🔴مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
بازنشر|| مهدی جمشیدی
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کردند و گفتند:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است.حججی برای انقلاب، «سر» میدهد، ولی اینان حاضر نیستند حتّی اندکی، «اعتبار و منزلتِ اجتماعی»شان گزند ببیند. گویا درس اخلاقِ اخیرِ رهبر انقلاب نیز بر اینان مؤثّر نیفتاد. ایشان در آن سخنرانیِ آغشته به موعظه و حکمت، از «استغفار نسبت به گناهِ ترکِ فعل» گفت و اینان در اوّلین فعلِ خویش پس از آن محفل، «ترک فعل» را برگزیدند. خصوصیّتِ تعلّقاتِ دنیایی، همین است که بضاعتِ «فاعلیّت» را از انسان میستاند تا مبادا منافع مادّی، در خطر افتند. «محافظهکاران»، نهفقط کربلایی نیستند، بلکه حتّی حسین را نیز به «نرفتن» – یا همان «ترک فعل» – فرامیخوانند. قافلۀ حسین، در دریایی از خون، غوطهور خواهد شد و این دیندارانِ عافیتطلب، در مردابِ منافعِ خویش. این است هویّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان ...
🔶حاشیه
۱. ادبیات متن مربوط به نویسنده است و بازنشر آن لزوما به معنای تأیید کامل محتوا و ادبیات آن نیست.
۲. دغدغه دقیق نویسنده قابل تقدیر است و امید است موجب توجه و تلنگر گردد.
۳. #تجربه_تاریخی ما نشان داده که هرگاه به هر بهانهای امر ولایت بر زمین بماند، متولیان امر سیلی خواهند خورد.
خداوند نسبت به آبروی ولی حق غیور است.
۴. مقام معظم رهبری سالهاست نسبت به فضای مجازی هشدار دادهاند اما کو گوش شنوا! زهی تأسف!
#جهاد_تبیین
@qannas
❌گردش مالی قمار در ایران چقدر است؟ / رسالت مسئولین نظام چیست؟
🔰 گردش مالی سالانه وبسایتهای شرطبندی فارسی بیش از ۵ هزار میلیارد تومان است و به واسطه مشارکت بالای افراد، بین یک تا ۱.۵ میلیارد دلار ارز از طریق این وبسایتها از کشور خارج میشود. این عدد با احتساب دلار ۲۵ هزارتومانی، به عدد باورنکردنی ۳۷ هزار میلیارد تومان میرسد.
🔰 این بازار دلالهایی دارد که همان شاخهای اینستاگرامی هستند؛ این افراد که در واقع مدیر سایتهای شرط بندی هستند و آن را تبلیغ میکنند، طوری الگوریتمهای سایت را طراحی میکنند که در ۹۵ درصد مواقع سایت برنده میشود و تنها ۵ درصد شانس برنده شدن برای شرکت کنندگان وجود دارد. بنابراین مبلغ زیادی از این باخت هم به جیب این افراد میرود.
😳 عجیبتر اینکه همه درگاههای بانکی کشور برای اینکار باز هستند و هیچ ممنوعیتی برایشان وجود ندارد که نیازمند تصمیم جامعه دولت و حاکمیت برای مواجهه با چنین پدیده شومی است.
این وضع گردش مالی این سایت ها و صفحات، غیر از بی بند وباری و ابتذال فرهنگی آنهاست که در راستای جذب مخاطبین بیشتر است.
عجیب سکوت نهادهای امنیتی و انتظامی...
#سایتهای_قمار
#مقابله_با_حرام
@qannas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 دو دقیقه با جملات ناب شهدای اردیبهشت ماه خانطومان
یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد...
#عند_ربهم_یرزقون
@qannas
رهبر معظم انقلاب
نگذاریم جمعیّت کاهش پیدا کند، نگذاریم جمعیّت #جوان کاهش پیدا کند، موالید را افزایش بدهیم؛ دوّم ایجاد ثروت پایدار برای کشور؛ این دو کار باید انجام بگیرد.
اینکه بنده نسبت به موالید و مسئلهی فرزندآوری و مانند اینها این همه اصرار میکنم، معنایش این است؛ یعنی اگر چنانچه به این مسئله بیتوجّهی بشود -که متأسفانه در بُرههی طولانیای بیتوجّهی شده- اگر این بیتوجّهی ادامه پیدا کند و همه به فکر فرزندآوری نیفتند و این حرکت عظیمی که در کشور لازم است انجام بگیرد، انجام نگیرد، بیست سال آینده -که مثل برق خواهد آمد؛ بیست سال زمان زیادی نیست- وارد یک مسیری خواهیم شد که دیگر کار برایمان بسیار مشکل خواهد شد. ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
@qannas
از صبح امروز تا حال چهار انفجار در افغانستان رخ داده است!
۱. انفجار در ولسوالی خوګیاني ننگرهار
۲. انفجار در خوشحال خان کابل
۳. انفجار در شهر مزار شريف داخل مسجد
۴. انفجار در کندز
اخیرا انگلستان صدها میلیون دلار به ژنرال دوستم فراری از افغانستان برای احیاء داعش کمک مالی کرده است.
@qannas
🎞 متن شعار تجمع معلمان اصفهان
«سیسمونی رو رها کن، درد ما رو دوا کن»
🔶🔹 پینوشت
تحلیل سیاسی مطلب فوق، باشد برای احزاب و سیاسیون و ...
اما ما همچنان تأکید بر حرف سابق خود داریم:
💠 «#فضای_سایبر؛ فضای ایجاد، اشاعه و تثبیت حاکمیت است در راستای اهداف و مقاصد مالک آن»
پس وقتی فضای سایبر هست اما در مالکیت ما نیست (فضای سایبر وِل)؛ یعنی حاکمیت بیگانه را در کشور خود و بر مردم خود، ایجاد و تثبیت کردهایم❗️
🔹 خیام گفت:
بهرام که گور میگرفتی همه عمر؛
دیدی که چگونه گور، بهرام گرفت؟
🔸 حال میگوییم:
مجلسی که بیش از دو سال از قانونمند نمودن فضای سایبر، مبتنی بر نظرات کارشناسی (نه امیال طالبان قدرت و کنترل) فرار کردی تا مثلا! جایگاه اجتماعی خود را در افکار عمومی حفظ کنی؛
دیدی چگونه یک موضوع بهظاهر ساده و خانوادگی، کمتر از ۲۴ ساعت به متن رسانهها و تجمعات اعتراضی علیه شما تبدیل شد⁉️
💢 اگر نخواستید سایبرنتیک را به زبان علمی فهم کرده و با رویکرد فعالانه با آن مقابله کنید؛ محکومید که با پرداخت هزینههای گزاف شخصی و ملی و به صورت منفعلانه و واداده، طعم تلخ حاکمیتش بر افکار عمومی ملت و کشور را بچشید‼️
و این واقعیت، ادامه دارد...
✍️مهندس شکوهیانراد
#فضای_مجازی
#کنترل_هوشمند
@qannas
هدایت شده از طوفان یمنی
🔸 نماز شب قدر چگونه خوانده می شود؟
🔹نماز شب قدر یا نماز هفت قل هو الله نمازی است مستحبی که خواندن آن در شبهای قدر سفارش شده است.
نماز شب قدر یا نماز هفت قل هو الله نمازی است مستحبی که خواندن آن در شبهای قدر سفارش شده است.
نماز شب قدر دو رکعت است. در هر رکعت بعد از سوره حمد، نمازگزار باید هفت بار سوره توحید را بخواند و بعد از تمام شدن نماز هفتاد مرتبه ذکر «استغفر الله و اتوب الیه» را تکرار کند.
به علت تکرار هفتباره سوره توحید در نماز شب قدر، این نماز به نماز هفت قل هو الله مشهور شده است.
شیخ عباس قمی در مفاتیح این نماز را از علامه مجلسی نقل کرده است. علامه مجلسی نیز در کتاب زاد المعاد بدون ذکرِ سند، حدیثی از پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) نقل کرده است که بر اساس آن حدیث هر کس نماز شب قدر را بخواند و هفتاد مرتبه ذکر استغفار را بگوید، پیش از آنکه از جای خود برخیزد خداوند خود و والدینش را مورد مغفرت قرار میدهد و خداوند گروهی از ملائکه را مأمور میکند تا برای او حسنه بنویسند و نیز فرشتهای که برای او در بهشت درخت بکارد و قصر بنا کند و ...
#نماز_شب_قدر
@qannas
⚫️شهادت مولی الموحدین
امیرالمومنین علی (علیه السلام) تسلیت باد
#اول_مظلوم_عالم
#قتل_فی_المحراب
#لشدّة_عدله
@qannas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توقف برنامه بخاطر گریه مجری و راوی
🔻روایت یک تجربهگر مرگ موقت از دیدن چهره مبارک امام حسین علیه السلام و ماجرای شفاعت شدن توسط ایشان. که باعث شد برای لحظاتی برنامه متوقف شود
👤تجربهگر: آقای میثم عباسیان
#ماه_مبارک
#زندگی_پس_از_زندگی
@qannas
داعش مسئولیت حمله به مساجد شیعیان را به عهده گرفت
ساعاتی پس از حمله تروریستی به مسجد شیعیان در مزار شریف گروهک تروریستی داعش طی بیانیه ای مسئولیت حمله به مسجد شیعیان در مزار شریف را به عهده گرفت.
امروز افغانستان شاهد چهار انفجار در ولایتهای کابل، بلخ، قندوز، ننگرهار بود. انفجار مزار شریف ۵ شهید و ۶۰ زخمی داشته و در انفجار ننگرهار هم ۴ عضو طالبان کشته شدهاند. تعداد جانباختگان انفجارهای بلخ و قندوز هم هنوز مشخص نیست.
@qannas