#جهت_اطلاع 👇
در گفتگوی «انتخاب» با ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه مطرح شد؛
رد شایعه ای که نزدیکان قالیباف به راه انداختند: هیچ تصمیمی مبنی براینکه حدادعادل نامزد انتخابات نشود، گرفته نشده👇
entekhab.ir/0029EQ
#جهت_اطلاع 👇
عبدالله گنجی !
جرم حداد عادل واقعاً چیست؟ سرمایهگذاری فرهنگی به جای سرمایهگذاری اقتصادی واجد نکوهش است؟ حداد عادل تجربه ذیقیمتی دارد او میداند که انقلاب اسلامی در حوزه نخبگی دو آبشخور همسو داشت؛ اول حوزههای علمیه و دوم مدارسی که در دهه ۳۰ به دور از چشم حاکمیت وقت تأسیس شدند و بسیاری از کادرهای دیروز و امروز انقلاب تربیتیافتگان آن مدارس هستند. حداد عادل نه چهره اقتصادی است و نه نیازی به پول دارد. ۵۰ سال عضویت در هیئت علمی دانشگاههای تهران و شریف و اشتغال همسر و سالهای پایانی حیات نشان میدهد که حداد مشکل مالی ندارد و کسی نیز او را به ولع مادی و گرایش به زرق و برقخواهی دنیا نمیشناسد. جرم حداد عادل چیز دیگری است.
اولین جرم حداد عادل این است که در ۳۰ سال گذشته یک قدم از رهبری جلوتر نرفت و عقبتر نماند. از سواد خود نان خورد نه از مدیریت. بدون تردید اگر (فرضاً) ۵۰ نفر را حواریون اصلی امروز انقلاب اسلامی بدانیم یکی از آنان حداد عادل است.
اگر قرار باشد بعد از مرگ ملقب به «کانت ایران» شود چرا همین امروز ملقب نشود؟ بدون تردید در زبان و ادب فارسی، قرآنپژوهی، فلسفه اسلام، فلسفه غرب، تعلیم و تربیت و حتی فیزیک حداد عادل از سرآمدان و انگشتشماران امروز ایران است. در کجای دنیا چنین سرمایهای را به جرم اینکه مدرسهای را تأسیس کرده تازیانه میزنند؟ واقعاً در ایران امروز و خصوصاً در جبهه انقلاب اسلامی چند نفر دارای این وزانت علمی و تأثیرگذاری محتوایی هستند؟
حداد عادل، انصاف، صراحت در دفاع از انقلاب و به رسمیت شناختن رقیب را توأمان در خود حفظ نموده است. روزی که اصلاحطلبان فاقد کاندیدای ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۴ بودند به رهبری نامه نوشت تا این نقیصه را رفع نماید. روزی که آن نماینده مجلس در تصادف فوت کرد و برادرش در زندان بود حداد عادل از رهبری خواست به حرمت مادرشان - که مادر شهید بود- برادر از زندان آزاد شود و شد. در صراحت همین بس که در غبار فتنه ۱۳۸۸ اولین نفری بود که خود را هزینه کرد و به تلویزیون آمد و به تبیین فضا پرداخت و دوباره در میدان ولیعصر چنین کرد و هزینه آن را پرداخت. رئیس دولت نهم مجلس هفتم را به گوشه رینگ برده بود و او در اوج حیا و به دلیل ندادن سوژهای به دست دشمنان سکوت کرد، اما از اصول کوتاه نیامد و ریاست مجلس بعدی را از دست داد و در اوج تواضع مثل یک نماینده معمولی در صحن مجلس نشست.
جرم حداد عادل نزدیکی و مشاوری امین بودن برای رهبری است وگرنه در همین تهران صدها مدرسه از سوی طیفهای مختلف فکری
ایجاد شده، چرا فقط مدرسه حداد مسئلهساز شده است؟ فرزند حداد عادل یک روز هم در این بهزادزارع:
مدرسه درس نخواند، اما آرمان حداد عادل در این مدرسه – علوم انسانی- تربیت کادر انقلاب اسلامی است و صدها نفر از فارغالتحصیلان آن را میشناسیم و شاید در کنار این اقدام بزرگ دو، سه نفر ناجنس هم باشند، اما فقط آنان برجسته میشوند. همانگونه که از هزاران دانشآموخته متعهد دانشگاه امام صادق فقط چهار نفر واگرای تجدیدنظرطلب را بر سر مرحوم آیتالله مهدویکنی میکوبیدند. آیا زخمخوردگان از انقلاب دوست دارند حداد عادل در منزل بنشیند و یاریگر انقلاب اسلامی نباشد؟ از خون برادر شهیدش و از مظلومیت رهبرش در برابر امواج خناسان دفاع نکند؟ در جبهه انقلاب اسلامی کسی هست که جایگزین ایشان در فرهنگستان فارسی شود؟ چرا این سرمایه ملی را پاس نمیداریم؟
#جهت_اطلاع 👇
🖌شأن رئیسجمهور این نیست! 👇
http://www.pishkhaan.net/news/163721/
🖌جعبه سیاه جیغهای ضد مبارزه با فساد آمد 👇
http://www.pishkhaan.net/news/163724/
#جهت_اطلاع 👇
وزیر اطلاعات: احراز صلاحیت شورای نگهبان باید باشد/ همکاری واجا با شورای نگهبان تنگاتنگ خواهد بود 👇
https://tn.ai/2140170
#جهت_اطلاع 👇
🖌اصولگرایان؛ در جستجوی استراتژی!/ واکاوی سازمان و استراتژی گروههای سیاسی برای انتخابات اسفند (بخش دوم)👇
https://tn.ai/2140114
🖌اصلاحطلبان چه نقشهای در سر دارند؟ واکاوی استراتژی گروههای سیاسی برای انتخابات اسفند/ (بخش اول)👇
https://tn.ai/2132344
هدایت شده از خط حزب الله
#سخن_هفته
درسهایی از #رفتار_سیاسی پیامبر(ص)
📝شدید با #پیمانشکنان
🔰از همان ابتدایی که #حکومت_پیامبر(ص) در #جامعهی_نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» 28/2/80 پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» 28/2/80 اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، #جنگ_خندق بود و پس از آن، ماجرای #صلح_حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار #نقض_عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣دشمن سوم، یهودیها: «یعنی #بیگانگانِ_نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، #بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔰 دستهی سوم #بنیقریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر #نقض_عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.
@Khattehezbollah
#جهت_اطلاع 👇
🔺علیهِ زوالِ نوجوانی! (نوشتاری از روح الله رشیدی)
سینمای ایران از عارضۀ #عدم_تعادل رنج میبرد؛ بخش عمدهای از تولیداتش _مگر استثنائاتی_ تکرار یکدیگرند. این سینما، بهجای تلاش برای ایجاد تغییر در خود و به تعادل رسیدن، میکوشد مخاطب را نیز در همان گردونۀ نامتعادل گرفتار کند. سادهاش این است که ما با نوعی تحکّم روبروییم؛ یکسانسازیِ اجباری ذائقهها، رویکرد تثبیتشدۀ سینمای فعلی ایران است. همه را سر یک سفره مینشاند و هیچ تمایزی را به رسمیت نمیشناسد.
در این فضای یکسانسازی شده، همه به زوال میروند؛ کودک و نوجوان، بیشتر!
#زوال_کودکی و #زوال_نوجوانی، چیزی نیست که فقط در سینما خودنمایی کرده باشد. ما با یک آسیب بزرگ و فراگیر روبروییم. زوال کودکی و نوجوانی، یعنی به فنا رفتن جامعه؛ و سینما با یکسانسازی ذائقهها، دارد به این پدیدۀ ویرانگر دامن میزند.
به یک معنا، #منطقه_پرواز_ممنوع دارد با زوال نوجوانی میجنگد. این فیلم، فارغ از تمام ویژگیهای فرمی و محتواییاش، بار دیگر توجه جامعه را به یکی از ادوارِ فراموششدۀ حیات انسانی جلب کرده است؛ آن هم از منظری اجتماعی و برونگرایانه و نه از منظری فردی و درونگرایانه.
ماجراجوییهای نوجوانانِ «منطقۀ پرواز ممنوع» در واقع تقلا برای رها شدن از پیلهای است که اقتضائات امروزی به دورشان تنیده و گرفتارشان کرده. آنها ریسک میکنند و با نیروهای منفی پیرامونشان نبرد میکنند تا در نهایت رها شوند و بال بگشایند.
سینمای ایران نیز به چنین ریسکهایی نیاز دارد. سینمای ایران با تکرار «منطقۀ پرواز ممنوع» میتواند به تعادل برسد، میتواند از قفس آهنینی که به دورش کشیدهاند، خلاص شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
اطلاعات سپاه، مفسدان اقتصادی فراری را به کشور بازمیگرداند
رئیس سازمان اطلاعات سپاه:
🔹جریان نفوذ به دنبال وارد کردن عناصر خود به مجلس است؛ البته اطلاعات سپاه مراقب است.
🔹شورای نگهبان مسئول جلوگیری از ورود شبکه نفوذ به درون نظام است.
🔹هجمه دشمن بر روی نظارت شورای نگهبان متمرکز شده است.
🔹هدف ما، برگزاری انتخابات در کمال امنیت، صحت و سلامت است.
🔹در انتخابات باید دقت لازم صورت گیرد تا حقالناسی ضایع نشود.
🔸ما مفسدان اقتصادی را به کشور بازمیگردانیم و بدانید که مقابله با مفسدان اقتصادی، دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد.
fna.ir/dd76n4
@Farsna
هدایت شده از صراط مستقیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📽/ واکنش تند آیت الله تحریری به اظهارات یکی از مسئولین ارشد
💥امروز افرادی برای اغراض #سیاسی خود لاطائلاتی را به نبی مکرم اسلام نسبت می دهند و #ضعف خود در برابر دشمن را با نامهای زیبای #صلح_طلبی و #اسلام_رحمانی، توجیه می کنند....
🌸کانال نشر بیانات استاد تحریری👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2737373185Cddac684369
#جهت_اطلاع 👇
فیلم| اشکهای سرلشکر سلامی در دیدار با خانواده جانباختگان زلزله ورنکش میانهسرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و فرمانده سپاه عاشورا به منظور نظارت بر روند آواربرداری و امدادرسانی وارد روستای زلزلهزدهی ورنکش در آذربایجانشرقی بازدید و با خانواده جانباختگان به گفتوگو نشست.👇
http://fna.ir/dd7egt
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 نامگذاری هفته وحدت در جمهوری اسلامی یک اعتقاد و ایمان قلبی است
⚠️ این همه مصیبت در دنیای اسلام بخاطر رعایت نکردن وحدت است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى:
🔹️ نامگذاری هفتهی وحدت در جمهوری اسلامی یک نامگذاری محض نیست، یک تاکتیک سیاسی هم نیست، [بلکه] یک اعتقاد و ایمان قلبی است. جمهوری اسلامی به معنای واقعی، معتقد به لزوم #اتحاد_امت_اسلامی است.
🔹️ وحدت، مراتبی دارد؛ پایینترین مرتبهاش این است که مذاهب و اقوام علیه هم دست به تعرض نزنند؛ مرتبهی بالاتر این است که در مقابل دشمن مشترک، دست به دست هم بدهند؛ از این بالاتر اینکه کشورهای اسلامی همافزایی کنند؛ و مرحلهی بالاتر اینکه همهی دنیای اسلام متحد شوند برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی.
🔺️ اگر کشورهای اسلامی [حتی] پایینترین مراتب وحدت را هم رعایت میکردند، اینهمه مصیبت در دنیای اسلام وجود نداشت. قضیهی فلسطین، امروز بزرگترین مصیبت دنیای اسلام است. ۹۸/۸/۲۴
🏷 #دیدار۱۷ربیع
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از 🔰 عصر دانشجو
❗️ #گزارش_تصویری/ اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه تبریز به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز جهت کمک به هموطنان زلزلهزدگان شهرستان میانه
🔹در این اردو بسیجیان و دانشجویان دانشگاه تبریز از روز چهارشنبه به مدت ۳ روز در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند.
🔸گزارش کامل بزودی منتشر خواهد شد.
#سنگر_خدمت
🔰 @asr_daneshjoo
هدایت شده از فرید ابراهیمی
آنها که در انتخابات ۹۶ در شبکه های خارجی برای رای دادن به روحانی سینه چاک میکردند، حالا دلسوز مردم شده و به بهانه گران شدن بنزین، فراخوان اغتشاش میدهند.
هشدار! اینها قطعات یک پازل هستند؛ چون حرکتهای آشوبگرانه، بسترساز امنیتی کردن فضا و بستن دهان منتقدان دولت ناکارآمد روحانی است.
@faridebrahimi62
#جهت_اطلاع 👇
از بنزین دو نرخی تا محو رژیم صهیونیستی! (یادداشت روز کیهان) 👇
http://kayhan.ir/fa/news/174788
#جهت_اطلاع 👇
آیا پیامبر(ص) با پیمانشکنان دوباره پیمان میبست؟!
http://kayhan.ir/fa/news/174771
✳️ 25 آبان سالروز شهادت #ستارخان
#تحلیل_مبنایی_وصیت_نامه_ستارخان شهید #مشروطه 🌸👇
"این بنده عاصی ستار،برای اجرای احکام شریعت غراء احمدی(ص)مطابق احکام صادره علماء اسلام ، از جان و مال و اولاد و هستی خود، صرف نظر کرده تا دولت جابره تبدیل به دولت عادله و قوانین حضرت سیدالمرسلین رویه و مسلک اهل اسلام شود.ستار"
👌 در شروع وصیّت نامه ، این #سردار_ملی همانند سرداران مذهبی ، مِیل حرکتی خود و خاستگاه حرکت اجتماعی-سیاسی خود را با بکار بردن عبارت " #بنده" می نمایاند ، تا نشان دهد قبل از آنکه سردار بزرگی باشد و حتی قبل از آنکه ستّار باشد ، بنده خدا و عبد می باشد ،
با صفتِ " #عاصی" به نظر می رسد ستّار خان نه شکسته نفسی معمول ، بلکه تواضع ممدوح کرده و با بیان ذلّت خود در محضر باری تعالی ، جلوی خود پسندی و عُجب خود را گرفته است ، تا از مردم و زمین و زمان و مملکت متوقّع نباشد و خود را تنها ناجی مردم از بحران نپندارد.
⭕️ در ادامه ستّار خان ، بسیار عالی در چند خط کوتاه و با عبارات مُجمَل امّا پرمعنی ، هدف از قیام خود ، مبنای آن و روش عمل ، خطوط قرمز و .... را بیان داشته است.
✅ این شهید راهِ #مشروطۀ_مشروعه ، هدف از قیام مسلّحانه خود و یارانش را "اجرای احکام شریعت غراء احمدی(ص)" اعلام و با درج عبارت "مطابق احکام صادره علماء اسلام" به طول تاریخ درس می دهد که در نظام سیاسی شیعه، هر قیامی ، هر عملی و هر جنگ و صلح و #مذاکره و #توافقی بایستی مطابق فتوا و حُکم #ولی_و_زعیم_شیعه بوده باشد.
✳️ این مجاهد بزرگ تشیّع ، رسیدن به تشکیل #حکومت_اسلامی و رویه و مسلکِ اهلِ اسلام شدنِ قوانینِ حضرتِ سیدالمرسلین را آنقدر مهمّ و با ارزش می داند ، که برای دستیابی به آن اِبایی از گذشتن از جان و مال و اولاد و هستی ندارد ، و سرآخر همین اتفاق می افتد ، تا به طول تاریخ نشان داده شود این فرازِ بیانِ ستّارخان نیز تعارف یا شعار نبوده است .
+++++
🌺 کانال @yekaz80
🕊 ارتباط با ما 👈 @yekaz_80
#جهت_اطلاع 👇
طرحهای مجلس برای «لغو گرانی بنزین» از دستور کار خارج شد / یک نماینده: طرح سهمیهبندی به تصویب شورای عالى امنيت ملى هم رسیده / مجلس از این طرح حمایت میکند👇
entekhab.ir/0029Sa
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 بیانات رهبر انقلاب درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمدللّه ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة اللّه علی اعدائهم اجمعین
🔹 قبل از اینکه بحث را شروع بکنیم، من عرض بکنم که در این یکی دو روز خب یک حوادثی به دنبال مصوبهی سران کشور، سران قوا اتفاق افتاد؛ دیروز، دیشب، پریشب، در برخی از شهرهای کشور، و متأسفانه مشکلاتی هم درست شد، تعدادی جان باختند و مراکزی تخریب شد، از این کارها هم شد در این یکی دو روزه.
🔹 چند نکته را باید توجه داشت؛ اولاً وقتی یک چیزی مصوبهی سران کشور هست، آدم باید با چشم خوشبینی به او نگاه کند، بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم. من این را گفتم، حمایت هم میکنم. سران قوایند، نشستند با پشتوانهی کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم؛ این یک نکته.
🔹 نکتهی دوم اینکه خب بله، یقیناً بعضی از مردم از این تصمیم یا نگران میشوند یا ناراحت میشوند یا به ضررشان است یا خیال میکنند به ضررشان است به هر تقدیر ناراضی میشوند، لکن آتش زدن به فلان بانک این کار مردم نیست، این کار اشرار است؛ کار اشرار است، این را باید توجه داشت. در یک چنین حوادثی معمولاً اشرار، کینهورزان، انسانهای ناباب وارد میدان میشوند، گاهی بعضی از جوانها هم از روی هیجان با اینها همراهی میکنند و اینجور مفاسد را به بار میآورند.
🔹 این مفاسد هیچ مشکلی را درست نمیکند جز اینکه علاوهی بر هر مشکلی که هست، ناامنی را هم اضافه میکند. ناامنی بزرگترین مصیبت برای هر کشوری است، برای هر جامعهای است، اینها قصدشان این است. شما ملاحظه کنید در این دو روز تقریباً یعنی دو شب و یک روزی که از این قضایا گذشته همهی مراکز شرارت دنیا علیه ما این کارها را تشویق کردند، از خانوادهی منحوس خبیث خاندان پهلوی تا مجموعهی خبیث و جنایتکار منافقین، اینها دارند مرتباً در فضای مجازی و در جاهای دیگر دارند تشویق میکنند ترغیب میکنند که این شرارتها انجام بگیرد. من عرضم این است هیچ کس به این اشرار کمک نکند، هیچ انسان عاقل و شایستهای که به کشور خودش علاقه مند است، به زندگی راحت خودش علاقه مند است، به اینها نباید کمک بکند؛ اینها اشرارند، این کارها کار مردم معمولی نیست.
🔹 مسئولین هم البته دقّت کنند، مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند.
🔹 حالا من دیروز دیدم در تلویزیون که بعضی از مسئولین محترم آمدند گفتند که ما مراقبیم که این افزایش قیمت موجب افزایش قیمت اجناس و کالاها نشود؛ خب بله این مهم است، چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی خب این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، باید مراقبت کنند.
🔺 این مراقبتها را اینها بکنند، مسئولین حفظ امنیت کشور هم به وظایفشان عمل کنند، مردم عزیز ما هم که خوشبختانه در قضایای گوناگون این کشور بصیرت خودشان را، آگاهی خودشان را نشان دادند بدانند که این حوادث تلخ از ناحیهی کیست و چگونه است، این آتش زدن و خراب کردن و ویران کردن و دعوا کردن و ناامنی ایجاد کردن مال چه کسی است، این را بفهمند توجه کنند که میفهمند هم مردم ملتفتند، و از اینها فاصله بگیرند. این آن توصیهی ما است، مسئولین کشور هم به وظایفشان به طور جدی عمل کنند. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir