🔴 متحیرم از ایمان زکزاکی!
🔹 مردی در رنگ مؤذن پیامبر، سالیانی است که با مقاومت خود و پیروانش در قلب آفریقا بدل به فخر جهان اسلام شده است! متحیرم ریشه در کدام ایمان، کدام معرفت و کدام عقل و عشق دارد اسلام #شیخ_زکزاکی که اینگونه مقاوم ایستاده! نه رسانهای مظلومیتش را آنچنان که باید مخابره میکند و نه مجامع بینالمللی پیگیر حال وخیم او هستند ولی رهبر شیعیان نیجریه حقیقتا الگوی ایستادگی است! او نه فقط در برابر شهادت فرزندانش صبر کرد و هرگز لب به شکوه نگشود که حتی وخیمترین شرایط جسمانی خودش را نیز در مخوفترین محبس دنیا ماهها و سالهاست تحمل کرده است!
🔸در خبرها آمده بود: هر دو زانوی شیخ مظلوم نیاز به جراحی دارد و تپش قلبش هم نامطمئن است! بینایی یک چشمش را کامل از دست داده و آن چشم دیگر نیز تنها ۱۵ درصد قدرت دید دارد! بدنش هنوز مرکب قطعات گلوله است و اوضاع همسرش نیز در همین حدود! همسری که مادر ۶ شهید است! مادر ۶ شهید! پدر ۶ شهید! و جنایاتی در حد نسلکشی؛ با سوءاستفاده از سکوت رسانههای جهانی!
🔻مکه و مدینه صدر اسلام کجا و صحرای سوزان آفریقا کجا؟! تهران و قم و مشهد صدر انقلاب کجا و بیابان گرم نیجریه کجا؟! کیستند اینان؟! و شجره اسلام راستینشان در دل کدام خاک، این همه با صلابت آبیاری شده که هرچه بیشتر زخم میخورند، بیشتر ندای توحید سر میدهند؟!
✅ بعد از این همه مدت شکنجه، اخیرا گروهی از پزشکان موفق شدند ملاقاتی با روحانی روسفید عصر ما داشته باشند و این خروجی دیدارشان: «شرایط جسمی، خرابتر از خراب اما شرایط روحی، عالیتر از عالی!» با خود میاندیشم که شیخ و همسرش در این زمان همانگونه مسلمانند که «یاسر و سمیه» در دوران پیامبر! و این اسلام مقاومت است؛ فتح بزرگ انقلاب خمینی! و این است نشانههای واضح عصر ظهور! که چگونه نور در تاریکی و ظلمت آخرالزمان، صحرا به صحرا و بیابان به بیابان میرود و در دل رهبر شیعیان نیجریه حلول میکند!
💢 اما اف بر سازمان لعنتی ملل! اف بر شورای ملعون امنیت! اف بر مدعیان دروغین حقوق بشر که فیالواقع این چشم چشمآبیهای غربی است که کور است، نه دو دیده شیخ شریف قاره سیاه! خدایا! ما را از شر این جهل مدرن که دل برای درندگان میسوزاند اما نوع انسان را در تقابل با پستترین درندگان در لباس آدمیزاد، تنها رها کرده، نجات ده! و برسان منجی شیخ و همسرش را! جز دعا که کاری از دست ناتوان ما ساخته نیست! دست باز، دست بقیةالله است که شکی در ظهورش نداریم اما کی؟! مگر نمیبینی شلاق ابوسفیان هنوز بر سر «یاسر و سمیه» بلند است؟!
📝 #حسین_قدیانی
@tollabolkarimeh 🌷
💠 انقلابیگری توحیدی . . . یا طاغوتی ؟ ! ؟
🔘 چند سالی است که از دوگانه مذهبی و غیر مذهبی، حزب اللهی و غیر حزب اللهی عبور کرده و به دوگانه انقلابی و غیر انقلابی رسیدهایم و انقلابی بودن و نبودن معیار و شاخص سنجش افراد در تعیین عیار کفایت برای اقتدا، پیروی و یا حداقل تایید و حمایتها شده است.
🔘 با دیدن قرائتهای مختلف از انقلابیگری بر خود لازم دیدم در این خصوص تأملی کرده که به اختصار به عرض میرسانم و ممنون خواهم شد که از نظرات خود بنده را نیز مستفیض بفرمایید تا چراغی بر سر راه نگارنده روشن گردد و مانع گمراهی شود.
🔘 از حیث لغوی معنای مصدری کلمه انقلاب دگرگون شدن، وا گردیدن و برگشتن از حالی به حال دگر است و از معانی اسمی آن میتوان به برگشتگی، تغییر، تحول و تبدل اشاره کرد. با دقت در معانی مذکور در میابیم که نوعی فعالیت و عدم سکون در مفهوم کلمه انقلاب جاری و ساری میباشد.
🔘 با توجه به معنا و مفهوم کلمه انقلاب افرادی که متصف به این صفت میشوند نمیتوانند منفعل و ساکن باشند لاکن باید فعال، محرک و منشأ اثر باشند و به عبارت دیگر در محیط و افراد پیرامون خود اثر بگذارند و گر نه نمیشود به آنها انقلابی گفت. ناگفته نماند که این فعالیت و انقلابیگری صرفا محصور در اقدامات عملی نبوده و شامل اقدامات فکری و نظری نیز میگردد.
🔘 اما مهم تر از نفس کنشگری و فعال بودن این است که و سمت و سوی این اثرگذاری و تغییر و تحول در کدامین جهت و به کدامین مقصد است. اگر جهت و افق توحیدی بود این فرد انقلابی مثبت و اگر جهت و افق غیر توحیدی و به عبارت دقیق تر طاغوتی بود این فرد انقلابی منفی است. لذا فرد فعال و پر تلاشی که مسیر توحید و صراط مستقیم را خوب نشناسد ممکن است در جهت خلاف پارو بزند و یا آب در آسیاب دشمن بریزد.
🔘 کسی که وضعیت موجود را هر چه و هر کجا که میخواهد باشد، اگر به حال مطلوب و مورد رضایت خدا و ولی خدا برگرداند و تغییر دهد یک انقلابی توحیدی و مثبت است وگر نه کم نیستند افرادی که با تلاش و کوشش های فراوان وضعیت موجود را در جهت نفسانیات و یا اراده طواغیت تغییر میدهند و تکمیل کننده پازل و نقشه دشمن هستند.
🔘 هر کسی که منفعل و ساکن (عملی یا نظری) است قطعا انقلابی نیست؛ اما هر انقلابی (فعال و متغیر) لزوماً خوب و قابل اقتدا نیست؛ لذا توحیدی و اسلامی بودن انقلابیگری رکن اصلی و مهم است. حال به نظر شما کسی که اسلام را در حد و اندازه خودش نشناسد انقلابیگریش چگونه خواهد بود؟
✍ #حسین_کاوه
#دقت و #درنگ
#مباحثه
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی قهرمانی زنان برای کسی اهمیت ندارد
🔹ندا ژوبین رزمیکار کرمانشاهی پس از کسب مدال طلای رقابتهای جهانی کیک بوکسینگ در آذربایجان، بدون استقبال به ایران بازگشت/عصر ایران
📍 حالا استقبال نکردن مسئولان سرجاش! ولی کافی بود یه عکس بی حجاب میذاشت اینستاگرام، اونوقت با اشاره اتاق فرمان پولینژاد و نوچه های پونصد هزار تومنیش، میشد تیتر یک!
ولی خب چون شل حجاب نیست و از خانواده مذهبیه و نمیشه ازش دو قطبی ساخت و کاسبی کرد، محکوم به بی توجهیه!
@tollabolkarimeh 🌷
21.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین_موسوی
🎥 اهمیت و جایگاه اربعین موسوی
🎤 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
@tollabolkarimeh 🌷
* #اربعین_موسوی
بسمه تعالی
🔻همانطور که مستحضرید از اول ماه ذیالقعده تا آخر دهه ذیالحجه در بین اهل معرفت به اربعین کلیمی یا چهلّه موسوی مشهور است که بزرگان به استفاده از این فرصت مبارک، تاکید میکردهاند.
🔸سال ۹۵ در پی درخواستهای مکرر اعضای کانال مبنی بر انتشار توصیهای از حجتالاسلام و المسلمین ناصری در مورد اربعین موسوی؛ از محضر ایشان درخواست توصیهای شد که ایشان خطاب به اعضای محترم کانال مرقومهای دقیق و قابل تامل لطف نمودند.
📜متن مرقومه:
بسم الله الرحمن الرحیم
«و واعدنا موسی ثلاثین لیله و اتممناها بعشر»
کلمه لیله در این آیه شریفه قابل توجه است.
۴۰ شب بوده
از مرحله «و باللیل افلا تعقلون» تا «و نجّیناهم بسحر» راهی است که همت، سعی و تلاش میخواهد.
نافله شب، تلاوت قرآن، ذکر استغفار و توسل به حضرت بقیة الله روحیلهالفداء بهترین وسیله و اسباب این حرکت آسمانی است.
البته با ثبات قدم که حال ثابت از عمل صالح ثابت حاصل آید.
و من الله التوفیق
جعفر ناصری
چهاردهم مردادماه ۱۳۹۵
آخر شوال ۱۴۳۷
@tollabolkarimeh 🌷
تبلیغ مسجد غیرسیاسی در روزنامه #آرمان
🔴 روز نامه اصلاحطلب #آرمان در مقدمه گزارشی که به بهانه نشست هماندیشی نویسندگان و ناشران حوزه نماز و مهدویت که سهشنبه، ۱۱ تیرماه در خانه کتاب برگزار شد، منتشر کرده، نوشته است: در سالهای اخیر جسته و گریخته هشدارهایی درباره کم شدن تعداد مراجعهکنندگان به مساجد مطرح شده است. در مواردی اشاره شده که تعداد نمازگزاران در برخی مساجد انگشتشمار بوده است و نیز اظهارنظرهایی درباره تغییر در جمعیت نمازهای جمعه هم منتشر شده است.
نویسنده این گزارش در بخشی دیگر با انتقاد از آنچه «غلبه سیاست» نامیده، چنین آورده است: اخیرا در یکی از مساجد مناطق جنوبی تهران تصاویری از شخصیتهای شناخته شده آویخته شده است. تعدادی از این تصاویر، شخصیتهای غیر ایرانی بودهاند اما در میان آنها شخصیتهای ایرانی هم میتوان دید. از قضا یکی از آن تصاویر، بعد از نزدیک 10 سالی که از درگذشتش میگذرد، محل مناقشهای پرحرارت است. آویختن تصاویر در مساجد، در له یا علیه شخصیتهایی که موافق و مخالف دارند، به معنی خط کشی بین این دو دسته در موردی است که از قضا نباید مرزی بین آنها وجود داشته باشد. راضی کردن هر کدام از طرفین به معنی ناراحتی دسته دیگر است که چه بسا این ناراحتی به صورت عدم استقبال از مسجد نمود یابد. گویی ضرورتی انکار ناپذیر است که در درگیریهای جناحی، نباید مسجد و امکانات آن در خدمت قرار گیرد. باید سیاست را در فضاهای سیاسی نگه داشت و اگر قرار است در مساجد مسالهای سیاسی طرح شود، باید مسالهای مورد وثوق همه باشد تا به هیچ عنوان بین نمازگزاران مرزبندی صورت نگیرد.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سید مصطفی خوش چشم، تحلیلگر مسائل بین الملل و سیاست خارجه:
🔹اگر اینستكس تنها راه ورود غذا و دارو به کشور باشد، یعنی به دست خودمان یک اهرم فشار جدی دیگر برای خودمان طراحی کردیم/ احتمال میدهم ۳ ماه بعد از آغاز به کار اینستكس، درباره موشکی و منطقهای هم با غربیها مذاکره کنیم!
@tollabolkarimeh 🌷
🔻تاریخچه نظام آموزشی ایران به روایت یک یهودی متعصب!
انتشار ترجمه کتاب «نظام آموزشی و ساختن ایران مدرن» نوشته دیوید مناشری با حمایت #شورای_انقلاب_فرهنگی
«Eduction and the making of modern iran»
نوشته #دیوید_مناشری در سال ۱۹۹۲ انتشار یافت و در سال ۱۳۹۶ با عنوان «نظام آموزشی و ساختن ایران مدرن» توسط آقایان بادامچی و مصلح، و به سفارش کمیسیون تعلیم و تربیت #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی ترجمه شده است.
فارغ از محتوای جهت دار و بسیار مخدوش این اثر، تصریح نویسنده به حمایت مالی و معنوی نهادهای صهیونیستی و کانون های اسرائیلی در تدوین این اثر، از نکات عجیبی است که انگار برای متولیان ترجمه و نشر و متولیان فرهنگی کشور اصلا حساسیت برانگیز نبوده است!!
به عنوان نمونه مناشری در پیش گفتار کتاب خود از #یوری_لوبرانی تشکر ویژه عمل آورده است. لوبرانی چهره صهیونیست شناخته شده ای است که در دهه پنجاه، بیش از پنج سال سفیر رژیم جعلی اسرائیل در ایران بوده است!
حمایت مالی بنیاد فورد(بنیاد امنای اسرائیلی) و بنیاد فول برایت(بنیاد آموزشی آمریکا_اسرائیل) در انجام تحقیقات طولانی این اثر(از ۵۳ تا ۷۱) بسیار عجیب و قابل تأمل است.
چرا چند نهاد صهیونیستی باید این حجم از حمایت مالی را برای تدوین تاریخچه نظام آموزشی مدرن ایران هزینه کنند؟!
آیا خروجی چنین پژوهش هایی خالی از اغراض سیاسی و فکری است؟!
چرا بجای هزینه کرد بیت المال برای ترویج پژوهش های مغرضانه دشمنان، چنین پروژه هایی مستقلا در داخل ایران و به دست اندیشوران متعهد مسلمان انجام نمی شود.
❄️در جای جای کتاب، با دقتی مثال زدنی، تلاش شده فرایند انتقال مرجعیت آموزشی کشور از حوزه های علمیه، به روشنفکران غربگرا، مورد تأکید قرار گیرد.
با این وجود از چه رو حوزه علمیه تا کنون ایجابا و نفیا در مورد تاریخ قرن ها فعالیت گسترده خود در عرصه آموزش و پرورش، اثری تولید نکرده است؟!!
❄️با پیروزی انقلاب اسلامی که به تصریح مناشری، فلسفه سیاسی کشور گردش بنیادین یافت و طبیعی بود که سیاست های آموزشی نیز تغییر یابد!
❄️این پروژه نشان داد مخالفان جمهوری اسلامی و تشیع، تا چه اندازه به سیاستگذاری کلان آموزش و پرورش ایران حساسیت دارند و تلاش دارند روایت های تاریخی و دیدگاه های آموزشی مطلوب خود را در بدنه تصمیم سازی عالی نظام اسلامی نهادینه سازند.
نقل از روزنه
@tollabolkarimeh 🌷
🔻 آیت الله فاضل لنکرانی:
✳️ دشمن برای از بین بردن انقلاب و صدمه به دین از راه حجاب وارد شده است
🔸 امروز دشمن برای از بین بردن انقلاب و صدمه زدن به دین از راه مسأله حجاب وارد شده است و با مسائل ساختگی همچون «حجاب اجباری» به تبلیغات سوء می پردازند
🔸 رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه خواهران طلبه باید بر همه ابعاد سیاسی، اجتماعی و عقلانی حجاب مسلط باشند تا بتوانند شبهات جوانان را پاسخ دهند، مطرح کرد: امروز جریان فمینیسم در تلاش است تا مسأله حجاب را تضعیف کند و خواهران طلبه باید با تبیین حجاب در جامعه به صورت مستدل و مبرهن جلوی اقدامات آنها را بگیرند.
🔸 امروز وظیفه خواهران طلبه در برخی زمینه ها همچون حجاب و عفاف به مراتب از برادران بیشتر است و باید با مطالعه بسیار و پژوهش های علمی بتوانند از حریم دین حراست کنند.
🔸 امروز ما وظیفه داریم به صورت کامل حقایق دین را بشناسیم و آنها را به دیگران بشناسانیم؛ امروز نیازمند کارشناسان حقیقی و واقعی دین هستیم که به صورت کامل بر مسائل دینی مسلط باشد و بتواند به شبهات پاسخ دهد.
➕ بیشتر بخوانید:
http://kowsarnews.ir/news/view/78962
@tollabolkarimeh 🌷