#عفافگرایی
🔷 درِ اتاقِ رئیسِ "مؤسسه اسلامى نیویورک" را گشود و بی مقدمه گفت: "مى خواهم مسلمان شوم"!
🔷 مرد سرش را از روى کاغذ برداشت و چشمش به #دختر جوانى افتاد که چیزى از وجاهت و جمال کم نداشت. گفت: "باید بروى تحقیق کنى. دین چیزى نیست که امروز آن را بپذیرى و فردا رهایش کنى".
🔷 قبول کرد و رفت، مدتى بعد آمد. مرد راضى نشد... باز هم باید تحقیق و مطالعه کنى. آن قدر رفت و آمد که دیگر صبرش لبریز شد. فریاد کشید و گفت: "به خدا اگر مسلمانم نکنید، مى روم وسط سالن داد می زنم و مى گویم من مسلمانم".
🔷 مرد فهمید که این دختر جوان در عزم خود جدى است. روز میلاد #پیامبر_اکرم (ص) جشنى به پا کردند و او در آن مجلس مسلمان شد و براى اولین بار #حجاب را پذیرفت.
🔷 خانواده مسیحى دختر که با یک پدیده جدید مواجه شده بودند، شروع به آزار و اذیت او کردند و روز به روز بر سختگیرى و فشار خویش افزودند. دختر مانده بود چه کند!
🔷راه مؤسسه اسلامى نیویورک را در پیش گرفت و مسئولان این مرکز را در جریان وضعیت خود قرار داد. آنان نیز با برخى از علماى ایران تماس گرفتند و مطلب را با آنان در میان گذاشتند. در نهایت، کار به اینجا رسید که اگر خطر جانى او را تهدید مى کند، اجازه دارد #روسرى خود را بردارد.
🔷 دختر پرسید: اگر من روسرى خود را برندارم و در راه #حفظ_حجابم کشته شوم، آیا #شهید محسوب مى شوم؟
🔷 پاسخ شنید: آرى و او با صلابت گفت: "والله قسم روسرى خود را برنمیدارم، هر چند در راه حفظ حجابم، جانم را از دست بدهم".
✍️ #حسین_سروقامت
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🔺چگونگی #پوشش در جامعه اسلامی از نظر #شهید_بهشتی
🔶آیا به نام آزادی، زنان و مردان می توانند با شیوه ها و لباسهای نامطلوب و ناموزون، در جامعه و محل کار حاضر شوند؟
🍁هفتم تیر ماه سالروز شهادت مظلومانه #شهید_دکتر_بهشتی و 72 تن از ياران امام خميني (ره) تسلیت باد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#ازدواج_بهنگام
#حفظ_بنیان_خانواده
📌 چند سالی است که نگرانیها درباره آمار #ازدواج و #فرزندآوری در کشور به اوج خود رسیده است.
🎥آمار سالانه #ازدواج و #طلاق از سال ۵۸ تا ۹۸ به روایت تصویر
https://www.mashreghnews.ir/news/1087796/
🔺 با مقایسه آمارهای ازدواج ۵ سال اخیر در کنار یکدیگر میتوان به این نتیجه رسید که متأسفانه آمار ازدواج سالانه رو به کاهش است؛ اما آمار طلاق تقریباً ثابت و با تغییرات حداقلی همراه بوده است.
🔺 با توجه به شیوع #ویروس_کرونا، آمار ازدواج در پایان سال ۹۸ تا به امروز، #کاهش یافته است.
🔺 با توجه به منع تجمعات برای پیشگیری از گسترش کرونا، امکان برگزاری مراسم ازدواج وجود ندارد؛ به همین دلیل تعداد زیادی از جوانانی که تصمیم به شروع زندگی داشتند، فعلاً تصمیم خود را به حالت تعویق در آوردهاند.
🔺 این در حالی ست که اگر همین جوانان مدتی بعد بخواهند مجدداً اقدام به آغاز زندگی مشترک کنند، به دلیل #مشکلات_اقتصادی و تورم ممکن است دیگر امکان انجام آن را نداشته باشند. پیشبینی میکنیم که این موضوعات، تبعاتی را برای شروع #زندگی_مشترک جوانان ایجاد کند.
🔺 کاهش آمار ازدواج حتی در سال آینده نیز مشاهده خواهد شد.
🔺 تأثیر این موضوع روی #آمار_متولدین سال آینده و همچنین ساختار #هرم_سنی کشور نمایان خواهد شد.
🔺 باید در خصوص #ازدواج_ساده و بدون مراسم، برای #تسهیل_آغاز_زندگی فرهنگ سازی شود.
👤 محمدمهدی #تندگویان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان
https://www.yjc.ir/fa/news/7358237/
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷هشتمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷با عنوان "بررسی ابعاد #تربیتی و #روانشناختی حادثه قتل #رومینا_اشرفی"
👤با ارائه آقای دکتر حسن #اسلامیان پژوهشگر پسادکتری علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد و آقای دکتر محمود #سعیدی_رضوانی، مسئول کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی
⏰در تاریخ چهارشنبه 4 تیر ماه ساعت 17:30
🎧بهصورت وبینار، در اتاق مجازی به آدرس vroom.um.ac.ir/saeedy و حضوری در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی، با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی، مسئولین فرهنگی آموزش و پرورش، روانشناسان، مربیان آموزشی و تربیتی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷دکتر اسلامیان به دلیل برنامهای از قبل تعیین نشده، حضور فیزیکی در جلسه نداشتند و محتواهای آماده شده ایشان توسط دکتر سعیدی رضوانی بازخوانی و ارائه گردید. در ابتدای این نشست، ضمن مرور سانحه مرگ رومینا اشرفی، دختر نوجوانی که در پی دوستی خیابانی، از منزل متواری شده و زمینه خشم پدر و اتفاقات بعدی را فراهم میآورد، به آمار فرزندکشی و قتلهای ناموسی در ایران و جهان، طبق آمارهای ارائه شده و پژوهشهای انجام گرفته، اشاره گردید. دکتر اسلامیان، علل بروز قتلهای ناموسی در ایران را مواردی از جمله: ارتباط نامشروع با فرد نامحرم، اختلافات زوجین، روابط ناسالم والدین و فرزندان، اقتصاد نابسامان، استرس شدید و... برشمردند. در ادامه جلسه، اجزای پازل قتل رومینا اشرفی و ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، حقوقی و قانونی، فقهی، روانشناختی و تربیتی این مسأله بازخوانی گردید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷در ادامه جلسه به تحولات دوران بلوغ در دختران پرداخته شد که مواردی از جمله بهت زدگی، اضطراب و ناامنی، حس کنجکاوی و تمایل به نزدیکی به جنس مخالف، بروز احساسات عاطفی ویژه، هویت یابی و... را در بر میگیرد و همچنین آسیبهای عاطفی رومینا مورد بازخوانی قرار گرفت که شامل ورود او به روابط عاطفی در سن 12سالگی؛ ارتباط با پسری با اختلاف سنی زیاد؛ مهارت اجتماعی مناسب پدر در برخورد با فرزند و عدم آشنایی با بحران دوره بلوغ و... میشود. همچنین توضیحاتی در خصوص عوامل اصلی دخیل در ارتکاب قتل (رومینا اشرفی، بهمن خاوری و پدر رومینا) ارائه گردید و تخلفات قانونی در ماجرای رومینا اشرفی مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت و روانشناسی مورد بحث قرار گرفت. این موارد شامل تشکیل "پرونده شخصیت" توسط مددکاران اجتماعی- در خصوص کودکان آسیب دیده و قانون حمایت از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست بود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷در انتهای جلسه نیز به برخی از آسیبها و ضعفها از جمله: کم کاری و عدم حمایت دولت در خصوص تأمین نیازهای آموزشی، تربیتی، روانشناختی و مشاورهای مردم، عدم تأمین برخی نیازهای اساسی در نظام آموزشی، ناهماهنگی و موازی کاری نهادهای فرهنگی و آموزشی، پایین بودن ظرفیت کمی و کیفی نهاد مشاوره و مددکاری در کشور، هزینههای سرسامآور خدمات مشاوره و روانشناسی و نهادینه نشدن فرهنگ رجوع به مشاور و دریافت خدمات روانشناختی، نیز اشاره گردید و راهکارهایی آموزشی و تربیتی برای تکرار نشدن این جنایت، در سه حوزه نظام آموزشی، خانواده و شورای عالی فضای مجازی، پیشنهاد شد.
🔷به زعم دکتر اسلامیان، در حوزه نظام آموزشی، دانشگاه، نظام آموزش و پرورش و... میبایست در قالب نظامی واحد، منسجم، راهبردی، معطوف به نیازها، آسیبها و ظرفیتها، با مدیریت یکپارچه و علمی اداره شود. سیستم مشاوره به دانشآموزان ساماندهی یابد. مهارتهای زندگی-عملیاتی و کاربردی به نوجوانان آموزش داده شود. در حوزه خانواده نیز مادر در خصوص پرورش روح زنانه، نقش خود را به درستی ایفا نماید و همچنین پدر نیز، از ابراز عشق و علاقه خود به فرزندش، خصوصاً در دوران بلوغ دریغ و غفلت نکند و در نهایت، در حوزه شورای عالی فضای مجازی، لزوم مدیریت صحیح فضای مجازی و نظارت کامل و مستمر بر فرآیند تولید محتواهای آموزشی و تربیتی، به وضوح احساس میگردد.
جلسه ادامه دارد...
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 نهمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 عنوان نشست: "بررسی ابعاد #تربیتی و #روانشناختی حادثه قتل رومینا اشرفی" (#بخش_دوم)
👤ارائه دهنده: دکتر حسن اسلامیان، پژوهشگر پسادکتری علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد
⏰ زمان: چهارشنبه 11 تیر ماه ساعت 17:00
📌جلسات کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی از سوی برگزار کنندگان و اعضای کارگروه، همزمان به صورت #حضوری و #مجازی برگزار میگردد.
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، سالن شورا
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جای_خالی_عفاف_در_رسانه
#نه_به_عادی_سازی_برهنگی_مردان
#حجاب_مردان
🔺 باید اعتراف نمود که بیشتر مباحث مربوط به #پوشش، به #زنان می پردازد و لزوم #حجاب را برای ایشان بازگو می کند. در حالی که حجاب از جمله ضروریات دین است که هر #مسلمانی، بایستی آن را رعایت نماید. هر چند به خاطر وجود تفاوت های جسمی و روحی زنان و مردان، رعایت #حدود_شرعی آن متفاوت است و این مسئله قابل فهم است و مسلماً رعایت حجاب توسط زنان، مهمتر است.
🔺 اما باید حواسمان باشد كه گره خوردن واژه حجاب با نام زنان، نباید عاملی شود كه از #حجاب_مردان غفلت كنیم و مردان، با هر وضعیتی و با هر نوع پوششی، بتوانند در جامعه و یا رسانه ها ظاهر شوند.
🔺 آقایان هم می بایست در پوشش خود، باید و نبایدهایی را رعایت كنند. در احكام شرعی دین اسلام، تكلیف میزان مجاز برهنگی مردان كاملاً مشخص است. بر مرد پوشاندن سر و گردن و صورت و دستها تا جایی كه معمولاً نمیپوشانند لازم نیست. خوب پس پوشاندن بقیه نقاط بدن، توسط مردان در مقابل دیگران یك #تكلیف_شرعی است.
♨️ متأسفانه #لباسهای_نامتعارف_مردانه نظیر شلوارهای جین پاره و چاكچاك، تیشرتهای آستینحلقهای منقش به انواع و اقسام تصاویر نامتعارف، شلوارهایی با فاق خیلی كوتاه یا خیلی بلند، لباسهایی با یقههای بسیار برهنهتر از حد معمول و... در سطح جامعه گسترش یافته اند و این روزها نیز پدیده عادی سازی #برهنگی_مردان در #تلوزیون به آخر خط خود رسیده است!
🔥 متأسفانه تیتراژ سریال #آخر_خط، که هر شب از شبکه سوم سیما پخش می گردد، برای بسیاری از #بانوان جامعه ما آزاردهنده می باشد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#ریشه_قتلهای_خانوادگی_اخیر
🔷رخ دادن چنین جنایتهایی باعث تأسف است. اما این جنایتها محصول #بی_بندوباری_در_خانواده است.
🔷در کشورهای غربی از اینگونه جنایتها بسیار رخ میدهد. اما شکل آن فرق میکند، اینکه #حقوق_زنان در جامعه مورد احترام قرار نگیرد و به آن تعدی شود و #امنیت_زنان از بین برود، محصول #تفکر_هواپرستانه و بیبندوباری است که در غرب، اوج آن را میبینیم.
🔷چنین اتفاقاتی برای #جامعه_اسلامی نیست و یک نیروی متدین و مذهبی هرگز دست به قتل و جنایت نمیزند و راههای مختلفی برای حل مشکلات در خانوادههای مذهبی وجود دارد. لذا اینگونه آسیبها ناشی از بیبندوباری است که در جامعه رواج پیدا کرده است.
🔷بیبندوباری در #جوامع_مذهبی نیز میتواند رواج پیدا کند؛ آنهم زمانی که #دین قوی نباشد. وقتی که #فرهنگ_منحط_غرب در جامعه بیشتر رواج پیدا کند، اینجور اختلالها و مشکلات بهوجود میآید.
🔷بیبندوباری و فرهنگ منحط غرب نتیجهاش تعدی به حقوق زنان به انحاء و اقسام مختلف است. حالا ممکن است طرف به اسم #غیرت دست به قتل بزند یا به دلایل دیگری، این جنایتها را انجام بدهد. فرقی نمیکند.
🔷چه اینکه کسی همسر خود را با #گلوله بکشد، یا اینکه کسی مادر خود را با #چاقو بکشد یا اینکه کسی دختر خودش را با #داس بکشد، هر سه بد است و هیچ کدام برای جامعه اسلامی و دینی نیست. بلکه نتیجه سبعیّت و وحشیگری است که از اختصاصات #فرهنگ_غرب است.
✍️#استاد_پناهیان
Panahian.ir/post/6356
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#ازدواج_بهنگام
#کفویت_در_ازدواج
🔺به #جوانی گفتم: "چرا داماد نمیشوی!؟"
🔺گفت: "تا حالا کسی را پیدا نکردم"
🔺گفتم: "مگر چطور زنی میخواهی؟
🔺گفت: "آخه من فوق لیسانس هستم و زن من هم باید فوق لیسانس باشه".
🔺گفتم: "چه کسی گفته؟"
🔺گفت: "آخر ما باید کفو هم باشیم".
🔺کفو را نمی فهمد چیست.
📌#کفو یعنی #همفکر 👇
📌و همفکر به معنی #هم_عقیده است.
👤#استاد_قرائتی
♨️اگر اغراق نکنیم که معیارهای گذشته برای #ازدواج تماماً تغییر کردهاند، باید بگوییم که بسیار کمرنگ شدهاند. واقعیت این است که برخی پسرهای این نسل، به سراغ دختری میروند که #تک_فرزند و یا کم جمعیت، از یک خانواده #ثروتمند، #تحصیلکرده، #شاغل و #اجتماعی باشد و بتواند #جهیزیه خوبی بیاورد و البته معیار #زیبایی و ظاهر هم که روز به روز پر رنگتر میشود و همین مسأله به #خودآرایی و #خودنمایی بیشتر دختر خانمها در محیط بیرون از منزل نیز، دامن زده است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
#حفظ_بنیان_خانواده
🎬#آسیبهای_فضای_مجازی منجر به #طلاق
📌دومین دلیل طلاق در ایران، #شک_همسران به یکدیگر است.
💠یکی از زمینه های برقراری روابط ناسالم و یکی از دلایل #عدم_اعتماد_همسران به یکدیگر، عضویت همسران در گروه های مختلط مجازی است.
💠شک، یعنی همسران نسبت به یکدیگر سندی ندارند و مطمئن نیستند. اما دلایل ایجاد شک نسبت به همسران:
1️⃣ارتباط با نامحرم در محیط مجازی
2️⃣مخفی کاری و گذاشتن رمز بر روی گوشی و
3️⃣حضور در محیط فاسد است.
🔺فردی که به همسرش شک کند و او در #اینستاگرام باشد حق دارد. چرا حق دارد؟
♨️چون حضور در محیط ناسالم زمینه شک را فراهم می آورد.
💠اگر شخص بنده، بینی و بین الله، صرفاً برای #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر، وارد محیط آلوده ای شوم و بدون هیچ نگاهی، این عمل را انجام دهم و سپس خارج شوم؛ اما همین که وارد آن محیط شدم و برگشتم، آیا همسرم حق دارد به من شک کند یا خیر؟
🔺بله حق دارد. چون محیط آلوده بستر شک را فراهم می آورد.
📌مگر در روایات نیامده که خود را در معرض شک و تهمت قرار ندهید؟!
♨️حضور در محیط ناسالم مجازی نیز، زمینه ساز شک است.
https://eitaa.com/umefafgaraei