پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔
🍃🌼اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌼🍃
🌼پنجشنبه ها به یاد اونهایی هستیم
که بین ما نیستند😔
🌼و هیچکس نمی تونه جای خالیشون
رو تو قلبمون پر کنه💔
🌼گذشتگانمان دلخوشند
به یک صلوات و دعای رحمت و مغفرت
#ادبستان_نماز
نمار زینت عبادات است
نماز پیو ند دهنده ی مخلوق به خداست
نمازکمال ادب است
نماز از فحشا و منکر باز می دارد
نماز اوج نواضع است
نماز خلوتگاه عارفان است
نماز دل را صفا می دهد
نماز کدو رت ها را می زداید
نماز توکل انسان را زیاد می کند
نماز پرواز روح است.
#نمازاول_وقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #روضه| شب جمعه
⚠️ لطفاً با حال معنوی مناسب ببینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 بنویسید امید دل زهرا مهدیست
چارۀ کار همه مردم دنیا مهدیست...
#امام_زمان
🌹فضیلت خوندن سوره توحید در روز جمعہ ماه #رجب
از پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم روایت است که فرمودند:
🔆هر كه در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره مبارکه اخلاص (قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ) را بخواند براى او نورى باشد در قيامت كه او را به بهشت بكشاند و نیز فرمودند:
🌸🍃🌸
🌹نماز مخصوص روز جمعه ماه #رجب
هر كه در روز جمعه ماه رجب چهار ركعت نماز بگذارد ما بين ظهر و عصر و بخواند در هر ركعتى یک مرتبه سوره مبارکه «حمد» و هفت مرتبه «آية الكرسى» و پنج مرتبه سوره مبارکه «اخلاص» را سپس ده مرتبه بگويد:
❒ اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ وَاَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ
بنويسد حقّ تعالى براى او از روزي كه اين نماز را گذارده تا روزى كه بميرد هر روزى هزارحسنه و عطا فرمايد او را به هر آيه اى كه خوانده شهرى در بهشت از ياقوت سرخ و به هر حرفى، قصرى در بهشت از دُرّ سفيد و تزويج فرمايد او را حور العين و راضى شود از او بغير سخط و نوشته شود از عابدين و ختم فرمايد براى او به سعادت و مغفرت
📗اقبال الاعمال
🔴 چرا جمعه را جمعه نامیدند؟
🔵 مردی از محضر امام باقر علیه السلام این سوال را پرسید: حضرت فرمودند:
🟢 خداوند متعال، در روز جمعه، مخلوقاتش را جمع نمود برای میثاق گرفتن بر ولایت پیامبر (صلوات الله علیه و آله و سلم ) و وصی او امام امیرالمؤمنین علی علیه السلام .
پس این روز را جمعه نامیدند زیرا کل خلق ، در آن جمع شدند.
📚 الکافی ج ۳ ص ۴۱۵
#مناسبتی
#روز_جمعه
#ایمان_به_غیب
#همه_مقاطع
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷درآخر الزمان همه نمازخوان ها بی نماز می شوند مگر۰۰۰۰
پیشنهاد میکنم ببینید ارزش دیدنش داره👌
نشردهید.
صفحه ۳۳۴ مصحف شریف
سوره مبارکه حج
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5776389172377945735.mp3
1.89M
🔸ترتیل صفحه 334 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 22
سوره مبارکه الحج
صفحه 334
وَكَذَٰلِكَ أَنْزَلْنَاهُ آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ وَأَنَّ اللَّهَ يَهْدِي مَنْ يُرِيدُ (16)
و بدين گونه اين (قرآن) را[ به صورت] آياتى روشنگر نازل کرديم و خدا هر که را بخواهد هدايت مى کند. (16)
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَادُوا وَالصَّابِئِينَ وَالنَّصَارَىٰ وَالْمَجُوسَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا إِنَّ اللَّهَ يَفْصِلُ بَيْنَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ (17)
همانا کسانى که ايمان آورده اند و آنان که يهودى اند و صابئان و نصارا و مجوس و کسانى که شرک ورزيده اند، حتماً خدا روز قيامت ميانشان قضاوت خواهد کرد; بى شک خدا بر هر چيزى گواه است. (17)
أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ يَسْجُدُ لَهُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَمَنْ فِي الْأَرْضِ وَالشَّمْسُ وَالْقَمَرُ وَالنُّجُومُ وَالْجِبَالُ وَالشَّجَرُ وَالدَّوَابُّ وَكَثِيرٌ مِنَ النَّاسِ ۖ وَكَثِيرٌ حَقَّ عَلَيْهِ الْعَذَابُ ۗ وَمَنْ يُهِنِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ مُكْرِمٍ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَفْعَلُ مَا يَشَاءُ ۩ (18)
آيا نديده اى که هر که در آسمان ها و هر که در زمين است و خورشيد و ماه و ستارگان و کوه ها و درختان و جنبدگان و بسيارى از مردم براى او سجده مى کنند؟ و بر بسيارى هم عذاب ثابت شده است. و کسى که خدا خوارش کند براى او گرامى دارنده اى نيست; بى شک خدا هر چه بخواهد انجام مى دهد. (18)
۞ هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِمْ ۖ فَالَّذِينَ كَفَرُوا قُطِّعَتْ لَهُمْ ثِيَابٌ مِنْ نَارٍ يُصَبُّ مِنْ فَوْقِ رُءُوسِهِمُ الْحَمِيمُ (19)
اين دو گروه [مؤمن و کافر ]دشمن يکديگرند که در باره پروردگارشان در جدالند; پس آنان که کفر ورزيده اند; برايشان لباس هايى از آتش بريده شده است و از بالاى سرشان آب داغ [روى آنان ]ريخته مى شود، (19)
يُصْهَرُ بِهِ مَا فِي بُطُونِهِمْ وَالْجُلُودُ (20)
که آنچه در شکم هايشان است و پوست هايشان به وسيله آن گداخته مى شود. (20)
وَلَهُمْ مَقَامِعُ مِنْ حَدِيدٍ (21)
و براى آنان سرکوب هايى است از آهنى [ويژه]. (21)
كُلَّمَا أَرَادُوا أَنْ يَخْرُجُوا مِنْهَا مِنْ غَمٍّ أُعِيدُوا فِيهَا وَذُوقُوا عَذَابَ الْحَرِيقِ (22)
هر زمان بخواهند از آن [آتش ]و غمِ کشنده اش بيرون آيند، در آن بازشان مى گردانند [و مى گويند:] بچشيد عذاب [آتش ]سوزان را. (22)
إِنَّ اللَّهَ يُدْخِلُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ يُحَلَّوْنَ فِيهَا مِنْ أَسَاوِرَ مِنْ ذَهَبٍ وَلُؤْلُؤًا ۖ وَلِبَاسُهُمْ فِيهَا حَرِيرٌ (23)
همانا خدا آنان را که ايمان آورده و کارهاى شايسته کرده اند به باغ هايى درمى آورد که از پايين آنها نهرها جارى است; در آن جا با دستواره هايى از طلا و با مرواريد، آرايش مى شوند و لباس آنان در آن جا حرير است. (23)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۳۴🌷
لباسی از آتش؛ لباسی از ابریشم:
آفرینش انسان، پیچیده و عجیب است، و فرجام او شگفت انگیزتر؛ فرجامی که ممکن است آتش و عذاب های دوزخ باشد، یا بهشت و باغ های پرنعمت آن. این آیات با بیانی شیوا به گوشه هایی از این دو سرنوشت اشاره می کند و وضعیت دوستان و دشمنان خدا را در جهان آخرت شرح می دهد. ابتدا در باره ی دشمنان خدا سخن می گوید و چهار نوع مجازات برایشان معیّن می کند. نخست، لباس هایی از آتش است؛ لباس هایی که به فرموده ی جبرئیل امین، اگر در میان آسمان و زمین آویزان شود، ساکنان زمین از بوی گند و حرارت بی مانندش خواهند مُرد ! دوّم، آب جوشانی است که بر سرشان ریخته، و در اثر آن، پوست ها و درون بدنشان گداخته می شود. البتّه بر اساس آیه ی 56 سوره ی نساء، پس از هر بار سوختن و بریان شدن، پوست های جدیدی بر بدنشان می روید تا بار دیگر عذاب آتش را بچشند. سوم، گرزهای آهنینی که بر سر و بدنشان فرود می آید و آن ها را خُرد می کند. چهارم، ممنوعیت خروج از هر نوع عذاب و ناراحتی در دوزخ است؛ به طوری که بر اساس روایات، دوزخیان به اندازه ی هفتاد سال به قعر جهنّم پرتاب می شوند و پس از آنکه برای رهایی از دوزخ، از این مسیر باز می گردند، دوباره به آن افکنده می شوند . در حقیقت، این فرمان حبس ابد، بیش از آنکه جسم دوزخیان را بیازارد، روحشان را عذاب می دهد.
در مقابل این نگون بختان که لحظه ای آسایش ندارند، دوستان خدا با پنج لطف ویژه ی او روبه رو می شوند. نخست اینکه خود خدا آنان را به باغ های سرسبز بهشت وارد می کند؛ باغ هایی که زیر درختانش نهرهای زلالی جاری است. دوّم و سوّم این که با دستبندهایی از طلا و مروارید زینت می شوند و لباسی از ابریشم خالص بر تن می کنند. به این ترتیب، مردان در بهشت، زیباترین لباس هایی را به تن می کنند که در دنیا از آن محروم بودند و دستبندهای جواهرنشان در دست دارند، و زنان با زینت ها و لباس هایی آراسته می شوند که هیچ گاه با آنچه در دنیا داشته اند، مقایسه شدنی نیست. در روایت زیبایی از پیامبر اکرم(ص) می خوانیم: «اگر لباسی از لباس های بهشتیان بر مردم دنیا افکنده شود، چشمانشان تحمّل دیدن آن را ندارد و بی شک از شوق نگاه کردن به آن جان خواهند داد!»
البتّه ما هر چه در باره ی بهشت و دوزخ بشنویم، بسیار پایین تر از واقعیت آن است و ما تنها در حدّ درک و فهم ناقص خویش می توانیم تصوّری از آن داشته باشیم. امیر مؤمنان علی(ع) در این باره فرموده است: «آنچه از دنیاست، شنیدنش بزرگ تر از دیدنش است، و آنچه از آخرت است، دیدنش بزرگ تر از شنیدنش.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
42.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ درس بیست و ششم: روشن دلی ۳
بینش انسان موحد نسبت به دنیا
به چه شکل می باشد؟🌱
🌐 @aramesh_elahei