✅جواب کامل شبهه 👌👌👇👇
👈👈شاید بعضی ها بگویند ما خدا را قبول داریم، پیامبر (ص) را هم قبول داریم ولی نمی خواهیم روزه بگیریم یا نماز بخوانیم، یا فقط ماه رمضان روزه می گیریم و نماز می خوانیم و بعضی فقط ماه رمضان روزه می گیرند و حتی نماز هم نمی خوانند؛
باید بگوییم این کار مثل این است که یکی بگوید من می خواهم دانشجو باشم ولی امتحان ندهم، کلاس نروم، یا بعضی از درسها را می خوانم و در نهایت مدرک هم می خواهم.
یا مثل این است که کسی بگوید من کارمند فلان اداره می شوم، هر وقت دلم خواست سر کار می روم و به میل خود هر کاری را انجام داده یا نمی دهم؛ اینها را هیچ عاقلی نمی پذیرد.
حتی دانشجو، دانش آموز و کارمند با هر نوع تیپ و لباسی، نمی توانند هر طور خواستند، وارد فضای مربوط به خودشان شوند.
یعنی هر چیزی و هر کاری متعلقاتی دارد، اگر کسی آن را پذیرفت، باید متعلقات آن را هم بپذیرد.
جواب قسمت دوم سوال↘️↘️↘️
👈👈باید بگوییم که نخیر، زیرا ظاهر و باطن بر روی یکدیگر اثر متقابل دارند. همان طور که اگر پوست میوه ای خراب شود به مرور درونش هم خراب خواهد شد. علاوه بر این طبق شعر معروف شیخ بهایی (ره):
«حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست»
شاید مثل بعضی دیگر از آن طرف بوم بیفتیم و بگوییم ما چون گناهکاریم دیگر جهنمی شدیم، نماز و روزه و انسانیت از ما گذشت، این هم درست نیست. چرا که درب رحمت الهی برای بنده اش همیشه باز است. البته اگر توفیق توبه و بندگی حاصل شود.
بنابراین اگر بگوییم خدا را قبول داریم، ولی اهل نماز و روزه نیستیم یا از عدم آگاهی به دستورات خدا و فلسفه آنهاست که برای درمانش چاره ای جز معرفت افزایی نیست و یا با آگاهی است که در این صورت خود را فریب داده و برای آرام کردن وجدان خود، کلاه بر سرش گذاشته ایم.
در نهایت، زندگی آزمونی مستمر و دارای نمره مثبت و نمره منفی است. هر نیت خوب و هر کار خوبی مثل (نوع دوستی، خوش اخلاقی، روزه، حجاب) نمره مثبت دارد.
و هر کار ناپسندی مثل ( نافرمانی از خدا، دروغ، عدم نوع دوستی، بی حجابی) نمره منفی دارد. اگر نمره مثبتها بیشتر باشد، قبول می شویم، ولی بر اساس نمره مثبت، درجات و جایگاه افراد نیز متفاوت است. در غیر این صورت عده ای مشروط، عده ای مردود و عده ای در حال تعیین تکلیف خواهند بود.
📎 #دانشجوی_بابصیرت
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #نماز_روزه
✅کپی با ذکر منبع بلامانع است👇👇👇
@x_shobhe313
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قافله سالار داره میاد🖤🖤🖤
بوی محرم🖤
یا مظلوم#
┅═══✼❉💠❉✼═══┅
کانال پاسخ ناب به شبهات دانشجویی
┅═══✼❉💠❉✼═══┅
📲ایتا @x_shobhe313
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار تصاویر دیدهنشده از لحظات نفسگیر عملیات رمضان و شهیدان حاج همت، خرازی، حسن باقری، احمد کاظمی و...
به مناسبت سالروز این عملیات در تیرماه ۱۳۶۱
پیشنهاد تماشای 💯❌💯
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 کانال پاسخ ناب شبهات دانشجویی
⤵️⤵️⤵️↙️↙️↙️👌✅
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
🇺🇸🇧🇫 مگه شعار نه شرقی نه غربی ، شعار امام خمینی نبود،
پس چرا در دامن چین و روسیه افتاده اند؟
🈴(ایران را به چین و روسیه فروختید؟)
#پاسخ_به_شبهات
#شبهات_سیاسی
📣با ما در پاسخ به شبهات دانشجویی همه ای شبهاتتو رفع کن ↙️↙️↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا ✅
╰┈➤🆔 @x_shobhe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حتما هر روز به این سه تا امام سلام دهید...!!!
#استاد_عالی
✅پاسخ به شبهات دانشجویی 👇👌
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✍️ پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👌❌
0⃣4⃣1⃣ اگر دین 🕋 مانع پیشرفت نیست، چرا اکثرکشورهای اسلامی عقب ماندهاند؟⁉️
جهت مشاهده جواب شبهه به روی
کلمه👈👈 پاسخ بزنید 👌🙏🌹❤️
✅ شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️↘️
علل عقبماندگی
دربارة اینکه چرا کشورهای اسلامی عقب افتادهاند، باید گفت: این مسئله علل و ریشههای تاریخی مختلفی دارد و بررسی جامع و همه جانبه آن، نیازمند کاوش هایی ژرف و گسترده است.
با این حال میتوان به چهار عامل اساسی در این زمینه اشاره کرد:
1. مسلمانان بر اساس انگیزش و هدایتهای دینی، مسیر رشد تعالی را پوییدند و بر اثر انحراف از دین و آلودگی به مفاسد دنیاپرستی و سستی و کاهلی، به انحطاط و عقب ماندگی گراییدند.
2. نظامهای سیاسی فاسد و استبدادی نیز نقش مهمی در این زمینه داشتند. این نظامها به جای همّت در جهت رشد و پیشرفت مسلمانان، فقط به فکر حفظ قدرت خویش و صرف هزینههای عمومی مسلمانان در جهت خوشگذرانی و رفاه خود بودند. وجود این نظامها و حاکمان فاسد، خود ناشی از انحرافات سیاسی صدر اسلام پس از رحلت پیامبر عظیمالشأن و انحرافات اعتقادی و اجتماعی بعد از آن بود. این نظامهای سیاسی، بر شخصیت و منش انسانها و فرهنگ این جوامع آثار زیان باری نهاد.
3. بیگانگان و استعمارگران برای عقب نگاه داشتن کشورهای جهان سوم ـ از جمله مسلمانان ـ و استثمار منابع انسانی و طبیعی تهاجم گسترده ای به این کشورها داشتند.
4. سرگرم شدن مسلمانان به تفرقه و جنگهای داخلی و جانشین ساختن شعارهای استعماری ـ همچون ناسیونالیزم و پانعربیزم ـ به جای تکیه بر اصولگرایی و اتحاد بینالملل اسلامی، از دیگر علل عقب ماندگی مسلمانان است.
علل پیشرفت غرب↘️↘️
عوامل بسیاری میتواند موجب پیشرفت و رکود شود که اساسیترین آنها تلاش و فعالیت در جهت شناخت سنن و قوانین حاکم بر جهان هستی و استفاده درست از امکاناتی است که خداوند در اختیار بشر نهاده است. علت پیشرفت غرب هرگز دینگریزی نبوده است؛ بلکه در آنجا خرافاتِ در لباس دین، آنان را به عقب ماندگی وا میداشت و پشت پا زدن به آن خرافات، نقش مانع زدایی در جهت رشد و ترقی را ایفا نمود.
پیشرفت علمی و صنعتی غرب، مرهون عوامل بسیاری است که بررسی تمام موارد آن مجالی وسیع میطلبد؛ ولی به اختصار به بعضی از آنها اشاره میشود:
1. آشنایی غربیها با تمدن اسلامی و شرقی در طول جنگهای صلیبی و نیز مسافرتهای جهانگردانی مانند مارکوپولو وانتقال دانش وفرهنگ اسلامی به غرب.
2. رنسانس فکری در اروپا (با توجه به مجموعه عواملی که این تحول فکری را ایجاد کرد) و مبارزه با خرافات و عقاید موهومی که در بین مردم آن دیار رایج بود .
3. کنار گذاشتن کلیسا از اداره امور جامعه و به وجود آوردن نهادهای جدیدی برای اداره آن.
به اعتراف دانشمندان و صاحب نظران، دنیای غرب با چپاولگری و غارتگری ملل دیگر، آنها را استثمار کرد و با استعمار آن کشورها و گماشتن مزدور در رأس آنها، از یک طرف مانع پیشرفت این کشورها شده و از طرف دیگر با استفاده از ثروتها و سرمایههای انسانی و طبیعی آنها، صنایع خود را بهبود بخشید... خلاصه اینکه کشورهای اسلامی و اکثر کشورهای جهان سوم عقب مانده نیستند؛ بلکه عقب نگه داشته شده اند.
گفتنی است اروپا در قرون وسطا، غرق در تاریکی جهل و خرافه بود. ارباب کلیسا با تلقین برخی عقاید موهوم، اجازه رشد علم و دانش را نمیدادند؛ در حالی که در همان زمان، دانشمندان اروپایی تحت تأثیر تمدن اسلامی قرار داشتند که تا قلب اروپا پیش رفته بود (آندلس یا اسپانیای امروزی و شبه جزیره بالکان). اینان خواهان تحوّل در اروپا و نگرش جدید به علم و دانش شده بودند؛ چرا که ارباب کلیسا با تفتیش عقاید، حتی اظهار نظر درباره پدیدههای جهان را گمراهی تلقی میکردند؛ چنانکه گالیله در همین دوران محاکمه شد و صدها دانشمند به همین دلیل محکوم گردیدند!
این وضعیت در حالی بود که مراکز علمی جهان اسلام در آن زمان، محل فراگیری دانش و ساخت ابزارهای دقیق (مانند ساعت و لوازم جراحی و...) بود. دهها دانشپژوه اروپایی در این مراکز مشغول به تحصیل بودند. تعالیم اسلامی همگان را به علم، دانش و تفکر در آفرینش دعوت میکرد و آیات قرآنی، خود پیشگام در بیان حقایق هستی و چگونگی رخدادهای آن بود. در همین وضعیت بود که اروپا تحت تأثیر قرار گرفت و خیزشی علمی در آن سامان شکل داده شد.
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 شست و شوی گنبد مطهر حضرت سید الشهداء علیهالسلام برای ماه محرم
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
✅ شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313