❓سوال: در چه مواردی نماز خواندن با لباس و اشیاء نجس صحیح است؟
✍پاسخ:
☝️ موارد جواز نماز خواندن با لباس نجس:
1️⃣ ناچار باشد با لباس نجس نماز بخواند؛
2️⃣به واسطه زخم یا جراحت یا دمل، لباس خون آلود شده باشد؛
3️⃣ خون موجود در لباس کمتر از درهم باشد؛
4️⃣لباس های کوچک نمازگزار که با آنها نمی توان عورت را پوشاند، نجس باشد مثل جوراب، و دستکش؛ به شرطی که از مردار و حیوان حرام گوشت نباشند؛
5️⃣لباس زنی که پرستار بچه است (*).
(*): لباس زنی که پرستار بچه است و همان یک لباس را دارد (اگر لباس دیگری دارد، آن را نیز می پوشد) اگر نجس شود و روزی یک بار تطهیر شود، کفایت می کند. 👈🏽آیت الله سیستانی فرموده اند: این مورد در موارد اضطرار داخل است و معیار در بخشودگی، وجود سختی و دشواری برای شخص است و این منحصر به این مورد نیست. 👈🏽امام (قدس سره) فرموده اند: یک مرتبه ای که در روز تطهیر می کند باید پیش از اولین نمازی باشد که آن لباس نجس شده است و 👈🏽حضرت آیت الله مکارم نجاست را منحصر به بول دانسته اند. (ر.ک: العروه الوثقی مع تعلیقات، ج1، فی احکام النجاسات، فصل فیما یعفی عنه فی الصلاه).
✌️ موارد جواز نماز خواندن با اشیاء نجس: اشیا و زیور آلاتی که همراه نمازگزار است؛ مثل: انگشتر، تسبیح و ... .
---------------------
منبع: توضیح المسائل ده مرجع، م 848؛ بهجت، استفتائات، ج2، س1547، 1548، 1555، 1556، 1576، 1577 و 1586؛ خامنه ای، اجوبه الاستفتائات، س 435 و سایت، استفتائات جدید و استفتا؛ سبحانی، توضیح المسائل، م 816؛ سیستانی، المسائل المنتخبه، م 205 و 207 و منهاج الصالحین، ج1، م577، 581 و 585؛ مکارم، استفتائات جدید، ج1، س 125، 126، 127، 135 و ج3، س 186 و 191.
#احکام
..." @Tollabe_pasokhgoo "...
🔺 با طلاب پاسخگو همراه باشید. 🔻
❓جایگاه #شفاعت در قیامت چگونه است؟
✍پاسخ اجمالی:
شفاعت به معنای تقویت و نیرو بخشیدن به شخص ضعیف است و شفیع به کسی گفته میشود که نیازمند را کمک کند و او را به حد اعتدال و عدم نیازمندی برساند.
شفاعت در روز قیامت مخصوص خداوند است و به افراد دیگری نیز این اجازه داده شده است که از دیگران شفاعت کنند. از روایات فراوانی که در این زمینه وارد شده، معلوم می شود که شفیعان در روز قیامت فراوان اند. از جمله آنها انبیای الاهی، علما، شهدا، ملائکه، مؤمنان، اعمال صالح، امامان معصوم و قرآن اند.
💢کسى #لیاقت شفاعت شدن را دارد که علاوه بر اذن الاهى، به خدا و پیامبران الاهى و روز رستاخیز و آنچه خدا بر پیامبرانش نازل فرموده، از جمله حقانیت شفاعت، ایمان راستین داشته باشد و این ایمان را تا آخر عمر حفظ کند.
🌐پاسخ تفصیلی🔰
islamquest.net/fa/archive/question/fa470
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
࿐჻ᭂ⸙🌸🌹🌼⸙჻ᭂ࿐
💥باطلابپاسخگوهمراهباشید
🍃 @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌸🌹🌼⸙჻ᭂ࿐
4_5954064771048276002.mp3
1.11M
❓چرا برخی اوقات دعا میکنیم ولی خدا حاجتمان را برآورده نمی کند؟!
🎙پاسخ
#استاد_محمدی 👆
#استجابت_دعا
🌺 طلاب پاسخگو 🌺
✅ @tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وقتی که مجری شبکه وهابی با استدلال یک جوان شیعی منکوب و متحیر می شود!
#توسل
#زیارت
#وهابیت
#اهل_سنت
#حتما_ببینید 💯
🔴کانال طلاب پاسخگو:👇
@tollabe_pasokhgoo
طلاب پاسخگو
📚 #کتاب پاسخ به پرسشهای مذهبی ✍اثر #آیت_الله_مکارم_شیرازی و #آیت_الله_سبحانی مجموعهای از پرسش و
❓با اين كه پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله هم خودش در راه راست بود و هم مسلمانان را به راه راست هدايت كرده بود، پس چرا در حال نماز مى فرمود: «اهدِنَا الصَّراطَ المُسْتَقِيمَ؛ ما را به راه راست هدايت كن! » آيا اين به اصطلاح علمى، تحصيل حاصل نيست؟
✅پاسخ :
جهان هستى با تمام پديده هاى خود-/ اعم از مادّى و معنوى-/ قابل زوال و دستخوش تغيير و تحوّل است؛ همچنان كه اصل پيدايش يك پديده در پرتو علّت و شرايط خاصّى صورت مى گيرد، همچنين استمرار و ادامه وجود آن، شرايط و مراقبت هاى خاصّى لازم دارد تا به آن لباس استمرار و بقا بپوشاند و از زوال و فناى آن جلوگيرى كند.
موضوع هدايت به راه راست نيز مشمول همين قدرت است. بقا و ادامه هدايت در فرد و يا جامعه، به مراقبتها و شرايط خاص نيازمند است و الّا ممكن است يك فرد هدايت يافته، در آينده عمر خود از جادّه مستقيم منحرف گردد و پس از هدايت، مجدّداً گمراه شود.
بنابراين، يك فرد و يك اجتماع هرچند در شرايط كنونى از نظر هدايت و عقايد در درجه عالى و ممتاز قرار بگيرد، ولى آينده او مبهم است. او بايد از وضع فعلى استفاده نمايد و رو به درگاه الهى آورده و از او جدّاً بطلبد كه اين نعمت را كه هر لحظه ممكن است دستخوش فنا و زوال گردد، در حقّ او در تمام ادوار عمر برقرار بدارد.
و اگر يك فرد هدايت يافته، بگويد: «اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ؛ ما را به راه راست هدايت كن! » هدف اين است كه ما را در اين راه پايدار فرما! و اين نعمت را درباره ما مستمر و دائمى گردان.
مفسّر بزرگ اسلام «طبرسى» در «مجمع البيان» مثال مى زند و مى گويد: و نظير اين گونه تعبيرات در ميان ما فراوان است؛ شما وقتى احساس مى كنيد كه مهمان عزيز شما مى خواهد كم كم دست از غذا بكشد، فوراً به او مى گوييد: ميل بفرماييد در صورتى كه او آرام آرام مشغول خوردن است، ولى منظور اين است كه اين كار را ادامه بده.
📚 کتاب پاسخ به پرسشهای مذهبی ، #آیت_الله_مکارم_شیرازی و #آیت_الله_سبحانی ، ص۴۸۲
#پرسش_و_پاسخ_از_محضر_علما
#درسهایی_از_قرآن
#اخلاق
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🌕 اعمال شب و روز نیمه شعبان
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
•┈┈••✾•✨🌼✨•✾••┈┈•
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•
❓آیا در عصر غیبت، دعای فرج و انتظار فرج کافی است؟
✅ #آیت_الله_بهجت :
تنها انتظار فرج کافی نیست، تهیّأ (آمادگی)، بلکه طاعت و بندگی نیز لازم است، مخصوصاً با توجه به قضایایی که پیش از ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف واقع می شود، به حدی که: «مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً؛ جهان مملو از ظلم و جور می گردد»
خدا می داند که به واسطه ضعف ایمان بر سر افراد چه می آید. خدا کند ظهور آن حضرت با عافیت مطلقه برای اهل ایمان باشد و زود تحقق پیدا کند. مگر امکان دارد عافیت مطلقه بدون ایمان، طاعت و بندگی انجام گیرد؟! خدا به اهل ایمان توفیق دهد که از فِتَن مُضِلّه کناره گیری کنند.
📚در محضر بهجت، ج۱، ص۱۱۹
#پرسش_و_پاسخ_از_محضر_علما
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
20پرسش.pdf
1.01M
📚 #کتاب پاسخ به 20 پرسش کودکان و نوجوانان درباره امام زمان عجل الله
#مهدویت
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
•┈┈••✾•✨🌼✨
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨
دانیال سالاری از طلاب جهادگر اهل قلعه گنج که در روستای محروم راسک در حال خدمت رسانی بود بر اثر واژگونی خودروی حمل مصالح آسمانی شد
گروه جهادی فانوس جنوب مدت ۱۰ روز است مشغول خدمت رسانی در روستای محروم راسک از توابع دهستان رمشک است و ظهر روز هفتم فروردین بر اثر واژگونی یک دستگاه تراکتور که جهادگران برای حمل مصالح ساختمانی به منظور ساخت و ساز در روستا استفاده میکردند طلبه جهادگر خود را از دست داد ...
روستای راسک در فاصله سی کیلومتری از شهر رمشک و صد و هشتاد کیلومتری از شهرستان قلعه گنج است و شاید خیلی از ما نه تنها اسم روستا که نام بخش و حتی شهرستانش را هم نشنیده باشیم اما دلاورانی همچون شهید سالاری از خانه و زندگی و حالا جان خود گذشته اند برای آبادانی و کمک به #مستضعفان منطقه ...
بی ادعا
غریبانه ...
بدون اینکه #شهادت او حواس کسی را از چیزی پرت کند ...
🔴 @Tollabe_pasokhgoo