لینک ناشناس
https://harfeto.timefriend.net/16229347083654
سوال یا انتقاد یا نکته ی اگر بود، بفرمایید
#مصطفی
@ttafakor
#داستان
در گروهی نوشته شده است:
آیتالله [سیّد محسن] خرّازی:
«شخصی را میشناسم که سرطان بدخیمی داشت. او را عمل کرده و قسمتی از رودۀ بزرگ او را همراه غدّهای که در آن بود، برداشتند. به همین منظور، ۶ بار او را شیمیدرمانی کردند. ضعف و ناتوانی زیادی، بر او غلبه کرده بود.
شبی در عالم خواب دید که به او میگویند: ‹امام سجّاد ـ علیه السّلام. ـ به عیادت شما آمدهاند.
از خواب بیدار شده و پس از آن خواب، حال او روزبهروز بهتر شد. هماکنون که سال ۱۳۸۳ ه.ش. است و ۱۹ سال از عمل جرّاحی او می گذرد، اثری از سرطان در او وجود ندارد.» (روزنههایی از عالم غیب، ص 97).
نکته: روزی در حرم حضرت معصومه ـ سلام الله علیها. ـ از آیتالله خرّازی پرسیدم: «آیا آن شخص بیمار، خودتان بودهاید؟» گفتند: «بله.»
#امام_سجاد (علیه السلام)، #شفا
🌷
@ttafakor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال: اخلاق واقعی انسان چه موقع خودش را نشان می دهد؟
#جواب: به طور كلى هر چيزى كه انسان را در شرايط غیر عادی قرار دهد، پرده از روى اخلاق واقعى انسان برمیدارد.
انسان در حال عادى حكم آب راكد را دارد كه در حوضى جمع شده است؛ به واسطه ركود، مخلوط هاى آب، تهنشين می شود و آب بسيار صاف و زلال مشاهده میشود. اما همین كه يک چوب داخل آب ببريد و آب را تكان بدهيد و زير و رو كنيد، آن وقت میبینید چقدر كثافت داخل اين آب است.
بسا افرادى كه در شرايط عادى به دل و نفس خود مراجعه میکنند، آن را مانند همان آب حوض صاف و پاک میبینند و خودشان غافلند كه اگر شرايط جديدى به وجود آيد و موجباتى پيدا شود كه صفات پليد تهنشين شده باطن ظهور كند، معلوم خواهد شد كه چقدر آلودگیها در روح آنها بوده است.
📗به نقل از استاد مطهری، حج، ص ۳۹
#اخلاق
#امتحان
#سختی
🌷
@ttafakor