فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#یادداشت ا #حجاب
☑️ کدام شناخت از حجاب نیازمند حمایت است؟
🖋حمید احتشامکیا، پژوهشگر فلسفه
✔️مهمترین کارکرد آموزه «امربه معروف و نهی از منکر» کارکرد شناختی است، یعنی تأیید شناختِ پایه بهمثابه بازخورد مثبت اجتماعی. مضافا بر آن، چه ایدههایی برای این مرحله از شناخت در نظر گرفته شده است؟ یک خانم محجبه در سینما، در تبلیغات، در رسانه، در بازار و به طور کلی در جامعه با چه میزان از تأیید مواجه است و با چه میزان از هجمه؟
➕مطالعه یادداشت در«وبگاه فکرت»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حاشیه_نگاری | #مناظره
▪️درخواست یک جوان از آقای اکبرنژاد
▫️ابتدای جلسه مناظره بین آقایان رئوفی و اکبرنژاد و قبل از شروع آن، جوانی که شاید به زعم ما تیپ ظاهرالصلاحی نداشت از جا برخاست و در مقابل آقای اکبرنژاد به نقد گفتار و رفتار ایشان پرداخت که دیدن این فیلم خالی از لطف نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر | #مناظره
📍مناظره علمی با موضوع «نسبت استراتژی سیاسی انبیاء با سیاستهای راهبردی جمهوری اسلامی»
در پی ادعاهای حجتالاسلام اکبرنژاد درباره حکومت اسلامی و اتفاقاتی که در مسیر انقلاب افتاد و بعد از دو مناظره که با حجتالاسلام دکتر رهدار انجام داد، رسانه فکرت مناظرهای بین وی و حجتالاسلام سلمان رئوفی با موضوع نسبت استراتژی سیاسی انبیا با سیاست راهبردی جمهوری اسلامی برگزار کرد تا بتواند ادعاهای اکبرنژاد را بهصورت علمیتری مورد نقد قرار دهد.
➕این مناظره را از یـوتـیـوب و آپـارات فکرت ببینید.
1402.10.25 مناظره اکبرنژاد رئوفی.mp3
22.9M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ سردار حاجیزاده به سوالی پیرامون واکنش احتمالی دشمنان به حملههای موشکی اخیر ایران به مقرهای داعش و گروهکهای تروریستی و موساد: هر غلطی میخواهند بکنند، بکنند.
🔴داستان واقعی
امام زمان فرمودند به پدرت بگو انقدر غُر نزند!
پدرش مخالف روحانی شدنش بود، میگفت ملا شدن آب و نان نمی شود، سید ابوالحسن اما دوست داشت یاد بگیرد علوم دینی را،هرچه بود دل را به دریا زد و رفت... رفت به حوزه ی علمیه نجف تا در آن دیار در محضر استاد زانو بزند و کسب فیض کند...
اطاقی در نجف اجاره کرده بود و با سختی زندگی اش را سپری می کرد، درآمد آنچنانی نداشت و آنچه او را پایبند کرده بود عشق به مولا یش امام زمان ارواحنافداه بود و بس.. در یکی از روزهایی که از شدت فقر حتی پول خرید ذغال برای گرم کردن اطاق نداشت، پدر تصمیم گرفت سَری به او بزند و از حال و روزش با خبر بشود... پدر رسید نجف، حجره ی محقر سید ابوالحسن، پسر پدر را احترام کرد و او را در آغوش کشید،پدر اما با دیدن اوضاع و احوال سید ابوالحسن شروع کرد به سرکوفت زدن، که چرا ملا شدی، که چرا سخنش را اعتنا نکردی، که باید در این سیاهی زمستان شبها را بدون ذغال در سرما بلرزی و خودت را با نان و تُرب سیر کنی...
از پدر کنایه زدن بود و از سید ابوالحسن خودخوری، خجالت میکشید، پدرش شبی را مهمانش شده بود که هیچ چیز در بساطش نبود برای پذیرایی، در همین سرکوفت زدن ها درب اطاق بصدا درآمد، سید ابوالحسن درب را باز کرد، جوانی پشت درب بود با شتری پر از بار،ذغال و بود و همه ی مایحتاج و خوراکی، سید را که دید گفت:آقایت سلام رساندند و عرض کردند:به پدرت بگو آنقدر غُر نزند، ما در مراعات حال شیعیانمان کوتاهی نمی کنیم...
آنقدر پیش خدا دستِ تو باز است آقا
لب اگر باز کنم هر چه بخواهم دادی...
📚 برداشتی از سخنان شیخ مجید احمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اشتیاق خدا به بندگان
سخنران استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ذهن انسان مثل لیوان آبِ
دکتر انوشه
🌺 توصیه های امام کاظم (ع) به هشام (شماره 6):
✅ ای هشام! عاقلان، مادیات اضافه بر نیاز را ترك می كنند، چه رسد به مادیات #حرام. با آنكه ترك مادیات اضافه، مستحب است و ترك مادیات #حرام، #واجب است.
📖 یا هشام إِنَّ اَلْعُقَلاَءَ تَرَكُوا فُضُولَ اَلدُّنْيَا فَكَيْفَ اَلذُّنُوبُ وَ تَرْكُ اَلدُّنْيَا مِنَ اَلْفَضْلِ وَ تَرْكُ اَلذُّنُوبِ مِنَ اَلْفَرْضِ.
📚 تحف العقول , جلد۱ , صفحه ۳۸۳ به بعد
🌷چند تحلیلی از پیغامهای ایران به دنیا از حملات اخیر
ساده و روان و مختصر
مدتهاست ایران به پاکستان تذکر میده قواعد مربوط به اصل حسن همجواری رو رعایت کنه و با تروریستهایی که در خاک پاکستان مستقر هستن و از این طریق مناطق مرزی ایران رو ناامن کردن برخورد قاطع تری داشته باشه که متاسفانه با بی توجهی دولت پاکستان مواجه بودیم بالاخره سکوت و تحمل ایران بعد از اتفاق راسک و شهادت مظلومانه هموطنان ما به سر اومد و اتفاق دیشب رقم خورد.
چند تحلیل به ذهنم میرسه مطرح میکنم قضاوت و انتخاب با خودتون!
تحلیل اول
ایران با دولت عراق و پاکستان از قبل توافق کردن و همه اظهار نظرهای امروز واعتراضات به ایران طراحی از قبل و برای پاسخگویی به مردمشون هست.
تحلیل دوم
دولت پاکستان حامی سرسخت آذربایجان هست و بعد از ترکیه دومین کشوری بود که آذربایجان رو به رسمیت شناخت
حاشیه: [[به چند دلیل اول اینه که چون دولت هند(دشمن قدیمی پاکستان) حامی ارمنستان هست به همین دلیل پاکستان از آذربایجان حمایت میکنه.
دوم تبعیت بی چون چرای پاکستان از ترکیه در خیلی موارد ازجمله آذربایجان.
دلیل سوم حمایت پاکستان مسلمان بودن دولت آذربایجان هست. ]]
بگذریم...
تحلیل سوم
کشیدنگوش آذربایجان به این دلیل که شیطنت این عروسک خیمه شب بازی و تهدید ایران به جنگ ، بخشیش برای دل خوش کردن به حمایت پاکستان از آذربایجان در صورت جنگ هست و ایران با این اقدام به همه مخصوصا آذربایجان فهموند که خیلی نباید به اسراییل و پاکستان دل خوش کنه!
تحلیل چهارم
ایران به همه دنیا فهموند پاش برسه و احساس خطر امنیتی در چهارچوب دکترین امنیتی و دفاعیش داشته باشه حتی به خاک یککشور اتمی مثل پاکستان هم بدون ترس حمله میکنه و عدم حمله ما به اسراییل ناشی از واکنش خردمندانه، تاکتیکی و بر اساس برنامه و زمان بندی ما برای نابودی این رژیم منحوس هست و ایران هیچ وقت پاسخ هیجانی نخواهد داد.
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ 3 روز بعداز حمله آمریکا به یمن
همچنان شرکت های کشتیرانی جدیدتری درحال توقف فعالیت های خود در دریای سرخ هستند
📗#معرفی_کتاب📗
"طوفان در پرانتز" شامل ده قطعه کوتاه همراه با نثری شاعرانه و ساده است که در سال های ۵۹ تا ۶۵ توسط زنده یاد قیصر امین پور نوشته شده است. نثرهای ادبی و داستانی قیصر امینپور تا به حال زیر سایه شهرت شعرهای او، به طور مطلوب دیده نشده و کمتر کسی با آنها آشنایی دارد.
قیصر در این قطعه ها از مسائل گوناگون نظیر : انقلاب ، استعمار، کامپیوتر، دشمنان، شهیدان ، جنگ و کربلا سخن گفته است.
Part01_طوفان در پرانتز.mp3
8.47M
📗بخش هایی از کتاب
#طوفان_در_پرانتز
قسمت 1️⃣
زندان عجیب برای خلاف سنگین ها در السالوادور
این زندان عجیب کلا 4.5 در 3.5 متر مربع فضا دارد ولی بیش از ۴۰ زندانی در آن نگهداری می شود.
#زندان
الگوی روی بینی گربه ها مانند اثر انگشت انسان متفاوت است و بینی هیچ دو گربه ای ۱۰۰٪ شبیه هم نیست !
#گربه
آیا_می_دانستید 💡
عبارت" بوقش را زدن " ، مراد از این است که فلانی روی در نقاب کشید و از دار دنیا رفت.
در گذشته اگر مرد یا زن بیماری به هنگام شب از دار دنیا می رفت با آهنگ مخصوصی که
میتوان آن را به آهنگ عزا تعبیر کرد بوق
میزدند تا سکنه آن آبادی آگاه شوند و صبحگاهان در تشییع جنازه متوفی شرکت کنند.
مدتی پس از انجام این مراسم اگر احیانا افراد بی خبر از جریان مرگ آن شخص، از حال و احوالش می پرسیدند مخاطب از باب طنز یا کنایه جواب می داد "بوقش را زدند" یعنی ازاین دنیا رفت و روی در نقاب خاک کشید.
این عبارت رفته رفته به صورت ضرب المثل درآمد و اکنون نه تنها در مورد اموات و مردگان به کار می رود بلکه درباره افرادی که از مشاغل حساس برکنار شده باشند نیز مورد استفاده قرار می گرفت ، فی المثل می گفتند :" فلانی بوقش را زدند"، یعنی دیگر کاره ای نیست و از گردونه خارج شده است .
🔴اخبار غیر رسمی به نقل از رسانه های غیر رسمی پاکستانی: جیش العدل در موقعیت های متعددی در استان سیستان بلوچستان ایران در مرز پاکستان با سپاه درگیر شده است.
سپاه سایبری پاسداران
May 11
#آیا_می_دانستید 💡
سبیل در زمان گذشته قدر و قیمت فروانی داشت و نشانه ای از مردانگی صاحب آن بود.
در زمان حکومت صفویه بازار سبیل پرپشت و چخماقی گرم بود چون سلاطین صفویه چنین آرایشی داشتند، مردمان عادی نیز به تبعیت آنها سعی می کردند خودشان را همانند آنها بیارایند.
اما داشتن و نگهداری چنین سبیلی سخت بود و نیاز به پیرایش مداوم داشت و معمولا برای آنکه سبیل مدتی حالت خود را حفظ کند روغنی به آن زده می شد.
مردمان عادی خود این کار را انجام می دادند، ولی ثروت مندان و سلاطین شخص خاصی را داشتند که این کار را برای ایشان انجام می داد که به "سبیل چرب کن "معروف بود.
اگر "سبیل چرب کن "کار خود را به بهترین نحو انجام می داد، صاحب سبیل آنقدر از ظاهرش راضی و خشنود می شد، که سبیل چرب کن و هر کسی که از او خواسته ای داشت، بدون درنگ در آن لحظه قبول می کرد.
از آنجا این مثل باب شد که برای برآورده شدن تقاضا ی که در حالت عادی پذیرفته نمی شود، به اصطلاح "سبیل طرف را باید چرب کنی "،یعنی باید به شخص مورد نظر حق حساب داد تا خشنود شود و خواسته مورد نظر را بپذیرد.