درس #استقامت
«إِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتي كُنتُم توعَدونَ﴿سوره فصلت، ۳۰﴾
به یقین کسانی که گفتند: «پروردگار ما خداوند یگانه است!» سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل میشوند که: «نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است.
«...پای حرف حق تا آخر باید ایستاد
یک توصیه که توصیهی مهمی است، این است که شما که بحمدالله ویژگیهای خوبی دارید: انقلابی هستید، پُرتلاش هستید، پُرتوان هستید، دنبال کار هستید؛ این ویژگیها را حفظ کنید، این ویژگیها را تا آخر دوره نگه دارید. حالا «تا آخر عمر» باید گفت، امّا لااقل تا آخر دوره این ویژگیها را نگه دارید. خیلیها بودند که در اوّلِ کار همین جور خصوصیّات را داشتند، انقلابی بودند، پُرتوان بودند، پُرانرژی بودند، با حرارت حرف می زدند، با حرارت کار می کردند، لکن به مرور زمان نتوانستند در مقابل وسوسهها مقاومت کنند؛ وسوسهی مال، وسوسهی مقام، وسوسهی شهرت، وسوسهی نام و نشان. نتوانستند مقاومت کنند، راه کج شد، رفتار عوض شد، گاهی به ۱۸۰ درجه اختلاف با اوّل کار منتهی شد. لذا میبینید خدای متعال در قرآن میفرماید: «اِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلٰئِکَة»؛ تنزّل ملائکهِی رحمت الهی مال آن کسانی است که میایستند پای این حرف: ثُمَّ استَقاموا؛ استقامت میکنند، میایستند. بِایستید پای این ویژگیهای خوب. خب حالا برای اینکه بتوانیم خودمان را انقلابی نگه داریم باید چه کار کنیم؟ توصیهی بنده این است که باید مراقبه کنیم، باید حسابکشی کنیم از خودمان. مراقبهی دائمی لازم است. ما انسانها ضعیفیم، در معرض خطریم، در معرض لغزشیم؛ مراقب باشیم، مراقب خودمان باشیم. این مراقبت، در اصطلاح قرآنی و اسلامی، اسمش تقوا است؛ تقوا یعنی همین مراقبت دائمی از خود که دامن انسان گیر نکند به این خارهای دُور و بَر. خب، یک توصیه این بود که به نظر من توصیهی اصلی همین است.
#رهبرحکیم_انقلاب ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
🍃نمونه عملی #استقامت
استقامت، ویژگی #امام_خمینی تا پایان عمر
«...تا روزهای آخر زندگی، هیچ كس در حرف و عمل امام بزرگوار ما، نشانی از افسردگی و تردید و خستگی و وادادگی و تسلیمطلبی پیدا نكرد.
بسیاری از انقلابیهای دنیا وقتی كه از دوران جوانی خارج می شوند و به پیری می رسند، دچار تردید می شوند، دچار محافظهكاری می شوند؛ حتّی گاهی حرفهای اصلی خودشان را هم پس می گیرند.
بیانیههای امام در سالهای آخر عمر، حتّی از سخنان سال ۴۲ ایشان گاهی انقلابیتر بود، تندتر بود، قویتر بود؛ پیر می شد، اما دل او جوان بود، روح او زنده بود؛ این همان استقامتی است كه در قرآن كریم می فرماید: «و ان لو استقاموا علی الطّریقة لاسقیناهم ماء غدقا»(سوره جن، ۱۶) در آیهی دیگر می فرماید: «انّ الّذین قالوا ربّنا الله ثمّ استقاموا تتنزّل علیهم الملائكة»(سوره فصلت، ۳۰)
#رهبرحکیم_انقلاب ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
🍃در تعبیر قرآنی، #پایبندی_به_ارزشها را #استقامت نام نهادهاند.
«...اگر این پایبندی به ارزشهای اساسی وجود داشت -که این شاخص اوّل[انقلابیگری] بود- حرکت، حرکت مستمر و مستقیم خواهد بود و در تندباد حوادث، این حرکت تغییر پیدا نمی کند. [امّا] اگر این پایبندی وجود نداشت، نقطهی مقابل این پایبندی، عملگرایی افراطی است؛ یعنی هر روزی به یک طرف رفتن و هر حادثهای انسان را به یک طرف کشاندن:
می کِشد از هر طرف، چون پَر کاهی مرا
وسوسهی اینوآن، دمدمهی خویشتن
این می شود عملگرایی؛ هر روزی انعطاف به یک جهت و به یک سمت؛ این منافات دارد با آن پایبندی.
در تعبیر قرآنی، این پایبندی به ارزشها را «استقامت» نام نهادهاند: فَاستَقِم کَمآ اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَک(سوره هود، ۱۱۲) -آیهی قرآن در سورهی مبارکهی هود- یا «اِنَّ الَّذِینَ قالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلٰئِکَةُ اَلّا تَخافُوا وَ لَا تَحزَنوا وَ اَبشِروا بِالجَنَّة»؛(سوره فصلت، ۳۰)
در تعبیر قرآنی، اسم این پایبندی به مبانی و ارزشها استقامت است.»
#رهبرحکیم_انقلاب ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
🍃ثمره #استقامت
مسئله #فلسطین با اذن #خدا حل خواهد شد.
«...قال الله الحکیم فی الکتاب المبین:
«وَ لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن کُنتُم مُؤمِنین» (سوره آل عمران، ۱۳۹) و قال عزّ مِن قائِل:
«فَلا تَهِنوا وَ تَدعوٓا اِلَى السَّلمِ وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ وَ اللَهُ مَعَکُم وَ لَن یَتِرَکم اَعمالَکُم»(سوره محمد صلی الله علیه و آله، ۳۵)
در آغاز لازم می دانم به همهی شما میهمانان عزیز، رؤسای محترم مجالس، رهبران گروههای مختلف فلسطینی، اندیشمندان، فرزانگان و شخصیّتهای برجستهی جهان اسلام و دیگر شخصیّتهای آزادیخواه، خوشامد بگویم و حضورتان در این نشست ارزشمند را گرامی بدارم.
قصّهی پُرغصّهی فلسطین و اندوه جانکاه مظلومیّت این ملّت صبور، بردبار و مقاوم، حقیقتاً هر انسان آزادیخواه و حقطلب و عدالتجو را میآزارد و درد و رنجی انبوه بر دل مینشاند. تاریخ فلسطین و اشغال ظالمانهی آن و آواره کردن میلیونها انسان و مقاومت دلیرانهی این ملّت قهرمان، پُر فرازونشیب است.
کاوشی هوشمندانه در تاریخ نشان می دهد که در هیچ برههای از تاریخ، هیچیک از ملّتهای جهان با چنین رنج و اندوه و اقدامی ظالمانه مواجه نبودهاند که در یک توطئهی فرامنطقهای، کشوری به طور کامل اشغال شود و ملّتی از خانه و کاشانهی خود رانده شوند و به جای آنان، گروهی دیگر از جای جای جهان بدانجا گسیل شوند؛ موجودیّتی حقیقی نادیده گرفته شود و موجودیّتی جعلی بر جای آن بنشیند، امّا این نیز یکی از صفحات ناپاک تاریخ است که همچون دیگر صفحات آلوده، با اذن خدای متعال و یاری او بسته خواهد شد؛چه آنکه: إِنَّ الْبَاطِلَ کانَ زَهُوقًا.(سوره اسراء، ۸۱) وَ قال: اَنَّ الاَرضَ یَرِثُها عِبَادِیَ الصَّٰلِحُون.»(سوره انبیاء، ۱۰۵)
#رهبرحکیم_انقلاب ۱۳۹۵/۱۲/۰۳
بیانات در ششمین کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه #فلسطین
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
✍سلام. پیام های با موضوع استقامت و پرهیز از تفرقه را با توجه به نیاز خانواده، جامعه، مساجد، مدارس و دانشگاه و... ارسال کردم.
راز موفقیت #استقامت در امور است و راز شکست هم تفرقه و پراکندگی.
بیشتر مواظب باشیم تا باعث هدر رفت وقت و هزینه نشویم به ویژه در بیت المال.
تفرقه هدر دادن وقت و هزینه بیت المال است و موجب ضمان.
فردای حساب باید پاسخگو بود.
#روزحساب
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
⛔️فشل و نزاع و تفرقه از ویروس های اساسی زمین گیر کردن استعدادهاست.
«وَ لَقَدْ صَدَقَكُمُ اللَّهُ وَعْدَهُ إِذْ تَحُسُّونَهُمْ بِإِذْنِهِ حَتَّى إِذا فَشِلْتُمْ وَ تَنازَعْتُمْ فِي الْأَمْرِ وَ عَصَيْتُمْ مِنْ بَعْدِ ما أَراكُمْ ما تُحِبُّونَ مِنْكُمْ مَنْ يُرِيدُ الدُّنْيا وَ مِنْكُمْ مَنْ يُرِيدُ الْآخِرَةَ ثُمَّ صَرَفَكُمْ عَنْهُمْ لِيَبْتَلِيَكُمْ وَ لَقَدْ عَفا عَنْكُمْ وَ اللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ» سوره آل عمران، ۱۵۲
و قطعاً خداوند وعدهى خود را (مبنى بر پيروزى شما در جنگ احد) محقّق گرداند، زيرا كه دشمن را با خواست او مىكشتيد، تا آنكه سست شديد و در كار (جنگ و تقسيم غنائم) به نزاع پرداختيد و از (دستور پيامبر) نافرمانى كرديد، با آنكه خداوند (پيروزى و) آنچه را (از غنائم) كه محبوب شما بود به شما نشان داده بود. برخى از شما خواهان دنيايند (و غنائم جنگى،) و برخى خواهان آخرت (و شهادت در راه خدا). پس آنگاه خداوند شما را از (تعقيب) آنان منصرف ساخت (و پيروزى شما به شكست انجاميد،) تا شما را بيازمايد، ولى از (خطاى) شما درگذشت و همانا خداوند نسبت به مؤمنان، صاحب فضل و بخشش است.
نکته ها
در سال دوم هجرى كه مسلمانان در جنگ بدر پيروز شدند، خداوند وعده داد كه در جنگهاى آينده نيز پيروز مىشوند. در سال بعد كه جنگ احد واقع شد، پيامبر صلى الله عليه و آله پنجاه نفر مسلح را براى حفاظت از درّهها و كوهها نصب كرد. چون جنگ شروع شد، در آغاز مسلمانان حمله كرده و نفس دشمن را گرفته و آنها را شكست دادند، اما متأسّفانه در بين آن پنجاه نفر كه مسئول حفاظت از كوه بودند، اختلاف شد، عدّهاى گفتند: پيروزى ما قطعى است، پس به سراغ جمع غنائم برويم و عدّهى كمى همچنان سنگرها را حفظ كردند. دشمنِ شكست خورده، از همان منطقهاى كه بدون محافظ مانده بود حمله كرد و اين بار مسلمانان ضربهى سنگينى خوردند و شهداى بسيارى دادند، تا آنجا كه جان پيامبر در معرض خطر قرار گرفت و بسيارى از مسلمانان پا به فرار گذاشتند.
پس از پايان جنگ، مسلمانان از پيامبر صلى الله عليه و آله انتقاد مىكردند كه مگر خدا به ما وعدهى پيروزى نداده بود، پس چرا شكست خورديم؟ اين آيه پاسخ مىدهد كه وعدهى خدا راست و درست بود، ولى سستى و نزاع و نافرمانى عاملِ شكست شما شد.
پیام ها
1- معناى تحقق وعدههاى خدا، ناديده گرفتن سنّتهاى الهى نيست. نصرت خداوند تا زمانى است كه شما به وظيفه عمل كنيد. «لَقَدْ صَدَقَكُمُ اللَّهُ وَعْدَهُ ... إِذا فَشِلْتُمْ وَ تَنازَعْتُمْ»
2- از جمله عوامل شكست، سستى، نزاع و عدم اطاعت از فرماندهى است.
«فَشِلْتُمْ وَ تَنازَعْتُمْ ... وَ عَصَيْتُمْ»
3- افراد براى هدفهاى متفاوت جنگ مىكنند. بعضى براى دنيا مىجنگند و بعضى براى آخرت. «مِنْكُمْ مَنْ يُرِيدُ الدُّنْيا وَ مِنْكُمْ مَنْ يُرِيدُ الْآخِرَةَ»
4- پايدارى در نبرد، حفظ وحدت و اطاعت، نشانهى آخرت خواهى رزمندگان است. «مِنْكُمْ مَنْ يُرِيدُ الْآخِرَةَ»
5- جزاى كسى كه بجاى شكر نعمت پيروزى، به اختلاف و نافرمانى و سستى
دامن زند، شكست است. «صَرَفَكُمْ عَنْهُمْ»
6- عامل شكستهاى بيرونى، درونى است. شما در درون سست و نافرمان شديد، لذا در بيرون شكست خورديد. «فَشِلْتُمْ ... صَرَفَكُمْ عَنْهُمْ»
7- شكستها، وسيلهى آزمايش الهى است. «لِيَبْتَلِيَكُمْ»
8- هنگام تخلّف و شكست نيز از لطف خدا مأيوس نشويد. «عَفا عَنْكُمْ»
9- ايمان، بستر و زمينهى دريافت فضل خاص خداوند است. «عَفا عَنْكُمْ وَ اللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ»
10- مؤمن را به خاطر يك خلاف نبايد از صفوف اهل ايمان خارج دانست، بلكه بايد از يك سو هشدار داد و از سوى ديگر با تشويق دلگرمش كرد. «عَفا عَنْكُمْ وَ اللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ»
تفسیر نور، ج1، ص 627
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحمت خدا بر افسر کهنه کار جنگ نرم، سرباز ولایت، الگویی برای هنرمندان مرحوم #نادر_طالب_زاده
🕊شادی روحش صلوات
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فقه خانواده ٢٩.mp3
12.49M
💠 فقه خانواده
9️⃣2️⃣ جلسه بیست و نهم
◀️ آیات متعدد در قرآن پیرامون سقط جنین
◀️ نکشتن فرزندان شرط بیعت زنان با رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم
◀️ کشتن فرزند به طرز فجیع در جاهلیت مدرن
◀️ جنایت بزرگ غربالگری و قتل عام جنین های سالم
◀️ حکم پزشک قاتل از نظر برخی علما قصاص است
◀️ ابن ابی الحدید سنی درباره سقط جنین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها چه می گوید؟!
🥀 کشتن محسن بن فاطمه زهرا سلام الله علیها در بین در و دیوار (روضه) .
#فقه_خانواده
#صوت_احکام
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ولعن أعدائهم اجمعین🌷
http://eitaa.com/ahkamharam
🍃ویژگی های #بهشت
جزء بیست و نهم #قرآن_حکیم
«وَ يَطُوفُ عَلَيْهِمْ وِلْدانٌ مُخَلَّدُونَ إِذا رَأَيْتَهُمْ حَسِبْتَهُمْ لُؤْلُؤاً مَنْثُوراً «۱۹» وَ إِذا رَأَيْتَ ثَمَّ رَأَيْتَ نَعِيماً وَ مُلْكاً كَبِيراً «۲۰» عالِيَهُمْ ثِيابُ سُندُسٍ خُضْرٌ وَ إِسْتَبْرَقٌ وَ حُلُّوا أَساوِرَ مِنْ فِضَّةٍ وَ سَقاهُمْ رَبُّهُمْ شَراباً طَهُوراً «۲۱» إِنَّ هذا كانَ لَكُمْ جَزاءً وَ كانَ سَعْيُكُمْ مَشْكُوراً«۲۲» سوره انسان
و پسرانى هميشه جوان، (به خدمت) بر آنان مىگردند، هرگاه آنان را بينى، پندارى مرواريدهاى غلطان و پراكندهاند. و چون آنجا را بنگرى نعمتى فراوان و سلطنتى بزرگ مىبينى. بر اندامشان جامههاى سبز از ديباى نازك و ضخيم است و با دستوارههاى نقره زينت شدهاند و پروردگارشان شرابى طهور (پاك و پاككننده) به آنان مىنوشاند. همانا اين جزايى است براى شما و سعيتان مورد سپاس است.
نکته ها
از #امام_کاظم عليه السلام پرسيدند: چرا در اين سوره نامى از حورالعين در پاداش ابرار و اهل بيت #پيامبراسلام صلى الله عليه و آله مطرح نشده است؟ امام عليه السلام فرمودند: به خاطر مقام حضرت #فاطمه_زهرا عليها السلام. (مناقب، ج ۳، ص ۳۲۸)
#امام_صادق عليه السلام از #رسول_خدا صلى الله عليه و آله نقل مىكنند: هنگامى كه بهشتيان وارد بهشت مىشوند، با درختى روبرو مىشوند كه سايهاى گسترده دارد و از پاى آن دو چشمه جارى است، آنان در چشمهاى خود را مىشويند و از چشمه ديگر مىنوشند و پس از آن هيچ بيمارى و نارحتى در بدن آنها رخ نمىدهد و اين است معناى «سَقاهُمْ رَبُّهُمْ شَراباً طَهُوراً» (بحار، ج ۸، ص ۲۱۲)
نعمتهاى بهشتى
ميان نعمتهاى بهشتى با نعمتهاى دنيا تفاوتهاى بسيارى وجود دارد، كه در اينجا به گوشهاى از آنان اشاره مىكنيم:
بسيار زيادند: «فاكِهَةٍ كَثِيرَةٍ» (سوره واقعه، ۳۲)
موسمى و فصلى نيستند: «لا مَقْطُوعَةٍ» (سوره واقعه، ۳۳)
در بهرهگيرى از آنها هيچ منعى وجود ندارد. «وَ لا مَمْنُوعَةٍ» (سوره واقعه، ۳۳)
بهشتيان در استفاده از آنها حس انتخاب دارند. «مِمَّا يَتَخَيَّرُونَ» (سوره واقعه، ۲۰)
براى هر نوع اشتهايى، نعمتى موجود است: «مِمَّا يَشْتَهُونَ» (سوره واقعه، ۱۹)
استفاده از آنها آفات و عوارضى به دنبال ندارد: «لا يُصَدَّعُونَ» (سوره واقعه، ۲۱)
بهرهگيرى از آنها بدون زحمت است. «وَ ذُلِّلَتْ قُطُوفُها تَذْلِيلًا» (سوره انسان، ۱۶)
هرچه بخواهيد، خادمان برايتان فراهم مىكنند: «وَ يَطُوفُ عَلَيْهِمْ»
خادمان بهشتى هم زيبا هستند: «لُؤْلُؤاً مَنْثُوراً»، هم پير نمىشوند: «مُخَلَّدُونَ»
كاميابى در كمال آرامش است: «عَلَى الْأَرائِكِ مُتَّكِؤُنَ» (سوره یس، ۵۶)
در بهشت حسادت و رقابت در آنجا راهى ندارد. «نَزَعْنا ما فِي صُدُورِهِمْ مِنْ غِلٍّ» (سوره حجر، ۴۷)
نعمتها با رضا و سلام پروردگار همراه است: «وَ رِضْوانٌ مِنَ اللَّهِ أَكْبَرُ» (توبه، ۷۱)
«سَلامٌ قَوْلًا مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍ» (یس، ۵۸)
ذريّه مؤمن به آنها مىپيوندند و كامياب مىشوند: «أَلْحَقْنا بِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ» (سوره طور، ۲۱)
با اولياى الهى همسايه مىشوند: «و هم جيرانى» (دعاى ندبه)
نعمتهاى بهشتى متنوعاند: وَ أَنْهارٌ مِنْ لَبَنٍ ... وَ أَنْهارٌ مِنْ عَسَلٍ ... سوره #محمّد صلی الله علیه و آله، ۱۵
پیام ها
1- پذيرايى در بهشت، خصوصيات ويژهاى دارد. از جمله:
نيازى به درخواست و تقاضا ندارد، زيرا پذيرايى كنندگان همواره به دور بهشتيان مىگردند. «يَطُوفُ»
مسئولين پذيرايى از هر سو بر بهشتيان اشراف دارند. «يَطُوفُ عَلَيْهِمْ» پذيرايى كنندگان نوجوانند.
«وِلْدانٌ مُخَلَّدُونَ» سوره طور، ۲۴
قيافه آنان مانند لؤلؤ درخشنده است. «حَسِبْتَهُمْ لُؤْلُؤاً»
حكومت بهشتيان گسترده است. «مُلْكاً كَبِيراً»
رنگ لباس پذيرايى كنندگان سبز «خُضْرٌ» و جنس لباس آنان از ابريشم نازك «سُندُسٍ» و ضخيم «إِسْتَبْرَقٌ» است.
ساقى ابرار، پروردگار متعال «سَقاهُمْ رَبُّهُمْ» و نوع شراب آنها، طهور است.
«شَراباً طَهُوراً» (امام صادق عليه السلام فرمود: اين شراب، قلب بهشتيان را از غير خدا پاك می کند. (تفسير مجمع البيان)
2- با آنكه بهشت، فضل و لطف الهى است، امّا خداوند آن را مزد و اجر ابرار مىشمرد تا بهشتيان به كار خود ببالند. «إِنَّ هذا كانَ لَكُمْ جَزاءً»
3- پاداشهاى الهى بر اساس نيّت و كيفيّت انجام كار است، نه بر اساس كميّت كار و مقدار و مبلغ احسان. (چند قطعه نان جو و اين همه پاداش، فقط به خاطر داشتن اخلاص و ايثار است.) «إِنَّ هذا كانَ لَكُمْ جَزاءً وَ كانَ سَعْيُكُمْ مَشْكُوراً»
4- كسى كه از مردم، نه پاداش طلب كند و نه تشكّر بخواهد، «لا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزاءً وَ لا شُكُوراً»، خداوند به او هم پاداش مىدهد و هم تشكّر مىكند. «كانَ لَكُمْ جَزاءً وَ كانَ سَعْيُكُمْ مَشْكُوراً»
5- تشكّر و قدردانى از تلاش ديگران، يك صفت الهى است
. «سَعْيُكُمْ مَشْكُوراً»
6- نطفه بىمقدار «نُطْفَةٍ أَمْشاجٍ» بر اثر ايمان و عمل و اخلاص و ايثار به جايى مىرسد كه آفريدگار هستى از او تشكّر مىكند. «وَ كانَ سَعْيُكُمْ مَشْكُوراً»
تفسير نور، ج۱۰، ص: ۳۳۵
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
♻دلسوزی ملک الموت برای دو نفر♻
💚روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نشسته بود ، عزرائیل به زیارت آن حضرت آمد ، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از او پرسید: ای برادر! چندین هزار سال است که تو مأمور قبض روح انسانها هستی ، آیا در هنگام جان کندن آنها دلت برای کسی رحم آمد؟
عزرائیل گفت: در این مدت دلم برای دو نفر سوخت:
اولی روزی دریا 🌊طوفانی شد و امواج سهمگین دریا یک کشتی را در هم شکست، همه سرنشینان کشتی⛵️ غرق شدند، تنها یک زن حامله نجات یافت، او سوار بر پاره تخته کشتی شد و امواج ملایم دریا او را به ساحل آورد و در جزیره ای افکند ، در این میان فرزند پسری از او متولد شد ، من مأمور شدم جان آن زن را قبض کنم ، دلم به حال آن پسر سوخت.
دومی هنگامی که شداد بن عاد ، سالها به ساختن باغ بزرگ و بهشت بی نظیر خود پرداخت ، و همه توان و امکانات و💰 ثروت خود را در ساختن آن صرف کرد، و خروارها طلا و گوهرهای دیگر برای ستونها و سایر زرق و برق آن خرج نمود تا تکمیل شد
وقتی که خواست از آن دیدار کند، همین که خواست از اسب🐎 پیاده شود و پای راست از رکاب بر زمین نهاد، هنوز پای چپش بر رکاب بود که فرمان از سوی خدا آمد که جان او را قبض کنم
آن تیره بخت از پشت اسب بین زمین و رکاب اسب گیر کرد و مرد، دلم به حال او سوخت از این رو که او عمری را به امید دیدار بهشتی که ساخته بود به سر برد، سرانجام هنوز چشمش بر آن نیفتاده بود ، اسیر مرگ شد.
💟در این هنگام جبرئیل به محضر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم رسید و گفت: ای محمد! خدایت سلام می رساند و می فرماید:
به عظمت و جلالم سوگند که آن کودک همان شداد بن عاد بود، او را از دریای بی کران به لطف خود گرفتیم ، بی مادر تربیت کردیم و به پادشاهی رساندیم ،
⚫️در عین حال کفران نعمت کرد ، و خودبینی و تکبر نمود ، و پرچم مخالفت با ما برافراشت ، سرانجام عذاب سخت ما او را فرا گرفت ، تا جهانیان بدانند که ما به کافران مهلت میدهیم ولی آنها را رها نمیکنیم ‼️
📗جوامع الحکایات ، ترجمه محمد محمدی اشتهاردی ، صفحه 330
https://chat.whatsapp.com/FshYUlKR3kI6qOGPIZOoUj
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
✍سلام. فصل بهار به لطف خدا هنگام رویش بسیاری از گیاهان از جمله کنگر فرنگی(آرتیشیو) است.
👈اگر این گیاه را با تمرهندی و اسفناج به اندازه مساوی سوپ درست کنید و یک کاسه سوپ خوری میل کنید، غذایی مناسب برای تنظیم صفرای خون و از بین بردن تلخی دهان است.
اگر کسی سنگ صفرا دارد بین افطار تا سحر یا بین روز دو تا سه کاسه سوپ خوری میل کند.
البته برای درمان سنگ صفرا نسخه های دیگری هم هست که می توانید به کتاب طب اصیل اسلامی تالیف حکیم باقری یا کتب معتبر طبی دیگر رجوع کنید.
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
واتس
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
❓تلخی دهان از چیست؟
🍁تلخی دهان به ویژه در صبحگاهان، علامت غلبه صفراست و یا در بعضی مواقع علامتی است جهت اعضاء مربوط به صفرا مثل کیسه صفرا و در فصل تابستان بیشتر است.
درمان تلخی دهان👇
🍂در صورت تلخی دهان و زیاد شدن صفرا خوست از صفرابرها استفاده کنید. مثل شربت آبلیمو، آبغوره، تمبر هندی، سوپ کنگر فرنگی(که قبلا در همین کانال توضیح داده شد) و داروی صفرابر.
و اما داروی داروی صفرابر: مناسب است مخلوطی از ترکیب زیر را تهیه کرده👇
🌿تخم خرفه ( 3 واحد ) + برگ کاسنی (2 واحد ) +بلیله ( 1 واحد ) + هلیله زرد (1واحد ) و هم وزن نهایی عسل اضافه شود.
دو یا سه شب به اندازه یک قاشق چایخوری با کمی آب عسل میل شود.
🌱دیگر اینکه با گیاه کنگرفرنگی (یا آرتیشیو که رویش آن در فصل بهار است) تمر هندی و اسفناج به مقدار مساوی آش درست کرده و روزی یک کاسه سوپ خوری میل شود.
کسانی که سنگ صفرادارند یا دهانشان در اول صبح و ناشتا مزه ی تلخی دارد، روزی دو تا سه کاسه ی سوپ خوری در سه وعده میل نمایند. این می تواند حتی سنگ صفرا هم درمان کند.
این می تواند از دسته غذاهایی باشد که داروست؛ در راستای اصل «چه کنیم غذای ما دوای ما باشد.»
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
✍سلام. فصل بهار به لطف خدا هنگام رویش بسیاری از گیاهان از جمله کنگر فرنگی(آرتیشیو) است.
👈اگر این گیاه را با تمرهندی و اسفناج به اندازه مساوی سوپ درست کنید و یک کاسه سوپ خوری میل کنید، غذایی مناسب برای تنظیم صفرای خون و از بین بردن تلخی دهان است.
اگر کسی سنگ صفرا دارد بین افطار تا سحر یا بین روز دو تا سه کاسه سوپ خوری میل کند.
البته برای درمان سنگ صفرا نسخه های دیگری هم هست که می توانید به کتاب طب اصیل اسلامی تالیف حکیم باقری یا کتب معتبر طبی دیگر رجوع کنید.
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
واتس
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔹🔸
🎙 گفتگوی دیدنی دو شهید بزرگوار، شهید دکتر طریقت منفرد (وزیر بهداشت دولت دهم) و جناب استاد شهید نادر طالب زاده
📺 برنامه عصر شبکه افق
https://www.telewebion.com/episode/2433429
⭕️ با موضوع چرایی تبعیت از سازمان صهیونیستی-آمریکایی جهانی بهداشت (WHO)
💠 استاد نادر طالب زاده: WHO زیر مجموعه ی سازمان ملل و اکثر بودجه ی آن از آمریکاست. در واقع یک سازمان آمریکایی است. از بین ١٩٧ کشور این سازمان، ۱۷۰ کشور تابع این سازمان نیستند، وایران جزو معدود کشورهای تابع این سازمان است.
💠دکتر طریقت منفرد :در داستان #کرونا، از بین کشورهای جهان، فقط ٣٠ کشور از پروتکل های سازمان جهانی بهداشت تبعیت می کند. ایران رتبه اول است. باید به مبانی امامین انقلاب برگردیم و مستقل شویم.
#نشرحداکثری
🌹
@bashirseraj
4_5829948703049255525.mp3
45.56M
✅ #صحبتهای مگوی استاد نادر #طالب_زاده در جلسه ای که بعد از فوت ایشان منتشر شد!
☑️صحبتهای آتشین مرحوم طالبزاده درباره:
😈 واکسن های وارداتی سینوفارم و تزریق آن به عنوان برکت به مردم!
😈 واکسیناسیون کووید یک اقدام تروریستی !
#عوارض_واکسن
#جنگ_بیولوژیک
#شهید_جهاد_تبیین
#محاکمه_پزشکان_متخلف
آیا صبح نزدیک نیست
https://eitaa.com/joinchat/1750990967C9339f325ef