📷تصاویری خاص از زمان تدفین پیکر شهیده #معصومه_کرباسی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه السلام.
▪️وقتی در دنیا پاک و با حیا زندگی کنی، در زمان تدفین هم اینطور زنان دورت حلقه زده و زیر سایه پرچم "یا اباعبدالله الحسین علیه السلام" تو را به خاک سپرده و به سوی بهشت راهی می کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشانی سايت:
https://mfamlak.ir/
شماره تماس:
02188881259
مزایده سراسری مرحله دوم ۱۴۰۳ املاک بنیاد مستضعفان با شرایط اقساطی و بدون سود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧نام قصه : الاغ و آواز خوش
/ قسمت دوم
نویسنده : #محمد_محمدی
قصه گو : #فاطمه_ناقبی
گروه سنی : #۳_سال_به_بالا
تدوین و صداگذاری : استودیو قصه مینوفن
#قصه_شب🌜
🟡 #ورق_بزنید | چطور براساس سن با بچهها درباره جنگ حرف بزنیم؟
🔸طی چند هفته گذشته و پس از حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به کشور، موضوع جنگ و خبرهای مرتبط با آن بیش از پیش میان خانوادهها مطرح میشود، در این بین معمولا بچهها بیشتر از بقیه سوال میپرسند و مهم است چطور مساله را برای آنها شرح میدهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ بالاخره حقمون رو میگیریم!
🔸 ایلیا کوچولو عصبانی از اینکه یه کلاهبردار باعث شده همسایه مهربونشون خونهشون رو از دست بدن، باورش نمیشه که یه نفر با دروغ و زور بتونه خونه یکی رو ازش بگیره...
🔸 ماجرای فلسطین رو اگه برای کودکان خواستین توضیح بدین، این #کمیک_موشن رو براشون پخش کنید
بهنام محمدی.mp3
5.98M
قصه شب
💠 قصه شهید بهنام محمدی
🔷 مناسب سن ۴ سال به بالا
💠 موضوع قصه: آشنایی کودکان با زندگی شهید بهنام محمدی
📎 #دانش_آموزی
📎 #قصه_شب
📎 #کودکانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازین #دخترای بامزه و نمازخون لطفا😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کارتون
اتل متل یه جنگل
📼 این قسمت : موجود عجیب
استاد حقانی پیرامون جزایر سه گانه.mp3
19.76M
جزایر سهگانه خلیج فارس
👤موسی حقانی
#تاریخ | #خلیجفارس
📌جنبش عدم تعهد سایبری
✍🏻عزیز نجفپور آقابیگلو
🔹حاکمیت سایبری جمهوری اسلامی برای جلوگیری از دخالت بیگانگان در امور داخلی و حفظ استقلال کشور تابحال دو سیاست اصلی در پیش گرفته است: اول: توسعه سکوهای داخلی با کیفیت مناسب و هزینه خدمات پایینتر؛ دوم قانونمندکردن حضور سکوهای خارجی در کشور و اجازه فعالیت آنها در صورت تامین الزامات مقرراتی کشور.
🔸در سیاست اول اقدامات خوبی توسط دولت و بخش خصوصی انجام پذیرفته و امروز شاهد توسعه سکوهای داخلی با کیفیت مناسب هستیم که فارغ از فضاسازیهای رسانهای، مورد اقبال توده مردم قرار گرفته و روند کاربری آنها مدام در حال توسعه است و این روند را آمارها تایید میکنند و البته چالشهای متعددی هم دارند که به مرور برطرف خواهند کرد. جریان استعمار مجازی در برابر این سیاست چند اقدام مقابلهای انجام داده است: تشکیک در محرمانهگی اطلاعات در سکوهای داخلی و عدم رعایت حریم خصوصی موسوم به تیک سوم و تبلیغ در باب پایینبودن کیفیت این سکوها در ارائه خدمات به مردم و …
🔹در سیاست دوم سکوهای پرچالش خارجی ای چون اینستاگرام و تلگرام و واتس آپ و فیس بوک و … ، هنوز حاضر به پذیرش و اعمال مقررات کشور نشدهاند و جمهوری اسلامی هم منطقا حضور ایشان را فضای مجازی کشور مسدود کرده است. در مقابله با این سیاست چند اقدام صورت گرفته است: متعارض نشان دادن منافع کسب و کارهای مجازی با فیلترینگ این سکوها، هشدار بابت نقش جریان آزاد اطلاعات، توسعه ناخواسته فیلترشکن ها به عنوان نتیجه طبعی این سیاست، قطع ارتباط با دنیا و …
🔸غالب تشکیکات جریان استعمار مجازی در مقابل این دو سیاست بلاوجه است و عمدتا هم پاسخ داده شده و البته بگذریم از اینکه نفوذ تبلیغاتی جریان مذکور خصوصا در لایه مسوولان کشور قوی تر بوده و زمان خواهد برد تا تبیین های فوق در ذهن مسوولان و سیاسیون و … بنشیند و چندین بار هم تاکید کردهام که جای برنامه آموزشی ارتقای سواد حکمرانی فضای مجازی شدیدا خالی است. ولی مهمترین چالشی که مطرح شده مربوط به تحدید بستر ارتباطی بین الملی است که از طریق سکوهای خارجی تامین میشود و غفلت از سیاست سوم که در ادامه توضیح خواهم داد بستر تقویت و توجه به این اشکال را فراهم کرده است.
🔹اما سیاست سوم چیست؟ این سیاست به دنبال توسعه سکوهای بینالمللی با مشارکت تمامی کشورهایی است که نمیخواهند تن به حاکمیت آمریکا بدهند. تجربه جنبش عدم تعهد که به نوعی سعی کرد در بین دوقطبی بلوک شرق و بلوک غرب، بلوک سومی ایجاد نماید و فارغ از اشکالاتی که بر سیاستهای انفعالی آن وارد است، ولی این تجربه میتواند امروز با اصلاحاتی در ابعاد سیاستی آن و تقویت سیاستهای اثباتی، در حکمرانی فضای مجازی هم مورد توجه کشورها قرار گیرد. با این توجه که بلوک آمریکای سایبری به مراتب قوی تر از رقبای مقابل (عمدتا چین و در مراتبی بسی پایینتر، روسیه) است.
🔸امروز جمهوری اسلامی در چند لایه میتواند با مشارکت کشورها اقدام به توسعه سکوهای بینالمللی نماید. لایه اول: کشورهای عضو محور مقاومت(۲۰۰میلیون نفر شیعه و حدود ۱۰۰میلیون نفر سنی)، لایه دوم: کشورهای جهان اسلام (حدود ۲میلیارد نفر) لایه سوم: سایر کشورهای دنیا که به دنبال استقلال سایبری هستند(مثلا کشورهای عضو جنبش عدم تعهد با حدود ۴.۵میلیارد نفر جمعیت). به نظر می رسد در صورت توسعه سکوهای بین المللی در این لایهها، امکان ارتباطات روشمند و مستقل و امن مردم با سایر مردم دنیا تسهیل خواهد گردید و طبعا در این فضای مشترک، امکان مقررات گذاری بین المللی و ملی فراهم خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرف اصلی بیانات رهبر انقلاب در دیدار خانوادههای شهدای امنیت
حکمرانی در قرآن-جلسه266.mp3
17.43M
جایگاه مهدویت در نگاه راهبردی شهید سید حسن نصرالله.mp3
23.31M
وحدت - serrethari .mp3
1.37M
📻 پادکست | وحدتوحدتوحدت
🔸اون چیزی که باعث نگرانی دشمن شده اینه که تمام رؤسای کشورهای لبنان، فلسطین، یمن و عراق به دیدار رهبری اومدن ..
بعد اینا میگن اگر این رهبر، قدرت بگیره قطعا کار ما تمامه!
- تاریخ نشان داده که #همیشهشیعهازدرونضربهخورده ، و هیچ موقع از بیرون شکستی بهش وارد نشده،
- شیعه یک معنویت سازماندهی شده داره که هرچی بیشتر باهاش بجنگن، قویتر و پیوستهتر میشه ..
چی میزنتش زمین؟ اختلافات درونی
🔺«استاد احمد فرحانی»