فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴۵۰ درصد مردم ماسک میزنند
معاون کل وزیر بهداشت:
🔹استفاده از ماسک در کشور ما حدود ۵۰ درصد است.
🔹اما در کشورهایی مثل ژاپن، کره جنوبی و چین، استفاده نکردن از ماسک یک بی فرهنگی تلقی می شود.
در صدر اسلام و روزگار امامان به رساله عملیه نیاز نبود، چون مردم مستقیما مسائل مورد نیاز خود را ازحضرات معصومان می شنیدند. پس از غیبت کبری فقیهان و محدثانی چون شیخ صدوق و شیخ طوسی کتابهایی بدون استدلالهای فقهی و فقط به انگیزه رفع نیاز مردم عادی نگاشتند.اما به زبان فارسی دراین مورد کتابی نبود.تا اینکه در زمان صفویه شیخ بهایی (وفات ۱۰۳۱ق) اولین رساله عملیه فارسی را با نام «جامع عباسی» تدوین کرد.بعد از آن آیت الله حاجی محمد ابراهیم کرباسی( وفات ۱۲۶۱ق) رساله «نخبه» را نوشت.سپس آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی( وفات ۱۳۶۵ق) رساله ای به زبان فارسی به نام «ذخیره الصالحین» منتشر کرد.
تا اینکه به روزگار معاصر یعنی زمان مرجعیت آیت الله العظمی سید حسین بروجردی (وفات ۱۳۴۰ش) رسیدیم .ایشان به کمک مشاوران خردمند خود از جمله علامه علی اصغر کرباسچیان به این فکر افتادند که برای فارسی زبانان رساله عملیه ای به نثر روان بنویسند، ازاین رو کتاب «جامع الفروع» خود را که فارسی بود به منظور روان سازی و ویرایش در اختیار گذاشتند.
آقای کرباسچیان - که خود اندیشه مدرن داشت و از موسسان مدرسه های علوی و نیکان است- این رساله را برداشت وبه سراغ ویراستاری فهیم و اهل پژوهش و قلم یعنی استاد علی اصغر فقیهی رفت. از این جا به بعد را از زبان خود استاد فقیهی بشنویم :
یک روز در خانه ما را زدند. باز کردم. روحانی محترمی دیدم که با خوشروئی سلام کرد و گفت: من کرباسچیان هستم. خدمت آیت الله العظمی بروجردی بودیم. صحبت از این شد که این رساله های عملیه را مردم عادی نمی فهمند باید نثر آن ساده شود. دوستانم شما را معرفی کرده اند چون درسهای حوزوی را خوانده اید و استاد زبان فارسی هم هستید و به قلم روان می نویسید. «آقا» دستور این کار را داده اند. من پذیرفتم و با علاقه مشغول شدم و آن را به فارسی روان درآوردم شماره بندی هم کردم. آقای کرباسچیان نام «توضیح المسائل» را بر آن نهاد(زندگینامه و خدمات علمی فقیهی، انتشارات انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، ص۶۶)
اکنون پس از هفتاد سال همه رساله های عملیه امروزین، محصول کار سترگی است که استاد علی اصغر فقیهی انجام داده است. وی در قم به دنیا آمد. تحصیلات حوزوی خود را تا سطوح عالی در همین شهر گذراند. سپس به دانشگاه تهران رفت و اساتید درجه اول آن زمان چون : دکتر محمود شهابی،بدیعالزمان فروزانفر، استاد محمد معین گذراند. سپس به قم بازگشت و سالیان سال در دبیرستان حکیم نظامی (امام صادق امروز) به عنوان دبیر و استاد برجسته تدریس کرد. آثار او همچون «آل بویه»، «تاریخ مذهبی قم» «تاریخ و عقاید وهابیان» ، «ترجمه نهجالبلاغه» و «دستور زبان فارسی»، مورد رجوع پژوهشگران است.
این پژوهشگر، نویسنده و ویراستار برجسته، به سال ١٣٨٢ ش در شهر خود- قم- در نود سالگی درگذشت.قبر او در حرم حضرت معصومه و در کنار شهید مفتح است.
امیرالمؤمنین می فرماید: مَنْ لَمْ یَجْعَلِ اللّهُ لَهُ واعِظاً مِنْ نَفْسِهِ لَمْ یَنْفَعْهُ مَوْعِظَةُ غَیْرِهِ هر كسی كه خداوند در درونش برای او واعظی از خودش برای خودش قرار ندهد، موعظه ی دیگران در او اثر نمی كند. یعنی شما اگر خیال می كنی كه پای موعظه ی دیگران بنشینی و بهره ببری، اشتباه می كنی. اول باید در درون خودت واعظی ایجاد كنی، وجدان خودت را زنده كنی، آن وقت از موعظه ی واعظ بیرونی هم استفاده می كنی. انسان خودش خودش را موعظه می كند، خودش خودش را ملامت می كند، خودش علیه خودش حكم صادر می كند و قضاوت می كند. انسان خودش را محاسبه می كند. جزء دستورهای عجیب مسلّم دینی ما محاسبة النفس است، می گوید از خودتان حساب بكشید: حاسِبوا اَنْفُسَكُمْ قَبْلَ اَنْ تُحاسَبوا (متأسفانه این حرفها فراموش شده) از خودتان حساب بكشید، و انسان می تواند از خودش حساب بكشد و باید از خودش حساب بكشد. وَ زِنوا اَنْفُسَكُمْ قَبْلَ اَنْ توزَنوا [2]خودتان را وزن كنید، بسنجید قبل از آنكه شما و اعمال شما را در قیامت بسنجند، وزن كنند. انسان، خودش خودش را وزن می كند، می سنجد، خودش از خودش حساب می كشد. انسان خودش را مجازات می كند.
مجموعه آثار شهید مطهری . ج23، ص: 460
رابطه با خود
🔴سبقت ایران از آمریکا و ترکیه در «کاهش فرزندآوری!»
🔹ایران سریعترین سرعت کاهش نرخ باروری در تاریخ جهان را نیز داراست!
✅ @ttt1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
❌⛔️ برنامهی تلویزیونی در دانمارک که کودکان ۱۰ تا ۱۳ ساله توش شرکت دارند و چند بزرگسال رو میارن جلوی کودکان عریان میکنند تا اونا سؤالات جسمی و جنسیشون رو بپرسن و شرم و حیاشون بریزه، بله نتیجهی همین جامعه میشه، بی حیائی و توهین به پیامبر اسلام (ص) و مبارزه با تمدّن عظیم و باحیای شیعه
﷽؛
🌷🌷🌷اقلیتهای مذهبی و دفاع مقدس🌷🌷🌷
شهدای اقلیتهای دینی در آن شرایط سخت و بحرانی تصمیم گرفتند برای دفاع از تمامیت ارضی کشور؛ آغوش گرم و صمیمی خانواده هایشان را ترک کنند و به جبهه اعزام شوند.
۴۰۰ ایرانی #مسیحی که قبلا خدمت زیر پرچم خود را انجام داده بودند به طور داوطلبانه به جبههها اعزام شدند و با شرکت در عملیاتهای مختلف، رشادتهای بی نظیری را از خود نشان دادند و در طول ۸ سال دفاع مقدس صدها شهید، مفقود الاثر، جانباز و آزاده تقدیم کردند.
حضور پرشور هموطنان مسیحی و سایر اقلیتهای دینی در کنار اقشار مختلف، #وحدت مردم را در آن زمان به تصویر میکشید. اقلیتهای دینی در طول هشت سال دفاع مقدس با جمع آوری و ارسال کمکهای نقدی و غیر نقدی، اعزام گروههای فنی و مهندسی، پزشکی، و... از جبهههای جنگ پشتیبانی کردند.
حضور رزمندگانی از میان جوانان اقلیتهای دینی از ابتدا تا پایان جنگ استمرار داشت، به طوری که (۹۴) شهید، (۳۴۶) جانباز و (۱۰) آزاده مسیحی، (۱۱) شهید، (۴۰۷) جانباز، (۲) آزاده کلیمی، (۴۲) شهید، (۲۴۴) جانباز (۱) آزاده #زرتشتی، و (۷۴) شهید و مفقودالاثر، (۳۵) آزاده و (۱۰۵) جانباز ارمنی تقدیم تمامیت ارضی کشور شده است.
🔻 سادیو مانه بازیکن میلیاردر لیورپول
وقتی بهش گفتن چرا گوشی شکستهات رو عوض نمیکنی؟ گفت: کشور فقیری دارم، بجای خریدن اجناس لوکس برای خودم در کشورم بیمارستان و مدرسه و...ساختم.
✅ @ttt1400
🔴غربِ وحشی...
🔺مقایسهی رفاه کشورهای اروپایی که رفاهشون رو از طریق استعمار و برده داری از آفریقایی ها و... به دست آوردن، با کشوری که تحت انواع تحریم هاست، طبیعتا کار درستی نیست
@ttt1400
🔴«علم» و «سعادت»
🔸فيلسوفان و اخلاقپژوهاني مثل #سقراط و #افلاطون بر اين باور بودند که علم علت تامه #سعادت و وصول به کمال است. دانش را علت تامة کنش ميدانستند. اما از نگاه معارف قرآني و آموزههاي اخلاق اسلامي هرگز چنين نيست. برخي از عارفان اسلامي ميگفتند: «العلم حجاب الاکبر».
🔸علم به تنهايي نميتواند عامل سعادت و تهذيب نفس باشد. چه بسا علم، خود عاملي براي سقوط انسان باشد. #امام_خميني ميفرمود: «گاهى علم توحيد انسان را به جهنم مى فرستد؛ گاهى علمِ عرفان انسان را به جهنم مىرساند؛ گاهى علم فقه انسان را به جهنم مى فرستد؛ گاهى علم اخلاق انسان را به جهنم مى فرستد.» (صحيفه امام، ج19، ص134)
🔘اهل علمی که منحرف کننده اند.
⭕️ گاهى علم ضرر دارد. گاهى علم، غرور می آورد. گاهى علم انسان را پرت میكند از «صراط مستقيم».
🔻 اينهايى كه دين ساز بودند اكثراً اهل علم بودند. اينهايى كه دعوت برخلاف واقع كردند اكثراً از اهل علم هستند.
⬅️ چه بسا يك نفر آدم فيلسوفِ اعظم است، به حسب نظر مردم، فقيه اكرم است به حسب نظر مردم، همه چيز مى داند، انبار معلومات است، لكن چون قرائت به اسم رب نبوده است، از صراط مستقيم دورتر شده است.
📚 صحيفه امام؛ ج8؛ ص 328
🔸البته تهذيب بدون علم هم ناشدني است. علم شرط لازم سعادت هست؛ اما شرط کافي آن نيست.
احمد حسین شریفی
🆔@ttt1400
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹آقای Antonio Inoki، که الان ۷۵ ساله است، قهرمان قهرمانان ورزش کشتی رزمی، Wrestling، در ژاپن است. او در سال ۱۹۷۶ با محمد علی کلی نیز مبارزه کرد.
🔹ایشان بعد از بازنشستگی از ورزشهای رزمی، وارد سیاست شد و به عضویت مجلس نمایندگان درآمد. در جریان حمله عراق به کویت در سال ۱۹۹۰، او به تنهایی به عراق رفت تا با صدام حسین درباره آزادی گروگانهای ژاپنی مذاکره کند. صدام هم به احترام او همه ژاپنیها را آزاد کرد.
🔹در این فیلم از سال ۲۰۰۰ نشان میدهد که ورزشکاران رزمی صف کشیدهاند تا افتخار سیلی خوردن از ایشان را داشته باشند. اینکه چطور سیلی خوردن از یک قهرمان در فرهنگ ژاپنی افتخار محسوب میشود، روشن نیست.
🔶این شخص حدود ۳۰ سال است که به تشیع گرویده، و نام محمد حسین را برای خود برگزیده است.
https://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Inoki
اندیشه غالیان درباره امام حسین(ع) :
امام حسین(ع) در این حادثه موقعیتی شبیه به عیسی بن مریم (ع) قلمداد شد. سوال آنها این بود که چگونه ممکن است از گیر چنین شکستی برای ولی خدا بدر آییم؟ بهتر آن است که وضعیت او را با وضعیت عیسی مسیح(ع) در روز به دار آویخته شدن او شبیه بدانیم. یهودیان بجای مسیح شخص دیگری را به صلیب کشیدند. در کربلا نیز کوفیان حنظله بن اسعد شامی را بجای امام حسین(ع) به قتل رساندند! در این باره بهتر است روایت مورد نظر را بیاوریم. علامه مجلسی ترجمه حدیث را این گونه آورده است:
ابن بابویه به سند معتبر روایت کرده است که ابوصلت هروی به خدمت حضرت امام رضا(ع) عرض کرد که گروهی در کوفه هستند که دعوی می کنند که حسین بن علی (ع) کشته نشد و حق تعالی شباهت او را بر حنظله بن اسعد شامی افکند و آن حضرت را به آسمان بالا برد، چنانکه عیسی را به آسمان بالا برد و این آیه را حجت می سازند: «و لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا» (نساء/141)
حضرت فرمود: دروغ می گویند، بر ایشان باد غضب و لعنت خدا، و کافر شده اند ایشان به تکذیب کردن پیغمبر خدا(ص) که خبر داد که آن حضرت کشته خواهد شد. به خدا سوگند که کشته شد حسین و کشته شد کسی که بهتر بود از حسین، یعنی امیرالمومنین و امام حسن(علیهما السلام) و هیچ یک از اهل بیت رسالت نیست مگر آن که کشته می شویم و مرا به زهر شهید خواهند کرد به مکر و حیله و این خبر رسیده است به من از رسول خدا(ص) و خبر داده است آن حضرت را جبرئیل از جانب خداوند عالمیان و مراد حق تعالی در آن آیه، آن است که کافر را حجتی بر مومن نیست و چگونه این معنا تواند مراد بود؟ و حال آن که حق تعالی در قرآن خبر داده است که کافران بسیاری از پیغمبران را به ناحق کشته اند ولیکن با وجود کشتن ایشان حجت پیغمبران بر ایشان غالب بود و حقیقت ایشان ظاهر بود.
در خبر دیگری نیز آمده است که: فرمانی به خط حضرت صاحب الامر بیرون آمد که قول آنان که دعوی آن دارند که امام حسین(ع) کشته نشده کفر است و تکذیب رسول و ائمه است و ضلالت وگمراهی است. تشبیه امام حسین(ع) به عیسی بن مریم (ع) در حدیث دیگری نیز آمده و از قول امام صادق(ع) افزوده شده است: خدا لعنت کند غالیان را که در حق اهل بیت غلو می کنند و از حد به در می روند. در منابع غالیان شیعی نیز این قبیل توجیه ها درباره شهادت امام حسین(ع) وجود دارد. در کتاب «الهفت الشریف من فضائل مولانا جعفر الصادق» بحثی تحت عنوان «فی معرفه قتل الحسین علی الباطن فی زمن بنی امیه» آمده که شامل هذیان گویی غالیان از این مساله است.
هدف غالیان از این نوع غلوهای بی اساس:
استاد مطهری در ضمن بحثی درباره مقایسه عیسی بن مریم(ع) و امام حسین(ع) به این نکته که برخی به اشتباه اعتقاد عیسویان را به تفدیه مسیح درباره امام حسین(ع) نیز مطرح کرده اند، توجه داده اند. به این معنا که مانند مسیح که با رضایت دادن به آویخته شدن صلیب خواست گناه پیروان خود را ببخشد، امام حسین(ع) نیز این چنین به شهادت تن داد.
رسول جعفریان در مصاحبه خبر آنلاین
https://www.khabaronline.ir/news/328699/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%BA%D9%84%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%B9-%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%DB%8C%D8%B9%D9%87
🌹دفاع مقدس از نگاه آمار
🌹شهدای جنگ تحمیلی از نگاه آمار
🌹مجموع شهدا (انقلاب اسلامی و جنگ ) 219850 نفر، تعداد شهدا تا پیروزی انقلاب بیش از 3000 نفر، شهدای درگیریهای مستقیم در جنگ 172000 نفر،
🌹شهدای بمباران ها و موشک باران ها 16000 نفر، شهدای درگیری با ضد انقلاب 20000 نفر
آمار شهدای جنگ تحمیلی از نظر سن و سازمان
شهیدان 16-25 ساله 155000 نفر 72%
شهیدان 20 ساله 31000 نفر
شهدای بسیج 85000 نفر
شهدای ارتش با وظیفه بیش از 48000 نفر
شهدای سپاه با وظیفه 41000 نفر
شهدای ناجا با وظیفه 9500 نفر
شهدای جهاد سازندگی 2500 نفر
🌹آمار شهدای جنگ تحمیلی از نظر اقشار
دانش آموز شهید 33000 نفر، دانشجوی شهید 3100 نفر، روحانی شهید 3117 نفر، شهدای شاغل در بخش دولتی 15000 نفر، شهدای مسیحی 88 نفر ، شهدای کلیمی 18 نفر ، شهدای زرتشتی 9 نفر، شهدای غیر ایرانی 2200 نفر
🌹آمار جانبازان
جانبازان تا 25% 314884 نفر، جانبازان 25% به بالا 204925 نفر، جانبازان 70% به بالا 7500 نفر، قطع نخاع گردنی 220 نفر، قطع نخاع کمر به پایین 1700 نفر، قطع پا 17500 نفر، قطع دست 12250 نفر، اعصاب و روان 40000 نفر ، نابینا 6400 نفر، شیمیایی 65000 نفر، جانباز زن 4500 نفر، در مجموع 674879 نفر
🌹آمار آزادگان ایرانی واسرای عراقی
آمار آزادگان ایرانی در عراق 42041 نفر است
آمار اسرای عراقی در ایران 72113 نفر است
🌹آمار رزمندگان در دفاع مقدس
سرباز وظیفه 2500000 دو میلیون و پانصد هزار نفر با متوسط حضور در منطقه عملیاتی 21 ماه
پایور ارتشی 217000 هزار نفر با متوسط حضور در منطقه عملیاتی 60 ماه
🌹نیروهای بسیجی2130000 دو میلیون و یکصد و سی هزار نفر با متوسط حضور در منطقه عملیاتی 11 ماه
نیروهای سپاهی ، جهادی ، کمیته، شهربانی و ژاندارمری 200000 هزار نفر با متوسط حضور در منطقه عملیاتی 40 ماه
آمار تجهیزات ایران و عراق آغاز و پایان جنگ
تانک و نفربر دستگاه
ایران آغاز جنگ 1740
پایان جنگ 1000
عراق آغاز جنگ 2700
پایان جنگ 4500
هواپیمای جنگنده فروند
ایران آغاز جنگ 445
پایان جنگ 65
عراق آغاز جنگ 332
پایان جنگ بالای 500
بالگرد فروند
ایران آغاز جنگ 500
پایان جنگ 60
عراق آغاز جنگ 40
پایان جنگ بیش از 150
توپخانه عرابه
ایران آغاز جنگ بیش از 1000
پایان جنگ بیش از 1000
عراق آغاز جنگ 1000
پایان جنگ بیش از 4000
سرباز وظیفه، رزمنده نفر
ایران آغاز جنگ 200000
پایان جنگ 400000
عراق آغاز جنگ 360000
پایان جنگ بیش از 1000000
هزینه های جنگ تحمیلی عراق و ایران از نگاه آمار
عراق حمایت مالی، تجاری و نظامی 30 کشور جهان از عراق
هزینه بازسازی عراق
452 میلیارد دلار
هزینه جنگ عراق
561 میلیارد دلار
هزینه بازسازی ایران
644 میلیارد دلار
هزینه جنگ ایران
627 میلیارد دلار