فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این قبیله اگر چند عاشقان رفتند
هنوز راه همان است و مرد بسیار است...
🍃یاد کنیم از امام و شهیدان با صلوات
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
#عکسنوشته #آمرین
#امر_به_معروف_در_سیره_شهدا
#شهید_محمود_سعیدی🌷
🌿شهید محمود سعیدی نسب نقل می کرد: در فرصتی سوار تاکسی بودم، راننده بدون ملاحظه سرنشینان، نوار موسیقی مبتذل گذاشت!
«به او تذکر دادم، گفت: آقا #جوان هستم عیبی نداره!»
برایش مثال زدم، گفتم: بله جوان هستید، آتش شهوت در درون شما شعله ور است، ولی آیا میتوان بنزین یا مواد محترقه را به آتش نزدیک کرد؟!💥
پاسخ داد: نزدیک کردن این دو به هم موجب انفجار میگردد! 🔥
اضافه کردم: گوش دادن به موسیقی تند برای شما که جوان هستید آتش #شهوت را خاموش نمیکند، بلکه مانند بنزین آن را شعله ورتر خواهد نمود!
باید آیندهنگر و عاقبت اندیش باشی! این نمونه کارها #دین و #غیرت را میسوزاند❗️
(فصل طواف، صفحه ۶۸)
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
💎مرکز تخصصی آموزش و احیای واجب فراموش شده...
╔═💎💫═══╗
@aamerin_ir
╚═══💫💎═╝
به کانال آمرین بپیوندید👆
120129_002.m4a
13.95M
🎙 حجتالاسلام والمسلمین فتحی
💠 کارگاه عفاف و حجاب
🗓 یکشنبه ۱۴۰۱/۰۳/۲۹ بعد از نماز عشاء
🕌@emameaskarimasjed
◾️ راه ارتباطی با مدیر کانال؛
🆔@mozaffari48
#یا_امام_رضا
روز زیارتی مخصوص امام رضا (علیه السلام) و زیارت از دور و نزدیک
آخرین روزهای ماه ذی القعده با توجه به منابعی که از بزرگان شیعه در اختیار ما قرار گرفته است عناوین مبارک و مقدسی دارد ، در روز 23 ذی القعده که روز زیارتی مخصوص امام رضا (علیه السلام) است همگان می توانند با گفتن صل ا... علیک یا اباالحسن، زائر امام رضا (علیه السلام) باشند.از جمله موارد مبارک و مقدس در روزهای آخر ماه ذی القعده، روز زیارتی مخصوص امام رضا(علیه السلام)درروز 23 و روز 25 این ماه با عنوان «دحوالارض» یا روزی که زمین گسترده می شود ، است که در این باره بزرگان دین برای این که ما را متوجه فضیلت این روزها کنند، مطالبی را بیان کرده اند.از جمله این شخصیت ها سید ابن طاووس است که در کتاب «اقبال الاعمال» خود، آدابی را برشمرده و در بخش ماه ذی القعده می گوید من در کتاب های بزرگان دیده ام که برای روز 23 این ماه زیارت مخصوص امام رضا(علیه السلام) را مطرح کرده اند. معمولا زیارت در حرم ائمه معصومین انجام می شود اما در این روز با آوردن دو کلمه «قرب» و «بعد» (نزدیک و دور) می خواهد همه افراد را متوجه آن مکان کند که اگر در نزدیک حرم هستید به حرم مشرف شوید و اگر از آن دور هستید و در هر جای دنیا زندگی می کنید به آن روز به عنوان روز زیارتی مخصوص امام رضا(علیه السلام) توجه داشته باشید. بر این اساس کیفیت زیارت بستگی به شرایط، امکانات و اختیارات زائر دارد که اگر امکان داشته باشد زیارت های معروفی همچون زیارت جامعه، زیارت امین الله و ... که این شأن را برای او فراهم می کند به جای آورد.
توصیه آیت الله بهجت برای زیارت امام رضا (علیه السلام)
زیارت شما قلبی باشد. در موقع ورود اذن دخول بخواهید، اگر حال داشتید به حرم بروید. هنگامی که از حضرت رضا(علیه السلام) اذن دخول میطلبید و میگویید: « أأدخل یا حجة الله: ای حجت خدا، آیا وارد شوم؟» به قلبتان مراجعه کنید و ببینید آیا تحولی در آن به وجود آمده و تغییر یافته است یا نه؟ اگر تغییر حال در شما بود، حضرت(علیه السلام) به شما اجازه داده است. اذن دخول حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) گریه است، اگر اشک آمد امام حسین(علیه السلام) اذن دخول دادهاند و وارد شوید.
اگر حال داشتید به حرم وارد شوید. اگر هیچ تغییری در دل شما به وجود نیامد و دیدید حالتان مساعد نیست، بهتر است به کار مستحبی دیگری بپردازید. سه روز روزه بگیرید و غسل کنید و بعد به حرم بروید و دوباره از حضرت اجازه ورود بخواهید.
زیارت امام رضا (علیه السلام) از زیارت امام حسین(علیه السلام) بالاتر است، چرا که بسیاری از مسلمانان به زیارت امام حسین(علیه السلام) میروند. ولی فقط شیعیان اثنیعشری به زیارت حضرت امام رضا (علیه السلام) میآیند.
چرا این روز به عنوان روز زیارتی مخصوص امام رضا(علیه السلام) نامیده شده است؟
علامه مجلسی در کتاب «بحارالانوار» در باب شهادت امام رضا (علیه السلام) نقل کرده است که برخی از افراد معتقدند آن حضرت در روز 23 ذیالقعده به شهادت رسیده است اما در جامعه ما روز آخر ماه صفر به عنوان روز شهادت ایشان مطرح است. باید گفت این روز، روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است تا مردم با توجه به ذات آن حضرت، به نقشی که ایشان در ایجاد مدینه رضوی داشتند پی ببرند.امام رضا(علیه السلام) با آمدن به سمت مرو، یک مدینه دوم برای نشر معارف اسلامی ایجاد کردند که به اصطلاح مدینه رضویه گفته می شود، برای این که مردم این معنا را در نظر بگیرند و نسبت به زحمات ایشان حالت شکر داشته باشند و شاید این عنوان را مطرح کرده اند تا در این روز مخصوص به وجود مبارک امام رضا (علیه السلام) بیش از پیش توجه کنیم.مجلسی هم چنین با اشاره به تقارن روز دیگر زیارتی امام رضا (علیه السلام) 25 ذی القعده با روز دحوالارض می گوید: بزرگان دین بهترین اعمال را در این روز، زیارت امام رضا (علیه السلام) می دانند.
با گفتن این ذکر زائر امام رضا(علیه السلام) شوید
صلوات خاصه حضرت:
«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِىِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الاِْمامِ التَّقِىِّ النَّقِىِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَْرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلوةً کَثیرَةً تآمَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیآئِکَ»
خدایا درود فرست بر على بن موسى الرضا آن امام پسندیده با تقواى پاک و حجت تو بر هر که روى زمین و هر که در زیر زمین است آن راستگوى شهید درودى بسیار و تام و تمام و پاکیزه و پیوسته و پى در پى و دنبال هم مانند بهترین درودى که مى فرستى بر یکى از دوستانت
زیارت مختصر امام رضا علیه السلام:
«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَلِىَّ اللَّهِ وَابْنَ وَلِیِّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللَّهِ وَابْنَ حُجَّتِهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اِمامَ الْهُدى وَالْعُرْوَةَ الْوُثْ
قى وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ اَشْهَدُ اَنَّکَ مَضَیْتَ عَلى ما مَضى عَلَیْهِ آبآؤُکَ الطّاهِرُونَ صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِمْ لَمْ
تُؤْثِرْ عَمىً عَلى هُدىً وَلَمْ تَمِلْ مِنْ حَقٍّ اِلى باطِلٍ وَاَنَّکَ نَصَحْتَ لِلَّهِ وَلِرَسُولِهِ وَاَدَّیْتَ الاَْمانَةَ فَجَزاکَ اللَّهُ عَنِ الاِْسْلامِ وَاَهْلِهِ خَیْرَ الْجَزآءِ اَتَیْتُکَ بِاَبى وَ اُمّى زآئراً عارِفاً بِحَقِّکَ مُوالِیاً لاَِوْلِیآئِکَ مُعادِیاً لاَِعْدآئِکَ فَاشْفَعْ لى عِنْدَ رَبِّکَ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا مَوْلاىَ یَا بْنَ رَسُولِ اللَّهِ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ اَشْهَدُ اَنَّکَ الاِْمامُ الْهادى وَالْوَلِىُّ الْمُرْشِدُ اَبْرَءُ اِلَى اللَّهِ مِنْ اَعْدآئِکَ وَاَتَقَرَّبُ اِلَى اللَّهِ بِوِلایَتِکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ»
سلام بر تو اى ولى (و نماینده) خدا و فرزند ولى او سلام بر تو اى حجت خدا و فرزند حجت او سلام برتو اى پیشواى هدایت و رشته محکم حق ، و رحمت خدا و برکاتش نیز بر تو باد گواهى دهم که تو به همان راهى رفتى که پدران پاکت بدان راه رفتند درودهاى خدا بر ایشان باد اختیار نکردى کورى (گمراهى) را بر هدایت و تمایل نگشتى از حق بسوى باطل و تو براستى خیرخواهى کردى براى خدا و پیامبرش و پرداختى امانت را پس خداوند پاداشت دهد از دین اسلام و مسلمانان به بهترین پاداش ، آمده ام پدرم و مادرم به فدایت به درگاه تو براى زیارت با معرفت به حق تو و دوستدارم دوستانت را و دشمنم با دشمنانت پس شفاعت کن از من در نزد پروردگارت
سلام بر تو اى مولا و سرور من اى فرزند رسول خدا و رحمت خدا و برکاتش بر تو باد گواهى دهم که توئى امام راهنما و سرپرست با رشد و هدایت بیزارى جویم بدرگاه خداوند از دشمنانت و تقرب جویم بدرگاه خدا بوسیله دوستى تو درود خدا و رحمت خدا و برکاتش بر تو باد.
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃السلام علی مهدی الأمم و جامع الکلم...
از #جمکران تا به همه جای دنیا
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
1_1114918949.mp3
4.06M
السلام علیک یا صاحب الزمان
🌿🌺 زیارت ال یاسین🌺🌿
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠امام زمان«عج» واسطۀ فیض عالم
🎙 حضرت آیت الله مظاهری
السلام علیک یا صاحب الزمان
راوی می گوید از امام کاظم(علیه السلام) درباره صاحب امر پرسیدم؛ فرمود: «او همان دور شده تنهای غریب و غایب است و تنها وارث پدرش» (هُوَ الطَّرِيدُ الْوَحِيدُ الْغَرِيبُ الْغَائِبُ عَنْ أَهْلِهِ الْمَوْتُورُ بِأَبِيهِ)
📘بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج51، ص151
@toubaefaf
✅ رجعت به چه معناست!؟ چگونه میتوان در زمان رجعت و حکومت حضرت مهدی (عج) حضور داشت؟
✍️ پاسخ: رجعت به معنای بازگشت است و منظور از آن زنده شدن عده ای از مردگان و بازگشت آنان به دنیا در دوران ظهور حضرت مهدی(عج) است مشهور این است که رجعت به کسانی اختصاص دارد که یا از مؤمنان خالص و یا از کافران خالص بوده اند.
🔹احادیث فراوانی از رجعت انبیا، اولیای خدا به ویژه امام حسین(علیه السلام)، امام علی(علیه السلام) و اهل بیت(علیهم السلام) به هنگام ظهور امام مهدی(عج) سخن گفته اند. در برخی احادیث به رجعت جمعی از اصحاب خاصّ پیامبر(صلی الله علیه وآله) و امام علی(علیه السلام) اشاره شده است. رجعت شهدا نیز مورد تأکید برخی احادیث است. در کنار اینها، از رجعت کافران و منافقان مهم نیز یاد شده است. تمام این موارد را می توان ذیل عنوان مشهور «خالصان در کفر و ایمان» آورد.
🔸بنابراین رجعت مخصوص ائمه نیست بلکه برخی از مؤمنین هم رجعت می کنند در حديث امام صادق(علیه السلام) آمده است: هرکس چهل صبحگاه این دعا را بخواند از یاوران حضرت قائم (عج) خواهد بود و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد خدای تعالی او را زنده خواهد کرد تا در رکاب آن جناب جهاد نماید و به شماره هر کلمه از آن هزار حسنه برایش نوشته می شود و هزار کار بد از او محو میگردد.
🌐 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@balagh_ir
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 ای سلطان امام رضا(علیه السلام)
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🚨فوری/اجتماع مؤمنین شیراز در اعتراض به کمکاری مسئولین در مسأله عفاف جامعه
🔻 زمان: جمعه ۳ تیرماه ۱۴۰۱، بلافاصله پس از اقامه نمازجمعه
🔻 مکان: از محل شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهرشاهچراغ(علیه السلام)
🔹 اجتماع و راهپیمایی حامیان حریم حیا، غیرت و حجاب و مطالبه از دستگاههای متولی امر فرهنگ در واکنش به شدت یافتن هنجارشکنیها در سومین حرم اهل بیت(علیهم السلام)
🔶 لازم به ذکر است اخیرا از بوستان شهید چمران شیراز فیلمی منتشر شده که عمق بیبند و باری و هتک شئونات اسلامی را به نمایش گذاشته است. متأسفانه این فیلم در شبکههای معاند نیز بازتاب داشته است.
•┈┈••✾••┈┈•
#پیشگامان_و_وارثین_مهدوی
#بی_تفاوت_نباشیم
https://eitaa.com/joinchat/2906390679C571acf3efc
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
طوبای عفاف
🚨فوری/اجتماع مؤمنین شیراز در اعتراض به کمکاری مسئولین در مسأله عفاف جامعه 🔻 زمان: جمعه ۳ تیرماه ۱۴
✍سلام.
چند سال پیش در مورد روز کورش در شیراز نکاتی تقدیم شد.
در بیمارستان قلب کوثر نیز طرحی و نکاتی نیز به بعضی عزیزان فعال فرهنگی و... .
وقتی ندیده بگیریم می شود همین بی خیالی ها و سپس بی بند و باری ها.
وقتی عنوان گفتمان ساز و زیر ساخت درست کن «سومین حرم اهلبیت» علیهم السلام را بی خیال شویم، دور دست جریان های معاند می افتد.
عالمان و طلاب، بسیجیان، هیئات مذهبی، نهادهای فرهنگی، ستادهای امر به معروف، سازمان خمود تبلیغات، ارشاد بدون رشاد در شیراز چه می کنند؟ وقتی به جای کار فرهنگی منسجم و تعامل، تفرقه و بی تفاوتی آمد می شود همین رسوایی ها و فضاحت ها که از آن باید به خدا پناه بریم.
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
«ترك عبادت، دل را سخت مى كند. رها كردن ياد خدا، جان را مى ميراند.»
تنبيه الخواطر، ج2، ص120
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برکات #صلوات
شبلی نقل نموده است: من همسایه ای داشتم که وفات نمود. او را خواب دیدم، از او پرسیدم: خدا با تو چه کرد؟
💥 گفت: ای شیخ ! هول های بزرگ دیدم و رنج های عظیم کشیدم. از آن جمله به وقت سوال منکر و نکیر، زبان من از کار باز ماند. با خود می گفتم: واویلاه، این عقوبت از کجا به من رسید؟ آخر، من مسلمان بودم و بر دین اسلام مُردم. آن دو فرشته با غضب از من جواب طلبیدند. ناگاه شخصی نیکو موی و خوش بوی آمد، میان من و ایشان حایل شد و مرا تلقین کرد تا جواب ایشان را به نحو خوب بدهم، از آن شخص پرسیدم: تو کیستی – خدا تو را رحمت کند – که من را از این غصه خلاصی دادی؟
گفت: من شخصی هستم که از صلواتی که تو بر پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرستادی آفریده شده ام و مامورم در هر وقت و هر جا که درمانی به فریادت برسم.
📚 آثار و برکات صلوات ص۱۳۱
🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
«الْحَجُّ أَشْهُرٌ مَعْلُوماتٌ فَمَنْ فَرَضَ فِيهِنَّ الْحَجَّ فَلا رَفَثَ وَ لا فُسُوقَ وَ لا جِدالَ فِي الْحَجِّ وَ ما تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ يَعْلَمْهُ اللَّهُ وَ تَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوى وَ اتَّقُونِ يا أُولِي الْأَلْبابِ» سوره بقره، آیه ۱۹۷
(موسم عمره و) حج (در) ماههاى معيّنى است (شوّال، ذىالقعده، ذىالحجة)، پس هر كه در اين ماهها فريضهى حج را ادا كند، (بداند كه) آميزش جنسى و گناه وجدال در حج روا نيست و آنچه از كارهاى خير انجام دهيد خدا مىداند. و زاد و توشه تهيه كنيد كه البتّه بهترين زاد و توشه، پرهيزگارى است. اى خردمندان! تنها از من پروا كنيد.
نکته ها
كلمه «رفث» به معناى آميزش جنسى و «فسوق» به معناى دروغ و ناسزاگويى و جدال و گفتنِ «لا واللَّه» و «بلى واللَّه» است.
زمان مطرح شده در آيه، ناظر به حج وعمره با هم است. عمره تمتّع در طول سه ماه شوال، ذىالقعده وذىالحجّه انجام مىشود، ولى زمان حج ماه ذىالحجّه است.
پیام ها
۱. در عبادات اسلامى، زمان نقش مهمّى دارد. «الْحَجُّ أَشْهُرٌ مَعْلُوماتٌ»
۲. محيط و فضاى با صفاى حج و مكّه را نبايد با ارتكاب گناه و كدورت آلوده نمود. «فَلا رَفَثَ وَ لا فُسُوقَ وَ لا جِدالَ فِي الْحَجِّ»
۳. اعتقاد و يقين به آگاهى خداوند، رمز نشاط و اميد در انجام وظائف است. «ما تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ يَعْلَمْهُ اللَّهُ»
۴. در هر سفرى، زاد وتوشه لازم است، بهترين زاد وتوشهى سفر حج تقواست.
«خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوى»
۵. پرهيزكارى نشانهى خردمندى است. «وَ اتَّقُونِ يا أُولِي الْأَلْبابِ»
تفسير نور، ج1، ص:311
🤲🏻اللهم الرزقنا حج بیتک الحرام
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5