16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ | دوران کودکی پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) به روایت رهبر انقلاب
#ولادت_پیامبراعظم_صلیاللهعلیهوآله
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠 پیامبر(ص) با آن مقام و شأن و عظمت، از عبادت خود غافل نمیشد؛ نیمهی شب میگریست و دعا و استغفار میکرد. امسلمه عرض کرد: یا رسولالله! تو که خدای متعال اینقدر عزیزت میدارد و گناهانت را آمرزیده است چرا گریه میکنی؟ فرمود: اگر از خدا غافل بشوم، چه چیزی من را نگه خواهد داشت؟ این برای ما درس است. ۱۳۷۰/۰۷/۰۵
☀️#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
زندگی نامه حضرت محمد (ص):
نام: محمد بن عبد الله
کنیه حضرت محمد (ص): ابوالقاسم و ابوابراهیم.
القاب حضرت محمد (ص): رسول اللّه، نبى اللّه، مصطفى، محمود، امین، امّى، خاتم، مزّمل، مدّثر، نذیر، بشیر، مبین، کریم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذکّر، یس، طه و...
منصب حضرت محمد (ص): آخرین پیامبر الهى، بنیانگذار حکومت اسلامى و نخستین معصوم در دین مبین اسلام.
تاریخ ولادت حضرت محمد (ص): روز جمعه، هفدهم ربیع الاول عام الفیل برابر با سال ۵۷۰ میلادى (به روایت شیعه). بیشتر علماى اهل سنّت تولد آن حضرت را روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاول آن سال دانسته اند.
محل تولد حضرت محمد (ص): مکه معظمه، در سرزمین حجاز (عربستان سعودى کنونى).
نسب پدرى حضرت محمد (ص): عبدالله بن عبدالمطلب (شیبة الحمد) بن هاشم (عمرو) بن عبدمناف بن قصّى بن کلاب بن مرّة بن کعب بن لوىّ بن غالب بن فهر بن مالک بن نضر (قریش) بن کنانة بن خزیمة بن مدرکة بن الیاس بن مضر بن نزار بن معد بن عدنان.
مادر حضرت محمد (ص): آمنه، دختر وهب بن عبد مناف.
مدت رسالت و زمامدارى حضرت محمد (ص): از ۲۷ رجب سال چهلم عام الفیل (۶۱۰ میلادى)، که در سن چهل سالگى به رسالت مبعوث شده بود، تا ۲۸ صفر سال یازدهم هجرى، که رحلت فرمود، به مدت ۲۳ سال عهدهدار امر رسالت و نبوت بود. حضرت محمد (ص) علاوه بر رسالت، به مدت ده سال امر زعامت و زمامدارى مسلمانان را پس از مهاجرت به مدینه طیبه بر عهده داشت.
نخستین زنى که افتخار همسرى حضرت محمد (ص) را یافت، خدیجه بنت خویلد بود. حضرت محمّد(ص) پیش از رسیدن به مقام رسالت، در سن ۲۵ سالگى با این بانوى بزرگوار ازدواج نمود.
🔺چند بهانه ی رایج برای سزارین مادران!
1_پایین نیامدن سر بچه(بریچ)!
⏪بچه را میتوان از بیرون چرخاند تا در زمان بدنیا آمدن با سر قرار بگیرد کاری که در اروپا و کشورهای جهان رایج است،ضمن اینکه بچه با «پا» و «باسن» به سادگی و بدون مشکل به دنیا می آید و بلکه زایمان آسانتر هم می شود به تجربه ی قابله های که هزاران کودک گرفته اند.و اصلاح وضعیت بریچ هرگز عامل پارگی بند ناف نیست، پارگی ناف با قیچی و چاقو به سختی انجام میشود چه برسد به دست ماما یا نوزاد.
2_مدفوع کردن نوزاد داخل شکم!
⏪دهان بچه در داخل رحم،محل رفت و آمد آب داخل رحم(مایع آمنیوتیک مایع کیسه رحم و مکونیال محتویات برگشته از روده ی جنین) است که غلظت و عفونت آن را به اصطلاح مدفوع میگویند و مسمومیت ناشی از آن با داروهای طب اسلامی مانند جامع آب عسل کنترل میشود،نوزاد غذایی نخورده است که مدفوع کند.
3_ چرخیدن ناف بچه دور گردن،نگرانی خفه شدن نوزاد یا پارگی ناف!
⏪بچه در شکم،داخل آب رحم هست لذا از طریق گلو نفس نمیکشد تا نیاز به باز بودن راه گلو و ریه ها باشد.
4_نگران از جان مادر(اکلامپسی و پره اکلامپسی)!
⏪مادری که فشارش بالا و پایین میشود با زدن آمپول بیهوشی و بی حسی و بریدن هفت لایه شکم و رحم و خونریزی با خطر مرگ مواجه میشود،فشارخون بالا، درمان ساده دارد که با مصرف نمک ، حجامت و داروهای طب اسلامی درمان میشود، ضعف بدن هم با شکر طبرزد و نمک طبیعی حل میشود،همان که به اسم سرم قندی و نمکی فروخته میشود.
5_پاره شدن کیسه آب!
⏪با پاره شدن کیسه آب،نوزاد دچار مشکل خاصی نمیشود و تا چند روز بعد طبیعی بدنیا می آید.
6_افت ضربان قلب نوزاد
⏪افت ضربان قلب کودک هنگام تولد ،طبیعی هست و بلافاصله بعد از تولد احیا توسط قابله صورت میگیرد و نیازی به سزارین نیست.
7_عدم پیشرفت زایمان و بزرگ نشدن جنین
⏪عدم پیشرفت زایمان،موجب مرگ طبیعی جنین و دفع طبیعی توسط رحم هست و نیازمند مداخله با سزارین نیست و نهایتا کورتاژ طبیعی انجام میشود.
8_تشکیل نشدن قلب کودک و احتمال سندرم داون
⏪جهت تشکیل قلب و بهبود مونگلی از داروهای اسلامی استفاده میشود و در صورت عدم حیات جنین، سقط طبیعی اتفاق میافتد و نیاز به سزارین نیست و قتل جنین در این حالات حرام است مگر در شرایط ثانویه که معمولا اتفاق نمی افتد.
👌زایمان خانگی=سبک زندگی سالم