📗#معرفی_کتاب📗
گلستان کتابی است نوشتهٔ شاعر و نویسندهٔ معروف ایرانی سعدی شیرازی که در یک دیباچه و هشت باب به نثر مُسَّجَع (آهنگین) نوشته شده است. گلستان یکی از تاثیرگذارترین کتابهای منثور در ادبیات فارسی به شمار میرود که غالب نوشتههای آن کوتاه و به شیوهٔ داستانها و نصایح اخلاقی است.
گلستان مجموعهای از حکایتهای مستقل و حاوی اندرزها و جملههای قصار است. اما هنر داستانگویی و ایجاز نگارنده، مانع از آن میشود که وجه تعلیمی آن باعث ملالت خواننده شود.
فصل های این کتاب عبارتند از :
دیباچه
* باب اول – در سیرت پادشاهان
* باب دوّم – در اخلاق درویشان
* باب سوّم – در فضیلت قناعت
* باب چهارم – در فواید خاموشی
* باب پنجم – در عشق و جوانی
* باب ششم – در ضعف و پیری
* باب هفتم – در تأثیر تربیت
* باب هشتم – در آداب صحبت
Part03_گلستان سعدی.mp3
11.22M
📗کتاب صوتی
#گلستان_سعدی
با روایت دکتر اسماعیل آذر
قسمت 3⃣
☘#ورقی_از_کتاب☘
در یکى از جنگها، عده اى را اسیر کردند و نزد شاه آوردند. شاه فرمان داد تا یکى از اسیران را اعدام کنند. اسیر که از زندگى ناامید شده بود، خشمگین شد و شاه را مورد دشنام خود قرار داد که گفته اند: "هر که دست از جان بشوید، هر چه در دل دارد بگوید"
شاه از وزیران حاضر پرسید: این اسیر چه مى گوید؟یکى از وزیران پاک نهاد گفت : این آیه را مى خواند:
والکاظمین الغیظ و العافین عن الناس
"آل عمران / ۱۳۴"
شاه با شنیدن این آیه ، به آن اسیر رحم کرد و او را بخشید، ولى یکى از وزیرانى که مخالف او بود نزد شاه گفت : نباید دولتمردانى چون ما نزد شما سخن دروغ بگویند. آن اسیر به شاه دشنام داد و او را به باد سرزنش و بدگویى گرفت .
شاه از سخن آن وزیر زشتخوى خشمگین شد و گفت : دروغ آن وزیر براى من پسندیده تر از راستگویى تو بود، زیرا دروغ او از روى مصلحت بود، و راست تو از باطن پلیدت برخاست . چنانکه خردمندان گفته اند:
دروغ مصلحت آمیز به ز راست فتنه انگیز
#گلستان_سعدی
#حکایت_اول
#در_سیرت_پادشاهان
Part04_گلستان سعدی.mp3
14.54M
📗کتاب صوتی
#گلستان_سعدی
با روایت دکتر اسماعیل آذر
قسمت 4⃣
📗#معرفی📗
فاضل نظري ( متولد ۱۳۵۸) يكي از شاعران جوان معاصر است كه به دليل برخورداري از ذوق شاعري، مطالعات ادبي و خلاقيتهاي زباني و مضموني اشعارش با اقبال خوب مخاطبان روبرو شده است. شعر فاضل بیشتر از سبك عراقي، سبك هندي و سبك غزل امروز است .
استفاده از نمادها و نشانه هاي سبك هندي، ايجاد تصاوير نو و مضامين خلاقانه و گرايش به طرز بيان حافظ از جمله هنرمنديهاي وي است. فاضل نظری هم اکنون استاد دانشگاه ، ریاست حوزه هنری استان تهران ، عضو شورای عالی شعر مرکز موسیقی و سرود و مدیر عامل کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان است. مجموعه شعرهای وی تا کنون در قالب کتابهایی مانند گریههای امپراتور، اقلیت، آنها، ضد و "کتاب" منتشر شدهاست.
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب " مهدی (عج) ده انقلاب در یک انقلاب " متن پیاده شده ی سه سخنرانی از حسن رحیم پور (ازغدی) را در بردارد که هر سه درباره مهدی موعود(عج) و قیام اوست. این سه فصل عبارتند از : دولت عاشقی و عدل جهانی- مهدی نیمی شرقی ، نیمی غربی- جهانی شدن ، پایان تاریخ و مهدویت.
در این کتاب انقلاب مهدی، نه رخدادی ماوراء طبیعی و خارج از قوانین زندگی انسانی؛ که انقلابی کاملاً بشری است و در سازوکارهای جهان و جامعهی بشری به وقوع میپیوندد. این قرائت، برخلاف بسیاری قرائتهای دیگر که نگاهی جبرگرایانه به مسئلهی ظهور دارند، از چشماندازی ارادهگرایانه به ظهور نزدیک میشود و کاملاً سیاسی و اجتماعی است. در این قرائت از نگاه احساسی صرف به مهدی فراتر میرود و از چاشنی منطق و عقلانیت نیز بهره میگیرد.نکتهی دیگر دربارهی این کتاب، قرائت عدالتخواهانهی آن از جامعهی آرمانی مدنظر اسلام است؛ بهگونهای که در آن مسئلهی فقر، شکاف طبقاتی و توزیع عادلانهی ثروت در نقطهی کانونی تفاسیر و تعابیر قرار دارد.
Part02_مهدی ده انقلاب در یک انقلاب.mp3
24.9M
فصل دوم؛ مهدی(عج) نیمی شرقی، نیمی غربی
Part03_مهدی ده انقلاب در یک انقلاب.mp3
14.04M
فصل سوم(پایان)؛ جهانی شدن، پایان تاریخ، مهدویت
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "علی (علیه السلام) و شهر بی آرمان" متن چهار جلسه گفت و گو با “حسن رحیمپور ازغدی” است، که در ماه رمضان ۱۳۷۹ در صدا و سیما صورت گرفته است، مباحث مطرح شده در این گفت و گو ها پارهای از مسائل سیاسی، عقیدتی، اقتصادی و نظایر آن است که مجموعا این موضوعات را شامل میشود: «حکومت آرمانی، حکومت شکستخورده نیست»؛ «اقتصاد اسلامی ، اقتصاد انسانی»؛«انقلاب در حکومت، بازگشت به اصول» و «آزادی قرائتها، خودی و غیر خودی».
رحیم پور در این گفتگوها، صریح و روشن از سیره حکومتی امام اوّل شیعیان بحث می کند و گفته های خود را با استناد به آیات و روایات مستند می سازد. تحلیل های او این امتیاز را دارد که فقط "تاریخنگاری" و "تاریخ روایی" نیست، بلکه بازخوانی ایده ها و سخنان امیرالمؤمنین(ع) است که پرسش روز و درد دینداران معاصر ماست و نشان می دهد اندیشه های تشیع همواره پویا و تازه است. این اثر با زبانی ساده و قابل فهم برای عموم مردم تدوین شده و متن گفت و گوها بدون هیچ دخل و تصرفی به نگارش درآمده است. رحیم پور در این سخنان با نگاهی تحلیلی سعی کرده مباحث مهم و کلیدی در رابطه با سیره امام علی(ع) را به مخاطبان عرضه کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎴مثل حاج قاسم
این مرام مردان بزرگ است ...
#شهید_جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی جدید از شهدای بالگرد که امروز منتشر شد
📌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مسیر های تهران این لحظه مملو از جمعیت
مردم عزادار شهید رئیسی 💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای اهل حرم میر و علمدار نیامد 💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورود نخستوزیر عراق به ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال و هوای مردم ، وقتی رهبری در نماز به جمله ی «اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا …» رسید
جمعیت به وسعت تهران اشک میریخت
خدایا تو شاهد باش که ما جز نیکی از او در ذهن نداریم 💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز همه آمدند تا رسم عاشقی را بهجا بیاورند
زیارت امام کاظم و امام رضا و امام جواد و امام هادی عليهم السلام در
«روز چهارشنبه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلِيَاءَ اللَّهِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَ اللَّهِ فِي ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكُمْ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ بِأَبِي أَنْتُمْ وَ أُمِّي
لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللَّهَ مُخْلِصِينَ وَ جَاهَدْتُمْ فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّى أَتَاكُمُ الْيَقِينُ فَلَعَنَ اللَّهُ أَعْدَاءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ أَجْمَعِينَ وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا إِبْرَاهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُوسَى
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍ يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ
أَنَا مَوْلًى لَكُمْ مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ جَهْرِكُمْ مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِي يَوْمِكُمْ هَذَا وَ هُوَ يَوْمُ الْأَرْبِعَاءِ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ
فَأَضِيفُونِي وَ أَجِيرُونِي بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 کلام #شهدا
🌷 راه شهدا ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📕 احکام
⬅️ دادن خمس به مستحق
بدون کسب اجازه از مرجع تقلید
«استفتائات آیةالله العظمی مکارم شیرازی»