👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 بها دادن به #همجنسگرایی در پنج سال اخیر رشد داشته است. از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ که در آریزونا تحصیل میکردم متوجه این تغییرات شدم. در ابتدای هر ترم دانشگاه، اساتید از #دانشجویان میخواستند که خودشان را معرفی کنند. اما از سال 2018 علاوه بر سؤالات قبل از دانشجویان میپرسیدند که دوست دارید که با چه ضمیری (She یا He) شما را صدا بزنند؟
🔺 همانطور که میدانید در آمریکا، #ضمایر برای افراد خانم و آقا متفاوت است. کم نبودند دانشجویانی که خواستار خطاب با ضمایر Theyو Them بودند.
🔺 برخی #والدین بعد از تولد فرزندشان، دوست دارند که #نامی_خنثی بر روی آنها بگذارند تا فرزندشان بعد از بزرگ شدن، برای تعیین ضمیر خود تصمیم بگیرد. اینگونه مسائل در قالب فیلم و کتاب هم در حال فرهنگ سازی میباشد. در فرمهای ثبت نام مدارس و ادارات هم، این فرمها در حال طراحی شدن میباشد و چند نوع اول جنسیت را که رایجتر هستند در فرم ها قید میکنند و بقیه را خالی میگذارند و اجازه میدهند که افراد خودشان جنسیت خودشان را بنویسند.
🔺 شرایط و روند همجنسگرایی، اکنون در آمریکا به گونهای است که برای مثال اگر یک استاد دانشگاه در خصوص همجنسگرایی مخالفت خود را ابراز نماید، به احتمال بسیار توبیخ و حتی ممکن است، از محل کار خود اخراج شود. بنده هم در کلینیک، هیچگاه مخالفت خودم را با #همجنسگرایی ابراز نکردم. چراکه ابراز آن مساوی بود با اخراج و سعی میکردم زمانی که اینگونه صحبتها مطرح هست، از جمع فاصله بگیرم تا مجبور به بیان نظر واقعیام نباشم.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 در دهه اخیر این باور در آمریکا به وجود آمده است که هر دین و جنسیتی که دوست دارید میتوانید داشته باشید و به طور مسالمتآمیز میتوان در کنار هم زندگی کرد. این نکته قابل ذکر است که برای برخی از افراد، هنوز این مسئله روشن نشده است که، #سمبل همجنسگرایان #رنگین_کمان میباشد.
🔺 در مرکزی که فعالیت میکردم به این رسیدم که عمده زنانی که لزبین (همجنسگرایی زنان) هستند، معمولاً تجربه تجاوز را در سالهای گذشته داشتند و بهدلیل هراس از مردان هست که به زنان گرایش پیدا کردند. در آمریکا از سن ۱۶ سالگی به بعد افراد میتوانند #سقط_جنین را به راحتی انجام بدهند.
🔺 در آمریکا از یک طرف اذعان میشود که #آزادی وجود دارد و از طرف دیگر در لباس پوشیدن افراد هم دخالت میکنند و میگویند که اینطور لباس بپوشید و یا آنطور خیلی بهتر است.
🔺 همجنسگرایی در ایران کمتر از جوامع دیگر وجود دارد، اما باز هم چندان کم نیست. روانشناسانی که در برخی از فضاهای مجازی دارای گروه هستند و به نوعی پاسخ سایر #روانشناسان را میدهند، اذعان میکنند که کم نیستند پیامهایی که در خصوص مشکلات همجنسگرایی و همجنسبازی مراجعان مطرح شده است.
🔺 اما با وجود شرایط نابهنجار اجتماعی، #تربیت_خانوادگی بسیار مهم است. برای مثال بنده در سال ۱۳۸۰ که در مقطع ابتدایی بودم، موبایل نداشتم. اما همکلاسیهای من در مدرسه، #گوشی_موبایل داشتند و انواع تصاویر و فیلمهای فلان را میدیدند و بعضاً به من میگفتند که چرا تو گوشی موبایل نداری. تو که در آمریکا به دنیا آمدی و مادرت آمریکایی است و آنجا بزرگ شدی.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 آقای #مسعود_مولایی همسر خانم اصفهانیزاده
🔺 مبنای فکری در آمریکا کاملاً #مبنای_اومانیستی دارد و اگر این را خوب متوجه نشویم نمیتوانیم اینها را تحلیل کنیم. آنها بر این اعتقاد دارند که #اخلاق سیال است و میتواند در طول زمان تغییر کند. اما پرواضح هست که اخلاق Subjective (ذهنی) نیست. آنها معتقدند که باید برای کسانی که مورد #تبعیض قرار میگیرند، #مبارزه کرد. خواه ظلم و تبعیضی که برای همجنسبازی صورت میگیرد و خواه ظلمی که به مردم به واسطه اشغال نظامی میشود.
🔺 چیزی به نام حق ذاتی برای آنها مطرح نیست. با خود مدرنیته مشکلی نداریم و مشکل سر #اومانیسم (انسانگرایی) است. هر تکنولوژی یک #پیوست_فرهنگی هم دارد که باید در نظر گرفته شود.
🔺 متأسفانه ما در #ایران پروژه تحقیقاتی درستی نداریم تا ببینیم که آنها چه میکنند و روی همجنسگراها کار تحقیقاتی نکردیم. البته برخی از افراد در ایران، به این مسئله ورود کردند.
🔺 موجی که در آمریکا و غرب راه افتاد که رابطه انسان با حیوان اعم از همه نوع آن بود، متأسفانه به ایران هم ورود کرده است و همانطور که جلوی بی حجابی و #بدحجابی را نمیتوان درست گرفت و خیلی سخت شده است، جلوی حیوان بازی را گرفتن نیز، در چند سال آینده سخت خواهد شد. موج همجنسگرایی هم مشابه موج #حیوان_بازی، بالاخره به ایران ورود خواهد کرد و اگر از الان برای آن فکری نشود، دیگر کاری از دست کسی ساخته نیست. #حجاب را بالاخره یکجوری میتوان جمع کرد، ولی تأثیرات زیانبار، #معضل_همجنسگرایی و تنوع جنسیتها، به قدری بالاست که اصلاً نمیشود نسبت به آن مسامحه نمود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
❇️#مراقبتهای_جنسی فرزندان چه ضرورتی دارد؟
🔷بررسیها نشان میدهد بسیاری از معضلات و #انحرافات_اخلاقی همانند #بلوغ_زودهنگام، چشمچرانی، خودارضایی، روابط نامشروع، حیوانبازی، همجنسگرایی و حتی بخشی از مشکلات افراد در بزرگسالی، همانند #ناسازگاری_با_همسر، طلاق عاطفی یا محضری، اعتیاد، ابتلا به زنای ذهنی، تنوعطلبی و خیانت به همسر و سایر لغزشهای جنسی، ریشه در عدم #تربیت_صحیح_جنسی در دوران #کودکی و #نوجوانی دارد که میبایست توسط #والدین اعمال میشد و مراقبتهای لازم صورت میگرفت.
🔷بهعنوان مثال اگر کودکی در اتاق خواب پدر و مادرش حضور داشته باشد و روابط خاص آنها را مشاهده کند، این #کودک در بزرگسالی گرفتار مشکلات بسیاری خواهد گشت.
🔷همچنین #بدپوششی والدین در مقابل فرزندان و موارد بسیاری از این دست، که فرزندان را با انواع آسیبها مواجه میکند، با اندکی دقت و #مراقبت از سوی والدین، قابل #پیشگیری میباشد.
🔰#امام_سجاد (ع) میفرمایند:
🍀"خداوندا مرا در تربیت فرزندانم یاری فرما"
📚 منبع: صحیفه سجادیه، ص ۱۳۵
✍️ #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 سیزدهمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 با عنوان: "طرح پیشنهادی مدیریت تشکلهای مردمی عفاف و حجاب مشهد"
👤ارائه دهنده: آقای مهدی وارسته پور، عضو هیئت مؤسس مقر فرهنگی مردمی فاطمه الزهرا (س)
⏰ زمان: چهارشنبه 22 مرداد ماه ساعت 17:00
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفت_در_خیال
👤#شیخ_رجبعلی_خیاط تعریف میکرد:
🔶در بازار بودم که #اندیشه_مكروهی در #ذهنم گذشت.
🔶سریع #استغفار كردم و به راهم ادامه دادم.!
🔶قدری جلوتر شترهایی قطار وار از كنارم میگذشتند...
🔶ناگاه یكی از شترها لگدی انداخت، كه اگر خود را كنار نمیكشیدم، خطرناك بود.
🔶به مسجد رفتم و فكر میكردم...
🔶همه چیز حساب دارد. این لگد شتر چه بود؟!
🔶در عالم معنا گفتند: "شیخ رجبعلی! آن لگد #نتیجه آن #فكری بود كه كردی!"
🔶گفتم: "اما من كه خطایی انجام ندادم!"
🔶گفتند: "لگد شتر هم كه به تو نخورد!"
📌#اثر کارهای ما در عوالم جریان دارد؛ حتی یک #تفکر_منفی می تواند #تأثیری_منفی ایجاد کند...
📚منبع: مهدی عاصمی، نویسنده کتاب بهترین شاگرد شیخ، مجموعه سخنان و حکایات اخلاقی و عرفانی از سیر و سلوک مرحوم "شیخ عبدالکریم حامد" از شاگردان "شیخ رجبعلی خیاط"
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جای_خالی_عفاف_در_هنر
#مجموعه_مبتذل_شام_ایرانی
#به_کجا_چنین_شتابان
🔺برنامه شام ایرانی، برای عرضه در #رسانه_خانگی ساخته شده و خوانندگان، بازیگران و ورزشکاران، در این برنامه با هم #رقابت میکنند.
🔺ساخت این سریال از سال 1390، توسط کارگردانهای مختلفی آغاز شد. تا اینکه سری جدید این برنامه، در زمستان سال 1398، به کارگردانی سعید ابوطالب تولید و در حال پخش است.
💥در معرفی تاکشوی شام ایرانی ذکر شده است که این برنامه، صرفاً بهانهای است برای #انعکاس بخشی از #فرهنگ_غنی_ایرانی!!!
⚠️اما ساختار شام ایرانی الهام گرفته از مجموعۀ مبتذل"Come Dine with Me" است که در کشورهای مختلفی چون استرالیا، کانادا، انگلستان، آمریکا و... با شکل و فرمی مشابه و البته با نامهای #متفاوت ساخته و پخش شده است. تنها تفاوت نسخه ایرانی آن، در اندک #پوشش رعایت شده در بانوان است و این رعایت هم به طور قطع، صرفاً به دلیل گرفتن #مجوز پخش آن بوده است.
📌اکنون این سؤال مطرح میشود که آیا #لودگی، رفتارهای سخیفگونه، خوشگذرانی، #بی_حیایی، قبحشکنی، #هنجارشکنی، ابتذال اخلاقی و... از ویژگیهای زنان این مرزوبوم و جزء #فرهنگ_غنی_ایرانی بوده است؟!؟😡🙄
🌿تا جایی که حافظه ما یاری میکند، گفتهها و شنیدهها حاکی از #متانت، #حیا، وجاهت توأم با #وقار و #عفاف #زنان_ایرانی، بوده است.
♨️متأسفانه تا زمانی که، لودگی زنان، منجر به #نشاط مردم گردد، #زنان_عفیف این سرزمین #سرافکنده خواهند بود.
✍️به اميد آن روز كه تمام بانوان جامعه، به #آداب_زن_بودن و #جايگاه واقعي خود در خانواده و اجتماع پي ببرند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودکان
#خطرات_بازی_های_رایانه_ای_مبتذل
3️⃣#آشنایی_والدین_با_بازیهای_رایانه_ای_ناسالم (بخش سوم)
🔶 #رده_بندی_سنی بازیهای رایانهای "ESRB"، نظامی جهت طبقهبندی بازیهای رایانهای بر اساس محتوای آنهاست. این نظام به #والدین کمک میکند که بر #محتوای_فرهنگی مورد استفاده فرزندان خود نظارت داشته باشند.
🔶 والدین در وهلۀ اول باید آشنایی کاملی با #سن_مناسب بازيهای رایانهای داشته باشند و قبل از قرار دادن این بازیها، در اختیار کودکان و نوجوانان، به #طبقه_بندی_سنی آن توجه نمایند. در مرحله دوم نیز، بايد در خصوص #محتواي_بازي دقت شود و همچنين اخطارهايي كه در این خصوص وجود دارد، لحاظ گردد.
🔶 با این حال اغلب #والدین توجهی به برچسب رده سنی درج شده بر روی جلد بازیهای خریداری شده توسط فرزندانشان نداشته و حتی خود نیز در هنگام خرید نسبت به این موضوع #سهل_انگار هستند.
📌قانون فروش بازی در برخی کشورها بسیار #سختگیرانه است و ما وحشتناک #اوپن هستیم.
⚠️ شما در استرالیا نمیتوانید نسخهای از برخی بازیهایی که در #ایران رواج دارد را پیدا کنید و همچنین اتریش. در انگلیس هم با ارائه مشخصات و ارائه #کارت_شناسایی، آن بازی را ارائه میدهند. دو سه هزار دلار هم جریمه فروش آن بازی، به یک #نوجوان لحاظ شده است.
🍃#ادامه_دارد
👤#حسین_مدبر_عزیزی پژوهشگر بازی های رایانه ای
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#خویشتنداری
#شهید_مصطفی_ردانی_پور
🍀معلم جدید #بی_حجاب بود.
🍀مصطفی تا او را دید، سرش را پایین انداخت.
🍀برجا گفتند و بچه ها نشستند.
🍀مصطفی هنوز سرش را بالا نیاورده بود و دست به سینه، محکم چسبیده بود به نیمکت.
🍀خانم معلم آمد سراغش.
🍀دستش را انداخت زیر چانه مصطفی و به او گفت: "سرت را بالا بگیر ببینم!"
🍀مصطفی با چشمان بسته، سرش را بالا آورد و صورتش را از میان دست معلم بیرون کشید.
🍀معلم توی سرش زد و هر ناسزایی را که به زبانش آمد به او گفت.
🍀مصطفی از پشت میز بیرون آمد و از کلاس خارج شد.
🍀با صدای بلند گریه میکرد و میدوید.
🍀تا وسطهای حیاط، هنوز چشمهایش را باز نکرده بود...
🍀وقتی به خونه رسید گفت: "دیگه نمیخوام برم هنرستان... میخوام برم قم؛ حوزه".
💠#شهید_ردانی_پور 25 ساله بود که با همسر یکی از شهدا #ازدواج کرد و دو هفته پس از ازدواجش، یعنی 15 مرداد 1362 در منطقه حاج عمران، در حالی که فرماندهی لشگر امام حسین علیهالسلام را به عهده داشت، طی عملیات والفجر 2 بر اثر اصابت تیر به پشت جمجمهاش، سلوک سرخ خود را به بینهایت رساند. پیکر پاکش بر خاک پاک جبههها باقی ماند و هرگز برنگشت.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
✴️مسئولیت اصلی #تربیت_جنسی فرزندان بر عهده #پدر و #مادر است.
🔷اما آیا میتوانیم بر رفتار فرزندانمان #نظارت کنیم؟
🔷آیا میتوانیم رفتار آنها را #هدایت کنیم؟
🔷چه پاسخهایی به سؤالهای آنان بدهیم؟
🔷کلید طلایی #موفقیت_والدین چیست؟
✴️موفقیت در این خصوص، مستلزم #دانش و #آگاهی والدین است
✅بنابراین تنها راه پیشگیری از #رفتارهای_نابهنجار_جنسی، یادگیری روشهای تربیت صحیح جنسی است.
📌و این پایان، آغاز یک شروع است!
✅اگر میخواهیم فرزندانمان #عفیف و #پاکدامن بار بیایند، باید در عمل و گفتار #الگوی_عفاف باشیم. #فرزند ما از ما جدا نیست.
📌#او_خود_ماست! اما در اندازهای کوچکتر.
❇️#تربیت_غیرعمدی هم بسیار مهم است. اگر پدر یا مادری در بیرون از خانه، مراقب #رفتارهای_جنسی (مثلاً چشمچرانی) خود نباشند، #تأثیرات_منفی رفتار آنها، دامنگیر فرزندانشان خواهد شد. حتی اگر این پدر یا مادر مُصر باشد که فرزندانشان #پاک باشند.
✍️ #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی #مسابقه_هفتگی_شکوه_عفاف 2️⃣1️⃣ #سؤال_شماره_دوازده ✍️ اجرای برنامه ضدعفاف برنامه آموزش 20
#کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
مسابقه هفتگی #شکوه_عفاف
#برنده_هفته_دوازدهم
👤جناب آقای سید علی مهدوی از شهر گناباد استان خراسان رضوی
✴️هدیه ایشان ارسال گردید.
💠 اجرای برنامه ضدعفاف برنامه آموزش 2030، طی اجلاسی با حضور وزرای ۱۳۰ کشور، در کشور کره جنوبی (شهر اینچئون) تصویب شد و بومیسازی این سند در ایران، با تشکیل 30 کارگروه تخصصی، توسط نماینده دفتر یونسکو صورت پذیرفت.
🍀 تمامی مشارکت کنندگان محترم (41 نفر)، جز 5 مورد، پاسخ صحیح را ارسال نموده بودند.
💠 کمیسیون ملی یونسکو در ایران با تشکیل #سی_کارگروه_تخصصی😳، اقدام به بومیسازی این چارچوب عمل جهانی (بیانیه اینچئون و #چارچوب_عمل برای اجرای هدف چهارم توسعه پایدار) و تهیه و تدوین #سند_ملی_آموزش_2030 نموده است. 😠😟
💠 مطابق مدارک و در تصویب نامه شماره 52913/76403 #هیأت_دولت جمهوری اسلامی ایران به تاریخ 25/6/95 آمده است که یکی از #تعهدات جمهوری اسلامی ایران در صحنه #بین_المللی، #اجرای_برنامه_آموزش_2030 است که در نشست #اینچئون کره جنوبی با حضور #وزرای_آموزش_و_پرورش به #تصویب رسیده است. 😡😔
❇️با مسابقه هفتگی شکوه عفاف همراه باشید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
🎥#موشن_گرافیک
⛔️#جلوه_گری_های_نامتعارف_نوجوانان
🔺گفته میشود که سن #بدپوششی و استفاده از #لوازم_آرایشی در #دختران به 12 سالگی کاهش یافته است.
🔺بدپوششی و جلوهگری نامتعارف در سن نوجوانی، رابطه مستقیمی با ایجاد #رابطه_مؤثر و #محبت والدین به فرزندان دارد. این رابطه خصوصاً در خصوص #پدر و فرزند دختر، معنای بیشتری مییابد.
🔺دخترانی که در خانه محبت خود نمیبینند، آن را در خارج از خانه میجویند که این امر، زمینهساز بسیاری از #انحرافات در آنها میگردد.
📌زمانی که در خانه چشمه حیات است، کسی به دنبال سراب نمی رود.
⚠️طبق پژوهشها در ایران، 17 درصد نوجوانان و جوانان از کارکرد #خانواده خود ناراضی هستند و انتظار دارند #رفتار_اجتماعی والدینشان بهتر شود. بیش از 78 درصد آنها از #بی_اعتمادی خانواده، نسبت به خودشان رنج میبرند که این امر زمینهساز ایجاد #فاصله بین فرزندان و والدین میشود.
♨️عوامل مختلفی از جمله، #فاصله بسیار خانوادهها با نوجوانان، تأثیرپذیری از #گروه_همسالان، #الگوپذیری از سلبریتیها، #شبکه_های_ماهوارهای و... باعث بروز برخی رفتاهای نابهنجار، در برخی #نوجوانان میگردد.
https://eitaa.com/umefafgaraei