🔴 آمار خودکشی در کشورهای پیشرفته بالاتر است ...
👈 ... پیشرفته بودن لزوماً به معنی حال خوش نیست.
✅ پیری جمعیت؛ بزرگترین ابر بحران تاریخ ایران
🔻 بانکی پور، رییس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس:
🔹 براساس این آمار در سال ۱۴۳۰ هرم سنی جمعیت به نحوی می شود که تعداد سالمندان بالای ۳۰ درصد جمعیت جامعه را تشکیل می دهند. در سال ۱۴۳۰ ایران وارد سیاهچاله جمعیتی میشود و ۱۵۰ سال طول میکشد تا شاید بتوانیم از این بحران خارج شویم.
🔹 مسئولان خیال می کنند این بحران همانند دیگر بحران ها است و باید در کنار آن ها دیده شود. متأسفانه بحران جمعیت تا وقتی محسوس نشود جدی گرفته نمیشود. بحران جمعیت بزرگترین ابر بحران تاریخ ایران زمین است.
🔹 قانون جوانی جمعیت ابلاغ شده ولی متأسفانه جدیتی که باید در نظام وجود داشته باشد، نیست.
🔹 متأسفانه مدیران و خواص ادراک درستی از قضیه بحران جمعیت نداشته و آن را جدی نگرفته اند. هنوز قاطبه مسئولان بحرانی بودن پیری جمعیت را جدی نگرفته اند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33100
📌آزادسازی #خرمشهر در ۳ خرداد سال۱۳۶۱ش از رخدادهای مهمِ تاریخ #جنگ ایران و عراق است.
این شهر پس از ۵۷۸ روز #اشغال توسط ارتش بعث #عراق بهدست نیروها و #رزمندگان ایرانی آزاد شد.
خرمشهر، از شهرهای خوزستان، اولین شهری بود که مورد #تهاجم عراقیها قرار گرفت. این شهر، علیرغم ۳۴ روز #مقاومت و تلاش رزمندگان و مردم، سرانجام در ۴ آبان سال ۱۳۵۹ش، به اشغال ارتش بعثی عراق درآمد و در سوم خرداد ۱۳۶۱ آزاد شد.
💢خرمشهر ایران یا عراق!
صدام حسین در #سخنرانی معروف پیش از جنگ، خوزستان را "عربستان" و خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی شد این بخشها متعلق به خاک عراق است.
عده ای امروز علت #جنگ عراق و ایران را تحریک انقلابیون ایرانی علیه صدام جلوه میدهند، گویی صدام دنبال بهانه برای حمله بود.
اما اولین بار در #تاریخ نزدیک به ما علیرضا پاشا حاکم بغداد به خرمشهر حمله کرد (دوره قاجار) و #خسارات به بار آورد آن زمان عراق ذیل امپراطوری عثمانی بود.
علیرضا پاشا نیز خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی مالکیت این منطقه شد.
پس از لحاظ تاریخی و ادعای مالکیت جغرافیایی این مساله ریشه دارتر از تحلیل های امروزی زده است.
پس از حمله به خرمشهر، ایران، عثمانی، روس و انگلیس در انجمنی بنام #ارزنه_الروم گرد هم آمدند تا با گفتگو مشکل را حل کنند.
انور افندی زیرک نماینده عثمانی مدعی "محمره" از ماست و ایران باید آن را تخلیه کند. انگلیسی ها هم طرف عثمانی را میگرفتند.
نماینده ایران با آرامش استدلال آورد که براساس نقشه و سابقه "سلیمانیه" "وان" "قارص" از توابع ایرانند و عثمانی باید آن را پس دهد و نامه سلطان محمود ثانی را در اجلاس بیرون آورد که شخصا خطاب به علیرضا پاشا نوشته بود: "محمره مال ایران است، فورا آن را به ایران بازگردانید"
النهایه با زیرکی و صبر نماینده ایران پس از سه سال مذاکره در این اجلاس حقوق ایران ثبیت شد.
#نماینده ایران در آن اجلاسیه مهم، کسی نبود جز امیرکبیر!
سالها بعد صدام مدعی و متعرض #خرمشهر شد، خاک را تصرف کرد و با رشادت بهترین جوانان این خاک به سرنوشت علیرضا پاشا دچار شد.
#علیرضا_زادبر
#تأمل
♓️ رسانه، قتلگاه فکر و علوم انسانی!
🔸 غالب افرادی که در حوزه علوم انسانی شروع به فعالیت می کنند پیش از آنکه عمق کافی متناسب با چنین کاری را پیدا کنند روی به سمینار ها و رسانه ها می آورند، و دیری نمی پاید که خزانه خود را تهی از معلوم میابند؛ اما اقبالی که به خود ایجاد کرده اند آنان را مضطر به بافتن فکر به جای تولید فکر می کند.
🔹این مدل جریان سازی علوم انسانی برای پژوهش گر تازه کار نیز چنین پنداری را به وجود می آورد که می شود با چند دوره مجازی و جمع آوری اطلاعات سطحی در این زمینه صاحب نظر شد.
🔷مشکل امروز ما با به ابتذال کشیدن اندیشه ها، حل نخواهد شد. رسانه ها باید سرآغازی باشند برای یک پروژه بلند مدت نه اینکه افراد را به سطل غیر منظم اطلاعات سطحی تبدیل کنند.
سرقت تمدن اسلامی در جهان اسلام
🔵جعل تاریخ تمدن اسلامی در مقابل خاموشی رسانههای ایران
ترکیه سریالی به نام «رستاخیز طغرل»(به ترکی استانبولی: Diriliş: Ertuğrul) که بر اساس وقایع تاریخی که منجر به سقوط سلسله سلجوقیان در آناتولی و بهوجود آمدن امپراتوری عثمانی میشود ساخته است. در این مجموعه دورهای از زندگی سلیمانشاه جد بزرگ عثمانیان و ارطغرل پدر عثمان یکم بنیانگذار امپراتوری عثمانی به تصویر کشیده شده است. این مجموعه پرهزینهترین فیلم تاریخ ترکیه است.
عثمان در ادامه این سریال ساخته شده است.
این مجموعه تلویزیونی مدتی است مخاطبان کشورهای غرب آسیا و حتی آمریکای لاتین را با خود همراه کرده و میرود که دامنه نفوذش را به مخاطبان انگلیسیزبان و حتی آمریکایی هم بکشاند!
این سریال که در پنج فصل تهیه شده و ساخت آن بیش از سه سال (2014 تا 2017) به طول انجامیده، در بیش از ۵۰۰ قسمت، داستان طغرل، پدر عثمان، یکی از بنیانگذاران امپراتوری عثمانی را روایت میکند که در نبرد با مغولان و صلیبیون، پیروز شده و امپراتوری عثمانی را بنا مینهد. شبکه «نتفلیکس» چندی است که نمایش این سریال بسیار طولانی را با زیرنویس انگلیسی آغاز کرده و آن را تاکنون در بیش از ۶۰ کشور دنیا نمایش داده که در نوع خود رکوردی قابل اعتنا محسوب میشود.
🔶سریال «رستاخیز طغرل» یکی دیگر از تلاشهای مکرر ترکیه و رسانههای این کشور برای نسبت دادن تمدن اسلامی به تاریخ آن و امپراتوری عثمانی و بهوجود آوردن وجهه پیشگامی برای عثمانی در ایجاد تمدن اسلامی به شمار رفته و مانند دیگر آثار تصویری و سینمایی ترکیه درباره تاریخ تمدن اسلامی، سرشار از افسانهپردازی و جعل تاریخ است.
طغرل نماد یک سردار شجاع نشان داده شده که مقابل ظلم و ستم میایستد و تمامی سرمایه جانی و مالی و خانوادگی خود را بر سر این راه گذاشته و تا پای مرگ هم پیش میرود، اما هیچگاه از آرمانهایش دست نمیکشد. در این سریال شخصیتی محوری وجود دارد به نام «ابنعربی» که بر اساس آنچه نمایش داده شده، همان «ابنعربی»معروف، عارف و دانشمند اندلسی است؛ صاحب کتابهای «فصوصالحکم» و «فتوحات مکیه» که فصلی نوین در عرفان اسلامی را تعریف کرد و بر جای گذارد. ابن عربی در این سریال نماد پشتیبانی معنوی از طغرل به شمار رفته که در بزنگاههایی سر رسیده و با نفوذ معنوی خود، گرههای بسیاری را میگشاید.
تقریبا در تمامی فصول و سکانسهایی که ابن عربی حضور مییابد، یا داستانی از قرآن را برای مخاطبانش و قهرمانان سریال بازگو میکند و یا به رفتار و سیرهای از پیامبر اسلام (ص) تمسک جسته تا رخدادی را بازگو نماید. این رفتارها با زندگی و حوادثی که بر سر طغرل و قهرمانان داستان میآید، شبیهسازی شده تا به نوعی از طغرل شخصیتی معنوی تصویر گردد که راه اسلام و رسول اکرم (ص) را با همان جدیت دنبال میکند! مناسک اسلامی نیز در این سریال حضوری پررنگ داشته و برخی از این مناسک بسیار طولانی به تصویر کشیده شده که گاه سکانس کامل ۱۰ دقیقهای را شامل میشوند و در مقابل، برخلاف سریالهای معمول ترکی، هیچ صحنه غیراخلاقی در آن به چشم نمیخورد!
🔷این برای نخستین بار نیست که ترکیه یا عربستان و یا دیگر کشورهای مدعی اسلام و تمدن اسلامی با ساخت فیلم و سریال، دست به تحریف و تصاحب یکسویه تاریخ تمدن اسلامی و بازسازی آن میزنند. برخی از این کشورها مانند ترکیه حتی شبکههای اختصاصی برای روایت جعلی از تاریخ تمدن اسلامی تاسیس کرده و برای ساخت فیلمها و سریالهای مربوطه از برخی کارگردانان هالیوودی مانند «جان میلیوس» دعوت به عمل آوردند.
اینکه بخش هنری و فرهنگی یک کشور را با هزینه های نجومی در جهت تاریخ و یا تاریخ سازی مصرف می کنند نشان از نوعی هوش و فهم بالا دارد.
ترکیه بخوبی به این نکته واقف شده است که هرگونه پیشرفت و توسعه ای با نگاه به گذشته و " نسبت" داشتن درست با آن ممکن است ؛
این افراط و یا آسیب شناسی و یا سرقت از ارزش کار و نوع نگاه و دستاوردهای آن نمی کاهد و این نوعی هویت یابی را برای این کشور به دنبال خواهد داشت ملی گرایی ترکیه امروز به نحوی دوباره با میراث عثمانی گره خورده است و برای همین هم عده ای معتقدند اردوغان ردای سلطان محمد فاتح را پوشیده و جنجال مسجد ایاصوفیه و خواندن اولین نماز جمعه بعد از ۸۶ سال در این اواخر نشان از این درک تاریخی و رندی سیاسی دارد .
در هر حال اگر بخواهیم از این سرقت و یا مصادره تمدن اسلامی واقعا جلوگیری کنیم راهش این است که ما نیز از دل تاریخ تمدن خود ارزشهایی متعالی و قابل ارائه را با صرف هزینه و وقت و برنامه ریزی بیرون ریخته و با این تراث با ارزش درخور شانش رفتار نماییم ؛ مثلا در مقابل دوره عثمانی و قهرمان سازی ترکها ، ما نیز از دوران پرشکوه صفویه و قهرمانانی مثل شاه اسماعیل و یا شاه عباس و یا امامقلی خان سخن بگوییم.
فقدان دلآگاهی و خودآگاهی
نیل پستمن متخصص رسانه جمله ای دارد که میگوید بشر گذشته به اندازه یک کوزه اطلاعات داشت و آن را تا آخرین جرعه مینوشید اما بشر مدرن در کنار اقیانوس عظیمی از اطلاعات از تشنگی میمیرد.
بشر غیر از آگاهی به خودآگاهی و دلآگاهی نیاز دارد. در روزگار ما، بشر از جهت تولید آگاهی با هیچ دورهای قابل مقایسه نیست، اما از جهت فقدان دلآگاهی و خودآگاهی، بشر در هیچ دورهای به چنین وضعیت مفلوکی نرسیده بود.
فقدان خودآگاهی و دلآگاهی، بشر را تا سر حد حیوان تنزل میبخشد.
بیژن عبدالکریمی
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ در مدارس اسرائیل چه می گذرد؟
🔺شستشوی مغزی بچه های یهودی در مدارس اسرائیل!
🔹 جنگ بزرگی رخ می دهد! همه عرب ها را می کشیم ! آن هایی هم که زنده می مانند همگی بردگان ما خواهند شد!
🔸 ببینید برخی از دولت های عرب با چه نسلی توافقنامه امضاء می کنند؛ ایدئولوژی ای که غیر از خود یا باید نابود شود و یا برده!!