23.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تجزیه و تحلیل مذاکرات هستهای (خسارتی دیگر)
🎥 دکتر سید محمود #نبویان
1400/12/13
ما هیچ تعهدی به هیچ کس ندادیم! نه دشمن هیکل ظریف بودیم که عاشق هیکل امیرعبداللهیان باشیم. مسئله ما محتوای برجام است نه مجری! مجری روحانی باشد یا رئیسی!
@teribon_ir
📝خلاصهای از تاریخ بعد توافق
🔺️فارس: عکس تیم ایران و طرف غربی.
🔺️تسنیم: طرف غربی تسلیم ایران شد.
🔺️اعتماد: مسیر ظریف و روحانی درست بود. کفنپوشها کجا هستند؟
🔺️توییت وزیرخارجه: ما امیدمان را به خارج نبستهایم.
🔺️سخنگوی کاخ سفید: آمریکا موقتا بعضی تحریمها را تعلیق میکند.
🔺️تیتر یک شرق: سرفه بلینکلن تضمین است.
🔺️امام جمعه تهران: توافق با تایید رهبر انقلاب انجام شده.
🔺️اقتصادانلاین: سقوط قیمت نفت در بازاهای جهانی.
🔺️دنیای اقتصاد: بدون فتف، ایران به نظام مالی جهانی برنمیگردد.
🔺️جلسه شصتوپنجم مجمع تشخیص درباره فتف: با حق شرط فتف را میپذیریم.
🔺️توییت وزیرخارجه با عکس سید و سران فلسطینی: ایران به حمایت از مقاومت ادامه میدهد.
🔺️خانه ملت: نمایندگان حذف ارز ترجیحی را تصویب کردند. نامه تشکر دویستوهفتاد نماینده از رییسجمهور و وزیرخارجه.
🔺️میزان: دستگیری سلطان ارز.
.
🔺️فارس: صف معترضین باید از اغتشاشگران جدا شود.
🔺️🔺️اگاهی نو: هزینه جراحی.
🔺️ایسنا: دیدار رئیسجمهور با خانواده شهدای اغتشاشات اخیر.
🔺️سخنران هئیت شهدای گمنام: در صلح حسنی خوارج مخالف بودند.
🔺️رییس بانک مرکزی در اجلاس بانک جهانی: سختیهای بازگشت پولهای بلوکه شده در عراق و کره. دستاورد توافق وین برای ما بالاتر از هیچ بوده.
🔺️نود اقتصادی: نقدینگی از شش هزار همت گذشت.
🔺️ایسنا: جلسه وزیر صمت با پژو و وزیر نفت با توتال.
🔺️ایرنا: وزیرخارجه در دیدار شیجینپینگ: قدرتهای منطقهای باید همکاری کنند.
🔺️تجارت فردا: ریسک سرمایهگذاری در ایران بالاست.
🔺️کتاب جدید محسن رنانی: اقتصاد سیاسی منازعه موشکی.
🔺️جلسه شورای امنیت ملی امریکا در امکان سنجی حمله اسرائیل به سردار قاآنی و سید حسن در جشن چهلسالگی مقاومت بعد ناارامیهای ایران.
🔺️رئیس سازمان برنامه: با توجه به سقوط قیمت نفت و سختیهای فروش، کسری داریم و چارهای جز افزایش قیمت حاملهای انرژی نیست.
🔺️میزان: دستگیری اخلالگران فروش بنزین.
🔺️امام جمعه تهران: فتنهگران میخواهند نظام اسلامی را در خطر قرار دهند.
🔺️حضور سرزده معاون اول در بازار و بررسی میدانی قیمتها.
🔺️رسالت: اصلاحطلبان پشت ناارامیهای اخیر هستند.
🔺️دیدار رییسجمهور و رئیس مجلس با خانواده شهدای ناآرامیهای اخیر.
🔺️ایران: سختیهای نقد شدن چک برجام.
🔺️بیستوسی: جدال حامیان و مخالفان طرح صیانت در مجلس.
🔺️فائزه در گفتگو با ارمان: بابام از اول گفته بود دنیای فردا دنیای گفتمان است نه موشک.
🔺️صادق زیباکلام: اگر موشک نداشته باشیم، چک برجام نقد میشود.
🔺️حسن روحانی: اب بیاوریم دست و رویتان را بشویید. شما میخواهید تعامل کنید؟
🔺️صبح نو: منتقدان فروش همه اموال دولت، عدالتخواری میکنند.
🔺️سازندگی: به دهه طلایی نود برگردیم. جلسه روحانی، خاتمی و یادگار امام برای تشکیل دولت سوم روحانی.
🔺️نماد انتخاباتی لیست تدبیر انتخاب شد: اره، قفل تحریم را اره میکنیم.
🔺️توییت پدرام سلطانی: محدودیت هر وارداتی رانت است.
.
🔺️بیبیسی: جشن نابودی شهرهای موشکی ایران.
🔺️تاجزاده: جمهوری اوکراین غربی موشک ندارد ولی امنیت دارد.
🔺️اقامحمدی: منتقدان بورس، روضهخوانی میکنند. خصوصیسازی هیچ انحرافی نداشته. وقت شادی مردم است.
🔺️شعار اغتشاشات اخیر: چنگیزخان روحت شاد! ناموستو رها کن فکری برای ما کن.
🔺️العربیه: عربستان برای فناوریهای دوهزاروپنجاه برنامهریزی میکند.
🔺️رییس دولت جدید: ما میخواهیم با کدخدا و چشمابیهها مشکل را حل کنیم. اقتصادمقاومتی از اول شدنی نبود. برای همین هیچ جناحی سراغش نرفت.
🔺️غنینزاد: مقابله با تبعیض شعار مارکسیستها است. اسلام نظام اقتصادی ندارد و طرفدار کاپیتالیسم است.
#محمد_صادق_شهبازی
@teribon_ir
درس اول قوام 1.mp3
1.57M
#پادکست
✅ مجموعه کار ویژه های عدالت
📢 فصل اول
««جعل الله سبحانه العدل قواما للأنام»»
🔰 درس یکم «جامعه سرِ پا»
🔸 وجه تسمیه جالب فقیر
🔸 قرآن از اهمیت مال و جایگاهش در برپایی و قیام جامعه سخن میگوید.
🔸 تشبیه مال به خون در بدن
🔸 اثرات کنز شدن و انحصاری شدن اموال در جامعه
🔸 اثرات چرخش مال در جامعه
#عدالت
#جامعه_قائم
#حجت_الاسلام_قنبریان
@teribon_ir
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرصتی که جلیلی پيش بينی کرد
از دست میرود؟
جلیلی خردادماه١۴٠٠ : دیپلماسی فعال با قرادادن همه تخم مرغها در سبد مذاکره با چهار کشور، منافات دارد
(آیا ایران از قبل برنامه ای برای استفاده از فرصت و اختلاف امروز اروپا داشته؟ از این فرصت استفاده خواهد کرد؟)
@teribon_ir
🔴 به هیچ وجه نگذارید سپاه، پیر و محافظه کار شود!
🔻به مناسبت #روز_پاسدار
🔹این فرمان رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان سپاه در سالهای اخیر است. پاسداری از اصول تغییرناپذیر انقلاب اسلامی را خیلی ها امکان دارد انجام دهند. بصورت فردی یا جمعی و مجموعه های کوچک و بزرگ؛ اما آن نهاد و سازمانی که اساساً با این هدف تشکیل شده و رسالت اصلی اش حفاظت از اصول و آرمان های انقلاب اسلامی است و منظم و با چارچوب و تشکیلات و همه جانبه باید به این کار بپردازد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
🔸آرمان ها و اصول این انقلاب چه بودند؟ اعتلای پرچم توحید و عدالت و آزادی و استقلال این کشور؛ جمهوریت و مردم سالاری دینی؛ مبارزه با استبداد و استکبار و دفاع از محرومین و مظلومین و مستضعفین؛ مبارزه با فساد و تخلفات و هر عاملی که این آرمان ها را تضعیف کند.
🔹این نهاد برای اینکه پاسدار آرمان های انقلاب اسلامی باشد باید انقلابی بماند؛ چرا که محافظه کاری قتلگاه انقلاب است. محافظه کاری ویرانگر و نابوده کننده جمهوریت و پایگاه اجتماعی نظام است. محافظه کاری از بین برنده ی عدالت و آزادی است.
🔸این نهاد نباید پیر شود و عزیزانی که عمر خود را در این نهاد گذرانده اند باید جای خود را به جوانان بدهند؛ رأس و رئوس تشکیلات باید به فکر جوان سازی عرصه های مدیریت سپاه باشد و عزیزانی که سالهای سال زحمت کشیده اند خود باید داوطلبانه عرصه را به نیروهای جوان واگذار کنند و به عنوان راهنما و مشاور به جوانان کمک کنند و نگذارند سپاه پیر شود.
🔹سپاه به این جهت مبارک و مقدس است که باید مدافع حقوق محرومین و مظلومین و مستضعفان باشد چه مستضعفان داخلی چه مستضعفان خارجی. به این جهت مقدس است که حامی مظلومین و پابرهنگان باشد تا حق و حقوق خود را از ظالمان بدون لکنت زبان بگیرند. چرا که حضرت امیرالمؤمنین(ع) به جناب مالک می فرماید: «مکرر از رسول خدا(صلوات الله علیه) شنیدم که هیچ امتی مقدس و منزه نیست مگر این که ضعیف، بتواند حق خود را در آن جامعه از ظالم بدون لکنت و ترس بگیرد.»
🔸سپاه نباید بهانه به دست مغرضین و دشمنان بدهد. رهبر انقلاب در این باره می فرماید: «از بهانههایی که ممکن است کسانی بگیرند، بشدّت پرهیز کنید؛ در زمینههای گوناگون اقتصادی و مالی و سیاسی و امثال اینها، خطّ مستقیم و خطّ درست انقلاب را دنبال کنید و دنبال چیزهایی که میتواند به کرامت سپاه لطمه وارد کند مطلقاً نروید. اوّلین کس، خود شما هستید که بایستی این شأن را، این حیثیّت واقعی را خفظ کنید.»
🔺میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله علیه السلام و #روز_پاسدار را به برادرانمون در #سپاه_پاسداران و همه پاسداران دین مبین اسلام تبریک عرض می کنم.
#داوود_مدرسیان
@teribon_ir
اجازه ندهیم آمریکا لغو تحریمها را دور بزند!
تذکرات برجامی حسین شریعتمداری به وزارت خارجه دولت رئیسی
بخش اول
این روزها اخبار و گزارشهای متفاوتی از سرانجام مذاکرات وین منتشر میشود که در تازهترین آنها، از پایان مذاکرات وین -و یا گام نهایی آن- خبر میرسد. سخن از انجام توافق در میان است ولی متاسفانه از سوی تیم مذاکرهکننده کشورمان اطلاعات چندانی از چند و چون مذاکرات و آنچه دادهایم و آنچه گرفتهایم، منتشر نمیشود تا آنجا که جای خالی ما در تبیین واقعیات، دست حریف را برای تحریف باز گذاشته و حتی در کمال وقاحت، ایران اسلامی را « طرف سنگانداز»! و عامل
به درازا کشیدن مذاکرات معرفی میکند!
درباره مذاکرات وین و ابعاد آن گزارشهای نسبتاً مفصلی در کیهان داشتهایم ولی در این وجیزه درخواستی از مسئولان محترم تیم هستهای کشورمان در میان است و آن، اینکه، اگر آنگونه که جسته وگریخته اعلام شده است، مذاکرات وین به نتیجه رسیده و توافق نهایی به دست آمده است، اصلیترین امتیازاتی که در این توافق رد و بدل شده و دادهایم و گرفتهایم چیست؟
۱- برادر عزیزمان جناب آقای امیرعبداللهیان اعلام کرده بود: «تنها مذاکرهای را قبول داریم که به رفع واقعی تحریمها و تامین حقوق حقه ایران بیانجامد... چرا که، لغو همه تحریمها حق قانونی و منطقی ماست» و سؤال این است که آیا در توافق یاد شده این خواسته قانونی و منطقی ما تحقق یافته است؟ و به عنوان مثال، آیا تحریمهای آیسا، سیسادا، ویزا، کاتسا و ... صدها تحریم دیگر که به بهانههای هستهای و غیرهستهای علیه کشورمان وضع و اعمال کرده بودند، لغو شده است؟!
۲- باز هم به عنوان مثال، آمریکا در سال ۲۰۱۹ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست «سازمانهای تروریستی خارجی- FTO » قرار داده بود. برخی خبرها حاکی از آن است که با خروج سپاه از FTO موافقت شده ولی سپاه پاسداران همچنان در تحریم موسوم به برچسب SDGT - كه به معنای تحمل تبعات حقوقی مترتب بر گروههای تروریستی و حامیان آنهاست- باقی میماند! بر اساس این تحریم که در گزاره تحریمی کاتسا آمده است، آن دسته از شخصیتهای حقیقی یا حقوقی که مشمول برچسب - SDGT - شدهاند در فهرست تحریم قرار دارند و هرگونه رابطه اقتصادی و یا سیاسی با آنها ممنوع خواهد بود!
برخی از گزارشها -که امید است صحت نداشته باشد- حکایت از آن دارند که آمریکا حاضر نیست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یا وزارت دفاع و ... را از شمول تحریم یاد شده خارج کند! که در این صورت و چنانچه به این فرمول تحمیلی تن بدهیم آمریکا به خود حق میدهد که ایران را به بهانه پیوند غیرقابل انفکاک جمهوری اسلامی با سپاه، به نقض برچسب SDGT متهم کرده و تحریمهای تازهای اعمال کند! یعنی بعد از آنهمه مذاکره و بر و بیا، باز هم، نقطه، سرخط!
... موارد دیگری نظیر اخذ تضمین معتبر از آمریکا، راستیآزمایی لغو تحریمها و ... نیز در میان است که در محدوده این نوشته محدود نمیگنجد.
@teribon_ir
اجازه ندهیم آمریکا لغو تحریمها را دور بزند!
تذکرات برجامی حسین شریعتمداری به وزارت خارجه دولت رئیسی
بخش دوم
۳- دیروز آقای لاوروف، وزیر خارجه روسیه در مصاحبهای گفت «آمریکا باید تضمین بدهد که روابط اقتصادی و تجاری و سرمایهگذاریهای ایران با روسیه مشمول تحریمها نمیشود». اظهارات لاوروف این پرسش را پیش میکشد که مگر قرار است تحریمهای تجاری و اقتصادی باقی بماند که روسیه برای آنکه مشمول آنها نشود از آمریکا تضمین میخواهد؟!
ماجرا چیست؟!
همین جا گفتنی است که در جریان مذاکرات منجر به برجام در دولت قبل، روسیه و چین خواستار لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران شده بودند ولی تیم مذاکرهکننده دولت آقای روحانی این خواسته را ضروری ندانسته بود! و گفتنی است همین دیروز یک سایت وابسته به مدعیان اصلاحات تضمینخواهی لاوروف را بیمورد دانسته بود! کاش امروز مراکز مسئول از تیم هستهای قبل و سایت مدعی اصلاحات یاد شده در این خصوص توضیح بخواهند!
۴- آمریکا به گواهی شواهد غیر قابل انکار، طی
۴۳ سال گذشته تمامی برگها و اهرمهای خود را برای مقابله با ایران اسلامی به میدان آورده و نه تنها طرفی نبسته، بلکه شکستهای فراوانی را متحمل شده است و امروزه از تحریمهای اقتصادی به عنوان اهرمی برای مقابله با جمهوری اسلامی بهره میگیرد و نه اینکه دغدغه برنامه هستهای ایران را داشته باشد. از این روی با جرأت میتوان گفت که حاضر نیست این اهرم را از دست بدهد.
گفتنی است که آمریکا در مقابله با روسیه و چین هم به همین حربه متوسل شده است و این با روال قبلی آمریکا که ادعای ابرقدرتی داشت همخوان نیست و از افول قدرت آن حکایت دارد. بنابراین راه کار اصلی و موثر، خنثی کردن تحریمهاست که خوشبختانه دولت آقای رئیسی در این زمینه موفقیتهای چشمگیری داشته است و اگر به این حرکت ادامه بدهیم که مسئولان محترم بر آن تاکید داشته و دارند، آمریکا اصلیترین حربه خود را هم از دست خواهد داد و به شدت از این پیامد وحشت دارد. این فرصت را نباید از دست داد.
۵- و بالاخره باید لغو همه تحریمها در توافق آمده باشد و گرنه لغو تحریمهای هستهای و بازگرداندن همان تحریمها به بهانههای دیگر، آب در هاون کوبیدن است. قرار است ما تحریمها را دور زده و خنثی کنیم نه آنکه آمریکا لغو تحریمها را دور بزند!
@teribon_ir
🔺اعلام احتمالی توافق وین؛ بدترین تصمیم در بهترین فرصت
در شرایطی که:
🔸کشورهای بدعهد، زورگو و بی رحم اروپایی و آمریکا که هیچ حق و معیار انسانی و اخلاقی برای آنها شأنی ندارد، تحت فشار نظامی روسها و افزایش قیمت انرژی قرار گرفته اند.
🔸 تناقضات آنها در دفاع از حقوق بشر در حال افشا شدن است و مقایسه معرکه اوکراین با معرکه یمن و افغانستان و عراق افکار عمومی آزادگان جهان را نسبت به استانداردهای دوگانه و دروغگویی و رسوایی تمدن غرب آگاه ساخته است.
🔸حکام وابسته به قدرتهای غربی در منطقه و جهان فهمیده اند که تکیه به اروپا و آمریکا هیچ تضمینی برای امنیت و بقا آنها نیست.
🔸 تیر دشمنان غربی در ممانعت از فروش نفت ایران به سنگ خورده و ما هم داریم خوب نفت می فروشیم و هم قیمت نفت به ۱۲۰ دلار نزدیک شده.
🔸 با تحریم روسیه و کشورهای همراه او زمینه بیش از پیش برای ایجاد و استقرار زیرساختهای ضدتحریمی فراهم شده است و می توان با ابتکارعمل نظم نوین جایگزین نهادهای بین المللی دست ساز و تامین کننده منافع انگلوساکسونها و صهیونیستها برقرار کرد.
🔸اینکه در سالهای اخیر در استراتژی امنیت ملی آمریکا بیش از روسیه، تهدید چین مورد توجه بوده و چین هم آمادگی همراهی با جریان ضدغربی و ضدتحریمی را دارد.
🔸 و بسیاری از واقعیت های ریز و درشت دیگر ...
حکایت از این دارد که امروز اعلام چنین توافق حداقلی و ضعیف با اروپا و آمریکا یک اقدام غیر اصولی است که نتیجه آن تثبیت رژیم تحریم های غربی، تامین منافع دشمنان، کم کردن فشار بر قدرتهای استکباری و در یک کلام خطای راهبردی و تاریخی دولت آقای رییسی و تیم مذاکره کننده اوست که در تاریخ انقلاب به عنوان یک اشتباه غیرقابل اغماض ماندگار خواهد شد.
#سید_کاظم_عبادی
@teribon_ir
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️📹 آقای رئیسی! مشکل از تئوریسینهای شماست، وگرنه راهکار وجود دارد!
🎙 بازخوانی نطق انقلابی #روحالله_ایزدخواه:
🔹حذف #ارز_ترجیحی برای کالاهای اساسی آن هم در اوج تورم انتظاری، که معنای فارسی آن گران کردن غذای اصلی مردم است، نشان از استیصال در پیشبرد تغییرات اساسی و ساختاری است.
🔹 علت #تورم خلق نقدینگی توسط #بانکها به ویژه بانکهای خصوصی است.
🔹ظاهراً (رئیسی) فرمودهاند نظر منتقدین را شنیدیم اما راهکار جایگزینی نداریم! راهکار ندارید؟! انحصار دلالِ مشهور نهادهها را در بازار بشکنید و دست سه هزار اتحادیه و تعاونی کشاورزی و روستایی را در تامین و تولید نهادهها باز کنید.
🔺 البته تا زمانی که همان تئوریسینهای بودجه حسن روحانی، ایدوئولوگ #بودجه شما شدهاند، انتظاری نیست که چنین راهکارهایی را تجویز نمایند.
@teribon_ir
۳۲ دفتر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاههای کشور با صدور بیانیهای در خصوص مذاکرات وین اعلام کردند: جامعه دانشجویی هیچ عهد اخوتی با هیچ دولتی نبسته است و در صورت هر گونه تخطی و اقدامی که منافع ملی را مورد تهدید قرار دهد سکوت نخواهد کرد.
متن این بیانیه تفصیلی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹در مورد همین مذاکرات اخیر هم بد نیست یک جملهای گفته بشود؛ آقایان هم غالباً در جریان مسائل هستید. در همین مذاکراتی که اخیراً در جریان بود، خب این همه دیپلماتهای ما زحمت کشیدند، بعضی از دیپلماتهایمان واقعاً در این قضیّه خوب ظاهر شدند، [امّا]آمریکاییها بر سر موضع عنادآمیز خودشان محکم ایستادند و یک قدم جلو نیامدند. روی کاغذ یا در مقام وعده میگویند بله، ما تحریمها را برمیداریم، [امّا]برنداشتند و برنمیدارند هم؛ شرط میگذارند؛ میگویند اگر میخواهید تحریمها برداشته بشود، باید الان در همین توافق یک جملهای را بگنجانید که این جمله به معنای آن باشد که بعداً باید دربارهی این موضوعات با شما صحبت کنیم و توافق کنیم؛ اگر چنانچه این جمله را نگنجانید ما الان با همدیگر توافقی نخواهیم داشت. این جمله چیست؟ این جمله یک بهانهای است برای مداخلات بعدی؛ دربارهی خود برجام، تمدید برجام، دربارهی مسائل گوناگون، دربارهی موشک، دربارهی منطقه، که اگر شما بعداً گفتید که نه من در این مورد بحث نمیکنم یا مثلاً سیاست کشور اجازه نمیدهد یا مجلس اجازه نمیدهد، خواهند گفت خیلی خب شما نقض کردید، پس هیچ، توافق بیتوافق. الان روش اینها و سیاست اینها این است؛ کاملاً ناجوانمردانه و خباثتآلود برخورد میکنند و هیچ اِبائی هم از اینکه آنچه را قول دادند نقض کنند ندارند؛ هیچ.
🔹یک بار توافقها را نقض کردند و کاملاً بیهزینه نقض کردند؛ و الان هم که [به آنها]گفته میشود شما بایستی قول بدهید، تضمین بدهید که نقض نمیکنید، میگویند نه، ما تضمین نمیدهیم؛ این را الان صریح به دوستان ما و به دیپلماتهای ما میگویند که ما تضمین نمیدهیم نقض نکنیم؛ نمیتوانیم چنین تضمینی بدهیم. اینها این جوری هستند. این تجربه است؛ این تجربه [است برای]دولت آینده، دولتمردان آینده، مردان فعّال در صحنه؛ مردان فعّال در صحنهی سیاسی -ممکن است کسی جزو مسئولین دولتی هم نباشد، امّا در عرصهی سیاسی فعّال باشد- باید همیشه این را در نظر داشته باشند؛ این تجربهی بسیار مهمّی است که ما در این دولت و همیشه -البتّه این تجربه را این دولت بیشتر داشت- پیدا کردیم و فهمیدیم.
بیانات مقام معظم رهبری در آخرین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت دوازدهم ۰۶/۰۵/۱۴۰۰
🔹ملت غیور و قهرمان ایران در بهمن ماه سال ۵۷ تصمیم گرفتند تا برای احیای عزت و غرور ملی، استقلال، آزادی، جمهوریت و بطور اعم اسلام و ایران به پا خیزند و تشکیلات یک نظام فاسد، وابسته و عملاً دشمن و دین و خدا را بر چینند و نظامی بر پایه دین و دستورات الهی را بنا نهادند؛ البته این قیام برای این ملت رنج دیده و مستضعف به بهای گزافی تمام شد؛ چه بسیار جانها و مالهایی که فدای پیروزی این انقلاب نشد، چه بسیار پدران و مادرانی که برای سربلندی، صیانت و تعالی این نظام مقدس همچنان چشم شان به در دوخته شده که شاید جوانک رعنایشان بازگردد، چه بسیار پدرانی که به سبب مشکلات اقتصادیای که دشمنان اسلام و انسانیت برای توقف و از بین بردن این حرکت عظیم پدیدآورده بودند، نزد خانواده شان شرمنده و سرافکنده شدند، ولی بخاطر اسلام و ایران خم به ابروی خود نیاوردند و سختیها و مصائبی را در چهل و سه سال عمر انقلاب تحمل کردند که در دنیا کم نظیر و چه بسا بی نظیر باشد که ملتی در یک بازهی زمانی چهل ساله، چنین بلایا و فشارهایی را متحمل گردد، ولی همچنان با وجود افزایش فشار سهمگین دشمنان داخلی و خارجی، محکم و استوار پای آرمانهای انقلاب، امامین انقلاب و اسلام ایستاده باشند. این ملت برای این آرمانها انقلاب کرده و هزینههای بسیاری نیز داده است و خواهد داد.
🔹فلذا مسئولین امر بدانند که این ملت برای آرمانهای انقلاب هزینههای بسیار داده است و برای حفظ آنان باز هم هزینه خواهد داد، پس گمان نکنند که میتوانند که این ارزشها و آرمانها را به بهای اندک و ناچیز وعدههای نقد اقتصادی غرب زیر پا بگذارند، البته که وضع موجود اصلاً و ابداً مورد رضایت و قابل قبول نمیباشد و حق این ملت این شرایط اقتصادی و معیشتی نیست که البته مسبب آن کم خردی و بی تدبیری مسئولان داخلیای است که معیشت مردم را گروگان مذاکرات با غرب و پیش برد اهداف سیاسی خود گرفته بود و باید دانست که مشکلات کشور تنها به دست جوانان و نخبگان این مرز و بوم قابل حل است و لاغیر و آنجاست که خود به خود تحریمهای غرب بی ثمر گشته و آنها ناچار به لغو آن خواهند بود.
@teribon_ir
🔹این شرایط اقتصادی و معیشتی نیست که البته مسبب آن کم خردی و بی تدبیری مسئولان داخلیای است که معیشت مردم را گروگان مذاکرات با غرب و پیش برد اهداف سیاسی خود گرفته بود و باید دانست که مشکلات کشور تنها به دست جوانان و نخبگان این مرز و بوم قابل حل است و لاغیر و آنجاست که خود به خود تحریمهای غرب بی ثمر گشته و آنها ناچار به لغو آن خواهند بود. زیرا تجربه ثابت کرده است که هرجا که مقاومت کردیم، دستاوردهای عظیمی کسب نمودیم، ولی هرجا که پا پس کشیده ایم آنها حریصتر و وحشیتر شده اند.
🔹خبرها حاکی از آن است که مذاکرات احیای برجام روزهای پایانی خود را طی میکند و طرفین مذاکره بیش از پیش به توافق نهایی نزدیک گشته اند؛ اما با وجود تجربیات تلخ دولتهای پیشین و نتایج ناخوشایندی که از آن توافقات به سبب بدعهدیهای غرب و به حراج گذاشتن منافع ملی در قبال پارهی اندکی وعدهی تو خالی حاصل گردید و آشنایی که از ماهیت غرب وجود دارد و حضرت آقا مکرراً روی آن تأکید کرده اند و آن هم خوی سلطه طلبی و استعماری غرب است، جامعهی نخبگانی و دانشگاهی و مردم ایران را نگران کرده است که توافق احتمالی در مذاکرات وین برای احیای برجام به سرنوشت دیگر توافقات انجامی با غرب بدل گردد.
🔹لزوم ارتباط و تعامل با جهان کاملاً قابل درک است و برای تبدیل شدن به یک کشور پویا و سرزنده و موفق میبایست تعاملات گوناگونی در عرصههای مختلف با جهان داشته باشیم، ولی متاسفانه آنچه که دیده شده و تجربه ثابت کرده است این است که هر زمانی کشور راههای دور زدن تحریمها و اینکه چگونه بتواند گلیم خود را تحت سختترین و سنگینترین فشارها از آب بیرون بکشد را آموخته و قدمهایی را در بی اثر کردن این فشارها و تحریمها برداشته و افقهای تازهای را پیش روی خود گشوده، غرب با فریب، حیله، وعدههای دروغین و با مطرح و برجسته کردن مذاکرات و گره زدن تمامی مشکلات مردم و کشور به مذاکرات و القای این موضوع در اذهان مردم و مسئولین، کشور را از حرکت رو به جلوی خود بازداشته و ما را به همراه مشکلات بیشتری به عقب رانده است.
🔹پس این نکته در مذاکرات اهمیت دارد که باید توافقی که حاصل میگردد، تأمین کننده منافع ملت ایران باشد و در آن از هیچ یک خطوط قرمز نظام و رهبری عظیم الشأن انقلاب تخطی نگردد؛ ولی از آنجایی که ذات آمریکا دشمنی با جمهوری اسلامی است و هیچ حرکتی که به نفع ما باشد صورت نمیدهد و اصلاً قائل به مذاکرهی برد-برد نمیباشد و صرفاً هدف او ساقط کردن تنها نظام حامی حق و یا تغییر ماهیت آن به نظامی وابسته و سگ دست آموز خودش است تا همچون کشورهای مرتجع منطقه اهداف و سیاستهای خود را در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا پیاده نماید، در نتیجه هر توافقی به هر شکلی و هر اندازه هم که منافع ما را تأمین کند، ولی اگر تضمین معتبر و کافی را نداشته باشد، صرفاً اتلاف وقت و معطل نگاه داشتن معضلات کشور و گروگان گرفتن مشکلات مردم برای پیش برد اهداف سیاسی است؛ چنانکه هنوز با آنکه توافقی صورت نگرفته، سناتورهای جمهوری خواه سنا عمر هر توافقی را تا پایان دولت دموکراتها اعلام میکنندکه یعنی هر توافقی هم که صورت پذیرد و با خوش بینی محض به اجرا هم درآید صرفاً تا پایان این دولت در آمریکا دوام خواهد داشت.
🔹اما مذاکرات خود تهدیدی است که میتوان آن را به فرصت مبدل نمود؛ که البته این به خودی خود امکان پذیر نیست مگر با پیروی از اصول و خط مشیهای تعریف و ابلاغ شده از سوی رهبری معظم انقلاب که امری واجب است و تخطی از آن قابل پذیرش نمیباشد و توصیههای نه بندی امام انقلاب به تیم مذاکره کننده در ۱۹/۰۵/۹۴ که همان خواستههای ملت ایران و جنبش دانشجویی است؛ که شایسته است هیئت مذاکره کننده این بندها را پیش از هر توافقی مطالعه نمایند.
🔹البته پس از گذشت قریب به شش سال که از ابلاغ دستورات نه بندی توسط رهبری میگذرد که البته تقریباً هیچ یک از این بندها عملیاتی نگردید و هزینه سنگین آن را ملت ایران و رهبری انقلاب مجبور به پرداخت شدند، موضوعات جدید، دغدغهها و مطالباتی نو پیرامون مذاکرات وین در جامعه دانشجویی و همچنین مردم عزیز ایران شکل گرفته و لحاظ نمودن این نکات ضروری است:
۱. گرفتن تضمینهای کافی و قانون شدن و تصویب شدن هر توافقی در اتحادیه اروپا و مجلسین آمریکا و لازم الاجرا بودن آن برای هر دولتی که در رأس قدرت است.
۲. با توجه به این موضوع که دولت آمریکا از برجام خارج شده است، میبایست تدابیری اندیشه گردد تا خروج هر کشوری از توافق صورت گرفته با هزینههای سنگین و بازدارنده علیه طرف خاطی همراه باشد و شروطی و تضمینهایی در متن توافق اعمال گردد که عملاً هیچ کشوری من جمله آمریکا و غرب از توافق حاصله خارج نگردد.
@teribon_ir
۳. هنگامی که آمریکا بدون پرداخت تقریباً هیچ هزینهای از توافق هستهای خارج گردید، هزینهها و مشکلات عدیدهای را به ملت ایران وارد نمود؛ حال که قصد بازگشت به توافق را دارد بایستی غرامت خسارتهای وارد شده به کشور، چه مادی و چه معنوی را بپردازد.
۴. نباید اجازه داده شود که بازگشت آمریکا به توافق موجب تعطیلی و توقف صنعت هستهای کشور که حق مسلم ملت ایران است، شود و دوباره با نابودی زیرساختهای هستهای کشور، صنعت هستهای را برای چند سال عقب براند.
۵. باید تمامی تحریمهایی که علیه ملت ایران وضع گردیده است، لغو نصب گردد و دوباره هیچ تحریم لغویای در عنوانهای دیگری، چون حقوق بشر و آزادی بیان و ... بازنگردد.
۶. میبایست دقت شود که تضمین و راستی آزمایی گردد که پس از توافق هیچگونه تحریمی به هر عنوانی بر علیه ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران اعمال نگردد.
۶. تأثیر تمام تحریمهای لغو شده باید بصورت مشهود در زندگی مردم دیده شود، چراکه تنها هدف این مذاکرات، بهتر شدن وضع زندگی مردم است.
۷. لغو نصب قانونهای کاتسا، ایسا، یوترن و کانورژن در مجلسین سنا و کنگره که علیه ایران وضع گردیده است.
۸. عدم تمدید و لغو نصب وضعیت فوق العادهی آمریکا نسبت به ایران که به تازگی هم توسط رئیس جمهور جنایتکار آمریکا تمدید گردید.
۹. قبل از هرگونه عمل به تعهدات مورد توافق از سوی هیئت ایرانی میبایست راستی آزمایی صورت پذیرد و بررسی گردد که چقدر عمل به تعهدات از سوی آمریکا در زندگی مردم ثمربخش بوده است.
۱۰. قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران که توسط مجلس شورای اسلامی که همان وکلا و نمایندگان مردم هستند و مورد حمایت رهبری نیز قرار گرفت، حتماً در تمامی بندها و مراحل توافق میبایست از آن پیروی کرد و تخطی و نادیده گرفتن آن مغایر با منافع ملی بوده و باید به شدت از این امر پرهیز گردد.
۱۱. اخراج افرادی از هیئت مذاکره کننده که بانیان وضع موجود و دست اندرکاران وقوع فاجعهی برجام بوده اند که متأسفانه دیده میشود همچنان در تیم مذاکره کننده حضور جدی و تأثیر گذاری دارند و تفکر هر توافقی که حتی بد هم باشد بهتر از توافق نکردن است را حاکم نموده است و این نشان از ثابت بودن مبنا و افراد مذاکرات نسبت به دولت سابق دارد که باتوجه به کنار گذاشتن برخی نیروهای مخلص و انقلابی از هیئت مذاکره کننده نوید از برجامی دیگر دارد.
۱۲. به وعدهها و دستاوردهای کوچک، خرد و پیش پا افتاده در مذاکرات قانع نباشید و با توقعات حداکثری مذاکره کنید.
۱۳. در مذاکرات از موضع قدرت وارد شوید و به دشمنان این مرز و بوم باج ندهید؛ چرا که در وضع موجود هر توافق بدی تنفسی برای آمریکای رو به زوال و افول است.
۱۴. شفاف نمودن تمامی دستاوردها و بندهای توافق و پاسخگویی به ملت و جامعهی نخبگانی و جلوگیری از بروز سوءاستفادههای سیاسی و حزبی در داخل و خارج از کشور از توافق صورت گرفته.
۱۵. تضمینی گرفته شود که در صورت بازگشت آمریکا به برجام، کشورهای غربی از مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده نخواهند کرد.
۱۶. شناسایی مشتری برای طرف غربی توسط خودشان صورت پذیرد و شناسایی مشتری در توافق صورت گرفته میبایست برای طرف ایرانی حتماً توسط بانکهای ایرانی و طرف ایرانی صورت پذیرد.
۱۷. در صورتی که آمریکا و غرب برای چندمین بار متوالی به تعهدات خود عمل نکردند و به آن پایبند نبودند، تدابیری اندیشه گردد تا بلافاصله ایران نیز به شرایط پیش از توافق برگردد و فعالیتهایی، چون غنی سازی بالای ۵٪ را از سرگیرد و نظارتهای فراپادمانی آژانس را نیز متوقف نماید.
شایان ذکر است که رعایت تمامی خطوط قرمز رهبری و ملت رعایت گردد و جنبش دانشجویی هیچ عهد اخوتی با هیچ دولتی نبسته است و در صورت هرگونه تخطی و اقدامی که منافع ملی را مورد تهدید قرار دهد، سکوت نخواهد کرد و در راستای منویات مقام معظم رهبری و پاسداری از منافع ملت ایران از هرگونه تلاشی دریغ نخواهد نمود؛ و من الله توفیق
@teribon_ir