فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 پاسخ به شبهه مطرح شده توسط خبرگزاری های دولتی مبنی بر #مذاکره دوباره با #آمریکا در سخنرانی حجت الاسلام #طائب☝️
🔺اینکه وزیر امور خارجه گفته اگر آمریکا به برجام برگرده ما کماکان در برجام هستیم، اگر مرادش این باشه که بخواد به دنیا بگه «ما برجام رو بهم نزدیم و اونا بهم زدند» این حرف درستیه، اما اگر منظورش این بوده که دنبال مذاکرات جدیدی با آمریکا هستیم، این پایمال کردن خون حاج قاسم سلیمانی و خلاف حرف حضرت آقا و خلاف عقل و منطقه.
@tollabolkarimeh 🌷
مصاحبه امام خمینی با نشریه آمریکایی تایم:
🔴 سوال خبرنگار: شما زندگی خیلی #منزویای داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط #بینالمللی را مطالعه نکردهاید. تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گرفتن و دادنِ یک زندگیِ اجتماعی درگیر نبودهاید، آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمیآورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمیتوانید درک کنید؟
✅ امام(ره) : ما #معادلهی_جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسی که تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجیده میشدهاست را شکستهایم، ما خود #چارچوب_جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم، از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم. حال شما اسمش را هرچه میخواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیمگذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایه نفوذ سرمایهداران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هر کسی را محکوم نمایند بلافاصله محکوم کنند.
آری با ضوابط شما من هیچ نمیدانم و بهتر است که ندانم.
صحیفه نور ، جلد ۶ ، صفحه ۳۳۸ ۱۳۵۸/۹/۹
@tollabolkarimeh 🌷
🌺🍃 #ایام_الله #دهه_فجر
✍ شباهت های امام راحل با مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، در کلام مورخ فقید، استاد علی دوانی و مرحوم آیت الله حاج آقا جمال نوری از خویشان نزدیک شیخ شهید🔰
💠 استاد دوانی(ره):
آنچه مايه كمال تأسف است، اين است كه هرچند پس از پيروزی انقلاب اسلامی ملت ايران به رهبری حضرت امام خمينی(قده)، بيشتر مقاصد آيت الله شهيد حاج شيخ فضل الله نوری، از جمله «مشروطه مشروعه» و تاسيس «مجلس شورای اسلامی» و حضور شورای ناظر بر مصوبات مجلس (نگهبان)، جامه عمل پوشيده، و آنچه آن #مرجع_بزرگ و #مجاهد می خواست به وسيله جانشین بحقش حضرت امام خمينی انجام گرفت، ولی از آن آيت بزرگ الهی تقدير شايسته ای به عمل نيامد، حال آن كه بسيار به جا بود درباره وی كتاب های تحقيقی، تأليف و تصنيف شود، و كنگره بزرگی بگيرند.
در يك كلام آيت الله شهيد حاج شيخ فضل الله نوری، شهيد راه اسلام شد. كسی حق او را چنان كه بايد ادا نكرد، و تاكنون هم ادا نشده است، ولی چنان كه گفتم همين كه بازار آشفته ای به وجود می آيد حتی همين روزها، مزدوران اجانب در گوشه و كنار، بيرون آمده و به سمپاشی بر ضد او و مثله ساختن تاريخ می پردازند، و از اين راه ماموريت خود را به انجام می رسانند./از مقاله استاد دوانی دریادمان «تندیس پايداری»،ویژه نامه روزنامه رسالت درنکوداشت مرجع شهید نوری(ره)/نوید شاهد
💠 آیت الله حاج آقا جمال نوری(ره):
اگر می خواهید مرجع شهید، شیخ فضل الله نوری رضوان الله تعالی علیه را بشناسید، به امام خمینی نگاه کنید، که ایشان، امام خمینی عصر خود بود./۱۳۶۰ش، محله سنگلج تهران، مسجد محمدیه/
طلاب_انقلابی
@tollabolkarimeh
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ چرایی برخورد سرد سید بحر العلوم نسبت به ملامهدی نراقی
🌺 گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم 🌺
🌺آیا تو چنان که می نمایی هستی؟ 🌺
/بدان ایدک الله
@tollabolkarimeh 🌷
💢اسلام، انسانها را در انتخابهای سیاسی، مختار محض قرار نداده است
✔️حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا بهروزی لک، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم در گفتگوی اختصاصی با شبکه اجتهاد🔻
🔹انسانها در چارچوب خاصی، حق انتخاب دارند و در آن چارچوب حق انتخاب و مجاز، میتوانند وکیل بگیرند. پس ابتدا باید حوزه انتخاب مجاز انسانها معلوم شود و بعد ببینیم خودشان میتوانند آن انتخاب را اعمال کنند یا به کسی وکالت بدهند.
🔹آیا مردم اصلاً حق قانونگذاری دارند تا این وکلا بخواهند از جانب موکلان خودشان وکالت را بر عهده بگیرند؟ علیایحال ازنظر من، چارچوب اساسی دین از قبل توسط خلقت یا خالق، تعیینشده است؛ اما بخشی از آن هست که منطقه انتخاب محدود است. در آنجا انسان میتواند انتخابگر باشد.
مشروح گفتگو👈 https://b2n.ir/807537
@tollabolkarimeh 🌷
🔸دخالت خانوادهها؛ دومین عامل طلاق در ایران
حجت الاسلام دکتر #مهدی_عباسی_آغوی در گفتگو با #وسائل:
🔹عامل دوم طلاق ها در کشور ما، طبق برخی از تحقیقات خانواده درمانی؛ مسئله دخالت های خانواده می باشد.
🔹من معمولا به زن و شوهرهایی که در ابتدای زندگی شان هستند و این اختلافات را مطرح می کنند، این نکته را عرض می کنم که شما یکی از این چند گزینه را پیش روی دارید: گزینه اول این است که شروع کنید به تقابل کردن با والدین همسرتان و وابستگان همسرتان و در حقیقت بر نظر و عقیده خودتان اصرار و پافشاری کنید و دیدگاه آنها را رد کنید و با آنها وارد یک جدال شوید. که طبیعتا در این جدال نه شما سود و منفعتی خواهید برد و نه آنها و آرامش روانی هردو هم به خطر خواهدافتاد.
🔹گزینه دوم این است که فرد با حالت انفعالی برخورد کند و هر آنچه آنها بگویند را بی چون و چرا بپذیرد و کاملا مطیع آنها شود که این شیوه قطعا به آرامش روانی خود فرد آسیب می رساند. چون چه بسا کافی است دیدگاه آنها چه بسا اشتباه باشد و در نتیجه مرزهای خانواده دچار مشکل شود.
🔹گزینه سوم این است که فرد قطع رابطه کنم و در واقع صورت مسئله را حذف کنم. پاک کردن صورت مسئله و قطع ارتباط هم باعث می شود من و همسرم از حمایت های عاطفی و شناختی محروم شویم که این هم قطعا خلاف دیدگاه اسلام و آموزه های دینی ما مبنی بر حفظ حرمت و احترام والدین، می باشد.
🔹گزینه چهارم که بهترین گزینه این است که راهکار تعامل را در پیش گیرم. من خانواده همسرم را با همان ویژگی هایی که دارند بپذیرم و توجه کنم که آنها قابل تغییر نیستند و اگر هم قابل تغییر باشند سال ها زمان می برد چراکه آنها در سنین بزرگسالی و کهنسالی اند.
🔹حال که نمی توانم آنها را تغییر دهم، باید برخورد و رفتار خودم را تغییر دهم، شیوه تعامل خودم را اصلاح کنم و مهارت های خودم را افزایش دهم؛ این نکته بسیار مهمی است.
🔹مسئله دخالت والدین گاهی اوقات توهم دخالت است نه دخالت. اگر عضوی از خانواده همسر من، تذکری به من می دهد یا انتقادی می کند، حتما به معنای دخالت او در زندگی ما نیست و این نباید باعث آشفتگی روحی من بشود بلکه باید نگاه تعاملی به این نقد داشته باشم و اگر مفید بود بپذیرم.
🔹نکته مهم در اینجا این است که باید عدم پذیرش ما همراه با احترام و رعایت حریم ها باشد. البته پذیرش این سخن، به این معنا نیست که دخالت وجود ندارد بلکه برخی مواقع واقعاً دخالت هست اما من می توانم از دخالت ها پیشگیری کنم.
@tollabolkarimeh 🌷
💠چهار شرط اصلی برای یک نماینده
🔻امام خامنه ای:
🔹به نظر من مهم ترین شرایط نماینده عبارت است از این که متدیّن، کارآمد، دلسوز و شجاع باشد. اگر این چهار شرط در نماینده ای جمع شد، همان کاری را که شما آرزو و توقّع دارید، انجام خواهد داد. نماینده باید متدیّن باشد. بی دینی و بی تقوایی چیز بدی است؛ هرجا باشد، انسان را آسیب پذیر می کند. اگر در جای حسّاس باشد، آسیب پذیری آن بسیار گران تمام خواهد شد. نماینده باید کارآمد هم باشد. بعضی ها متدیّن هستند، اما از آن ها کاری ساخته نیست. باید به گونه ای باشند که بتوانند وظایفی را که بر عهده شان قرار دارد، انجام دهند.
🔹سوم این که دلسوز مردم - بخصوص طبقات محروم - باشد و برای آن ها کار و فکر کند. نامزدهای انتخابات مراقب باشند خود را وامدار ثروتمندان و قدرتمندان و امثال این ها نکنند. اگر کسی وامدار دستگاه ها و اشخاص و وامدار پول و قدرت شد، دیگر نمی تواند برای مردم دلسوزی کند. پس دلسوزی هم یک شرط بزرگ است.
🔹شرط چهارم این است که نماینده ی مردم باید شجاع باشد. این ملت، ملت شجاع و آزاده ای است؛ ملتی است که تهدید قدرتهای متکبّر جهانی او را به عقب نمی نشاند؛ بنابراین نماینده ی او هم باید شجاع باشد و نترسد؛ شجاعت در مقابل دشمن، شجاعت در مقابل باطل، شجاعت در پذیرش حرف حق.
◽️«بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران 1382/11/24
@tollabolkarimeh 🌷
✍ دیدار تاریخی علمای اعلام شاخص با حضرت #امام_خمینی رضوان الله تعالی علیه، در قبل و بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، در قاب تصاویر
✍ اکثر قریب به اتفاق آنان، دعوت حق را لبیک گفته یا به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، یاد خاطره آنها زنده و جاوید باد
🌺🍃به مناسبت #ایام_الله #دهه_فجر #انقلاب_اسلامی🍃🌺
#تصاویر_تاریخی
/شهیدرابع
@tollabolkarimeh 🌷
💢 تبعیت از امر حکومت اسلامی وجوب عقلی و شرعی دارد
📌 حضرت آیتالله مکارم شیرازی، در درس خارج فقه امر به معروف و نهی از منکر، بیان کرد:
📚 امام خمینی(ره) اصرار دارند که امر به معروف و نهی از منکر باید به صورت امر باشد و نه موعظه مگر آنکه موعظه، تأثیر امر و نهی را داشته باشد.
📚 معتقدیم که امر به معروف، دعوت به کار واجب است در هر قالبی که بخواهد صورت بگیرد، اعم از امر، موعظه و … و نهی هم دعوت به ترک منکر است که میتواند در قالب بیان عقوبت، نهی و … باشد؛ بنابراین اصرار بر امر و نهی در امر به معروف و نهی از منکر وجود ندارد.
📚 امر دو قسمت است یکی مولوی که از ناحیه مولا صادر میشود و سه وجه دارد؛ یکی اینکه عقلاً واجبالاطاعه باشد؛ دیگر اینکه شرعاً واجبالاطاعه و سوم عرفا واجبالاطاعه باشد؛ لذا اگر واجبالاطاعه نباشد، مولوی نیست. در جایی که امر، بیان مفاسد و مصالح باشد، ارشادی خواهد بود.
📚 امر حکومت اسلامی به دو جهت امر مولوی است؛ یکی اینکه امر حکومت از جایگاه عالی صادر میشود که در حکومتهای دینی عقلاً و شرعاً، تبعیت از آن واجب است و دیگری خود امر است.
📖 متن کامل در:
🌐 http://meftaah.com/?p=15098
@tollabolkarimeh 🌷
💥 پاسخ صریح رهبری به سخنان حسن روحانی:
❌ وقتی به #دروغ می گویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست #انتصابات است، مردم دلسرد می شوند.
❌ چگونه است که انتخابات وقتی به #نفع_شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است.
⚠️ از دشمن نمی شود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطین با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان #مسئول_مهم_دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به #غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند.
@tollabolkarimeh 🌷