🔆 همه می آییم👌
*بعضی نمازها یکبار در تاریخ تکرار میشود
جا بمانی؛ از طرف درست تاریخ جا ماندهای!
مثل نماز ظهر عاشورا؛ مثل #نماز_جمعه…*
🔺نماز جمعه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موج خروشان مصلّی تهران 😍
🔹در حالی که یک ساعت تا آغاز رسمی مراسم نماز جمعه تهران باقی مانده است، مصلّی تهران با استقبال گسترده مردم روبرو شده است.
#امام_خامنه_ای
#نماز_جمعه
#وعده_صادق2
صفحه 504 مصحف شریف
سوره مبارکه احقاف
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_6046098945174669147.mp3
1.95M
🔸ترتیل صفحه 504 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 46
سوره مبارکه الاحقاف
صفحه 504
وَوَصَّيْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا ۖ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا ۖ وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا ۚ حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي ۖ إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ (15)
و انسان را به احسان درباره پدر و مادرش سفارش کرده ايم، مادرش او را با مشقّت حمل کرد و با مشقّت بزاد و مدّت حمل او تا بازداشتنش از شير سى ماه است، [او به تدريج بزرگ مى شود] تا وقتى که به قوّت [فکرى] خود نائل شود و به چهل سال برسد، مى گويد: پروردگارا! به دلم بينداز تا شکر نعمت تو را که بر من و بر پدر و مادرم ارزانى داشته اى ادا کنم و تا کار شايسته اى انجام دهم که از آن خشنود مى شوى و براى من در نسلم شايستگى پديد آور، همانا من به سوى تو بازگشتم و به يقين من از تسليم شدگانم. (15)
أُولَٰئِكَ الَّذِينَ نَتَقَبَّلُ عَنْهُمْ أَحْسَنَ مَا عَمِلُوا وَنَتَجَاوَزُ عَنْ سَيِّئَاتِهِمْ فِي أَصْحَابِ الْجَنَّةِ ۖ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِي كَانُوا يُوعَدُونَ (16)
اينانند که در ميان اهل بهشت نيکوترين اعمالشان را قبول مى کنيم و از بدى هايشان مى گذريم; وعده راستى که به آنان داده مى شد. (16)
وَالَّذِي قَالَ لِوَالِدَيْهِ أُفٍّ لَكُمَا أَتَعِدَانِنِي أَنْ أُخْرَجَ وَقَدْ خَلَتِ الْقُرُونُ مِنْ قَبْلِي وَهُمَا يَسْتَغِيثَانِ اللَّهَ وَيْلَكَ آمِنْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ فَيَقُولُ مَا هَٰذَا إِلَّا أَسَاطِيرُ الْأَوَّلِينَ (17)
و آن کس که به پدر و مادرش گفته است: اُفّ بر شما! آيا به من وعده مى دهيد که [از قبر] بيرون آورده مى شوم در حالى که پيش از من نسل ها در گذشتند [و کسى زنده نشد؟] در حالى که آن دو به خدا استغاثه مى کنند [و مى گويند:] واى برتو! ايمان بياور همانا وعده خداوند حقّ است و او مى گويد: اين جز افسانه هاى پيشينيان نيست. (17)
أُولَٰئِكَ الَّذِينَ حَقَّ عَلَيْهِمُ الْقَوْلُ فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ۖ إِنَّهُمْ كَانُوا خَاسِرِينَ (18)
اينانند که در ميان امّت هايى از جنّ و انس که پيش از آنان درگذشتند [به شمار آمده و] قول عذاب بر آنان محقّق شده است; به يقين آنها زيانکار بوده اند. (18)
وَلِكُلٍّ دَرَجَاتٌ مِمَّا عَمِلُوا ۖ وَلِيُوَفِّيَهُمْ أَعْمَالَهُمْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ (19)
و براى هر يک [از اين دو گروه] از اعمالى که کرده اند درجاتى است [اين بدان جهت است که خدا به عدالت با آنان رفتار کند] و براى آن است که [جزاى ]اعمالشان را به طور کامل به آنها بدهد و به ايشان ظلم نخواهد شد. (19)
وَيَوْمَ يُعْرَضُ الَّذِينَ كَفَرُوا عَلَى النَّارِ أَذْهَبْتُمْ طَيِّبَاتِكُمْ فِي حَيَاتِكُمُ الدُّنْيَا وَاسْتَمْتَعْتُمْ بِهَا فَالْيَوْمَ تُجْزَوْنَ عَذَابَ الْهُونِ بِمَا كُنْتُمْ تَسْتَكْبِرُونَ فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ وَبِمَا كُنْتُمْ تَفْسُقُونَ (20)
و روزى که کافران بر آتش عرضه مى شوند [به آنان گفته مى شود:] شما چيزى هاى مطبوع خود را در زندگى دنيايتان مصرف کرديد و از آنها بهره مند شديد [و چيزى ذخيره نکرديد] بنابراين امروز به سبب آن که در زمين به نا حقّ تکبّر مىورزيديد و به سبب آن که پيوسته گناه مى کرديد، با عذاب ذلّت آور جزا داده مى شويد. (20)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۰۴🌷
سپاسگزاری از رنج های مادران:
هر انسان فهمیده و درست کاری در برابر زحمات دیگران سپاسگزاری می کند. البتّه هر قدر زحمت کشیده شده بیشتر باشد، انسان باید تشکّر بیشتری به جای آورد. بدون شک در میان کسانی که در زندگی ما برایمان زحمتی کشیده اند، هیچ کس به اندازه ی پدر و مادر برای رشد و خوشبختی ما رنج ندیده اند؛ دو انسان ارزشمندی که بدون هیچ گونه چشم داشتی، زندگی خود را به پای ما ریخته و بهترین روزهای عمرشان را عاشقانه برای ما خرج کرده اند. از این رو قرآن بارها ما را به احترام و نیکی به پدر و مادر و سپاسگزاری از آن ها سفارش کرده است. البتّه در میان آن دو، مادر زحمت بیشتری برای انسان می کشد. بدین جهت، آیه ی مورد بحث، پس از سفارش کلّی به نیکی کردن به پدر و مادر، به ویژه در مورد زحمات مادر سخن می گوید و با یادآوری این مطلب، همگان را به احترام و احسان ویژه به مادر فرا می خواند.
به راستی فداکاری و ایثار مادر برای فرزند، حقیقت شگفت انگیزی است که جز لطف ویژه ی خدا به انسان نمی تواند آن را تفسیر کند. توجّه به پیچیدگی های بارداری و تولد فرزند، از جمله این که جنین بی دفاع در بدن مادر و در جایی امن رشد می کند و از مواد غذایی بدن او قدرت می گیرد؛ این که مادر نُه ماه رنج و سختی را به عشقِ دیدار کودک دل بندش به جان می¬خرد و خواب و خوراک را بر خود حرام می کند؛ این که درد و رنج فراوانی را برای به دنیا آوردن فرزند تحمّل می کند و بلافاصله پس از آن، او را در آغوش می کشد و با بخشش تمام، از شیره ی جانش به او می خوراند؛ این که نوزاد ضعیف را تر و خشک می کند و روزها و شب ها را به امید رشد و بالندگی او می گذراند و پیر و فرتوت می شود تا فرزندش جوان و بانشاط شود؛ و با رنج او رنج می کشد و از خنده اش می خندد، هر انسان منصف و قدرشناسی را در پیشگاه مقدّس مادر به زانو در می آورد و او را به سپاسگزاری و جبران زحمات مادر وا می دارد؛ هرچند جبران اندکی از زحمات بی شمار او نیز غیرممکن است و تنها خدا می تواند این همه از خودگذشتگی را جبران کند.
در حدیثی می خوانیم که مردی، مادر پیر و ناتوان خود را به دوش گرفته و مشغول طواف بود. در همین هنگام، خدمت پیامبر رسید و عرض کرد:
«آیا حق مادرم را ادا کرده ام؟» پیامبر در پاسخ او فرمود: «نه؛ حتّی یک نَفَس او را هم جبران نکرده ای.» از این رو پیشوایان ما بر احسان به مادر تأکید ویژه ای کرده اند. در روایتی از پیامبر نقل شده که در پاسخ شخصی که از او پرسیده بود «به چه کسی نیکی کنم؟»، سه مرتبه نیکی به مادر را توصیه کرد، و در مرتبه چهارم، به او سفارش فرمود که به پدرش نیکی کند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
♨️#نابودی_اسرائیل_علامت_ظهور
🔸"وقتی سفیانی بر مناطق پنجگانه مسلط شد برای او 9 ماه بشمارید که به زعم هشام(شاگرد امام صادق علیهالسلام) آن مناطق پنجگانه دمشق، فلسطین، اردن، حمص و حلب هستند " در روايات به اين مناطق پنج گانه کُوَر خمس گفته ميشود.
🔸این روایت هشام را که از امام صادق علیهالسلام خواندم پیش خود فکر کردم که پس باید اسرائیل تا آن موقع از بین رفته باشد و یا دچار هرج و مرج شده باشد تا سفیانی که 6 ماه قبل از ظهور امام زمان عجل الله در منطقه شام به قدرت می رسد بتواند آنجا را تصرف کند . نابودی قوم یهود در قرآن کریم هم پیش بینی شده است .
✔️آیات 1 تا 8 سوره بنی اسرائیل ( اسراء ) از دو بار فساد بنی اسرائیل بر روی زمین سخن می گوید و سپس وعده نابودی آنها را می دهد.
🔸ﻣﺎ ﺩﺭ ﺗﻮﺭﺍﺕ ﺑﻪ بنی ﺍﺳﺮﺍﺋﻴﻞ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺩﻳﻢ ﻛﻪ ﻗﻄﻌﺎً ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﻓﺴﺎﺩ ﻣﻰﻛﻨﻴﺪ ﻭ [ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻃﺎﻋﺖ ﺧﺪﺍ ] ﺑﻪ ﺳﺮکشی ﻭ ﻃﻐﻴﺎﻥ [ ﻭ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﺮﺩم ﺑﻪ ﺑﺮﺗﺮی ﺟﻮیی ﻭ ﺳﺘﻤﻰ] ﺑﺰﺭﮒ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﻰﺷﻮﻳﺪ.
🔸ﭘﺲ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ [ ﺯﻣﺎﻥ ﻇﻬﻮﺭ] ﻭﻋﺪﻩ [ ﻋﺬﺍﺏ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎم ﻣﺎ ﺑﻪ ﻛﻴﻔﺮ ] ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ ﻓﺴﺎﺩﺍﻧﮕﻴﺰی ﻭ ﻃﻐﻴﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﻓﺮﺍ ﺭﺳﺪ ، ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺳﺨﺖ ﭘﻴﻜﺎﺭ ﻭﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺿﺪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺰﻳﻢ ، ﺁﻧﺎﻥ [ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺸﺘﻦ ، ﺍﺳﻴﺮ ﻛﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺑﻮﺩﻥ ﺛﺮﻭﺕ ﻭ ﺍﻣﻮﺍﻟﺘﺎﻥ ] ﻟﺎﺑﻪ ﻟﺎی ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ [ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ]ﺟﺴﺘﺠﻮ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ ؛ ﻭ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺍﻳﻦ ﻭﻋﺪﻩ ﺍی ﺍﻧﺠﺎم ﺷﺪنی ﺍﺳﺖ.*
*سوره اسرا آیات ۵_۴
فردا روز #مباهله تمامِ ایمان در مقابل تمامِ کفر است
فَمَنْ حَاجَّک فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَک مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَکمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَکمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَکمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ الله عَلَی الْکاذِبِینَ
#لبیک_یا_خامنه_ای
#نماز_جمعه_تهران