قاطع نتوانست طعم شیرین عدالت را در کام مردم بچشاند؟ در همین فقره برخورد و دادگاهی کردن اکبرطبری به عنوان یکی از مقامات ارشد دستگاه قضایی در 20 سال گذشته به تبع باید شاهد خوشحالی مردم از برخورد با مفسدان دانه درشت باشیم اما چرا چنین پرونده مهمی با کمترین پیوست های رسانه ای همراه است؟ چرا با وجود برخورد با فساد همچنان ضدانقلاب توانسته چهره زشت و ناکارآمدی از قوه قضائیه ترسیم کند؟ چرا رسانه نتوانسته قضات عدالتخواه و مقاوم را معرفی و تشویق کند و آنها را به عنوان الگویی موفق و سالم به جامعه معرفی کند؟ چرا خبر برخورد با فساد و مبارزان با فساد بسیار کمتر از خبر فساد ضریب پیدا می کند؟ احتمالا امروز همه مردم ایران اسامی مفسدان را حفظ هستند، اما چرا کسی نمی داند کدام قضایی و تیمی در پشت برخورد با یک مافیای هزاردست بوده است؟
🔹از تک تک این پرونده های به سرانجام رسیده می توان چندین مستند و فیلم و سریال جذاب ساخت. که هم قاطعیت قوه قضائیه در برخورد با فساد را به تصویر می کشد و احساس عدالت را در مردم عینی می کند و هم زوایای پیچیده فساد را نمایش بدهند که خود می تواند موجب اصلاح ساختارهای فسادزا باشد. فیلم ها و سریال هایی که هم برای مردم امیدآفرین خواهد بود و هم برای مفسدین عبرت آموز.
🔹به راستی صداوسیما نمی تواند یک برنامه چالشی و شفاف با حضور کارشناسان حقوقی برگزار برگزار کند که در آن هم مسائل و عیوب ساختاری که بسترساز فساد هستند را بررسی کنند و هم با نشان دادن ابعاد گوناگون پرونده های دانه درشت ها اعم از فشارهای باندهای قدرت و ثروت، تهدید و تطمیع قاضی پرونده ها و...به تشویق قضات سالم و عدالتخواه بپردازد و موجبات امید و خوشحالی و اعتماد مردم را به دستگاه قضایی فراهم آورد. و حتی می توان به جریانات مردمی مطالبه گر و در اصطلاح سوت زن ها و نقش آنها در مبارزه با فساد و کمک به دستگاه قضایی نیز پرداخت.
🔹تقریبا در تمامی پرونده های دانه درشت ها آنقدر سوژه های جذاب و درس آموزی وجود دارد که سینما و تلویزیون ما می تواند با پرداخت هنرمندانه به آنها هم مخاطب خوبی جذب کند و هم مایه امید مردم و ترس مفسدان گردد.
✍️ #حسین_رضایی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️اینجا کشور حضرت صادق است...
🔹آنى كه ادعا مى كند كه اگر من به شوروى رفته بودم، رئيس شوروى سه مرتبه ديدن من مى آمد، گمان مى كند اينجا هم شوروى است!
🔺اينجا كشور اسلام است.
اينجا نه كرملين قابل اين است كه ذكرى ازش بشود و نه كاخ سياه؛
🔹اينجا كشور رسول خداست، اينجا كشور #حضرت_صادق است،
اينجا پاسدارهاى ما شرافت دارند بر كاخ نشينها،
اينجا بسيجي هاى ما و امت ما شرافت دارند بر تمام كاخ نشينهاى عالم و همه كسانى كه ادعاى پوچ خودشان را مى كنند و گمان مى كنند كه بايد عالم پيش آنها خاضع باشد.
🔺چرا باید وقتی که دنیا به تزلزل در آمدهاست برای این بیاعتنایی ایران به کاخ سفید و سیاه، چرا ما باید توجیه کنیم مسائل آنها را؟ چرا ما باید این قدر #غرب_زده باشیم یا #شیطانزده؟
✍🏻#صحيفه_امام ج 20 ص 160
#شهادت_امام_صادق_ع
#کشور_حضرت_صادق_ع
#غرب_زدگی
http://Eitaa.com/teribon_ir