هدایت شده از شعله ی طور
4_6039535801354685068.mp3
1.16M
✨این من و این هستِ من طوری خلق شده که اگر به دنیا و ماده توجه کند خود را آنجا مییابد و اگر به عالم مافوق دنیا و مافوق حس توجه کند، خود را مافوق حس می بیند و خود را در حضور خدا مییابد.
✨ذکر زیاد گفتم، زیارت عاشورا زیاد خواندم، مجلس زیاد رفتم، نماز شب خواندم، اربعین پیاده به زیارت رفتم پس چرا خودم را در دنیا مییابم و دری باز نمیشود؟ چون توجه ام معطوف به عالم دنیا بوده.
✨نفس و حقیقت انسان به هر چیز و هر جا توجه کند خود را آنجا مییابد...
💠جلسه دوم مدیریت و معرفت النفس
@sholeye_toor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از فرمایشات عارف بالله مرحوم حاج سید علی اکبر صداقت رحمة الله علیه اقدم تلامذه حضرت آیت الله کشمیری ره
@tezkar
مراسم پیاده روی در عصر مرجعیت شیخ مرتضی انصاری (1214- 1298ق) نیز با شکوه تمام رواج داشت و پس از وی، کم کم به فراموشی سپرده شد و عملی کم ارزش تلقی گردید؛ به طوری که به طبقه فقرا و نیازمندان اختصاص یافت؛ اما بعدها محدث نامدار، میرزای حسین نوری، این مراسم را در میان مردم رونق بخشید. مرحوم شیخ آقابزرگ تهرانی که از نزدیک شاهد تلاش استادش بوده، می نویسد:
استاد ما چون وضع را بدین منوال دید، به این شیوه خداپسندانه (پیاده روی) همت گماشت و به آن ملتزم گشت و در عید اضحی برای حمل اثاث و بار سفر، حیوان کرایه می کرد؛ ولی خود و یارانش پیاده راه می رفتند و او به دلیل ضعف مزاج، نمی توانست مسافت بین نجف ـ کربلا را با گذراندن یک شب طی کند؛ همان طور که رسم چنین بود. بنابراین، سه شب در راه بودند و بر اثر این اقدام، در سال های بعد، رغبت مردم و صالحان به این موضوع بیشتر شد و دیگر عار محسوب نمی شد؛ به طوری که در برخی سال ها، تعداد چادرها و خیمه های راه پیمایان، به سی عدد می رسید و هر چادر به بیست تا سی نفر تعلق داشت و به این ترتیب، این سنت حسنه، دوباره مرسوم شد و رونق گرفت.
آقابزرگ تهرانی، نقباء البشر، ج1، ص349؛ رضا مختاری، سیمای فرزانگان، ص193.
@tezkar
آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، با استناد به حدیث علامت های پنج گانه مؤمن می فرمودند:
بر مراقبه کننده لازم است که بیستم صفر (اربعین) را برای خود روز حزن و ماتم قرار داده، بکوشد که امام شهید را در مزار حضرتش زیارت کند؛ هرچند تنها یک بار در تمام عمرش باشد
@tezkar
زیارت اربعین
آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی نیز از عالمان و استادان نجف بود که همواره در مراسم پیاده روی حضوری پیوسته و جدی داشت. او مقید بود که در تمام ایام زیارت های مخصوص امام حسین(ع) (اول و نیمه رجب، نیمه شعبان، عرفه و به خصوص اربعین) پیاده از نجف به کربلا برود و در میان راه، گاهی کف پایش تاول می زد و زخمی می شد؛ ولی باز هم با شور و شوق تمام، به راه خود ادامه می داد و اصرار دوستان را برای سوار شدن به وسیله نقلیه، حتی در قسمتی از راه نمی پذیرفت و چون به نزدیک کربلا می رسید و نگاهش به گنبد و گل دسته های حرم امام حسین(ع) و پرچم سرخ رنگ آن می افتاد، بی اختیار اشک از چشمانش سرازیر می شد و مصیبت اهل بیت(ع) را زمزمه می کرد و به سر و سینه می زد و عزاداری و نوحه سرایی می کرد.
وی در این سفر، بدون توجه به این که فرزند مرجع بزرگ تقلید، امام خمینی(ره) است، مانند یک طلبه ساده در خدمت همسفران بود و از کمک به آنان دریغ نمی کرد و در هنگام توقف و استراحت نیز به بحث علمی می پرداخت.
آقای محتشمی می گوید:
در اوقات صبح، ظهر و شام، نماز به امامت آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی(ره) اقامه می شد و شب هنگام، پس از نماز مغرب و عشاء، دعای توسل و زیارت عاشورا خوانده می شد. اگر شب جمعه در راه بودیم، دعای کمیل و ذکر مصیبت توسط دوستان انجام می گرفت. از خصوصیات مرحوم حاج آقا مصطفی این بود که هر شب، قبل از اذان صبح برمی خواست و به نماز شب می پرداخت. او بسیار خوش مشرب و خوش مسافرت بود و در سفرها با همراهان دوست و رفیق بود و همواره سعی می کرد به کسی سخت نگذرد و مواظب بود کسی عقب نیافتد و جا نماند. در جلسات گفت وشنودی که اغلب شب ها رفقای همسفر دور هم جمع می شدند، از هر دری سخنی به میان می آمد و حاج آقا مصطفی، پیوسته متذکر بود و زیر لب اذکاری را زمزمه می کرد. در تابستان ها به علت گرمی طاقت فرسای هوا، بعد از اذان صبح حرکت می کردیم و تا دو سه ساعت بعد از طلوع آفتاب، راه می رفتیم؛ سپس در محلی توقف می کردیم و صبحانه و نهار در همان جا صرف می شد و عصر که مقداری از گرمای هوا کاسته می شد، باز حرکت از سر گرفته می شد.
محمدحسن رحیمیان، حدیث رویش، ص 149.
خاطرات سیدعلی اکبر محتشمی، ص123
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه کلیدی که حلال همه مشکلات است
حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد
@tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
2⃣
چرا من خودم را اینجا، در این بدن، رنج کشیده مییابم؟ چرا هرکاری میکنم قلبم تنگ است؟ چرا نمیتوانم آزاد فکر کنم؟ چرا نمیتوانم روحم را پرواز دهم؟
علتش این است که؛ "من و هستِ من" طوری خلق شده که اگر به دنیا و ماده توجه کند خود را آنجا مییابد و اگر به عالم مافوق دنیا و مافوق حس توجه کند خود را مافوق حس می بیند و خود را در حضور خدا مییابد.
پس چرا خودم را در دنیا مییابم و چرا دری باز نمیشود؟
چون توجه من به پایین است. ذکر زیاد گفتم، زیارت عاشورا زیاد خواندم، مجلس زیاد رفتم، نماز شب خواندم، اربعین پیاده به زیارت رفتم ولی توجه ام معطوف به عالم دنیا بوده.
نفس و حقیقت انسان به هر چیز و هر جا توجه کند خود را آنجا مییابد...
💠جلسه دوم مدیریت و معرفت النفس
@sholeye_toor
از شمار دو چشم یک تن کم
و از میان خرد هزاران بیش
رحلت این مرد الهی را خدمت بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و تمامی جویندگان حق و حقیقت تسلیت می گوییم.
با قرائت فاتحه ای به روح این بزرگ مرد خود را سر سفره ی شهود وصالش میهمان کنید.
تذکرة الاولیاء
@tezkar
حضور امام موسی صدر
امام موسی صدر، رهبر شیعیان لبنان که در شهریور 1357 توسط صهیونیست ها ربوده و ناپدید شد، یکی از شیفتگان مراسم پیاده روی از نجف به کربلا بود. مرحوم آیت الله سید محمدعلی موحد ابطحی، یکی از عالمان بزرگ اصفهان که در نجف با امام موسی صدر هم بحث بود، می گوید:
وقتی که امام موسی صدر همراه ما با پای پیاده از نجف به کربلا می رفت، در این سفر، حضوری عاشقانه داشت و در وقت دعا و زیارت عاشورا، از همه باحال تر بود و هنگام گریه، چشمانش از شدت گریه سرخ می شد و وقتی نوبت ذکر مصیبت و خواندن اشعار و نوحه سرایی به او می رسید، با حال جان کاهی در مصیبت اهل بیت(ع) اشعار فارسی و عربی فصیحی می خواند و هنگام کار و حمل اثاثیه سفر، وی بیش از همه کار می کرد و هنگام شوخی و مزاح، مزاح هایی بیان می کرد که بعد علمی و اخلاقی جالبی داشت.
عبدالرحیم اباذری، امام موسی صدر امید محرمان، ص178ـ176.
@tezkar
دستورالعمل آیت الله کشمیری
بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه، ماشین، برکت رزق و ازدواج، از وی راهنمایی میخواستند.
🔹آن بزرگوار میفرمود:
《سورهی یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد علیه السلام تقدیم کنید》 حاجت شما را خواهند داد.
گاه امر میکرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب میدانست.»
📚روح و ریحان، ص 101-102
@tezkar
شهید امیر کرمانی
به من می گفت : « عمو جلوند»
یک روز آمد و گفت: « عمو جلوند دیشب خواب برادر شهیدم را دیدم که یک پرونده توی دستش بود.
گفت: « پرونده ات پیش من است و فقط یک مهر کم دارد. آماده باش که فردا مهر می شود و پرونده تو هم کامل خواهد شد.»
امیر حال عجیبی داشت. از من خواست که خوابش را برای کسی تعریف نکنم.
چند ساعتی گذشت از امیر خبری نبود. سراغش را که گرفتم، گفتند:« کرمانی شهید شد.»
مسافران آسمانی ص 115
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت رسول (ص)
مرحوم کافی
@tezkar
ﺍﻗﺘﺪﺍﺀ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ ﺑﻪ ﺍﺫﺍﻥ ﮔﻮﻳﺎﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﮔﻮﻳﺎﻥ
🍃ﺩﺭ ﻧﻤﺎﺯ ﺁیت ﺍلله آقا ﺷﻴﺦ ﺟﻮﺍﺩ ﺍﻧﺼﺎﺭﻯ ﻫﻤﺪﺍﻧﻰ (ﺭﻩ) ﻣﻰﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ :
🌱ﺭﻭﺯﻯ ﻭﺍﺭﺩ ﺩﺭِ ﻣﺴﺠﺪ ﺷﺪﻡ. ﺩﻳﺪﻡ ﭘﻴﺮﻣﺮﺩﻯ ﻋﺎﻣﻰ ﻭ ﻋﺎﺩّﻯ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻧﻤﺎﺯ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻭ ﺻﻒ ﺍﺯ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ، ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﺍﻭ ﺻﻒ ﺑﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﻗﺘﺪﺍ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺮﻣﺮﺩ، ﺧﻮﺩ ﺍﺑﺪﺍً ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺻﻔﻮﻑ ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻥ ﺍﻃّﻠﺎﻋﻰ ﻧﺪﺍﺷﺖ. ﻣﻦ ﻣﻰﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺮﻣﺮﺩ ﺑﺮﺍﻯ ﻧﻤﺎﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ؛ ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺭﻭﺍﻳﺖ ﺩﺍﺭﻳﻢ : ﻛﺴﻰ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻧﻤﺎﺯﻫﺎﻯ ﻭﺍﺟﺐ ﻳﻮﻣﻴّﻪ ﺧﻮﺩ، ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻫﺮ ﻧﻤﺎﺯﻯ ﺭﺍ ﺑﮕﻮﻳﺪ ﺩﻭ ﻭﺻﻒ ﺍﺯ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﮕﻮﻳﺪ یک ﺻﻒ ﺍﺯ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﻗﺘﺪﺍ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﺯﺍﻯ ﺁﻥ ﻓﻴﻤﺎﺑﻴﻦ ﻣﺸﺮﻕ ﻭ ﻣﻐﺮﺏ ﻋﺎﻟﻢ ﺍﺳﺖ.
🌴ﺁﺭﻯ! ﺍﻳﻦ ﺍﺯ ﺁﺛﺎﺭ ﻣﻠﻜﻮﺗﻰ ﺍﺫﺍﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﭼﻪ ﺍﺫﺍﻥ ﮔﻮﻳﺎﻥ ﻭ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﮔﻮﻳﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻣﻄّﻠﻊ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ.
📚 ﻣﻌﺎﺩﺷﻨﺎﺳﻰ جلد ۷، صفحه ۲۵۸
@tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
4_6039535801354685068.mp3
1.16M
✨این من و این هستِ من طوری خلق شده که اگر به دنیا و ماده توجه کند خود را آنجا مییابد و اگر به عالم مافوق دنیا و مافوق حس توجه کند، خود را مافوق حس می بیند و خود را در حضور خدا مییابد.
✨ذکر زیاد گفتم، زیارت عاشورا زیاد خواندم، مجلس زیاد رفتم، نماز شب خواندم، اربعین پیاده به زیارت رفتم پس چرا خودم را در دنیا مییابم و دری باز نمیشود؟ چون توجه ام معطوف به عالم دنیا بوده.
✨نفس و حقیقت انسان به هر چیز و هر جا توجه کند خود را آنجا مییابد...
💠جلسه دوم مدیریت و معرفت النفس
@sholeye_toor
🌷 میرزا جواد آقا ملکی تبریزی (ره) :
☘️ در روایت آمده هر کس بین اذان و اقامه به سجده رود و بگوید : «رَبِّ، لَک سَجَدْتُ خاضِعاً خاشِعاً ذَلیلاً ؛ پروردگارا، با حالت خضوع و خشوع و خاکساری و ذلت برای تو سجده و کرنش نمودم.»
👌 خداوند میفرماید : ای ملائکهی من ، به عزت و جلالم سوگند که محبت او را در دل بندگان مؤمنم قرار دهم و هیبتش را در دلهای منافقان بیفکنم.
📚 اسرارالصلاة ، ص ۲۵۰
@tezkar
عین القضاة همدانی در یکی از نامههایش مینویسد:
دریغا که مردم در بند آن نیستند که چیزی بدانند بلکه در بند آناند که خلق در ایشان اعتقاد کنند که عالماند!
@tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
بازنشر به مناسبت سالگرد وفات
♦️آيت الله سيد علي قاضي طباطبايي♦️
قلم كه به اينجا رسيد بهترين كار سكوت است چرا كه او مظهر حيات و تحول و شعبه ي انسان سازي اميرالمومنين صلوات الله سلامه عليه در نجف اشرف بوده و هست، اما از باب اداي دين چند كلامي بگويم...
ميگويم او الان هم شعبه ي تربيت هست چرا كه او بعد از وفاتش تربيت هايي بس گسترده تر از قبلِ وفات و پركشيدنش از اين دنياي محصور ،دارد.
در انفتاح و گشايش مشكلات روح الهي اش قدرتي بس عجيب به يمن خاكساري اش به آستان اميرالمومنين،ابا عبدالله و قرآن كريم عليهم سلام الله داراست.
چه بسيارند كساني كه او را بعد از وفاتش در اطراف قبرستان وادي اسلام و مقبره ي آسماني اش ديده اند...
چه كس ها كه بعد از وفاتش اينجا با او دست نداده اند و ننشسته و با او تكلم نكرده اند...
به قول آيت الله فاطمي نيا ايشان بعد از وفاتش در خانه ي شاگردانِ شاگردانش رفت و آمد دارد و ما صدق اين موضوع را از ماجراهاي شاگردانِ شاگردانش شنيده ايم...
نه آنكه تخصصش انسان سازي و تربيت طباطبايي ها و بهجت ها و كشميري ها و حداد ها و... است،هر كس با بدن جسماني و يا توجهش بر مزار او يا مقامات او تشرف روحاني حاصل كند و دست ميانجي گري براي مقام ولايت كبري به او دراز كند بي نصيب نخواهد ماند،او در ساز و كار ولاية الله آبرويي بس عظيم داراست.
روح آزاد و احاطه ي ملكوتي و آسماني اش بعد از مرگ بسيار بيش از قبل از وفاتش متوجه دل سالكين و حاجتمندان از شيعيان اميرالمومنين است...
براي مشكلات و گره هاي مادي و معنويتان در ابتدا عزم بر ترك گناه جدي داشته باشيد و نماز اول وقت را ضميمه ي اين مراقبت گردانيد كه ايشان فرموده است اگر كسي نماز اول وقت خواند و به مقامات عاليه نرسيد مرا لعن كند... و بعد از اين دو(ترك گناه و نماز اول وقت) در ميانه ي مشكلات مادي و معنوي هفتاد مرتبه سوره ي مباركه ي حمد را به نيت هديه به روح اين انسان لاهوتي و فاني شده تحت نقطه ي بائيه هديه نماييد و هر روز تا رفع مشكل اين كار را ادامه دهيد كه بسي مجرّب و حيرت آور خواهد بود(البته به شرط آن دو عمل).
و من پيشنهاد ميكنم از او بخواهيد شما را وارد در دايره كساني كند كه داراي حيات طيبه اند كه هر آنچه هست اينجا نهفته است.
٦ ربيع الاول ١٣٦٦ روز وفات سيدالعرفا آيت الله قاضي ره است اگر دستتان مي رسد هفتاد بار سوره ي حمد به روح شريفش بخوانيد كه شايد يك ربع ساعت زمان بخواهد، به تعبير بزرگ مردي سوره ي حمد براي اهل ملكوت بسيار سريع ،هضم و مبدل به نعمات مي گردد و اگر توانش را نداشتيد سه صلوات و يك حمد به روح شريفش هديه كنيد كه هر آنچه ميكنيد اضعاف مضاعف به خودتان بر خواهد گشت.
#سيد_علي_قاضي
#ششم_ربيع_وفات
@sholeye_toor
هدایت شده از شعله ی طور
لینک فیلم از وادی السلام و مزار مرحوم آیت الله قاضی طباطبایی ره به مناسبت سالگر وفات ایشان.
۱۹ دقیقه
متاسفانه ایتا امکان ارسال فیلم بالای پنجاه مگ ندارد لذا لینک اینستاگرام قرار داده شد.
♦️۶ ربیع الاول ۱۴۴۳
🔻
https://www.instagram.com/tv/CU9tTtnIodu/?utm_medium=copy_link
المکتوبات فی النجف الاشرف
@sholeye_toor
#نماز_پنجشنبه توصیه آیت الله بهجت (رحمة الله علیه)
🔻نماز #حاجتی که #بسیار_مجرب است
(خدا برکسی که این نماز را بخواند ولی حاجتی ازخدا نخواهد غضب میکند!)
@tezkar
حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و نماز شب
آن زمان که امام در زندان «صالح بن وصیف» زندانی بود، عده ای از بنی عباس پیش زندانبان آمدند و گفتند:
از جهت آب و غذا و استراحت، او را در تنگنا قرار بده!
صالح گفت: من با او چه کنم؟ دو نفر از بدترین و خطرناک ترین مأموران خود را بر آن امام گماشته ام: یکی به نام «علی بن یارمِش» و دیگری به نام «اقتاش»؛ اما آن دو نفر بر اثر معاشرت با حضرت دگرگون شده و اهل نماز و عبادت و روزه گشته و به مرحله ای عظیم رسیده اند. بعد زندانبان، آن دو نفر را فرا خواند و گفت: وای بر شما! در مورد این مرد چه رفتاری در پیش گرفته اید؟
گفتند: ما چه بگوییم در مورد کسی که روزها در حال روزه و تمام شب را به نماز و عبادت مشغول است و با کسی تکلّم نمی کند و به غیر از نماز و عبادت سخن نمی گوید؟
بحارالانوار، ج ۵۰، صص ۳۰۸ و ۳۱۴.همان، صص ۳۰۴ و ۳۰۵ و ۳۱۴.
کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
آیت الله بهجت میفرمود وقتی دلتان برای امام زمان علیه السلام تنگ میشود، به قرآن کریم و صفحاتش نگاه کنید. چرا؟ بخاطر اینکه، این[قرآن] صورت مکتوب امیرالمومنین علیه السلام و مقام ولایت است.
♦️بحث کنترل خیال سال ۱۳۹۹
جلسه ی هجدهم (ربط قرآن و ذکر و حقیقت مکتوب مولی الموحدین امیرالمومنین علیه السلام با توجه به معنای طبقات وجودی انسان کامل)
@sholeye_toor
فایل کامل جلسات🔻
t.me/esfahani_archive